- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.801
Ben gocek te yaşıyorum sahil kasabası fethiyeye bağlı belki duymuşsundurGunaydin bacım nerede yasiyorsyn
Yaaa o kramplardan ben de fazlasıyla oluyor ben de yiyeyim o zaman sağol canım :)Benimde favori meyvam elma mutlaka hergun 1 tane yiyorum şimdi muzda yemeye başladım çünkü bebege kilo aldırdigini ve içindeki magnezyumun iyi gelip bacak kramplarina faydası olduğunu bildiğim icin aklında olsun
Herkesin hayalidir ya sahil kasabasında yaşamak misal eşim:)Ben gocek te yaşıyorum sahil kasabası fethiyeye bağlı belki duymuşsundur
Muzu dene fqydasini gormezsen doktor kramlar için magnezyum içerikliYaaa o kramplardan ben de fazlasıyla oluyor ben de yiyeyim o zaman sağol canım :)
Tamam o listeyi ben de istiyorum bana yazar mısın lütfen
O müthiş kalori harcatiyor diye biliyorum yakinda iğne ipliğe dönersin ozaman
Bence Baktın ilerleme kaydedemedin başka ihtiyaclarindan feragat Edip özel ders al gerçekten faydasıno gorecegine inaniyorsan bacimAkşam eve gidince atarım listeyi
İğne ipliğe dönemiyorum canım ya, sabit kaldım. Bir de gruptaki diğer kişiler bana göre yavaş kalıyor, dolayısıyla duraklamalarımız çok fazla. Tam randıman yok yani. Maliyetli olmasa özel ders almayı çok isterdim kickboksta
tamamdır canım sağolasınMuzu dene fqydasini gormezsen doktor kramlar için magnezyum içerikli
İlaçta verebilir oda iyi gelicektin
Hosgeldinnnn bebeğim mmgunaydin abla ara sra bakiyordum foruma sizi gorunce cok sevindim dun tam cvp yazacakken oglanin uyuyacagi tuttu yazamafim bende seni ve herkesi cok ozledim nasilsiniz bende durumlar vahim 80 ustundeyim benide kabul edersiniz deeeeeelmiiii
Ewet cnm haklisin bende oyle dusunuyorum niyetim o sekilde hayirlisi bakalimmide bulantim simdilik pek yok gbi cok nadir saniyelik oluyor inaallah boyle kalir
Anladim smdi canim yinede cok uzuldum
Haklisin asiri kisitlama yapmak bende istemiyorm ilerde aşermelerde olursa illaki yerim zaten ama kontrolde şartcocuk dogduktan sonra duba gibi kalmiyim mazallah
Bende sıcak iklim insanıyımGünaydın kızlar sabah sabah hava biraz puslu ama yine de güneş var. Benim yaşadığım yerin en güzel özelliği bu sanırım ılıman iklim çok soğuk olmuyor hiç. Bugün hepimiz için mutlu bir gün olur umarım hepinizi öpüyorum
Masallah baya iş yapmisinGünaydın gençler sabah kalınca bir daha yatmadım ütumu yaptım evleri toparladimcok iyi oldu öğlenden sonra hem dış işleri hem ev işleri sıkıştırıyor aman olduğu kadar da diyemiyorum evin düzeni kaçınca daha çok bunalıyorum lakin evde düzenli dağınık değilse vucudum yorulsada içimde bahar aciyor
Başarabilirsem sabahları uyumamayi dusunuyorum uyku açığımuda gün içinde 1 saat felan uyuyup kapatmayı düşünüyorum hayırlısi bakalim
ailelerin en büyük hatası sınavlar için çocukları spordan almak oluyormuşKesinlikle boks bende istemem tamamiyle karşı tarafa zarar verme mantigi ile yapılan bir spor
Güreş öyle değil vücudun gücünü ve zekanj kullandığın bir spor .ablam çok iyi oldu ergen oğlumun busene sınavı olduğu için yüksek tempoda çalışıyor güreşte vücudu yorulsada beynen ruhen mutlu ediyor bütün dikkati sporunda ve dersinde olduğu için PC dende uzaklaştı yorgunluktan ağzı ayrıldığı için şuraya gidecem buraya gidiyim diye bunaltmiuirda beni buda işime geldi
Ben evlendikten sonra gece yemeklerine başladımŞöyle bir anamız olmadı :)
Bekarken gece yarım tencere lahana sarması yediğimi bilirim:)
Hayırlı haberlerle gel tatlisimGunaydinnn kizlar
Buguj doktor randevum var cok heycanliyim
Bizde Seniiiii tuggggcceeeeeciiiimmmmGünaydınnn kızcelerimm...
Biraz geçmiş okudum da buralar az gerilmiş mi ne....
hepinizi çok seviyorum en çok da hepinizi seviyorum
Bana da bana da sarılın lütfeeeen sarılın[/QUOTEQ]
En çok sana sariliyommmm
Bu yaz inş girilecek cnmAmin ablacım hayırlısı, artık istiyorum ben de. Birilerini sevmeyi, sevilmeyi.
Ayrıca o aldığın elbiselere girilecek, öyle dolapta boş boş durmayacak
Listeye ilk hedef 75 yazdiydim ama vazgeçtim direk 68 yazdım
Durmadan devam edilecek
magnezyum aliyomusun cnmYaaa o kramplardan ben de fazlasıyla oluyor ben de yiyeyim o zaman sağol canım :)
sende zaten yağ yokki cnm nerene verecenİğne ipliğe dönemiyorum canım ya, sabit kaldım. Bir de gruptaki diğer kişiler bana göre yavaş kalıyor, dolayısıyla duraklamalarımız çok fazla. Tam randıman yok yani. Maliyetli olmasa özel ders almayı çok isterdim
Çok güzel mervecim akşamları tarçınlı sütte icebilirsin yada yoğurtDünkü menum
12:00
1 dilim ekmekten kaşarlı tost
Domates
Salatalik
5 zeytin
15:00
1havuc
1 portakal
19:30
1kepce Tarhana çorbası
Bolcana Sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatasi
21:00
2 minik mandalina
1 küçük havuc
Su:2,5lt
Benim uyumam için önce gülsimanın uyuması lazım abla şuan uykusuzluktan başım ağrıyorÇok güzel mervecim akşamları tarçınlı sütte icebilirsin yada yoğurt
Hem uyumana iyi gelir belki
Ogleni gec yiyince akşamı acikmamisin heralde tatlımDünkü menü
Sabah 9.00
2 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
2 zeytin
Öğlen 15.30
1 porsiyon tavuk şiş
Ayran
Akşam 22.30
Yarım mandalina
7 8 tane beyaz leblebi
Su 1.5 lt
Offf uyumadimi cnm biraz gectimi hastaligiBenim uyumam için önce gülsimanın uyuması lazım abla şuan uykusuzluktan başım ağrıyor
doktor verdi de düzenli alamıyorum ablaBende sıcak iklim insanıyım
Kış olmayan bi yerde yaşamak isterdim
Sizin orda turist cok oluyormu cnm
Fiyatlar nasıl
Evler pahalimi
Masallah baya iş yapmisin
Uygulayabilirsen çok güzel olur
ailelerin en büyük hatası sınavlar için çocukları spordan almak oluyormuş
Spor hem beynide çalıştırır stresini atar
Ben evlendikten sonra gece yemeklerine başladım
Hayırlı haberlerle gel tatlisim
Bizde Seniiiii tuggggcceeeeeciiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?