- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.721
Durun uleynnn herkes birbirini yanlış anladı bu takımda gereksiz atari birtek ben yaparım
Sosyal bir ortam ve malesef emojiler bile yetersiz kalıyor bazen haydi herkes sarılsin
Hayirli olsun cnm cok sevindim senin adina
Canim cok uzuldmAllah rahmet eylesin.
Cok yedigin icinmi öldu orasini anlamadim.
Ben yine herseyden yerim canim cektiginde ama sonucta hamurisi paket gida cocuk icinde iyi olmicagi icin saglikli beslenmeyi tercih ediyorm ve cok asiri kilo almak istemiyorm 10kg sınır benim icin tabi Allah bilir hayirlisi olsun bebek saglikli olsun onemli olan o oncelikle
Sagol canim
Tamamdir kaydettim cnm
Ne diyorsunuz ulennn
Herkes bana sarilacaks
Ovvvvvv super olur zaman :)Evt cnm
Yarın sahalara donuyoz ins.
Bu haftaki eksiler hesap edilecek
Yok canım ben böyle yapıyorum istersen sende haftaya dene rakipcim :)Anam boykemiydi bu detox aylardır unutmuşum aslında baya doyurucuymus ben sadece full ananas sandım
Oda sebze degilmi abla gücenir sonra :)Ispanaklı hiç duymadiydim :)
Üzüldüm canım. Nasip neyse olur,yedim de öyle oldu diye düşünme.Sen artık iyi ve düzenli beslenmelisin. Geçen yıl ben hamile kaldigimda 40 yaşından sonra bi daha olmaz diye ne varsa yedim lahmacun pide döner tatlı.... Sonra bebek öldü 2 gr zaten bende 20 kilo kaldı ama bisey diyeyim mi olsa yine yerdim çünkü o nazi bi daha yapamayacağım sen de az biraz keyfini sür bence
Bence bu konuda hiç endişe etme, insanların ruh sağlığına önem veriyorlar ve herkesin katılabileceği çeşit çeşit sosyal faaliyet var. Hem yeni bir ülkeyi, değişik insanları tanımak güzel bence.Onlar gene okul dil derken sosyalleşir poni
Ben çok zorlanırım
Saol canım çalışmak gibisi varmı ya
Yok cnm tb degilgeri giderken salı günkü menünü de almışımMefkurem . Hepsi çok lezzetli gözüküyor, afiyet olsun. Lavaş tam buğday unundan mıydı?
Bir de poleni merak ettim, nereden alıyorsun? İnternetten mi sipariş veriyorsun yoksa orada marketlerde satılıyor mu? Zayıflamaya özel bir etkisi var mı?
Akşamki ciss izinliyims ama keşke Tartıya yakın olmasaydıEvet bende menümü yazıyorum
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
Öğle
Salata
Bamya yemeği 6 kasım
Ara
2 aktivia
Akşam kutlama yaptık
2 kadeh şarap
Peynir
2 kasım yogurt
Hakkınızda hayırlısı olsun cnmAbla eşim işini avusturya ya taşımak istiyor bu ay görüşmeleri var malum trde artık hayat standartları çok düştü bizde krizden çok etkilendik büyük firmalar konkordato çekiyor borçları erteliyor küçük esnaf alacağını alamıyor batıyor bizde yıkılmadık ama zorlanıyoruz bu sebeple avrupada işini yapabilecek yerleri araştırmaya başladı
Aaaa bilmiyordum cnmYerfıstığı yaparmış mesela turp otu var salataya katıyorum o da yaparmış çok şaşırdım
Burda kimse uzman değil zaten cnm hepimiz biseyler okuduk tv den dinledikYaaa ben de çok bildiğimi söylemiyorum ama diyorum bir diyetisyen kadar öğrendim bu işi çünkü 10 yıldır düzenli diyetisyene gidiyorum. Benim sıkıntım bilmemek değil yapmamak içki içtiğim için dengeleyemiyorum ama artı onu da azalttım şükür özel günler dışında şarap bile ıcmiyorum bu sefer ben bu işi yapacağım sana da yorum yaparım fındığım
Akşamki kuru yemis biraz fazla gibi cnm yoksa menü güzelMenü
Sabah 9:30
2 yumurtalı peynirli omlet
2 çeri
2 dl ekmek
1 kaşık fındık ezmesi
16 da
1 avuç çiğ fındık fıstık
Akşam 18
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurtlu erişte
19 gibi 1 avuç fıstık
Su bugün çok içtim reglyim 3 olmuştur
Oooo isi ilerletmisin baya :)Eşime yardım ediyorum abla
İhale dosyası hazırlamaya başladım
Daha önce çalışırken teknik birimde şartname hazırlardım az çok bilgim var işin ucundan tutayım istedim yüzdeli çalışıyorum ama :))
Öyle anlaştık patronla
baya uzunmus cnm çok kolay gelsinBen yatiyorum yani uyuyayım artık yarın 11 saat dersim var saat 7 de biter çok yoruluyorum gün içinde o yüzden erken yatayım yani sen gelmeden benim şarabı da okumadan kaçayım:)))
baya yogunmus cnm Allah kolaylık versinMefkurem, özel ders veriyorum. Evime gelen öğrenciler var bir kısmı da online. Yabancılara Türkçe, Türklere İngilizce ders veriyorum. Evde üç yaşında bir de bıdık olunca biraz stresli olabiliyor bazen. Bir de ders hazırlığı, ödev kontrolü filan derken biraz da öyle vakit alıyor. Aslında sadece ders olarak haftada on saat filan. Ama derslerin çoğu salı ve çarşambaya toplandı. iki gün gündüz zor oluyor. Dersler arası birer saatte de kızımla ilgilenmek, yemek yapmak filan derken fırsat bulamıyorum. Bugün bir ara girdim ama kızım gelip
Ispanaga lafım yokta :))Oda sebze degilmi abla gücenir sonra :)
Yarınki Tartıya göre ne yapacağına sen karar ver cnmOvvvvvv super olur zaman :)
Teşekkür ederim, neyseki yoğunluk iki gün. Yarın sabahtan damlarım burayabaya yogunmus cnm Allah kolaylık versin
Dersin olmadığı zamanlarda gelmeye çalış
Senin yorumların verdiğin enerjide onemli benim için
Kaç kilo yapıyor abla 150 gr mi matematik biraz kötü lisede sozelciydim :)Yarınki Tartıya göre ne yapacağına sen karar ver cnm
Yuzde 1.5 olsa yiter
Onu da ben uydurdum sevilay diyetiIspanaga lafım yokta :))
Bu listeyi görmemiştim
Bende beyaz ekmek yemiyorum cnm normaldePiskopat gibi herkese ekmeğin tam buğday mı diye soruyorum çünkü bu aralar kafayı ona taktım. Ne bileyim hep tb mi olmalı, arada normal yesem olur mu karar veremedim. O yüzden siz nasıl yiyorsunuz merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?