Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öğlen heralde beyaz peynirli tost dicektin

Kafayı ekmeğe ne kadar taktıysam peynir yerine ekmek yazmışım
Baharcığım benimki bildiğin yeşil çay, rengi tadı. Senin bu bahsettiğin farklı demek ki bakayım bi bulabilirsem alayım.

Hoşgeldin aramıza siz zuhal abla ile 90 grubundan tanisiyorsunuz galiba ben Bahar 32 yaşındayım 1 oğlum var şuan ev hanimiyim
Sanki sen de yakında iş hayatına atılacaksın gibi olmuş "şu an ev hanımıyım", cidden öyle bir düşüncen mi var?
Doğrusu dışarıda çalışmak diyet açısından daha iyi bence, her an mutfağa dalıp birşey yeme imkanı olunca evde zor Bu emoji kendime, bazen içimden mutfağa kilit vurup anahtarı ulaşamayacağım bir yere fırlatmak geliyor.

eksiğim yok bence ama bulamıyorum napim... sosyal hayat yok ondan zannımca. arkadaşlarım hiç yardımsever değil, bulmuyorlar bana birini
işyerindeki platonikte kaldı.
Ah canım kendin söylemişsin sosyal hayatım yok diye. Nasipten öteye birşey olmaz amenna ama sen de biraz gayret göster. Hem dua et, hem bunu düşünemeyen arkadaşlarına açık açık ifade et; bekarlara yok mu bir kuzenin akraban beni tanıştıracak, evlilere yok mu eşinin bana uygun bekar arkadaşları filan gibisinden şaka yollu söyle. Değişik ortamlara gir. Yoğun da çalışsan hafta içi bir iki akşam olsun, haftasonu olsun bir kurs, spor hobi vs birşeylere katıl, nasibini ara derim. Bu yazdığını görünce kusura bakma bir kaç tavsiyede bulunmak istedim, umarım kırmamışımdır.

Hem de baya var. Valla ben menü yazacağım diye kendimi bütün gün frenliyorum. Herkesi kendim gibi bilip şüphlendim şimdi. Tartıya resmen bir gün var
millete derken bende yazmamisim :) )
Bu takımda Tartıya 2 kala kaçamak yapan olmaz cnm

İnanır mısın Sevilay geçmişte bir ayda beş kilo verdiğim bir diyetisyen listesinde günde 8 dilim ekmek vardı
Kilo fazla olunca ekmek değişimleri le olabilir tatlım
Baştan çok azaltmak doğru olmuyor

diyetisyen didemkoncaustay var onun kardeşi gece yeme bagimlisiymis annesi mutfagi kilitliyomus geceleri

Çarşamba menüsü

12.00 civarı
1 yumurta 1 kș kepek az sütle krep
peynir
Maydonoz
Dereotu

16.15
1 kıymalı krep sarma
1 bar. Ayran

18.00
1 avuç kelogs (hayaller başkaydı hayatlar böyle oldu)

Su 2 lt

Öyle nasip değilmiş çok şükür 18 yaşında bir oğlum var yine de kısmet

Yok canım bende zaten tansiyon var şişmanlık var panik atak var bu olası bir sonuç benim sana demek istediğim şuydu o kadar güzel bir duygu ki biraz naz yap istediklerinden ye çok abartma ama çak kısıtlama benim bebeğinin ölümü tansiyon yüzünden oldu

Yok yok verdiğim kiloyu kutladım iki kadeh şarapla:)) başka birşey yemedim zaten sabah tartıda da oynama olmamış sevindim

Günaydın kızlar sabah sabah hava biraz puslu ama yine de güneş var. Benim yaşadığım yerin en güzel özelliği bu sanırım ılıman iklim çok soğuk olmuyor hiç. Bugün hepimiz için mutlu bir gün olur umarım hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…