Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Piskopat gibi herkese ekmeğin tam buğday mı diye soruyorum çünkü bu aralar kafayı ona taktım. Ne bileyim hep tb mi olmalı, arada normal yesem olur mu karar veremedim. O yüzden siz nasıl yiyorsunuz merak ettim.
Tam buğday olursa iyi olur canım tartıya yakın fazla tüketme yeter diğer günlerde 3 dilim yeterli gibi

Bana butun kıyafetlerim mutluluk veriyor çok seviyorum onları
Sadece giyemiyorum

akşamın biraz zayıf olmus cnm diger öğünler çok güzel

Akşamki kek gereksiz olmuş
Kendini akşam sonrası yemeye alıştırma cnm
Öğlen heralde beyaz peynirli tost dicektin

Suyu artırman lazım
En az 2 lt olsun

Yok canım ben böyle yapıyorum istersen sende haftaya dene rakipcim :)
Canım şimdi Zuhal abla 1.5 yüzde istiyor ama detox yapmayın diyor ee şimdi yukarı tukursem biyik aşağı tukursem sakal hesabı ben kaldım şimdilik hem ananas yok zaten greyfurtta demir ve d vitaminine başladım en iyi pro yada muz süt yapabilirim yada patateste bende iyi ekşi getiriyor bakacağız yarın ola hayrola :)
Ben beğendim canım kuru üzümde iyi sonuçta 2 YK vermişti benim avcuum küçük o kadar bile almıyor
Yarınki Tartıya göre ne yapacağına sen karar ver cnm
Yuzde 1.5 olsa yiter
1.5 altı liste dişimi abla
Kırmızı ile isaretledigim kısımda ekmek arası ekmekten tost mu yaptın keke bireye demedim hadi alışma evresi demişsin
Bu rooibos da yesilcayin kafeinsizi sütle içiliyor kendi icinde vanilya ozu oldugu icin tatlimsi birsey ama iyi odem atiyor sanırım aynı çay kırmızı bir rengi var öyle mi
Piskopat gibi herkese ekmeğin tam buğday mı diye soruyorum çünkü bu aralar kafayı ona taktım. Ne bileyim hep tb mi olmalı, arada normal yesem olur mu karar veremedim. O yüzden siz nasıl yiyorsunuz merak ettim.
yani çok ozluyorsan beyaz ekmeği cuma sabah kahvaltısında yersin ben yemiyorum çünkü hamur gibi içi çok lapa ama taze çıtır olunca ayrı tabi ona da bulaşmıyorum otursam 1 tanesini gömerim haa birde zeytinyağlı ekmek var bende onda hakkımı cumaya saklıyorum

Sabahki eksiye göre bakın artık

Fındık ezmeleri çok pahalı degilmi burda öyle 4-5euro en az
Öyle abla hemde ben ilçede buldum ki daha da kazık oldu nette daha uymuş aslında ama tatilde gördüğünü almak vardır ya işte o kafadayim ben nar sirkesi aldım mesela denemek için daha kapağını açmadım

Bizim getirme sorunumuz olmasa bende alırım bisuru biseyler
Bende bu sene polen nar eksisi keten corekotu yağı elma sirkesi falan aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…