Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.741
Tam buğday olursa iyi olur canım tartıya yakın fazla tüketme yeter diğer günlerde 3 dilim yeterli gibiPiskopat gibi herkese ekmeğin tam buğday mı diye soruyorum çünkü bu aralar kafayı ona taktım. Ne bileyim hep tb mi olmalı, arada normal yesem olur mu karar veremedim. O yüzden siz nasıl yiyorsunuz merak ettim.
Bana butun kıyafetlerim mutluluk veriyor çok seviyorum onları@askrhpozitif günün konusu muhabbetlerini özlemişim. Bugünkü konu da tam favorim. Ona da değinmeden gitmeyeyim.
Son zamanlarda Konmari diye bir metod uygulamaya başlamıştım. Japan galiba Maria adına bir bayan ev nasıl toplanır düzenlenir anlatıyor. Kitabını okudum, youtube'dan videolarını izledim. Burada kutu gibi evlerde yaşayınca çok lazım oldu teknikleri (Oturduğumuz ev 70 metrekare)
Mesela çekmecelere eşyaları yuvarlak rulolar halinde koymayı tavsiye ediyor. Uyguluyorum mantıklı geldi. En azından bu yöntemleri okudukça evi düzenleme isteği oluşuyor bende. Bir bakın tavsiye ederim. Mesela diyor ki oda oda düzenleme yapılmaz. Diyeceksiniz ki bugün kıyafetlerimi düzenleyeceğim. Yazlık kışlık dipte köşede ne kadar kıyafetiniz varsa getirip ortaya dökün. Tek tek elinize alıp bakın size mutluluk veriyor mu. Evetse kalsın değilse ona size verdiği hizmet için teşekkür edip azat edip biraz da başkasına hizmet versin.
Profilindeki güncel 74.4 seKaç kilo yapıyor abla 150 gr mi matematik biraz kötü lisede sozelciydim :)
Hey Allahimmm yaaaOnu da ben uydurdum sevilay diyetiyarın ispanak var diye psikolojik olarak öyle yazmışım abla
akşamın biraz zayıf olmus cnm diger öğünler çok güzelŞimdi sıra menülerimde:
4 Aralık
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
Marul
Salatalık
2 dilim ekmek
Ara 11
1 avuç kuru üzüm (aslında canım çok çikolata çekti ama aklıma siz geldiniz ve üzümle idare edeyim dedim. Aslında ona da gerek yoktu ama yine de çikolata krizimi atlattığım için mutlu oldum)
Öğle 2
Yine bir tabak taze fasulye
3 kaşık bugur pilavı
Bir kase yoğurt
Akşam 6
Fırında közlenmiş patates 2 orta boy (aile fertleri kumpir şeklinde kaloriyi katlayarak yedi)
1 tane armut
Su 8 bardak kadar
Spor bir saat yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
Zor hatırladım yanlışlık yoktur umarım
Akşamki kek gereksiz olmuşBugünün menüsü 5 Aralık
sabah 9
1 kase süt yulaf chia ve keten tohumu karışımı biraz da kuru üzüm koydum tat versin diye ama pişman oldum.
Ara 11
Muz
1 bardak sütlü yeşil çay (North River normal yeşil çay yazıyor pakette ama parantez içinde kafeinsiz yazıyor senin dediğin farklı sanırım)
Öğle 1
iki dilim ekmek ve 2 dilim beyaz ekmekten tost
Ara
1 tane armut
Akşam 5
Fırında tavuk bir orta boy but
Çiğ havuç salatası
1 kase yoğurt
Ara 7
Papatya çayı
1 dilim havuçlu kek (şekeri yağı az koyayım derken birşeye benzememişti. Bir daha bu hataya düşmemeliyim biliyorum. Alışma haftası diyelim)
Su 8 bardak (hala arttıramadım)
Spor 1 saat yürüyüş @Pnrrr-20
Hosgeldinnnn tatlım mmHerkese selam..bende buralardayim artik
Canım şimdi Zuhal abla 1.5 yüzde istiyor ama detox yapmayın diyor ee şimdi yukarı tukursem biyik aşağı tukursem sakal hesabı ben kaldım şimdilikYok canım ben böyle yapıyorum istersen sende haftaya dene rakipcim :)
Ben beğendim canım kuru üzümde iyi sonuçta 2 YK vermişti benim avcuum küçük o kadar bile almıyorŞimdi sıra menülerimde:
4 Aralık
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
Marul
Salatalık
2 dilim ekmek
Ara 11
1 avuç kuru üzüm (aslında canım çok çikolata çekti ama aklıma siz geldiniz ve üzümle idare edeyim dedim. Aslında ona da gerek yoktu ama yine de çikolata krizimi atlattığım için mutlu oldum)
Öğle 2
Yine bir tabak taze fasulye
3 kaşık bugur pilavı
Bir kase yoğurt
Akşam 6
Fırında közlenmiş patates 2 orta boy (aile fertleri kumpir şeklinde kaloriyi katlayarak yedi)
1 tane armut
Su 8 bardak kadar
Spor bir saat yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
Zor hatırladım yanlışlık yoktur umarım
1.5 altı liste dişimi ablaYarınki Tartıya göre ne yapacağına sen karar ver cnm
Yuzde 1.5 olsa yiter
Kırmızı ile isaretledigim kısımda ekmek arası ekmekten tost mu yaptınBugünün menüsü 5 Aralık
sabah 9
1 kase süt yulaf chia ve keten tohumu karışımı biraz da kuru üzüm koydum tat versin diye ama pişman oldum.
Ara 11
Muz
1 bardak sütlü yeşil çay (North River normal yeşil çay yazıyor pakette ama parantez içinde kafeinsiz yazıyor senin dediğin farklı sanırım)
Öğle 1
iki dilim ekmek ve 2 dilim beyaz ekmekten tost
Ara
1 tane armut
Akşam 5
Fırında tavuk bir orta boy but
Çiğ havuç salatası
1 kase yoğurt
Ara 7
Papatya çayı
1 dilim havuçlu kek (şekeri yağı az koyayım derken birşeye benzememişti. Bir daha bu hataya düşmemeliyim biliyorum. Alışma haftası diyelim)
Su 8 bardak (hala arttıramadım)
Spor 1 saat yürüyüş @Pnrrr-20
yani çok ozluyorsan beyaz ekmeği cuma sabah kahvaltısında yersin ben yemiyorum çünkü hamur gibi içi çok lapa ama taze çıtır olunca ayrı tabi ona da bulaşmıyorum otursam 1 tanesini gömerim haa birde zeytinyağlı ekmek var bende onda hakkımı cumaya saklıyorumPiskopat gibi herkese ekmeğin tam buğday mı diye soruyorum çünkü bu aralar kafayı ona taktım. Ne bileyim hep tb mi olmalı, arada normal yesem olur mu karar veremedim. O yüzden siz nasıl yiyorsunuz merak ettim.
Sabahki eksiye göre bakın artıkCanım şimdi Zuhal abla 1.5 yüzde istiyor ama detox yapmayın diyor ee şimdi yukarı tukursem biyik aşağı tukursem sakal hesabı ben kaldım şimdilikhem ananas yok zaten greyfurtta demir ve d vitaminine başladım en iyi pro yada muz süt yapabilirim yada patateste bende iyi ekşi getiriyor bakacağız yarın ola hayrola
Orasını bilemem.5 altı liste dişimi abla
Fındık ezmeleri çok pahalı degilmi burda öyle 4-5euro en azHabinar fındık diyarı diye bir marka diyabetik fındık ezmesiymis 85 yüzde baya taneli krema şeklinde değil
Hoşgeldin aramıza siz zuhal abla ile 90 grubundan tanisiyorsunuz galiba ben Bahar 32 yaşındayım 1 oğlum var şuan ev hanimiyimHerkese selam..bende buralardayim artik
Öyle abla hemde ben ilçede buldum ki daha da kazık oldu nette daha uymuş aslındaFındık ezmeleri çok pahalı degilmi burda öyle 4-5euro en az
Bizim getirme sorunumuz olmasa bende alırım bisuru biseylerÖyle abla hemde ben ilçede buldum ki daha da kazık oldu nette daha uymuş aslındaama tatilde gördüğünü almak vardır ya işte o kafadayim ben nar sirkesi aldım mesela denemek için daha kapağını açmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?