- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.781
Bir iki Tuzun bitince tuz isteyebilecek komşu olsa yeter:)İyiymiş ya. Benm apartmnda 14 dairw var kim kime dum duma herkes. kapı komşum çok iyi yaşlı bi çift komedi ikisi de
Böbrek büyümesi hamilelik sürecinde normale dönebilir mis ,yoksa doğdyktan sonra takip tedavi diye biliyorumMehlika sabah sabah faturannerden aklına geldi
ama bende düşündüm bu sabah 7:30 da spor yapıyorum resmen sokaklar karanlık calissan çocuğu o karanlıkta kaldırıp bırakacağım
eee peki neymiş yani tedavisi filan öğe benim kuzenimindd bebeğin bağırsakları kapanmamışti yani Allah'ın işi işte bı kısmı karnin dışarda kalmış doğar doğmaz ameliyat oldu sıkıntı olmadı hiç içini ferah tutman çok iyi
Dur durdugun yerde dilek
Oyy geçmiş olsun çok zor kulak biz kardeşimde çok çektik çocuk sonunda odiometris oldu hatırlarım sarımsak ısıtıp koyardik büyük bir sarimsagi ısıtıp kulağına kacmayacak şekilde çok işe yarardi ilaçlarda inşallah şifa olur kısa zamanda
Aboo pınar yine gezmelerde
Mervede söylemiş canım ilaçlarla tepkimeye giriyor ve sen vitamin baslarsin
Tunaydin
Kilo alımı normal mi Merve şu ayda su kilodan ziyade yükselis cizelgeside önemli 6 ay olmuş bence doktorunla görüşüp ek gıdaya geçebilirsiniz genelde doymayan çocuk uyumuyor ,6 ay oldu gazını kendisi bile çıkarır ve şimdi en kotu 3-4 saat uyuması gerekli
Migrosta var Türkiye de ama deneyenler balık kokusundan şikayetçi ama tavukla filan karışık pişince duyulmuyormuş o koku
takılma abla böyle değişimler normal
Ablam 7 kişi 7 kişi şeklinde yapıyoruz her günde çokda olmuyor AzdaHerkesin bisey yapıp getirmesi iyiymis
Gerci o zamanda cesit çok olur :)
Benimde favori meyvam elma mutlaka hergun 1 tane yiyorum şimdi muzda yemeye başladım çünkü bebege kilo aldırdigini ve içindeki magnezyumun iyi gelip bacak kramplarina faydası olduğunu bildiğim icin aklında olsunben de elmayı çok yedim
normalde de çok severim meyveyi ama hamileliğimde elmayı aşırı tüketmiştim
Kesinlikle boks bende istemem tamamiyle karşı tarafa zarar verme mantigi ile yapılan bir sporGüreş neysede boks çok kötü yaaa
Bende onda spor mantığını anlamiyorum
Şöyle bir anamız olmadı :)millete derken bende yazmamisim :) )
Bu takımda Tartıya 2 kala kaçamak yapan olmaz cnm
Kilo fazla olunca ekmek değişimleri le olabilir tatlım
Baştan çok azaltmak doğru olmuyor
diyetisyen didemkoncaustay var onun kardeşi gece yeme bagimlisiymis annesi mutfagi kilitliyomus geceleri
Gunaydin bacım nerede yasiyorsynGünaydın kızlar sabah sabah hava biraz puslu ama yine de güneş var. Benim yaşadığım yerin en güzel özelliği bu sanırım ılıman iklim çok soğuk olmuyor hiç. Bugün hepimiz için mutlu bir gün olur umarım hepinizi öpüyorum
Canım zaten hamurişi ve paketli gıda fazla şeker yemediğin müddetçe çok kilo da almazsın sağlıklı beslenme hamilelikte de önemli bişey zaten inşallah mide bulantın falan da olmaz hiç
Yok canım bende zaten tansiyon var şişmanlık var panik atak var bu olası bir sonuç benim sana demek istediğim şuydu o kadar güzel bir duygu ki biraz naz yap istediklerinden ye çok abartma ama çak kısıtlama benim bebeğinin ölümü tansiyon yüzünden oldu
Tugcecigim selam canımGünaydınnn kızcelerimm...
Biraz geçmiş okudum da buralar az gerilmiş mi ne....
hepinizi çok seviyorum en çok da hepinizi seviyorum
Ben yeni yeni yapmaya çalışıyorum farkindaligin olarak beslen yemek yerken bu bebisimede banada iyi gelicek diye beslen yada işte hamurişi bebeğe faydası yok sana zariri olucak böyle düşünerek yememeye çalışEwet cnm haklisin bende oyle dusunuyorum niyetim o sekilde hayirlisi bakalimmide bulantim simdilik pek yok gbi cok nadir saniyelik oluyor inaallah boyle kalir
Anladim smdi canim yinede cok uzuldum
Haklisin asiri kisitlama yapmak bende istemiyorm ilerde aşermelerde olursa illaki yerim zaten ama kontrolde şartcocuk dogduktan sonra duba gibi kalmiyim mazallah
ben hepsini yeni aldiydim cnm birden geri alınca giyemedim hatta hic giymediklerim bile var
Ins. Kadir kıymet bilen aklı başında biri çıkar cnm karsina
Hergunmu bitter yiyecen
Yarın nohut olmasın litfen
Oooo guzel eksi var demekki
Ne diyorsunuz ulennn
Herkes bana sarilacaks
Yaaa ben de çok bildiğimi söylemiyorum ama diyorum bir diyetisyen kadar öğrendim bu işi çünkü 10 yıldır düzenli diyetisyene gidiyorum. Benim sıkıntım bilmemek değil yapmamak içki içtiğim için dengeleyemiyorum ama artı onu da azalttım şükür özel günler dışında şarap bile ıcmiyorum bu sefer ben bu işi yapacağım sana da yorum yaparım fındığım
Geçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Artı çalışmaya başladım bu arada kızlar
home ofis :) dosya hazırlamam gerekiyor
Menü yazıp gideyim
Gunaydinnn kizlar
Buguj doktor randevum var cok heycanliyim
Tugcecigim selam canım
Benim hafıza zayıf amma seni çok iyi spor yapıyordun diye hatırlıyorum doğrusudur
Tamam o listeyi ben de istiyorum bana yazar mısın lütfenAmin ablacım hayırlısı, artık istiyorum ben de. Birilerini sevmeyi, sevilmeyi.
Ayrıca o aldığın elbiselere girilecek, öyle dolapta boş boş durmayacak
Bana da bana da sarılın lütfeeeen sarılın
İçki sonrası ödem atan bir liste var bende. Kaç kere yaptın diye sorsan cevabım sıfır olur ama, çok araştırıp bulmuştum. Ben de azalttım alkolü bayağı. Ama alkolsüz hayat yaşam tarzım olur mu, düşünüyorum cıx olmaz
Hayırlı ve daim olsun tatlım
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Selam canım. evet doğru hatırlıyorsun, hala öyle spor yapıyorum hatta ekstradan kickboks' a başladım, öfke kontrolüydü amaç ama acayip zevkli
Her türlü güzel anne olursun annelik her kadını güzelleştirirEwet cnm haklisin bende oyle dusunuyorum niyetim o sekilde hayirlisi bakalimmide bulantim simdilik pek yok gbi cok nadir saniyelik oluyor inaallah boyle kalir
Anladim smdi canim yinede cok uzuldum
Haklisin asiri kisitlama yapmak bende istemiyorm ilerde aşermelerde olursa illaki yerim zaten ama kontrolde şartcocuk dogduktan sonra duba gibi kalmiyim mazallah
O müthiş kalori harcatiyor diye biliyorum yakinda iğne ipliğe dönersin ozamanAmin ablacım hayırlısı, artık istiyorum ben de. Birilerini sevmeyi, sevilmeyi.
Ayrıca o aldığın elbiselere girilecek, öyle dolapta boş boş durmayacak
Bana da bana da sarılın lütfeeeen sarılın
İçki sonrası ödem atan bir liste var bende. Kaç kere yaptın diye sorsan cevabım sıfır olur ama, çok araştırıp bulmuştum. Ben de azalttım alkolü bayağı. Ama alkolsüz hayat yaşam tarzım olur mu, düşünüyorum cıx olmaz
Hayırlı ve daim olsun tatlım
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Selam canım. evet doğru hatırlıyorsun, hala öyle spor yapıyorum hatta ekstradan kickboks' a başladım, öfke kontrolüydü amaç ama acayip zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?