- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.761
evet uçakla sıkıntı maalesefBizim getirme sorunumuz olmasa bende alırım bisuru biseyler
Bende bu sene polen nar eksisi keten corekotu yağı elma sirkesi falan aldim
İyi gecelerHerkese iyi geceler bende gidip uyumaliyim vücut dinlensin
Hem de baya var. Valla ben menü yazacağım diye kendimi bütün gün frenliyorum. Herkesi kendim gibi bilip şüphlendim şimdi. Tartıya resmen bir gün varYine menü yazmayanlar var
Öğlen heralde beyaz peynirli tost dicektin
Kafayı ekmeğe ne kadar taktıysam peynir yerine ekmek yazmışımKırmızı ile isaretledigim kısımda ekmek arası ekmekten tost mu yaptınkeke bireye demedim hadi alışma evresi demişsin
Bu rooibos da yesilcayin kafeinsizi sütle içiliyor kendi icinde vanilya ozu oldugu icin tatlimsi birsey ama iyi odem atiyor sanırım aynı çay kırmızı bir rengi var öyle mi
yani çok ozluyorsan beyaz ekmeği cuma sabah kahvaltısında yersin ben yemiyorum çünkü hamur gibi içi çok lapa ama taze çıtır olunca ayrı tabi ona da bulaşmıyorum otursam 1 tanesini gömerim haa birde zeytinyağlı ekmek var bende onda hakkımı cumaya saklıyorum
İnanır mısın Sevilay geçmişte bir ayda beş kilo verdiğim bir diyetisyen listesinde günde 8 dilim ekmek vardıTam buğday olursa iyi olur canım tartıya yakın fazla tüketme yeter diğer günlerde 3 dilim yeterli gibi
Sanki sen de yakında iş hayatına atılacaksın gibi olmuş "şu an ev hanımıyım", cidden öyle bir düşüncen mi var?Hoşgeldin aramıza siz zuhal abla ile 90 grubundan tanisiyorsunuz galiba ben Bahar 32 yaşındayım 1 oğlum var şuan ev hanimiyim
Hoşgeldin, ben Edibe. 9 ve 3 yaşında iki çocuk annesiyim. Evde özel ders vererek yarı zamanlı çalışıyorum. 95'ten 65'e inmeye çalışıyorum. Sana da kolay gelsin kilo verme serüveninde canım.Herkese selam..bende buralardayim artik
Giyememe kısmı fena, neyse biz olumlu düşünelimBana butun kıyafetlerim mutluluk veriyor çok seviyorum onları
Sadece giyemiyorum
Ah canım kendin söylemişsin sosyal hayatım yok diye. Nasipten öteye birşey olmaz amenna ama sen de biraz gayret göster. Hem dua et, hem bunu düşünemeyen arkadaşlarına açık açık ifade et; bekarlara yok mu bir kuzenin akraban beni tanıştıracak, evlilere yok mu eşinin bana uygun bekar arkadaşları filan gibisinden şaka yollu söyle. Değişik ortamlara gir. Yoğun da çalışsan hafta içi bir iki akşam olsun, haftasonu olsun bir kurs, spor hobi vs birşeylere katıl, nasibini ara derim. Bu yazdığını görünce kusura bakma bir kaç tavsiyede bulunmak istedim, umarım kırmamışımdır.eksiğim yok bence ama bulamıyorum napim... sosyal hayat yok ondan zannımca. arkadaşlarım hiç yardımsever değil, bulmuyorlar bana birini
işyerindeki platonikte kaldı.
millete derken bende yazmamisim :) )Hem de baya var. Valla ben menü yazacağım diye kendimi bütün gün frenliyorum. Herkesi kendim gibi bilip şüphlendim şimdi. Tartıya resmen bir gün var
Kilo fazla olunca ekmek değişimleri le olabilir tatlımİnanır mısın Sevilay geçmişte bir ayda beş kilo verdiğim bir diyetisyen listesinde günde 8 dilim ekmek vardı
diyetisyen didemkoncaustay var onun kardeşi gece yeme bagimlisiymis annesi mutfagi kilitliyomus geceleriSanki sen de yakında iş hayatına atılacaksın gibi olmuş "şu an ev hanımıyım", cidden öyle bir düşüncen mi var?
Doğrusu dışarıda çalışmak diyet açısından daha iyi bence, her an mutfağa dalıp birşey yeme imkanı olunca evde zorBu emoji kendime, bazen içimden mutfağa kilit vurup anahtarı ulaşamayacağım bir yere fırlatmak geliyor.
gunaydin abla ara sra bakiyordum foruma sizi gorunce cok sevindim dun tam cvp yazacakken oglanin uyuyacagi tuttu yazamafim bende seni ve herkesi cok ozledim nasilsiniz bende durumlar vahim 80 ustundeyim benide kabul edersiniz deeeeeelmiiii
Öyle nasip değilmiş çok şükür 18 yaşında bir oğlum var yine de kısmetÜzüldüm canım. Nasip neyse olur,yedim de öyle oldu diye düşünme.
Bence bu konuda hiç endişe etme, insanların ruh sağlığına önem veriyorlar ve herkesin katılabileceği çeşit çeşit sosyal faaliyet var. Hem yeni bir ülkeyi, değişik insanları tanımak güzel bence.
Yok canım bende zaten tansiyon var şişmanlık var panik atak var bu olası bir sonuç benim sana demek istediğim şuydu o kadar güzel bir duygu ki biraz naz yap istediklerinden ye çok abartma ama çak kısıtlama benim bebeğinin ölümü tansiyon yüzünden olduHayirli olsun cnm cok sevindim senin adina
Canim cok uzuldmAllah rahmet eylesin.
Cok yedigin icinmi öldu orasini anlamadim.
Ben yine herseyden yerim canim cektiginde ama sonucta hamurisi paket gida cocuk icinde iyi olmicagi icin saglikli beslenmeyi tercih ediyorm ve cok asiri kilo almak istemiyorm 10kg sınır benim icin tabi Allah bilir hayirlisi olsun bebek saglikli olsun onemli olan o oncelikle
Sagol canim
Tamamdir kaydettim cnm
Yok yok verdiğim kiloyu kutladım iki kadeh şarapla:)) başka birşey yemedim zaten sabah tartıda da oynama olmamış sevindimHayırlı olsun, kolay gelsin. Ben senin anaokulu fikrini çok tutmuştum, çok özel kabiliyetlerin var bence. Umarım onları açığa çıkaracak iş imkanların olur.
Pırasa benim en sevdiğim sebze yemeği ama nedense bir saat sonra tekrar acıkıyorum çok tok tutmuyor. Belki ben de bir saat sonra kuruyemiş yersem iyi olur
11 saat ders çokmuş, kolay gelsin.
Kutlama deyince akşam çok mu geç diye endişe etmiştim ama 19 iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?