Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım zaten hamurişi ve paketli gıda fazla şeker yemediğin müddetçe çok kilo da almazsın sağlıklı beslenme hamilelikte de önemli bişey zaten inşallah mide bulantın falan da olmaz hiç

Şimdi sıra menülerimde:

4 Aralık
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
Marul
Salatalık
2 dilim ekmek

Ara 11
1 avuç kuru üzüm (aslında canım çok çikolata çekti ama aklıma siz geldiniz ve üzümle idare edeyim dedim. Aslında ona da gerek yoktu ama yine de çikolata krizimi atlattığım için mutlu oldum)

Öğle 2
Yine bir tabak taze fasulye
3 kaşık bugur pilavı
Bir kase yoğurt

Akşam 6
Fırında közlenmiş patates 2 orta boy (aile fertleri kumpir şeklinde kaloriyi katlayarak yedi)
1 tane armut

Su 8 bardak kadar
Spor bir saat yürüyüş 60 puan Pnrrr-12

Zor hatırladım yanlışlık yoktur umarım

Üzüldüm canım. Nasip neyse olur,yedim de öyle oldu diye düşünme.

Onlar gene okul dil derken sosyalleşir poni
Ben çok zorlanırım
Saol canım çalışmak gibisi varmı ya
Bence bu konuda hiç endişe etme, insanların ruh sağlığına önem veriyorlar ve herkesin katılabileceği çeşit çeşit sosyal faaliyet var. Hem yeni bir ülkeyi, değişik insanları tanımak güzel bence.

Yok cnm tb degil
Poleni tr den almıştım
Çok faydası varmış onun için yiyorum

Evet bende menümü yazıyorum
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
Öğle
Salata
Bamya yemeği 6 kasım
Ara
2 aktivia
Akşam kutlama yaptık
2 kadeh şarap
Peynir
2 kasım yogurt
Akşamki ciss izinliyims ama keşke Tartıya yakın olmasaydı
Yarın suyu bol iç cnm

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Çok zor Bi karar
Çoluk çocuk

Yerfıstığı yaparmış mesela turp otu var salataya katıyorum o da yaparmış çok şaşırdım
Aaaa bilmiyordum cnm

Burda kimse uzman değil zaten cnm hepimiz biseyler okuduk tv den dinledik
Kendimize uygun, bize iyi geldiğini düşündüğümüz, mantigimiza yatan biseyler yapmaya çalışıyoruz
Burda düşündüklerimizi soylememizdede hic Bi sakınca yok
Şeyda da sana kotu bisey dememiş ki
Ben onuda tanıyorum kesinlikle kötü niyetli değil, elimde büyüdü burda :))
O da kendine iyii gelen beslenme şeklini anlatmış
Öyle önceden 40 kilodan fazla verdi

Akşamki kuru yemis biraz fazla gibi cnm yoksa menü güzel

Oooo isi ilerletmisin baya :)
Hakkını bırakma söke söke al :))

Ben yatiyorum yani uyuyayım artık yarın 11 saat dersim var saat 7 de biter çok yoruluyorum gün içinde o yüzden erken yatayım yani sen gelmeden benim şarabı da okumadan kaçayım:)))
baya uzunmus cnm çok kolay gelsin

baya yogunmus cnm Allah kolaylık versin
Dersin olmadığı zamanlarda gelmeye çalış
Senin yorumların verdiğin enerjide onemli benim için

Bugünün menüsü 5 Aralık
sabah 9
1 kase süt yulaf chia ve keten tohumu karışımı biraz da kuru üzüm koydum tat versin diye ama pişman oldum.
Ara 11
Muz
1 bardak sütlü yeşil çay (@nanekekik normal yeşil çay yazıyor pakette ama parantez içinde kafeinsiz yazıyor senin dediğin farklı sanırım)
Öğle 1
iki dilim ekmek ve 2 dilim beyaz ekmekten tost
Ara
1 tane armut
Akşam 5
Fırında tavuk bir orta boy but
Çiğ havuç salatası
1 kase yoğurt
Ara 7
Papatya çayı
1 dilim havuçlu kek (şekeri yağı az koyayım derken birşeye benzememişti. Bir daha bu hataya düşmemeliyim biliyorum. Alışma haftası diyelim)

Su 8 bardak (hala arttıramadım)
Spor 1 saat yürüyüş Pnrrr-12

Piskopat gibi herkese ekmeğin tam buğday mı diye soruyorum çünkü bu aralar kafayı ona taktım. Ne bileyim hep tb mi olmalı, arada normal yesem olur mu karar veremedim. O yüzden siz nasıl yiyorsunuz merak ettim.

askrhpozitif günün konusu muhabbetlerini özlemişim. Bugünkü konu da tam favorim. Ona da değinmeden gitmeyeyim.
Son zamanlarda Konmari diye bir metod uygulamaya başlamıştım. Japan galiba Maria adına bir bayan ev nasıl toplanır düzenlenir anlatıyor. Kitabını okudum, youtube'dan videolarını izledim. Burada kutu gibi evlerde yaşayınca çok lazım oldu teknikleri (Oturduğumuz ev 70 metrekare)
Mesela çekmecelere eşyaları yuvarlak rulolar halinde koymayı tavsiye ediyor. Uyguluyorum mantıklı geldi. En azından bu yöntemleri okudukça evi düzenleme isteği oluşuyor bende. Bir bakın tavsiye ederim. Mesela diyor ki oda oda düzenleme yapılmaz. Diyeceksiniz ki bugün kıyafetlerimi düzenleyeceğim. Yazlık kışlık dipte köşede ne kadar kıyafetiniz varsa getirip ortaya dökün. Tek tek elinize alıp bakın size mutluluk veriyor mu. Evetse kalsın değilse ona size verdiği hizmet için teşekkür edip azat edip biraz da başkasına hizmet versin.

Piskopat gibi herkese ekmeğin tam buğday mı diye soruyorum çünkü bu aralar kafayı ona taktım. Ne bileyim hep tb mi olmalı, arada normal yesem olur mu karar veremedim. O yüzden siz nasıl yiyorsunuz merak ettim.
Bende beyaz ekmek yemiyorum cnm normalde
Tb yada çavdar aliyirum
Lavas tb görmedim burda
Önceden hazırlayıp buzluğa koymuştum sarmayı başka yemek olmayınca ondan yedim
Yoksa tabi beyaz yemek iyi değil
Hocanın dediğini yapın, yaptığını yapmayın misali

Evde de yapılsa daha iyi olur aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…