Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Artı çalışmaya başladım bu arada kızlar
home ofis :) dosya hazırlamam gerekiyor
Menü yazıp gideyim
Ne işi kizz oda nerden cikti

Bu yazı bana mı ben pek anlamadım mevzuyu ben yazıda gayet neden böyle beslendiğimi anlattım sadece yanlış anlaşılma olmasın lütfen niyetim benim neden böyle beslendiğimi anlatmamdır kimseyi kırmak ya da bu doğru böyle beslenin demek değil zaten haddim de değil böyle bişey ben kendim için doğru olanı buldum zaman içinde, okuyarak araştırarak.bundan bahsettim herkes vücudu için doğru olanı yapsın ve herkes kilolarından kurtulsun buradaki tek hedef bu bence hepimizin hedefi bu diye düşünüyorum.alınma ya da ayar gibi bişey söz konusu dahi olamaz yanlış anlaşıldı ise düzeltmek istedim

Ne işi kizz oda nerden cikti
Eşime yardım ediyorum abla

İhale dosyası hazırlamaya başladım
Daha önce çalışırken teknik birimde şartname hazırlardım az çok bilgim var işin ucundan tutayım istedim yüzdeli çalışıyorum ama :))
Öyle anlaştık patronla

Ayy sizin yüzünüzden ekmek almaya gidemedim

Gelinceye kadar herkes hormonlarını kontrol altına alsın

2.bi emre kadar alınmayı yasakliyorum :)))

Dellendirmeyin adamı
Yakarım buralari
Ben yatiyorum yani uyuyayım artık yarın 11 saat dersim var saat 7 de biter çok yoruluyorum gün içinde o yüzden erken yatayım yani sen gelmeden benim şarabı da okumadan kaçayım:)))

Kızlar sonuc belli oldu hamileymisim  ayy degisik duygular icindeyim

Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis

Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Gözün aydn canım

Sen öğlene kadar calismiyonmu cnm
Öğleden sonra da ev işi yemek kızımla ilgilnme yeek yeme derken mesela kızımı uyuturken bugün uyuyakalmışım eşimde evde yoktu
Ek gıdayı resdedebilir çok geç kalma bnce merve. Vitaminler evde bekliyo ya içince çıkarıyorum
Nereye ya biberiyesiz olur mu bura

Ana cidden mi ya senin için çocuklar için zor olur bayaa ya
Geçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Menü yazıp gideyim
Vayy hayırlı olsun canım küçükte okula başladı iyi yapmışsın ufaktan ufaktan işe başlamaya
Aa başın sağolsun abla meleğin şefaatçiniz olsun

Onlar gene okul dil derken sosyalleşir poni
Ben çok zorlanırım
Saol canım çalışmak gibisi varmı ya

Ay ne güzel biraz erken yakalamışım sizi, bir kaç kişiye denk gelmek beni mutlu etti.
Gündüzleri hiç vaktin olmuyormu cnm

Calisiyomusun
Evet Mefkurem, özel ders veriyorum. Evime gelen öğrenciler var bir kısmı da online. Yabancılara Türkçe, Türklere İngilizce ders veriyorum. Evde üç yaşında bir de bıdık olunca biraz stresli olabiliyor bazen. Bir de ders hazırlığı, ödev kontrolü filan derken biraz da öyle vakit alıyor. Aslında sadece ders olarak haftada on saat filan. Ama derslerin çoğu salı ve çarşambaya toplandı. iki gün gündüz zor oluyor. Dersler arası birer saatte de kızımla ilgilenmek, yemek yapmak filan derken fırsat bulamıyorum. Bugün bir ara girdim ama kızım gelip engel oldu.

Münelere de yazarım ama buradan da söyleyeyim canım @Pnrrr-20 Salı ve Çarşamba 60'ar puan bana lütfen, yürüyüş
Diyeti biraz bozdum . Seminerde. Motivasyon bozuldu. Düzenli bir menüm yok. Sizin yazdıklarınızı okuyorum
Tatlım hiç moralini bozma, gel takıl buraya mesajlaşamalara katıl. Bence takımın çok faydası oluyor. Sanki iştahımı kesiyor mesajlaşmak Mesaj yazdıkça zayıflıyoruz sanki Şaka bir yana değişik bir zihinsel etki olduğuna inanıyorum. Ne bileyim mesela ben zayıflamak için Allah'tan yardım isteyip dua ediyorum, sonra aklıma takım arkadaşlarım geliyor onlara da dua ediyorum. Yani belki sanal ortam ama gerçek bir dostluk ve süper bir destek. Herkesin aynı zorlukları yaşadığını görmek insana moral veriyor. Ayrıca menüler değişik sağlıklı beslenme fikri oluyor.
Edibe sen çalışıyormusun orda ne iş yapıyorsun
Merak ediyorum anlatsana biraz çevre edinebildinmi
Bizimde yurt dışı gibi bi düşüncemiz var ben çok endişeliyim hep eşimi durduruyorum
Çalışma durumumu yukarıda anlattım @Habinar Çevre edinmeye gelince Avrupa'da her yerde çok Türk var, çok rahat çevre edinip yalnızlık çekmeden alışırsınız diye düşünüyorum. Şahsen biz burada pek Türklerle iletişime geçmedik. Ne bileyim kişisel bir tercih, markette filan karşılaşınca selamlaşıp geçiyoruz. Nedeni ise bizim buraya gelme nedenimiz çocuklarımızın İngilizce öğrenmesi, eşim de ben de İngilizcemizi ilerletmek istiyoruz. Türklerle oturup kalsak o biraz zor olur diye öyle bir karar aldık. Belki ilerde daha farklı düşünürüz bilemiyorum. Haa biz buraya gelirken bir kaç İngiliz aile ile dosttuk ve o yüzden burayı tercih ettik. Onlar olmasaydı tabi daha çok zorlanırdık. Ama yeni birçok aile ile de tanıştık. Mesela çocuklara yönelik programlarda diğer anne babalarla güzel dostluklar kurduk. O açılardan iyi, eğitim iyi, iklim iyi (ben çok sıcağı sevmiyorum) parklar bahçeler güzel, çocuklara yönelik sosyal faaliyetler iyi. Gel gelelim sağlık sistemlerini hiç beğenmedim. Türkiye'nin çok gerisinde. Tek tük de olsa ayrımcı İngilizlere denk gelmek kötü. Burada makul bir gelirin varsa geçim zor değil ama düzen kurana kadar olukla para gidiyor bunu göze almak ve bunu karşılayacak maddi imkan lazım. Geldiğimize memnunum ama hep burada kalmak ister miyim, bir iki yıla geri döner miyiz onu bilmiyorum.
Bu arada Avusturya buradan daha iyidir diye tahmin ediyorum. Sağlık filan kesin daha iyidir.

bence öyle düşünme Eylem, benim menüm yorumlanınca ben mutlu oluyorum, farkında olmadığım bir sürü hatayı burada öğrendim.
Çok güzel tavsiyeler Yaseminciğim, ben yalnız ceza olayına giremiyorum, sadece unutmaya çalışıyorum Yoksa moralimi bozup daha çok yerim diye korkuyorum.
Evet bende menümü yazıyorum
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
Öğle
Salata
Bamya yemeği 6 kasım
Ara
2 aktivia
Akşam kutlama yaptık
2 kadeh şarap
Peynir
2 kasım yogurt
Menü saatlerini yazarsan daha iyi olur sanki.
Hayırlısı olsun hakkınızda Habinar . Ben uzun vadede çocuklarınız için iyi olur diye düşünüyorum. Malesef ekonomik durumlar Türkiye'de çok iyi değil. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama iş açısından Avrupa çok avantajlı, eşimle o açıdan keşke daha önce gelseymişiz dediğimiz bile oluyor. Mesela bizim evin yakınlarınd küçük bir Türk bakkalı var. Geçen gün eşime Türkiye'de onbeş evi olduğundan bahsetmiş. Büyük ihtimal burada da vardı. Türkiye'de olsa halini düşünemiyorum.

Aşk olsun bizi mi fark etmedin
Baharcığım, kendimi düzgün ifade edememişim. Her an aklımdasınız, iki gündür koşuştururken bir taraftan sizi düşündüm. Her yediğimi amanın dikket Edibe akşam menü yazacaksın diyerek yedim ama zaman nasıl geçti dün akşam nasıl yorgun düşüp uyuduysam sanki bir gün geçti zannettim bilgisayarın başına geçince. @mefkurem 'in mesajı olmasa sadece bugünün menüsünü yazardım.

avuclu kuruyemişler biraz fazla olmuş sanki canım yüzdeli işinde hayırlı olsun patrona acıma somur

Haklısın bugün menü saatlerimi yazmayı unuttum sabah 09.00 öğle 12.30 ara 15.00 akşam 19.00

Menü yazıp gideyim
Hayırlı olsun, kolay gelsin. Ben senin anaokulu fikrini çok tutmuştum, çok özel kabiliyetlerin var bence. Umarım onları açığa çıkaracak iş imkanların olur.
Pırasa benim en sevdiğim sebze yemeği ama nedense bir saat sonra tekrar acıkıyorum çok tok tutmuyor. Belki ben de bir saat sonra kuruyemiş yersem iyi olur
Ben yatiyorum yani uyuyayım artık yarın 11 saat dersim var saat 7 de biter çok yoruluyorum gün içinde o yüzden erken yatayım yani sen gelmeden benim şarabı da okumadan kaçayım:)))
11 saat ders çokmuş, kolay gelsin.
Haklısın bugün menü saatlerimi yazmayı unuttum sabah 09.00 öğle 12.30 ara 15.00 akşam 19.00
Kutlama deyince akşam çok mu geç diye endişe etmiştim ama 19 iyiymiş.

Menü yazıp gideyim

Hayirli olsun cnm cok sevindim senin adina

Canim cok uzuldm Allah rahmet eylesin.
Cok yedigin icinmi öldu orasini anlamadim.
Ben yine herseyden yerim canim cektiginde ama sonucta hamurisi paket gida cocuk icinde iyi olmicagi icin saglikli beslenmeyi tercih ediyorm ve cok asiri kilo almak istemiyorm 10kg sınır benim icin tabi Allah bilir hayirlisi olsun bebek saglikli olsun onemli olan o oncelikle

Sagol canim

Tamamdir kaydettim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…