- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.661
Yarin detoks corbasi icicem.insallah bakalm.cuma sonuc nolcak daha tam.adapte olamadim.galiba bengeçmiş olsun cnm
Menun fazla karbonlu olmuş
Beni etiket yapmana gerek yok kuzum
Burda herkes birbiriyle ilgilenmekle sorumlu zaten
Ama ne kadar destek verirsen o kadar destek görürsün :))
Biraz fazla gelebilsen daha çok kaynasirik:)Yarin detoks corbasi icicem.insallah bakalm.cuma sonuc nolcak daha tam.adapte olamadim.galiba ben
Ben merak ediyorumNeyse daha önce giremediğime üzülmeyi bırakıp mesajların keyfini çıkarayım. Bu sefer sondan başlayacağım, okuybildiğim kadar okurum. Menülerim en sona kalsın, biraz daha merak edin- tövbe tövbe hem bu kadar geç yazıyorum bir de hala merak edin diyorum
Kimin alacağı belli gibi :)______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 60 + -- + -- + -- + -- + 45 + --
Pulbiberiye 60 + 90 + 210 + 165 + 120 + - + -
Nanekekik - + 240 + 180 + 180 + 200 +120 + -
Sweetyy83 60 + -- + -- + 30 + -- + 60 + --
Zey-has -- + 40 + -- + 140 + 60 + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + 45 + 90 + -- + --
Edibe -- + -- + -- + 40 + --+ -- + --
Habinar -- + 120 + -- + 210 + -- + -- + --
Kızlarrr yarin son gün Sporlari ona gore yapin bakalim ilk 1 ciligimizi kim alacak
Haydinn Spora hoppalaa
Buraya duzenli gelmezsen birbirimize destek olamayizki cnmDiyeti biraz bozdum . Seminerde. Motivasyon bozuldu. Düzenli bir menüm yok. Sizin yazdıklarınızı okuyorum
Yok diyeti değiştirdi istersen sana atayım aynı kilodayız uyabilirsen uy çok iyi bir diyetisyen gittiğim istersen deneBu cok güzel haber tatlımne dedi diyetisyen
Ayni liste devammi
Ay pınarım çok sevindim hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonuc belli oldu hamileymisim ayy degisik duygular icindeyim
Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis
Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Oyuncakları ayrıştırdım merve en büyük dağınıklık oyunca zatiGünün konusu
Bu sıralar evde düzene takmış durumundayım herseyimi pratiklestirme ve düzenli görünmesi için arayışlara girdim ... Duzenleyiciler VS her şeye bakar oldum
SORU:Kullandığınız memnun olduğunuz duzenleyiciler yada oluşturup memnun olduğunuz düzenler nelerdir¿
Bahar fındık ezmesinin markası neMenü
Sabah(5:30)
2 parmak kadar tel peynir
4 top peynir
1/2 avakado
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi %85
İftar(17:30)
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
2 zeytin
4 YK nohut
3 kare bitter kahve
Su: şuan 1.5 spor : @Pnrrr-20 30dk eliptik 120 puan
Hahaaaa sen bu menüyü rüyanda bile yemezsinaskrhpozitif menume yorum yap bakalim gunlerdir az az az az
12.00
sucuklu yumurta
1 dilim su boregi
1 ck cokomel
1/2 simit
az bal kaymak
17.00
sucuklu kasarli tost
meyve suyu
20.00
corba
salata
bir tabak cubuk makarna
5 kasik kiymali sos
Spor yok
Kız zaten menü yok kıtlığa girecen diyoz ananas detoksunu araştırıyon hala@ sweetyy ananas dedigin 1 gunluk sok diyet mi canim.nasil yapiyorsun
Artık punarın menülerinidemincelememMenu
Ac karnina 2 hurma 2 bardak su
Kahvalti 11:30
Yarim simit, 3dilim sucuk
1kk peynir, 2zeytin
Domates salatalik
Ara 16:00
1 mandalina
2ceviz
Aksam 18:30
1 cupra, 2dilim patates, 3mantar
Az salata ve visne hoşafı
2lt su
45dk n. Tyuruyus 45puan
Edibe sen çalışıyormusun orda ne iş yapıyorsunNeyse daha önce giremediğime üzülmeyi bırakıp mesajların keyfini çıkarayım. Bu sefer sondan başlayacağım, okuybildiğim kadar okurum. Menülerim en sona kalsın, biraz daha merak edin- tövbe tövbe hem bu kadar geç yazıyorum bir de hala merak edin diyorum
Ben o şekilde yazını görünce şok oldum tartı günü yakınken alsana dolu menü deyip birde zararlı şeyleri görünce dedim tiye alıyor bizi sonuçta her menüye yorum yapmaya gayret ediyoruz sana az derkende kırk kere düşünüyorum yanlış anla mi VS diye sende benim kusuruma bakma şaka yapmak istemişsin Ama ben algilayamadom
Yağ mi odemmi gitmiş bisey dedimiYok diyeti değiştirdi istersen sana atayım aynı kilodayız uyabilirsen uy çok iyi bir diyetisyen gittiğim istersen dene
Bisey dikkatimi çekti ufak bir menü yorumlamasinda hemen bir ayarlanma oluyor sanki. O yüzden ben menülere yorum yapmama kararı aldım. Sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz yoksa az yese çok yese ne ilgilendirir bizi.Aynısını bende yazacaktım da neyse tiye alır gibi bide az az diyormusum
Yağdan gitmiş vücut dengedeymiş ama sizinde dediginiz gibi nohut aynı gün k.yemis şişkinlik yaparmış normal dedi çok tebrik etti ben sana listeyi yarın telden atacagimYağ mi odemmi gitmiş bisey dedimi
Tabiki sevinirim cnm
Ben pek hazır listeye uyamiyorum ama yinede esinlenme yaparim
Yurtdisi ne alaka cnmEdibe sen çalışıyormusun orda ne iş yapıyorsun
Merak ediyorum anlatsana biraz çevre edinebildinmi
Bizimde yurt dışı gibi bi düşüncemiz var ben çok endişeliyim hep eşimi durduruyorum
Çok sevindim cnm yagdan gittiyse dogru yoldasın demekkiYağdan gitmiş vücut dengedeymiş ama sizinde dediginiz gibi nohut aynı gün k.yemis şişkinlik yaparmış normal dedi çok tebrik etti ben sana listeyi yarın telden atacagim
Geri geri giderken salı günkü menünü de almışım04.12.sali
Kahvalti öncesi
1 tk keçiboynuzu pekmezi+ polen
11.30
2 yumurta az sut 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir
Maydanoz
Dereotu
15.45
Firinda 1 kıymalı lavas sarma
Yoğurtlu kereviz havuç salatası
18.00
1 tb kineo kısıri
2 bar ayran
Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie 30 dk
Pnrrr-12
90 puan
Afiyet olsun, Allah kabul etsin orucunu. Benim üç kare bitterde ve 1 tk fındık ezmesinde kalmam imkansız. Ağzımı vursam duramam. İradelisin maşallah.Menü
Sabah(5:30)
2 parmak kadar tel peynir
4 top peynir
1/2 avakado
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi %85
İftar(17:30)
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
2 zeytin
4 YK nohut
3 kare bitter kahve
Su: şuan 1.5 spor : @Pnrrr-20 30dk eliptik 120 puan
sandviç ve tost için tam buğday ekmeğimi kullandın?Bugünki menum
Sabah yumurta küçük bir tost peynir zeytin 1b kahve
Öğlen
sandviç 1 bardak ayran
Aksam
4 kaşık kuru fasulye bir kaç tane patates 1 salatalık turşu 1 biber turşu
2 lt su
1 saat yürüyüşPnrrr-12
Afiyet olsun, bu aralar bulgur pilavı populerMenu
Sabah 10
5 catal.menemen
1 dilom peynir
2 dilim.ekmek
Yesillik.
Öğlen
3 yk kisir
2 yk rus salatasi
1 tane küçük evde ben tam bugdaydan yaptim pogaca
Aksam
1 tabak.kiymali nohut
3 yk.bulgu pilavi
Yogurt
Su 3 lt spor yokMefkurem
Süper olmuş Pınarcığım. Balık çok faydalı.Menu
Ac karnina 2 hurma 2 bardak su
Kahvalti 11:30
Yarim simit, 3dilim sucuk
1kk peynir, 2zeytin
Domates salatalik
Ara 16:00
1 mandalina
2ceviz
Aksam 18:30
1 cupra, 2dilim patates, 3mantar
Az salata ve visne hoşafı
2lt su
45dk n. Tyuruyus 45puan
Tekrar toparlanırsın canımDiyeti biraz bozdum . Seminerde. Motivasyon bozuldu. Düzenli bir menüm yok. Sizin yazdıklarınızı okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?