Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet bende menümü yazıyorum
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
Öğle
Salata
Bamya yemeği 6 kasım
Ara
2 aktivia
Akşam kutlama yaptık
2 kadeh şarap
Peynir
2 kasım yogurt

Yurtdisi ne alaka cnm
Abla eşim işini avusturya ya taşımak istiyor bu ay görüşmeleri var malum trde artık hayat standartları çok düştü bizde krizden çok etkilendik büyük firmalar konkordato çekiyor borçları erteliyor küçük esnaf alacağını alamıyor batıyor bizde yıkılmadık ama zorlanıyoruz bu sebeple avrupada işini yapabilecek yerleri araştırmaya başladı

Ne diyorsunuz ulennn
Herkes bana sarilacaks

Mefkurem ben biraz fazla duygusalim abla.
Burda duygusallık yok burda acı var şaka bir yana Merve'yi anla canım normalde hiç atarlı değildir ama iki çocuk birden hasta kendisi hasta oynatmaya az kaldı kızcağız . Bu kadarcik şeyden gidilmez kız ben geçen sene bu takımdakilere ne atarlar yaptım kendimi bile listeden attım hızımi alamayip
Afiyet olsun canım vişne kendin yapıyorsan çok şekerli olmuyor
Ay inanmıyorum, arada bir gün gelmemişim, onu bile fark etmedim. Salı Çarşamba yoğun geçiyor.
Aşk olsun bizi mi fark etmedin
Agir yasamlar basladi
Ben gece tekrar izle yapacagim bizimkiler sevmiyor hele kuzey bı kere denk geldi çocuk bı hafta çok yersem öyle olur dedi
Aaa acaba kim alacak ama yarın Off günü gecmek isteyenlere duyurulur
Canım Rize'de almıştım dur az sonra bakarım malum zuladaydi sabah aklıma düştü
dur abla ya ben yorum istiyorum valla kaldıramayacak olan menü yorumu istemem yazsın o zaman altına

Yaaa ben de çok bildiğimi söylemiyorum ama diyorum bir diyetisyen kadar öğrendim bu işi çünkü 10 yıldır düzenli diyetisyene gidiyorum. Benim sıkıntım bilmemek değil yapmamak içki içtiğim için dengeleyemiyorum ama artı onu da azalttım şükür özel günler dışında şarap bile ıcmiyorum bu sefer ben bu işi yapacağım sana da yorum yaparım fındığım

Canım bende kalamiyordum eskiden ama mecbur artık çok sıkıldım sirtimdaki yükten , insan gibi yemeyi öğrenmek gerek eskiden kaşık kaşık yerdim onu yedim diye üstüne tuzlu sonra yine tatlı sonra yine tuzlu çünkü diyetteydim ve bugün battı yarın yeniden başlarim diye elimden alıp kaçacaktır gibi yiyordum işte sonra anladım ki böyle böyle haftada 4 günü batırıp 2 gün diyet yapınca ancak yerimde sayıyorum
Evet bende menümü yazıyorum
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
Öğle
Salata
Bamya yemeği 6 kasım
Ara
2 aktivia
Akşam kutlama yaptık
2 kadeh şarap
Peynir
2 kasım yogurt
Şaraba diyetisyenle mi izin aldınız yoksa eşinle mi abla
çok mantıklı bence artık çok zor

kesinlikle 5 -6 diyetisyen değiştirmiş biri olarak bende aynı kanidayim ama vücudumu dinlemeyi de öğrendim artık , yorum için teşekkür simdiden

Walla diyetisyen bugün olur dedi ondan izin aldım

Atarlanma diyecektim :) kızıyorlar yani yada ben öyle hissediyorum
Eylem herkesin kendi vücuduna göre yaptığı bir diyet var
Senin diyet menün sana normal ben öyle yesem 100 kilo olurum
Ara öğün asla yeme taraftarı değilim bana hiç yaramıyor açlık hormonu salgılanmıyor misal 5 saat tutarım aralarında ama bazıları ille ara öğün diyor
Sen yorumunu yaparsın yanlış görünce söylersin ama kaçamak olur suyu az olur perşembe kuru fasulye yemiş olur misal anlatabildimmi bilemiyorum
Bana yorum yapabilirsin alınmam :)

Kimin alacağı belli gibi :)

Aynen

Amin cnim sagol
Kizz dur 2 hafta yariscam daha bak menulerime bu seferde mezun olamazsam cok uzulrm yoksa

Sagol canim

Sen artık iyi ve düzenli beslenmelisin. Geçen yıl ben hamile kaldigimda 40 yaşından sonra bi daha olmaz diye ne varsa yedim lahmacun pide döner tatlı.... Sonra bebek öldü 2 gr zaten bende 20 kilo kaldı ama bisey diyeyim mi olsa yine yerdim çünkü o nazi bi daha yapamayacağım sen de az biraz keyfini sür bence

Atarlanma diyecektim :) kızıyorlar yani yada ben öyle hissediyorum
Hayır eylemcim
tabiki herkes düşüncesini soylicek
Kimisine 3 ana öğün Ara lı beslenme iyi gelir
Başkasına 2 yada 3 öğün lu
Bu demek degilki birisi yanlış diğeri doğru
Herkes kendini nasıl rahat hissedecekse, devamli uygulayabilecegi şekilde yapsin,
Bizim için önemli olan menunun içeriği
Saglikli dengeli olması

Menü
Sabah 9:30
2 yumurtalı peynirli omlet
2 çeri
2 dl ekmek
1 kaşık fındık ezmesi
16 da
1 avuç çiğ fındık fıstık
Akşam 18
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurtlu erişte
19 gibi 1 avuç fıstık
Su bugün çok içtim reglyim 3 olmuştur

Neyse konuyu uzatmaya gerek yok sanırım bu bir öğretmen tavrı doğru bildiklerini aktarmaya çalışıyorum 20 yıldır öğretmenlik yapıyorum bazen etrafım icon zor oluyor:)) dediğim gibi ben içeriği yada düzeni olarak yanlış bulduğumu söylüyorum herkeste bana söylesin ama uyar uymaz bunu kişi bilir diyorum ve konuyu tatlı şekild e kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…