Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Böbrek büyümesi hamilelik sürecinde normale dönebilir mis ,yoksa doğdyktan sonra takip tedavi diye biliyorum
Kalp içinde biseymi gördünüz dedim tam göremediğim için yonlendiriyorum içimiz rahat olsun dedi doktor kordonu önde olduğu için kapatmış canim

Günaydın gençler sabah kalınca bir daha yatmadım ütumu yaptım evleri toparladim cok iyi oldu öğlenden sonra hem dış işleri hem ev işleri sıkıştırıyor aman olduğu kadar da diyemiyorum evin düzeni kaçınca daha çok bunalıyorum lakin evde düzenli dağınık değilse vucudum yorulsada içimde bahar aciyor
Başarabilirsem sabahları uyumamayi dusunuyorum uyku açığımuda gün içinde 1 saat felan uyuyup kapatmayı düşünüyorum hayırlısi bakalim

ben de elmayı çok yedim
normalde de çok severim meyveyi ama hamileliğimde elmayı aşırı tüketmiştim
Benimde favori meyvam elma mutlaka hergun 1 tane yiyorum şimdi muzda yemeye başladım çünkü bebege kilo aldırdigini ve içindeki magnezyumun iyi gelip bacak kramplarina faydası olduğunu bildiğim icin aklında olsun

Güreş neysede boks çok kötü yaaa
Bende onda spor mantığını anlamiyorum
Kesinlikle boks bende istemem tamamiyle karşı tarafa zarar verme mantigi ile yapılan bir spor
Güreş öyle değil vücudun gücünü ve zekanj kullandığın bir spor .ablam çok iyi oldu ergen oğlumun busene sınavı olduğu için yüksek tempoda çalışıyor güreşte vücudu yorulsada beynen ruhen mutlu ediyor bütün dikkati sporunda ve dersinde olduğu için PC dende uzaklaştı yorgunluktan ağzı ayrıldığı için şuraya gidecem buraya gidiyim diye bunaltmiuirda beni buda işime geldi

Şöyle bir anamız olmadı :)
Bekarken gece yarım tencere lahana sarması yediğimi bilirim:)

Gunaydin bacım nerede yasiyorsyn

Canım zaten hamurişi ve paketli gıda fazla şeker yemediğin müddetçe çok kilo da almazsın sağlıklı beslenme hamilelikte de önemli bişey zaten inşallah mide bulantın falan da olmaz hiç

Ewet cnm haklisin bende oyle dusunuyorum niyetim o sekilde hayirlisi bakalim mide bulantim simdilik pek yok gbi cok nadir saniyelik oluyor inaallah boyle kalir

Anladim smdi canim yinede cok uzuldum

Haklisin asiri kisitlama yapmak bende istemiyorm ilerde aşermelerde olursa illaki yerim zaten ama kontrolde şart cocuk dogduktan sonra duba gibi kalmiyim mazallah

Günaydınnn kızcelerimm...
Biraz geçmiş okudum da buralar az gerilmiş mi ne....

hepinizi çok seviyorum en çok da hepinizi seviyorum
Tugcecigim selam canım
Benim hafıza zayıf amma seni çok iyi spor yapıyordun diye hatırlıyorum doğrusudur

Ben yeni yeni yapmaya çalışıyorum farkindaligin olarak beslen yemek yerken bu bebisimede banada iyi gelicek diye beslen yada işte hamurişi bebeğe faydası yok sana zariri olucak böyle düşünerek yememeye çalış
Ben şimdi hamurişini yediğim zaman ödem oluşuyor sisiyorum buda beni yoruyor yemedigim zaman bol su içinde daha iyi hissediyorum kendimi;
Bulantı icinde tavsiyem sabah uyandığin anda ağzına bişey elma cubukrekwr gibi ve boş mideye su içme bende işe yarayan şeyler bunlar canim

Amin ablacım hayırlısı, artık istiyorum ben de. Birilerini sevmeyi, sevilmeyi.

Ayrıca o aldığın elbiselere girilecek, öyle dolapta boş boş durmayacak

Ne diyorsunuz ulennn
Herkes bana sarilacaks

Bana da bana da sarılın lütfeeeen sarılın

İçki sonrası ödem atan bir liste var bende. Kaç kere yaptın diye sorsan cevabım sıfır olur ama, çok araştırıp bulmuştum. Ben de azalttım alkolü bayağı. Ama alkolsüz hayat yaşam tarzım olur mu, düşünüyorum cıx olmaz

Geçmiş okuyacam diye menü yazamadım daha kitabım var bitirmem gereken yarın seminer var
Artı çalışmaya başladım bu arada kızlar
home ofis :) dosya hazırlamam gerekiyor
Menü yazıp gideyim

Hayırlı ve daim olsun tatlım

Gunaydinnn kizlar

Buguj doktor randevum var cok heycanliyim

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Tugcecigim selam canım
Benim hafıza zayıf amma seni çok iyi spor yapıyordun diye hatırlıyorum doğrusudur

Selam canım. evet doğru hatırlıyorsun, hala öyle spor yapıyorum hatta ekstradan kickboks' a başladım, öfke kontrolüydü amaç ama acayip zevkli

Tamam o listeyi ben de istiyorum bana yazar mısın lütfen

Her türlü güzel anne olursun annelik her kadını güzelleştirir

O müthiş kalori harcatiyor diye biliyorum yakinda iğne ipliğe dönersin ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…