Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.621
Ananası yarın yapacam mervecim ıspanakta var eksideyim sabah tartıldım 73.1 dün nerdeyse bişey yemedim akşamda fasulye yedim bugün biraz karbonlu oldu yarın ananas yaparsam dengelerim yada biraz daha veririm diye düşündümanladım canım keşke ananası daha ileriki zamanlara saklasaydinda normal beslenmeyle halletseydin
Dun yaptım bugünde kaldı çocuklara yedirdim kalanını ben yedim çok az 4 kaşık ablaFasulyeyi dun yemicekmiydin
Valla Sevilay bir dovmedigin kalmış yada ben öyle hissettim daha yorum yapmam kusuruma bakmaAnanası yarın yapacam mervecim ıspanakta var eksideyim sabah tartıldım 73.1 dün nerdeyse bişey yemedim akşamda fasulye yedim bugün biraz karbonlu oldu yarın ananas yaparsam dengelerim yada biraz daha veririm diye düşündüm
Dun yaptım bugünde kaldı çocuklara yedirdim kalanını ben yedim çok az 4 kaşık abla
ben hepsini yeni aldiydim cnm birden geri alınca giyemedim hatta hic giymediklerim bile varValla ben verdim abla hepsini dedim sana zayiflamadan yok kıyafet falan
Ins. Kadir kıymet bilen aklı başında biri çıkar cnm karsinaeksiğim yok bence ama bulamıyorum napim... sosyal hayat yok ondan zannımca. arkadaşlarım hiç yardımsever değil, bulmuyorlar bana birini
işyerindeki platonikte kald
Hergunmu bitter yiyecenMenü
Sabah(5:30)
2 parmak kadar tel peynir
4 top peynir
1/2 avakado
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi %85
İftar(17:30)
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
2 zeytin
4 YK nohut
3 kare bitter kahve
Su: şuan 1.5 spor : @Pnrrr-20 30dk eliptik 120 puan
Oooo guzel eksi var demekkiSagol rakibemmama bu hafta bos degilim ona gore
Tmm cnmAnanası yarın yapacam mervecim ıspanakta var eksideyim sabah tartıldım 73.1 dün nerdeyse bişey yemedim akşamda fasulye yedim bugün biraz karbonlu oldu yarın ananas yaparsam dengelerim yada biraz daha veririm diye düşündüm
Dun yaptım bugünde kaldı çocuklara yedirdim kalanını ben yedim çok az 4 kaşık abla
Estağfurullah canım normal yazdım diyet bicimimi yazmak istedim sadece tersleyecek biseyde görmedim yazımdaValla Sevilay bir dovmedigin kalmış yada ben öyle hissettim daha yorum yapmam kusuruma bakma
Saka tabiki deŞakamı bu
Aa cok ilginc ne var bunda alinacakŞakaysa bile hiç hoş değil abla
Ben almamıştım abla fırsat olmamıştıben hepsini yeni aldiydim cnm birden geri alınca giyemedim hatta hic giymediklerim bile var
Ins. Kadir kıymet bilen aklı başında biri çıkar cnm karsina
Hergunmu bitter yiyecen
Yarın nohut olmasın litfen
Oooo guzel eksi var demekki
Ben öyle algılamis olabilirim tatlım neyseunutum gidelimEstağfurullah canım normal yazdım diyet bicimimi yazmak istedim sadece tersleyecek biseyde görmedim yazımda
Tmm abla yarın normal besleniyim ozaman haftaya ananas diyetine başlayım çünkü ilk zamanlar kilo vermek kolay daha sonra zorlaşıyor bende öyle oluyor bu hafta gurubumuz listeye eklenecekmiTmm cnm
Ananas şart degil sadece karbona dikkat etsen de yeter
Mervecim yazını görünce bir an şok oldumBen almamıştım abla fırsat olmamıştı
Ben öyle algılamis olabilirim tatlım neyseunutum gidelim
Evt cnmTmm abla yarın normal besleniyim ozaman haftaya ananas diyetine başlayım çünkü ilk zamanlar kilo vermek kolay daha sonra zorlaşıyor bende öyle oluyor bu hafta gurubumuz listeye eklenecekmi
Yarin pro yapacağımGunaydinnnnn
Çarşamba gelmiss
Tartıya son 2 gün
Artık karbonlar azaltinsin prolara agirlik verilsin
Buraya ne yazacaktım unuttumicinde sıfır karbon diyor ama bu bi bitkiymis
Sıfır olmasada karbon değeri çok düşüktür heralde
Ben inandım hoşuma da gitti
vayyy hemde o saatte
kışı seven varmi bilmiyorum ama ben hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum
Ama kilo vermek icin kış ideal
Şimdi kendimizi kapatıp yaza bi cikacaz ki incecik olmusuz:)
Offf cok uzuldum cnm cok gecmis olsun
Çalışan annelerin zorlugu
İnşallah ikinizde iyii olursunuz
Annendir bisey diyemem ama sen istermusin çocuk hasta olsun
O duruma ayri uzuldum
hadi hayirli haberlerle gel cnm
Keşke soylemeseydin eşine kesinlesince süpriz yaoardin
Ne kadar kalacaksınız bursada
Liste işi kalsinmi o zaman
Bence ek gıdaya başlaman lazım mervecim
Didemin kitabında çocuk beslenmesiyle ilgiliibii bölüm var çok bilgilendirici
Geç kalirsan zor alisiyormus
Bide akşam yatmadan mama versen belki daha tok tutar
Marketlerde vardır belki cnm bulunca soylerim
Ben yiyecek seyleri netten almayı sevmiyorum
Pirinç lapa olarak yenirse sagliksiz degilki
Hatta spor yapanlar öyle yer
Biz onu yaglayip tuzladigimiz icin kotu yapiyoruz
Yok yok gayet iyiyizzzz
tmm cnm sagol pırasa alınca bi deneyim
Gunluk iniş çıkışlar olabilir tatlım
Mervenin dediği gibi nohuttan olabilir
Hayırlı olsun kuzumKızlar sonuc belli oldu hamileymisim ayy degisik duygular icindeyim
Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis
Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Kuzu biz az diyoruz sadece Merve değil hepimizin fikri ki ben yanlış diyetlerle metobilizmasini durma noktasına getirmiş biriyim aynı hatayı yapma diye bu süreç uzun ve sağlıklı olmak zorunda aksi malesef hüsran oluyor kötü bir niyeti yok kimsenin burdaaskrhpozitif menume yorum yap bakalim gunlerdir az az az az
12.00
sucuklu yumurta
1 dilim su boregi
1 ck cokomel
1/2 simit
az bal kaymak
17.00
sucuklu kasarli tost
meyve suyu
20.00
corba
salata
bir tabak cubuk makarna
5 kasik kiymali sos
Spor yok
Süpersin ablaEvet ben diyetisyene gittim 103.500 ile başlamıştım. Bu hafta 101.00 ile devam ediyorum
Bugünki menum
Sabah yumurta küçük bir tost peynir zeytin 1b kahve
Öğlen
sandviç 1 bardak ayran
Aksam
4 kaşık kuru fasulye bir kaç tane patates 1 salatalık turşu 1 biber turşu
2 lt su
1 saat yürüyüş @Pnrrr-20
Çikolata ile ezecegim seniRakıdem ciko az olmuş 1 paket goturseydin
Ananas mi deme silahları erken çektinYarın ananas diyeti yapacam tatlım eksideyim biraz daha eksiye gider inşallah bugün biraz karbonlu oldu yarına telafi edecem dün pek bişey yemedim bugün karbonlu oldu
Kuzu sevilay sana birşey dememiş kiValla Sevilay bir dovmedigin kalmış yada ben öyle hissettim daha yorum yapmam kusuruma bakma
Yarın nohut yok zaten annemdeydim bugün ondan öyle oldu . Abla valla çiko için affet biliyorum çok oldu bu hafta ama malesef çok tatlı istiyor canım bastırıyor bu şekilde ovulasyon vakti canavar çıkıyor bak çiko yoksa başka şeyler olurdu uslu uslu bitter yidim :)ben hepsini yeni aldiydim cnm birden geri alınca giyemedim hatta hic giymediklerim bile var
Ins. Kadir kıymet bilen aklı başında biri çıkar cnm karsina
Hergunmu bitter yiyecen
Yarın nohut olmasın litfen
Oooo guzel eksi var demekki
bence Merve başka birşeye kızmisti sen arada kaynadin canım takılmaEstağfurullah canım normal yazdım diyet bicimimi yazmak istedim sadece tersleyecek biseyde görmedim yazımda
pulbiberiye
Feyza menunle ilgili aciklamani bekliyorum cnm
Birde askrhpozitif e karsi söyleminde hic hos degildi
Sonucta takim arkadasin senin iyiliğin için,
Sana değer verip yorum yapmis
Karşılığı böyle olmaması gerekirdi
Bunun içinde siylicegin vardır heralde
Durun siz kardeşsinizMervecim yazını görünce bir an şok oldumher zaman yorum yapabilirsin tatlım ben kötü niyetle yada kizarak yazmadim
3 günlük ama ben 1 gün yapıyorum tatlım 1 günde baya etkisi oluyor@ sweetyy ananas dedigin 1 gunluk sok diyet mi canim.nasil yapiyorsun
Bu bir dilim ananas yuvarlak tarfindan teker seklinde mi bir dilim canim3 günlük ama ben 1 gün yapıyorum tatlım 1 günde baya etkisi oluyor
Sabah
1 dilim Ananas yoğurt bir kaç tane kaju yada badem
Öğlen
Ananas yoğurt ıspanak ıspanak yoksa brokoli
Aksam
Tavuk ananas yogurt
Doyürünü oluyor hiç acikmiyorum yatmadan önce yersen uykudada yağ yakıyor :)
3 günlük ama ben 1 gün yapıyorum tatlım 1 günde baya etkisi oluyor
Sabah
1 dilim Ananas yoğurt bir kaç tane kaju yada badem
Öğlen
Ananas yoğurt ıspanak ıspanak yoksa brokoli
Aksam
Tavuk ananas yogurt
Doyürünü oluyor hiç acikmiyorum yatmadan önce yersen uykudada yağ yakıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?