Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun cnm

Menun fazla karbonlu olmuş

Beni etiket yapmana gerek yok kuzum
Burda herkes birbiriyle ilgilenmekle sorumlu zaten
Ama ne kadar destek verirsen o kadar destek görürsün :))
Yarin detoks corbasi icicem.insallah bakalm.cuma sonuc nolcak daha tam.adapte olamadim.galiba ben

Neyse daha önce giremediğime üzülmeyi bırakıp mesajların keyfini çıkarayım. Bu sefer sondan başlayacağım, okuybildiğim kadar okurum. Menülerim en sona kalsın, biraz daha merak edin- tövbe tövbe hem bu kadar geç yazıyorum bir de hala merak edin diyorum

Ben merak ediyorum
ilk gün iyiydi sonra nasıl geçti diye

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Pnrr-20 60 + -- + -- + -- + -- + 45 + --
Pulbiberiye 60 + 90 + 210 + 165 + 120 + - + -
Nanekekik - + 240 + 180 + 180 + 200 +120 + -
Sweetyy83 60 + -- + -- + 30 + -- + 60 + --
Zey-has -- + 40 + -- + 140 + 60 + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + 45 + 90 + -- + --
Edibe -- + -- + -- + 40 + --+ -- + --
Habinar -- + 120 + -- + 210 + -- + -- + --

Kızlarrr yarin son gün Sporlari ona gore yapin bakalim ilk 1 ciligimizi kim alacak

Haydinn Spora hoppalaa

Kimin alacağı belli gibi :)

Kızlar sonuc belli oldu hamileymisim  ayy degisik duygular icindeyim

Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis

Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Ay pınarım çok sevindim hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Oyuncakları ayrıştırdım merve en büyük dağınıklık oyunca zati
Arabalar bi kutuda askerler bi kutuda figürler bi kutuda gibi hepsini aynı anda çıkartmıyoruz
Çekmecelerde küçük sepetler var katlar bozulmuyor böylece kilotlar üstüste atletler çoraplar vs
Ayakkabı kutularıda kullanışlı

Bahar fındık ezmesinin markası ne
Hahaaaa sen bu menüyü rüyanda bile yemezsin olaki yedin rüyanda uyanınca kabus görmüş gibi sol tarafına üç kere tükürürsün
@ sweetyy ananas dedigin 1 gunluk sok diyet mi canim.nasil yapiyorsun
Kız zaten menü yok kıtlığa girecen diyoz ananas detoksunu araştırıyon hala
Artık punarın menülerinidemincelemem
Edibe sen çalışıyormusun orda ne iş yapıyorsun
Merak ediyorum anlatsana biraz çevre edinebildinmi
Bizimde yurt dışı gibi bi düşüncemiz var ben çok endişeliyim hep eşimi durduruyorum

Mefkurem ben biraz fazla duygusalim abla.
Ben o şekilde yazını görünce şok oldum tartı günü yakınken alsana dolu menü deyip birde zararlı şeyleri görünce dedim tiye alıyor bizi sonuçta her menüye yorum yapmaya gayret ediyoruz sana az derkende kırk kere düşünüyorum yanlış anla mi VS diye sende benim kusuruma bakma şaka yapmak istemişsin Ama ben algilayamadom

Yok diyeti değiştirdi istersen sana atayım aynı kilodayız uyabilirsen uy çok iyi bir diyetisyen gittiğim istersen dene
Yağ mi odemmi gitmiş bisey dedimi

Tabiki sevinirim cnm
Ben pek hazır listeye uyamiyorum ama yinede esinlenme yaparim

Aynısını bende yazacaktım da neyse tiye alır gibi bide az az diyormusum
Bisey dikkatimi çekti ufak bir menü yorumlamasinda hemen bir ayarlanma oluyor sanki. O yüzden ben menülere yorum yapmama kararı aldım. Sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz yoksa az yese çok yese ne ilgilendirir bizi.

Yağ mi odemmi gitmiş bisey dedimi

Tabiki sevinirim cnm
Ben pek hazır listeye uyamiyorum ama yinede esinlenme yaparim
Yağdan gitmiş vücut dengedeymiş ama sizinde dediginiz gibi nohut aynı gün k.yemis şişkinlik yaparmış normal dedi çok tebrik etti ben sana listeyi yarın telden atacagim

Yağdan gitmiş vücut dengedeymiş ama sizinde dediginiz gibi nohut aynı gün k.yemis şişkinlik yaparmış normal dedi çok tebrik etti ben sana listeyi yarın telden atacagim
Çok sevindim cnm yagdan gittiyse dogru yoldasın demekki

Tmm sagolasin tatlim

Bugünün menülerine bakayım önce dedim ama bir yanlışlık mı yaptım bilmiyorum çok menü göremedim. Daha yazmadınız mı yoksa?

Geri geri giderken salı günkü menünü de almışım Mefkurem . Hepsi çok lezzetli gözüküyor, afiyet olsun. Lavaş tam buğday unundan mıydı?
Bir de poleni merak ettim, nereden alıyorsun? İnternetten mi sipariş veriyorsun yoksa orada marketlerde satılıyor mu? Zayıflamaya özel bir etkisi var mı?
Afiyet olsun, Allah kabul etsin orucunu. Benim üç kare bitterde ve 1 tk fındık ezmesinde kalmam imkansız. Ağzımı vursam duramam. İradelisin maşallah.
sandviç ve tost için tam buğday ekmeğimi kullandın?
Afiyet olsun, bu aralar bulgur pilavı populer
Süper olmuş Pınarcığım. Balık çok faydalı.

Diyeti biraz bozdum . Seminerde. Motivasyon bozuldu. Düzenli bir menüm yok. Sizin yazdıklarınızı okuyorum
Tekrar toparlanırsın canım
Bozduk diye herşeyin sonu gelmedi ya
Aklında bulunsun tatlı yemek istediğinde 1 soda yada 1 litre su eşliğinde yersen az zararla atlatırsın
Ya da kaçamak yaptın diyelim hemen Telafisini yap kendine ceza ver
Mesela ben kaçamak yaptığım gün jilian level2 ile cezalandırırdım kendimi ertesi güne eksi bile çıkardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…