- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.681
Ay arlanma derkenBisey dikkatimi çekti ufak bir menü yorumlamasinda hemen bir ayarlanma oluyor sanki. O yüzden ben menülere yorum yapmama kararı aldım. Sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz yoksa az yese çok yese ne ilgilendirir bizi.
Atarlanma diyecektim :) kızıyorlar yani yada ben öyle hissediyorumAy arlanma derken
Abla eşim işini avusturya ya taşımak istiyor bu ay görüşmeleri var malum trde artık hayat standartları çok düştü bizde krizden çok etkilendik büyük firmalar konkordato çekiyor borçları erteliyor küçük esnaf alacağını alamıyor batıyor bizde yıkılmadık ama zorlanıyoruz bu sebeple avrupada işini yapabilecek yerleri araştırmaya başladıYurtdisi ne alaka cnm
Yerfıstığı yaparmış mesela turp otu var salataya katıyorum o da yaparmış çok şaşırdım
Ne diyorsunuz ulennn
Herkes bana sarilacaks
askrhpozitif canim kusura bakma yanlis anlayacagini dusunmemistim.
Mefkurem ablacim sana da tesekkur ederim.su iki hafta icinde guzel desteklerin icin
Pnrrr-12 rakibemmm.kolay gelsin.
tum arkadaslarin istedikleri kilolara inmesi dilegiyle.
Ablacim ben ayriliyorum kusura bakmayin olur mu
Burda duygusallık yok burda acı var şaka bir yana Merve'yi anla canım normalde hiç atarlı değildir ama iki çocuk birden hasta kendisi hasta oynatmaya az kaldı kızcağız . Bu kadarcik şeyden gidilmez kız ben geçen sene bu takımdakilere ne atarlar yaptım kendimi bile listeden attım hızımi alamayip
Afiyet olsun canım vişne kendin yapıyorsan çok şekerli olmuyorMenu
Ac karnina 2 hurma 2 bardak su
Kahvalti 11:30
Yarim simit, 3dilim sucuk
1kk peynir, 2zeytin
Domates salatalik
Ara 16:00
1 mandalina
2ceviz
Aksam 18:30
1 cupra, 2dilim patates, 3mantar
Az salata ve visne hoşafı
2lt su
45dk n. Tyuruyus 45puan
Aşk olsun bizi mi fark etmedinAy inanmıyorum, arada bir gün gelmemişim, onu bile fark etmedim. Salı Çarşamba yoğun geçiyor.
Ben gece tekrar izle yapacagim bizimkiler sevmiyor hele kuzey bı kere denk geldi çocuk bı hafta çok yersem öyle olur dediAgir yasamlar basladi
Aaa acaba kim alacak ama yarın Off günü gecmek isteyenlere duyurulur______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 60 + -- + -- + -- + -- + 45 + --
Pulbiberiye 60 + 90 + 210 + 165 + 120 + - + -
Nanekekik - + 240 + 180 + 180 + 200 +120 + -
Sweetyy83 60 + -- + -- + 30 + -- + 60 + --
Zey-has -- + 40 + -- + 140 + 60 + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + 45 + 90 + -- + --
Edibe -- + -- + -- + 40 + --+ -- + --
Habinar -- + 120 + -- + 210 + -- + -- + --
Kızlarrr yarin son gün Sporlari ona gore yapin bakalim ilk 1 ciligimizi kim alacak
Haydinn Spora hoppalaa
Canım Rize'de almıştım dur az sonra bakarım malum zuladaydi sabah aklıma düştüAy pınarım çok sevindim hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Oyuncakları ayrıştırdım merve en büyük dağınıklık oyunca zati
Arabalar bi kutuda askerler bi kutuda figürler bi kutuda gibi hepsini aynı anda çıkartmıyoruz
Çekmecelerde küçük sepetler var katlar bozulmuyor böylece kilotlar üstüste atletler çoraplar vs
Ayakkabı kutularıda kullanışlı
Bahar fındık ezmesinin markası ne
Hahaaaa sen bu menüyü rüyanda bile yemezsinolaki yedin rüyanda uyanınca kabus görmüş gibi sol tarafına üç kere tükürürsün
Kız zaten menü yok kıtlığa girecen diyoz ananas detoksunu araştırıyon hala
Artık punarın menülerinidemincelemem
Edibe sen çalışıyormusun orda ne iş yapıyorsun
Merak ediyorum anlatsana biraz çevre edinebildinmi
Bizimde yurt dışı gibi bi düşüncemiz var ben çok endişeliyim hep eşimi durduruyorum
dur abla ya ben yorum istiyorum valla kaldıramayacak olan menü yorumu istemem yazsın o zaman altınaBisey dikkatimi çekti ufak bir menü yorumlamasinda hemen bir ayarlanma oluyor sanki. O yüzden ben menülere yorum yapmama kararı aldım. Sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz yoksa az yese çok yese ne ilgilendirir bizi.
Yaaa ben de çok bildiğimi söylemiyorum ama diyorum bir diyetisyen kadar öğrendim bu işi çünkü 10 yıldır düzenli diyetisyene gidiyorum. Benim sıkıntım bilmemek değil yapmamak içki içtiğim için dengeleyemiyorum ama artı onu da azalttım şükür özel günler dışında şarap bile ıcmiyorum bu sefer ben bu işi yapacağım sana da yorum yaparım fındığım
Burda duygusallık yok burda acı var şaka bir yana Merve'yi anla canım normalde hiç atarlı değildir ama iki çocuk birden hasta kendisi hasta oynatmaya az kaldı kızcağız . Bu kadarcik şeyden gidilmez kız ben geçen sene bu takımdakilere ne atarlar yaptım kendimi bile listeden attım hızımi alamayip
Afiyet olsun canım vişne kendin yapıyorsan çok şekerli olmuyor
Aşk olsun bizi mi fark etmedin
Ben gece tekrar izle yapacagim bizimkiler sevmiyor hele kuzey bı kere denk geldi çocuk bı hafta çok yersem öyle olur dedi
Aaa acaba kim alacak ama yarın Off günü gecmek isteyenlere duyurulur
Canım Rize'de almıştım dur az sonra bakarım malum zuladaydi sabah aklıma düştü
dur abla ya ben yorum istiyorum valla kaldıramayacak olan menü yorumu istemem yazsın o zaman altına
Canım bende kalamiyordum eskiden ama mecbur artık çok sıkıldım sirtimdaki yükten , insan gibi yemeyi öğrenmek gerek eskiden kaşık kaşık yerdim onu yedim diye üstüne tuzlu sonra yine tatlı sonra yine tuzlu çünkü diyetteydim ve bugün battı yarın yeniden başlarim diye elimden alıp kaçacaktır gibi yiyordum işte sonra anladım ki böyle böyle haftada 4 günü batırıp 2 gün diyet yapınca ancak yerimde sayıyorumBugünün menülerine bakayım önce dedim ama bir yanlışlık mı yaptım bilmiyorum çok menü göremedim. Daha yazmadınız mı yoksa?
Geri geri giderken salı günkü menünü de almışımMefkurem . Hepsi çok lezzetli gözüküyor, afiyet olsun. Lavaş tam buğday unundan mıydı?
Bir de poleni merak ettim, nereden alıyorsun? İnternetten mi sipariş veriyorsun yoksa orada marketlerde satılıyor mu? Zayıflamaya özel bir etkisi var mı?
Afiyet olsun, Allah kabul etsin orucunu. Benim üç kare bitterde ve 1 tk fındık ezmesinde kalmam imkansız. Ağzımı vursam duramam. İradelisin maşallah.
sandviç ve tost için tam buğday ekmeğimi kullandın?
Afiyet olsun, bu aralar bulgur pilavı populer
Süper olmuş Pınarcığım. Balık çok faydalı.
Şaraba diyetisyenle mi izin aldınız yoksa eşinle mi ablaEvet bende menümü yazıyorum
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
Öğle
Salata
Bamya yemeği 6 kasım
Ara
2 aktivia
Akşam kutlama yaptık
2 kadeh şarap
Peynir
2 kasım yogurt
çok mantıklı bence artık çok zorAbla eşim işini avusturya ya taşımak istiyor bu ay görüşmeleri var malum trde artık hayat standartları çok düştü bizde krizden çok etkilendik büyük firmalar konkordato çekiyor borçları erteliyor küçük esnaf alacağını alamıyor batıyor bizde yıkılmadık ama zorlanıyoruz bu sebeple avrupada işini yapabilecek yerleri araştırmaya başladı
kesinlikle 5 -6 diyetisyen değiştirmiş biri olarak bende aynı kanidayim ama vücudumu dinlemeyi de öğrendim artık , yorum için teşekkür simdidenYaaa ben de çok bildiğimi söylemiyorum ama diyorum bir diyetisyen kadar öğrendim bu işi çünkü 10 yıldır düzenli diyetisyene gidiyorum. Benim sıkıntım bilmemek değil yapmamak içki içtiğim için dengeleyemiyorum ama artı onu da azalttım şükür özel günler dışında şarap bile ıcmiyorum bu sefer ben bu işi yapacağım sana da yorum yaparım fındığım
Walla diyetisyen bugün olur dedi ondan izin aldımCanım bende kalamiyordum eskiden ama mecbur artık çok sıkıldım sirtimdaki yükten , insan gibi yemeyi öğrenmek gerek eskiden kaşık kaşık yerdim onu yedim diye üstüne tuzlu sonra yine tatlı sonra yine tuzlu çünkü diyetteydim ve bugün battı yarın yeniden başlarim diye elimden alıp kaçacaktır gibi yiyordum işte sonra anladım ki böyle böyle haftada 4 günü batırıp 2 gün diyet yapınca ancak yerimde sayıyorum
Şaraba diyetisyenle mi izin aldınız yoksa eşinle mi abla
çok mantıklı bence artık çok zor
Eylem herkesin kendi vücuduna göre yaptığı bir diyet varAtarlanma diyecektim :) kızıyorlar yani yada ben öyle hissediyorum
Olsun sen motivasyonunu bozma herşeyi düzelirsin daha sık bize katil böylece daha azimli olursunDiyeti biraz bozdum . Seminerde. Motivasyon bozuldu. Düzenli bir menüm yok. Sizin yazdıklarınızı okuyorum
Kimin alacağı belli gibi :)
Ay pınarım çok sevindim hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Oyuncakları ayrıştırdım merve en büyük dağınıklık oyunca zati
Arabalar bi kutuda askerler bi kutuda figürler bi kutuda gibi hepsini aynı anda çıkartmıyoruz
Çekmecelerde küçük sepetler var katlar bozulmuyor böylece kilotlar üstüste atletler çoraplar vs
Ayakkabı kutularıda kullanışlı
Bahar fındık ezmesinin markası ne
Hahaaaa sen bu menüyü rüyanda bile yemezsinolaki yedin rüyanda uyanınca kabus görmüş gibi sol tarafına üç kere tükürürsün
Kız zaten menü yok kıtlığa girecen diyoz ananas detoksunu araştırıyon hala
Artık punarın menülerinidemincelemem
Edibe sen çalışıyormusun orda ne iş yapıyorsun
Merak ediyorum anlatsana biraz çevre edinebildinmi
Bizimde yurt dışı gibi bi düşüncemiz var ben çok endişeliyim hep eşimi durduruyorum
Bugünün menülerine bakayım önce dedim ama bir yanlışlık mı yaptım bilmiyorum çok menü göremedim. Daha yazmadınız mı yoksa?
Geri geri giderken salı günkü menünü de almışımMefkurem . Hepsi çok lezzetli gözüküyor, afiyet olsun. Lavaş tam buğday unundan mıydı?
Bir de poleni merak ettim, nereden alıyorsun? İnternetten mi sipariş veriyorsun yoksa orada marketlerde satılıyor mu? Zayıflamaya özel bir etkisi var mı?
Afiyet olsun, Allah kabul etsin orucunu. Benim üç kare bitterde ve 1 tk fındık ezmesinde kalmam imkansız. Ağzımı vursam duramam. İradelisin maşallah.
sandviç ve tost için tam buğday ekmeğimi kullandın?
Afiyet olsun, bu aralar bulgur pilavı populer
Süper olmuş Pınarcığım. Balık çok faydalı.
Sen artık iyi ve düzenli beslenmelisin. Geçen yıl ben hamile kaldigimda 40 yaşından sonra bi daha olmaz diye ne varsa yedim lahmacun pide döner tatlı.... Sonra bebek öldü 2 gr zaten bende 20 kilo kaldı ama bisey diyeyim mi olsa yine yerdim çünkü o nazi bi daha yapamayacağım sen de az biraz keyfini sür benceMenu
Ac karnina 2 hurma 2 bardak su
Kahvalti 11:30
Yarim simit, 3dilim sucuk
1kk peynir, 2zeytin
Domates salatalik
Ara 16:00
1 mandalina
2ceviz
Aksam 18:30
1 cupra, 2dilim patates, 3mantar
Az salata ve visne hoşafı
2lt su
45dk n. Tyuruyus 45puan
Hayır eylemcimAtarlanma diyecektim :) kızıyorlar yani yada ben öyle hissediyorum
Geçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Artı çalışmaya başladım bu arada kızlar
home ofis :) dosya hazırlamam gerekiyor
Menü yazıp gideyim
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok sanırım bu bir öğretmen tavrı doğru bildiklerini aktarmaya çalışıyorum 20 yıldır öğretmenlik yapıyorum bazen etrafım icon zor oluyor:)) dediğim gibi ben içeriği yada düzeni olarak yanlış bulduğumu söylüyorum herkeste bana söylesin ama uyar uymaz bunu kişi bilir diyorum ve konuyu tatlı şekild e kapatıyorumHayır eylemcim
tabiki herkes düşüncesini soylicek
Kimisine 3 ana öğün Ara lı beslenme iyi gelir
Başkasına 2 yada 3 öğün lu
Bu demek degilki birisi yanlış diğeri doğru
Herkes kendini nasıl rahat hissedecekse, devamli uygulayabilecegi şekilde yapsin,
Bizim için önemli olan menunun içeriği
Saglikli dengeli olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?