- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.701
Teşekkür ederim şeyda umarım kalıcı bir iş olurHayırlı olsun canım
Geçmiş olsun güzelim dikkat et kendineKizlar geçmişe pek bakamadım ev temizliği yaptim.bugun basima.bi agri çöktü insallah d8ger gunler telqfi edicem.ekrana bakamıyorum.
Ne işi kizz oda nerden ciktiGeçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Artı çalışmaya başladım bu arada kızlar
home ofis :) dosya hazırlamam gerekiyor
Menü yazıp gideyim
Bisey dikkatimi çekti ufak bir menü yorumlamasinda hemen bir ayarlanma oluyor sanki. O yüzden ben menülere yorum yapmama kararı aldım. Sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz yoksa az yese çok yese ne ilgilendirir bizi.
Ay evet kaptanım yardımcılarımız pınarı telli duvaklı hamiş hamiş mezun edelim bu seferAynen
Amin cnim sagol
Kizz dur 2 hafta yariscam daha bak menulerime bu seferde mezun olamazsam cok uzulrm yoksa
Sagol canim
Eşime yardım ediyorum ablaNe işi kizz oda nerden cikti
Teşekkür ederim şeyda umarım kalıcı bir iş olur
Ben yatiyorum yani uyuyayım artık yarın 11 saat dersim var saat 7 de biter çok yoruluyorum gün içinde o yüzden erken yatayım yani sen gelmeden benim şarabı da okumadan kaçayım:)))Ayy sizin yüzünüzden ekmek almaya gidemedim
Gelinceye kadar herkes hormonlarını kontrol altına alsın
2.bi emre kadar alınmayı yasakliyorum :)))
Dellendirmeyin adamı
Yakarım buralari
Gözün aydn canımKızlar sonuc belli oldu hamileymisim ayy degisik duygular icindeyim
Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis
Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Öğleden sonra da ev işi yemek kızımla ilgilnme yeek yeme derken mesela kızımı uyuturken bugün uyuyakalmışım eşimde evde yoktuSen öğlene kadar calismiyonmu cnm
Ek gıdayı resdedebilir çok geç kalma bnce merve. Vitaminler evde bekliyo ya içince çıkarıyorumKilo alımı iyi canım sorduğumda 6 ay bitimi demişti bir daha sorayım bakalım ne diyecek bahar çok düzensiz birgun saat 7 ye kadar uyuyor hiç uyanmadan bir bakıyorum kırkli gibi saat başı yada ilk yattığında sadece 3,4 saat uyanmıyor onuda yanında ben varsam
Abla tamda o yüzden lazım bana bu düzen işleri yoksa olmuyor işler uzayıp gidiyor yapıyorum yapıyorum hiç yapılmamış gibi kıyafet olarak ben hiç kıyafet bırakmadım hepsini dağıttım 2 üstüm var onunla idare ediyorum
Valla abla kızı uyuttum birazdan yemek yapıcam bende dünden pilav ve çorbam var karnabahar yemeği yapıcam herhalde bende birde çocukları kontrole goturucez bugün
kuzum vitaminleri alıyor musun düzenli
Nereye ya biberiyesiz olur mu bura@askrhpozitif canim kusura bakma yanlis anlayacagini dusunmemistim.
Mefkurem ablacim sana da tesekkur ederim.su iki hafta icinde guzel desteklerin icin
Pnrrr-12 rakibemmm.kolay gelsin.
tum arkadaslarin istedikleri kilolara inmesi dilegiyle.
Ablacim ben ayriliyorum kusura bakmayin olur mu
Ana cidden mi ya senin için çocuklar için zor olur bayaa yaAbla eşim işini avusturya ya taşımak istiyor bu ay görüşmeleri var malum trde artık hayat standartları çok düştü bizde krizden çok etkilendik büyük firmalar konkordato çekiyor borçları erteliyor küçük esnaf alacağını alamıyor batıyor bizde yıkılmadık ama zorlanıyoruz bu sebeple avrupada işini yapabilecek yerleri araştırmaya başladı
Vayy hayırlı olsun canım küçükte okula başladı iyi yapmışsın ufaktan ufaktan işe başlamayaGeçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Menü yazıp gideyim
Aa başın sağolsun abla meleğin şefaatçiniz olsunSen artık iyi ve düzenli beslenmelisin. Geçen yıl ben hamile kaldigimda 40 yaşından sonra bi daha olmaz diye ne varsa yedim lahmacun pide döner tatlı.... Sonra bebek öldü 2 gr zaten bende 20 kilo kaldı ama bisey diyeyim mi olsa yine yerdim çünkü o nazi bi daha yapamayacağım sen de az biraz keyfini sür bence
İŞE YARADIĞINI HİSSEDİYORSUNUmarım canım ama insan çalışınca kendini çok iyi hissediyor gerçekten
Emrin başımız üstüne hayme hatunAyy sizin yüzünüzden ekmek almaya gidemedim
Gelinceye kadar herkes hormonlarını kontrol altına alsın
2.bi emre kadar alınmayı yasakliyorum :)))
Dellendirmeyin adamı
Yakarım buralari
Onlar gene okul dil derken sosyalleşir poniGözün aydn canım
Öğleden sonra da ev işi yemek kızımla ilgilnme yeek yeme derken mesela kızımı uyuturken bugün uyuyakalmışım eşimde evde yoktu
Ek gıdayı resdedebilir çok geç kalma bnce merve. Vitaminler evde bekliyo ya içince çıkarıyorum
Nereye ya biberiyesiz olur mu bura
Ana cidden mi ya senin için çocuklar için zor olur bayaa ya
Vayy hayırlı olsun canım küçükte okula başladı iyi yapmışsın ufaktan ufaktan işe başlamaya
Aa başın sağolsun abla meleğin şefaatçiniz olsun
İŞE YARADIĞINI HİSSEDİYORSUN
Olay bu
Evet Mefkurem, özel ders veriyorum. Evime gelen öğrenciler var bir kısmı da online. Yabancılara Türkçe, Türklere İngilizce ders veriyorum. Evde üç yaşında bir de bıdık olunca biraz stresli olabiliyor bazen. Bir de ders hazırlığı, ödev kontrolü filan derken biraz da öyle vakit alıyor. Aslında sadece ders olarak haftada on saat filan. Ama derslerin çoğu salı ve çarşambaya toplandı. iki gün gündüz zor oluyor. Dersler arası birer saatte de kızımla ilgilenmek, yemek yapmak filan derken fırsat bulamıyorum. Bugün bir ara girdim ama kızım gelip engel oldu.Gündüzleri hiç vaktin olmuyormu cnm
Calisiyomusun
Münelere de yazarım ama buradan da söyleyeyim canım @Pnrrr-20 Salı ve Çarşamba 60'ar puan bana lütfen, yürüyüş______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 60 + -- + -- + -- + -- + 45 + --
Pulbiberiye 60 + 90 + 210 + 165 + 120 + - + -
Nanekekik - + 240 + 180 + 180 + 200 +120 + -
Sweetyy83 60 + -- + -- + 30 + -- + 60 + --
Zey-has -- + 40 + -- + 140 + 60 + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + 45 + 90 + -- + --
Edibe -- + -- + -- + 40 + --+ -- + --
Habinar -- + 120 + -- + 210 + -- + -- + --
Tatlım hiç moralini bozma, gel takıl buraya mesajlaşamalara katıl. Bence takımın çok faydası oluyor. Sanki iştahımı kesiyor mesajlaşmakDiyeti biraz bozdum . Seminerde. Motivasyon bozuldu. Düzenli bir menüm yok. Sizin yazdıklarınızı okuyorum
Çalışma durumumu yukarıda anlattım @Habinar Çevre edinmeye gelince Avrupa'da her yerde çok Türk var, çok rahat çevre edinip yalnızlık çekmeden alışırsınız diye düşünüyorum. Şahsen biz burada pek Türklerle iletişime geçmedik. Ne bileyim kişisel bir tercih, markette filan karşılaşınca selamlaşıp geçiyoruz. Nedeni ise bizim buraya gelme nedenimiz çocuklarımızın İngilizce öğrenmesi, eşim de ben de İngilizcemizi ilerletmek istiyoruz. Türklerle oturup kalsak o biraz zor olur diye öyle bir karar aldık. Belki ilerde daha farklı düşünürüz bilemiyorum. Haa biz buraya gelirken bir kaç İngiliz aile ile dosttuk ve o yüzden burayı tercih ettik. Onlar olmasaydı tabi daha çok zorlanırdık. Ama yeni birçok aile ile de tanıştık. Mesela çocuklara yönelik programlarda diğer anne babalarla güzel dostluklar kurduk. O açılardan iyi, eğitim iyi, iklim iyi (ben çok sıcağı sevmiyorum) parklar bahçeler güzel, çocuklara yönelik sosyal faaliyetler iyi. Gel gelelim sağlık sistemlerini hiç beğenmedim. Türkiye'nin çok gerisinde. Tek tük de olsa ayrımcı İngilizlere denk gelmek kötü. Burada makul bir gelirin varsa geçim zor değil ama düzen kurana kadar olukla para gidiyor bunu göze almak ve bunu karşılayacak maddi imkan lazım. Geldiğimize memnunum ama hep burada kalmak ister miyim, bir iki yıla geri döner miyiz onu bilmiyorum.Edibe sen çalışıyormusun orda ne iş yapıyorsun
Merak ediyorum anlatsana biraz çevre edinebildinmi
Bizimde yurt dışı gibi bi düşüncemiz var ben çok endişeliyim hep eşimi durduruyorum
bence öyle düşünme Eylem, benim menüm yorumlanınca ben mutlu oluyorum, farkında olmadığım bir sürü hatayı burada öğrendim.Bisey dikkatimi çekti ufak bir menü yorumlamasinda hemen bir ayarlanma oluyor sanki. O yüzden ben menülere yorum yapmama kararı aldım. Sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz yoksa az yese çok yese ne ilgilendirir bizi.
Çok güzel tavsiyeler Yaseminciğim, ben yalnız ceza olayına giremiyorum, sadece unutmaya çalışıyorumTekrar toparlanırsın canım
Bozduk diye herşeyin sonu gelmedi ya
Aklında bulunsun tatlı yemek istediğinde 1 soda yada 1 litre su eşliğinde yersen az zararla atlatırsın
Ya da kaçamak yaptın diyelim hemen Telafisini yap kendine ceza ver
Mesela ben kaçamak yaptığım gün jilian level2 ile cezalandırırdım kendimi ertesi güne eksi bile çıkardım :)
Menü saatlerini yazarsan daha iyi olur sanki.Evet bende menümü yazıyorum
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
Öğle
Salata
Bamya yemeği 6 kasım
Ara
2 aktivia
Akşam kutlama yaptık
2 kadeh şarap
Peynir
2 kasım yogurt
Hayırlısı olsun hakkınızdaAbla eşim işini avusturya ya taşımak istiyor bu ay görüşmeleri var malum trde artık hayat standartları çok düştü bizde krizden çok etkilendik büyük firmalar konkordato çekiyor borçları erteliyor küçük esnaf alacağını alamıyor batıyor bizde yıkılmadık ama zorlanıyoruz bu sebeple avrupada işini yapabilecek yerleri araştırmaya başladı
Baharcığım, kendimi düzgün ifade edememişim. Her an aklımdasınız, iki gündür koşuştururken bir taraftan sizi düşündüm. Her yediğimi amanın dikket Edibe akşam menü yazacaksın diyerek yedim ama zaman nasıl geçti dün akşam nasıl yorgun düşüp uyuduysam sanki bir gün geçti zannettim bilgisayarın başına geçince. @mefkurem 'in mesajı olmasa sadece bugünün menüsünü yazardım.
Aşk olsun bizi mi fark etmedin
avuclu kuruyemişler biraz fazla olmuş sanki canım yüzdeli işinde hayırlı olsun patrona acıma somurMenü
Sabah 9:30
2 yumurtalı peynirli omlet
2 çeri
2 dl ekmek
1 kaşık fındık ezmesi
16 da
1 avuç çiğ fındık fıstık
Akşam 18
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurtlu erişte
19 gibi 1 avuç fıstık
Su bugün çok içtim reglyim 3 olmuştur
Haklısın bugün menü saatlerimi yazmayı unuttum sabah 09.00 öğle 12.30 ara 15.00 akşam 19.00Ay ne güzel biraz erken yakalamışım sizi, bir kaç kişiye denk gelmek beni mutlu etti.
Evet Mefkurem, özel ders veriyorum. Evime gelen öğrenciler var bir kısmı da online. Yabancılara Türkçe, Türklere İngilizce ders veriyorum. Evde üç yaşında bir de bıdık olunca biraz stresli olabiliyor bazen. Bir de ders hazırlığı, ödev kontrolü filan derken biraz da öyle vakit alıyor. Aslında sadece ders olarak haftada on saat filan. Ama derslerin çoğu salı ve çarşambaya toplandı. iki gün gündüz zor oluyor. Dersler arası birer saatte de kızımla ilgilenmek, yemek yapmak filan derken fırsat bulamıyorum. Bugün bir ara girdim ama kızım gelip engel oldu.
Münelere de yazarım ama buradan da söyleyeyim canım @Pnrrr-20 Salı ve Çarşamba 60'ar puan bana lütfen, yürüyüş
Tatlım hiç moralini bozma, gel takıl buraya mesajlaşamalara katıl. Bence takımın çok faydası oluyor. Sanki iştahımı kesiyor mesajlaşmakMesaj yazdıkça zayıflıyoruz sanki Şaka bir yana değişik bir zihinsel etki olduğuna inanıyorum. Ne bileyim mesela ben zayıflamak için Allah'tan yardım isteyip dua ediyorum, sonra aklıma takım arkadaşlarım geliyor onlara da dua ediyorum. Yani belki sanal ortam ama gerçek bir dostluk ve süper bir destek. Herkesin aynı zorlukları yaşadığını görmek insana moral veriyor. Ayrıca menüler değişik sağlıklı beslenme fikri oluyor.
Çalışma durumumu yukarıda anlattım @Habinar Çevre edinmeye gelince Avrupa'da her yerde çok Türk var, çok rahat çevre edinip yalnızlık çekmeden alışırsınız diye düşünüyorum. Şahsen biz burada pek Türklerle iletişime geçmedik. Ne bileyim kişisel bir tercih, markette filan karşılaşınca selamlaşıp geçiyoruz. Nedeni ise bizim buraya gelme nedenimiz çocuklarımızın İngilizce öğrenmesi, eşim de ben de İngilizcemizi ilerletmek istiyoruz. Türklerle oturup kalsak o biraz zor olur diye öyle bir karar aldık. Belki ilerde daha farklı düşünürüz bilemiyorum. Haa biz buraya gelirken bir kaç İngiliz aile ile dosttuk ve o yüzden burayı tercih ettik. Onlar olmasaydı tabi daha çok zorlanırdık. Ama yeni birçok aile ile de tanıştık. Mesela çocuklara yönelik programlarda diğer anne babalarla güzel dostluklar kurduk. O açılardan iyi, eğitim iyi, iklim iyi (ben çok sıcağı sevmiyorum) parklar bahçeler güzel, çocuklara yönelik sosyal faaliyetler iyi. Gel gelelim sağlık sistemlerini hiç beğenmedim. Türkiye'nin çok gerisinde. Tek tük de olsa ayrımcı İngilizlere denk gelmek kötü. Burada makul bir gelirin varsa geçim zor değil ama düzen kurana kadar olukla para gidiyor bunu göze almak ve bunu karşılayacak maddi imkan lazım. Geldiğimize memnunum ama hep burada kalmak ister miyim, bir iki yıla geri döner miyiz onu bilmiyorum.
Bu arada Avusturya buradan daha iyidir diye tahmin ediyorum. Sağlık filan kesin daha iyidir.
bence öyle düşünme Eylem, benim menüm yorumlanınca ben mutlu oluyorum, farkında olmadığım bir sürü hatayı burada öğrendim.
Çok güzel tavsiyeler Yaseminciğim, ben yalnız ceza olayına giremiyorum, sadece unutmaya çalışıyorumYoksa moralimi bozup daha çok yerim diye korkuyorum.
Menü saatlerini yazarsan daha iyi olur sanki.
Hayırlısı olsun hakkınızdaHabinar . Ben uzun vadede çocuklarınız için iyi olur diye düşünüyorum. Malesef ekonomik durumlar Türkiye'de çok iyi değil. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama iş açısından Avrupa çok avantajlı, eşimle o açıdan keşke daha önce gelseymişiz dediğimiz bile oluyor. Mesela bizim evin yakınlarınd küçük bir Türk bakkalı var. Geçen gün eşime Türkiye'de onbeş evi olduğundan bahsetmiş. Büyük ihtimal burada da vardı. Türkiye'de olsa halini düşünemiyorum.
Baharcığım, kendimi düzgün ifade edememişim. Her an aklımdasınız, iki gündür koşuştururken bir taraftan sizi düşündüm. Her yediğimi amanın dikket Edibe akşam menü yazacaksın diyerek yedim ama zaman nasıl geçti dün akşam nasıl yorgun düşüp uyuduysam sanki bir gün geçti zannettim bilgisayarın başına geçince. @mefkurem 'in mesajı olmasa sadece bugünün menüsünü yazardım.
Hayırlı olsun, kolay gelsin. Ben senin anaokulu fikrini çok tutmuştum, çok özel kabiliyetlerin var bence. Umarım onları açığa çıkaracak iş imkanların olur.Geçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Menü yazıp gideyim
Pırasa benim en sevdiğim sebze yemeği ama nedense bir saat sonra tekrar acıkıyorum çok tok tutmuyor. Belki ben de bir saat sonra kuruyemiş yersem iyi olurMenü
Sabah 9:30
2 yumurtalı peynirli omlet
2 çeri
2 dl ekmek
1 kaşık fındık ezmesi
16 da
1 avuç çiğ fındık fıstık
Akşam 18
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurtlu erişte
19 gibi 1 avuç fıstık
Su bugün çok içtim reglyim 3 olmuştur
11 saat ders çokmuş, kolay gelsin.Ben yatiyorum yani uyuyayım artık yarın 11 saat dersim var saat 7 de biter çok yoruluyorum gün içinde o yüzden erken yatayım yani sen gelmeden benim şarabı da okumadan kaçayım:)))
Kutlama deyince akşam çok mu geç diye endişe etmiştim ama 19 iyiymiş.Haklısın bugün menü saatlerimi yazmayı unuttum sabah 09.00 öğle 12.30 ara 15.00 akşam 19.00
Ay evet kaptanım yardımcılarımız pınarı telli duvaklı hamiş hamiş mezun edelim bu sefer
Geçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Menü yazıp gideyim
Sen artık iyi ve düzenli beslenmelisin. Geçen yıl ben hamile kaldigimda 40 yaşından sonra bi daha olmaz diye ne varsa yedim lahmacun pide döner tatlı.... Sonra bebek öldü 2 gr zaten bende 20 kilo kaldı ama bisey diyeyim mi olsa yine yerdim çünkü o nazi bi daha yapamayacağım sen de az biraz keyfini sür bence
Sagol canimGözün aydn canım
Öğleden sonra da ev işi yemek kızımla ilgilnme yeek yeme derken mesela kızımı uyuturken bugün uyuyakalmışım eşimde evde yoktu
Ek gıdayı resdedebilir çok geç kalma bnce merve. Vitaminler evde bekliyo ya içince çıkarıyorum
Nereye ya biberiyesiz olur mu bura
Ana cidden mi ya senin için çocuklar için zor olur bayaa ya
Vayy hayırlı olsun canım küçükte okula başladı iyi yapmışsın ufaktan ufaktan işe başlamaya
Aa başın sağolsun abla meleğin şefaatçiniz olsun
Ay ne güzel biraz erken yakalamışım sizi, bir kaç kişiye denk gelmek beni mutlu etti.
Evet Mefkurem, özel ders veriyorum. Evime gelen öğrenciler var bir kısmı da online. Yabancılara Türkçe, Türklere İngilizce ders veriyorum. Evde üç yaşında bir de bıdık olunca biraz stresli olabiliyor bazen. Bir de ders hazırlığı, ödev kontrolü filan derken biraz da öyle vakit alıyor. Aslında sadece ders olarak haftada on saat filan. Ama derslerin çoğu salı ve çarşambaya toplandı. iki gün gündüz zor oluyor. Dersler arası birer saatte de kızımla ilgilenmek, yemek yapmak filan derken fırsat bulamıyorum. Bugün bir ara girdim ama kızım gelip engel oldu.
Münelere de yazarım ama buradan da söyleyeyim canım @Pnrrr-20 Salı ve Çarşamba 60'ar puan bana lütfen, yürüyüş
Tatlım hiç moralini bozma, gel takıl buraya mesajlaşamalara katıl. Bence takımın çok faydası oluyor. Sanki iştahımı kesiyor mesajlaşmakMesaj yazdıkça zayıflıyoruz sanki Şaka bir yana değişik bir zihinsel etki olduğuna inanıyorum. Ne bileyim mesela ben zayıflamak için Allah'tan yardım isteyip dua ediyorum, sonra aklıma takım arkadaşlarım geliyor onlara da dua ediyorum. Yani belki sanal ortam ama gerçek bir dostluk ve süper bir destek. Herkesin aynı zorlukları yaşadığını görmek insana moral veriyor. Ayrıca menüler değişik sağlıklı beslenme fikri oluyor.
Çalışma durumumu yukarıda anlattım @Habinar Çevre edinmeye gelince Avrupa'da her yerde çok Türk var, çok rahat çevre edinip yalnızlık çekmeden alışırsınız diye düşünüyorum. Şahsen biz burada pek Türklerle iletişime geçmedik. Ne bileyim kişisel bir tercih, markette filan karşılaşınca selamlaşıp geçiyoruz. Nedeni ise bizim buraya gelme nedenimiz çocuklarımızın İngilizce öğrenmesi, eşim de ben de İngilizcemizi ilerletmek istiyoruz. Türklerle oturup kalsak o biraz zor olur diye öyle bir karar aldık. Belki ilerde daha farklı düşünürüz bilemiyorum. Haa biz buraya gelirken bir kaç İngiliz aile ile dosttuk ve o yüzden burayı tercih ettik. Onlar olmasaydı tabi daha çok zorlanırdık. Ama yeni birçok aile ile de tanıştık. Mesela çocuklara yönelik programlarda diğer anne babalarla güzel dostluklar kurduk. O açılardan iyi, eğitim iyi, iklim iyi (ben çok sıcağı sevmiyorum) parklar bahçeler güzel, çocuklara yönelik sosyal faaliyetler iyi. Gel gelelim sağlık sistemlerini hiç beğenmedim. Türkiye'nin çok gerisinde. Tek tük de olsa ayrımcı İngilizlere denk gelmek kötü. Burada makul bir gelirin varsa geçim zor değil ama düzen kurana kadar olukla para gidiyor bunu göze almak ve bunu karşılayacak maddi imkan lazım. Geldiğimize memnunum ama hep burada kalmak ister miyim, bir iki yıla geri döner miyiz onu bilmiyorum.
Bu arada Avusturya buradan daha iyidir diye tahmin ediyorum. Sağlık filan kesin daha iyidir.
bence öyle düşünme Eylem, benim menüm yorumlanınca ben mutlu oluyorum, farkında olmadığım bir sürü hatayı burada öğrendim.
Çok güzel tavsiyeler Yaseminciğim, ben yalnız ceza olayına giremiyorum, sadece unutmaya çalışıyorumYoksa moralimi bozup daha çok yerim diye korkuyorum.
Menü saatlerini yazarsan daha iyi olur sanki.
Hayırlısı olsun hakkınızdaHabinar . Ben uzun vadede çocuklarınız için iyi olur diye düşünüyorum. Malesef ekonomik durumlar Türkiye'de çok iyi değil. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama iş açısından Avrupa çok avantajlı, eşimle o açıdan keşke daha önce gelseymişiz dediğimiz bile oluyor. Mesela bizim evin yakınlarınd küçük bir Türk bakkalı var. Geçen gün eşime Türkiye'de onbeş evi olduğundan bahsetmiş. Büyük ihtimal burada da vardı. Türkiye'de olsa halini düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?