Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anladım canım keşke ananası daha ileriki zamanlara saklasaydinda normal beslenmeyle halletseydin
Ananası yarın yapacam mervecim ıspanakta var eksideyim sabah tartıldım 73.1 dün nerdeyse bişey yemedim akşamda fasulye yedim bugün biraz karbonlu oldu yarın ananas yaparsam dengelerim yada biraz daha veririm diye düşündüm
Fasulyeyi dun yemicekmiydin
Dun yaptım bugünde kaldı çocuklara yedirdim kalanını ben yedim çok az 4 kaşık abla

Valla Sevilay bir dovmedigin kalmış yada ben öyle hissettim daha yorum yapmam kusuruma bakma

Valla ben verdim abla hepsini dedim sana zayiflamadan yok kıyafet falan
ben hepsini yeni aldiydim cnm birden geri alınca giyemedim hatta hic giymediklerim bile var

eksiğim yok bence ama bulamıyorum napim... sosyal hayat yok ondan zannımca. arkadaşlarım hiç yardımsever değil, bulmuyorlar bana birini
işyerindeki platonikte kald
Ins. Kadir kıymet bilen aklı başında biri çıkar cnm karsina

Hergunmu bitter yiyecen
Yarın nohut olmasın litfen

Sagol rakibemm ama bu hafta bos degilim ona gore
Oooo guzel eksi var demekki

Tmm cnm
Ananas şart degil sadece karbona dikkat etsen de yeter

Valla Sevilay bir dovmedigin kalmış yada ben öyle hissettim daha yorum yapmam kusuruma bakma
Estağfurullah canım normal yazdım diyet bicimimi yazmak istedim sadece tersleyecek biseyde görmedim yazımda

Ben almamıştım abla fırsat olmamıştı
Estağfurullah canım normal yazdım diyet bicimimi yazmak istedim sadece tersleyecek biseyde görmedim yazımda
Ben öyle algılamis olabilirim tatlım neyseunutum gidelim

Tmm cnm
Ananas şart degil sadece karbona dikkat etsen de yeter
Tmm abla yarın normal besleniyim ozaman haftaya ananas diyetine başlayım çünkü ilk zamanlar kilo vermek kolay daha sonra zorlaşıyor bende öyle oluyor bu hafta gurubumuz listeye eklenecekmi

pulbiberiye
Feyza menunle ilgili aciklamani bekliyorum cnm

Birde askrhpozitif e karsi söyleminde hic hos degildi
Sonucta takim arkadasin senin iyiliğin için,
Sana değer verip yorum yapmis
Karşılığı böyle olmaması gerekirdi
Bunun içinde siylicegin vardır heralde

Ben almamıştım abla fırsat olmamıştı
Ben öyle algılamis olabilirim tatlım neyseunutum gidelim
Mervecim yazını görünce bir an şok oldum her zaman yorum yapabilirsin tatlım ben kötü niyetle yada kizarak yazmadim

Tmm abla yarın normal besleniyim ozaman haftaya ananas diyetine başlayım çünkü ilk zamanlar kilo vermek kolay daha sonra zorlaşıyor bende öyle oluyor bu hafta gurubumuz listeye eklenecekmi
Evt cnm
Yarın sahalara donuyoz ins.
Bu haftaki eksiler hesap edilecek

Gunaydinnnnn

Çarşamba gelmiss
Tartıya son 2 gün

Artık karbonlar azaltinsin prolara agirlik verilsin
Yarin pro yapacağım
Buraya ne yazacaktım unuttum
Kızlar sonuc belli oldu hamileymisim  ayy degisik duygular icindeyim

Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis

Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Hayırlı olsun kuzum
Kuzu biz az diyoruz sadece Merve değil hepimizin fikri ki ben yanlış diyetlerle metobilizmasini durma noktasına getirmiş biriyim aynı hatayı yapma diye bu süreç uzun ve sağlıklı olmak zorunda aksi malesef hüsran oluyor kötü bir niyeti yok kimsenin burda
Evet ben diyetisyene gittim 103.500 ile başlamıştım. Bu hafta 101.00 ile devam ediyorum
Süpersin abla

Rakıdem ciko az olmuş 1 paket goturseydin
Çikolata ile ezecegim seni
Yarın ananas diyeti yapacam tatlım eksideyim biraz daha eksiye gider inşallah bugün biraz karbonlu oldu yarına telafi edecem dün pek bişey yemedim bugün karbonlu oldu
Ananas mi deme silahları erken çektin
Kuzu sevilay sana birşey dememiş ki sakin lütfen
Yarın nohut yok zaten annemdeydim bugün ondan öyle oldu . Abla valla çiko için affet biliyorum çok oldu bu hafta ama malesef çok tatlı istiyor canım bastırıyor bu şekilde ovulasyon vakti canavar çıkıyor bak çiko yoksa başka şeyler olurdu uslu uslu bitter yidim :)
bence Merve başka birşeye kızmisti sen arada kaynadin canım takılma

Gercekten su an olani anlayamiyorum.evet gercekten az yiyorum.hatta o her yazdiginda hosuma gidip guluyordum.bugun sadece biraz takilmak istedim O kadar.

@ sweetyy ananas dedigin 1 gunluk sok diyet mi canim.nasil yapiyorsun
3 günlük ama ben 1 gün yapıyorum tatlım 1 günde baya etkisi oluyor
Sabah
1 dilim Ananas yoğurt bir kaç tane kaju yada badem
Öğlen
Ananas yoğurt ıspanak ıspanak yoksa brokoli
Aksam
Tavuk ananas yogurt
Doyürünü oluyor hiç acikmiyorum yatmadan önce yersen uykudada yağ yakıyor :)

Bu bir dilim ananas yuvarlak tarfindan teker seklinde mi bir dilim canim

Anam boykemiydi bu detox aylardır unutmuşum aslında baya doyurucuymus ben sadece full ananas sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…