Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

topikimize bir eleman yetiştircemmm

hoppidick yaz bakim bugün neler yedin tam yaz ama 1 yazıp 5 saklama sözmüüüü
yaziimm kuşum..sabah domates , peynir, zeytin, haş. yumurta, 2 dilim ekmek...ara yarım simit, bir dilim yalancı tavuk göğsü...öğlen bir tabak nohut pilav...

yaziimm kuşum..sabah domates , peynir, zeytin, haş. yumurta, 2 dilim ekmek...ara yarım simit, bir dilim yalancı tavuk göğsü...öğlen bir tabak nohut pilav...

sabah kahvaltın harikaa yağsız güzel..
öylede bi simit fazla oda yarımcık bişi olmazzz
öğlede nohut pilav iyi (pilav olmasa daha iyiymiş ama inmiş bikere mideyee)
akşam ne yiycemmm
akşam bol salata yee bagırsakların çalışsınn yediklerin hep gitsinnn

akşama tonlu salata yemeyi düşünüyorum..ama spor yapmadığım için vicdan azabı çekiyorum..üşümesem popoyu kaldıracamdaa..

evet patates nisasta deposu haklisin ama o patates de o kadar buyuk degil yahu kesmez beni sonra tek salata hehehe
aah ah bu gece yemeler beni yakti zaten. gece felaket acikiyorum tum gun birsey yemesem bile bu kadar acikamazdim heralde. psikolojik mi nedir anlamadim. eskiden esimle gece 12de pizza yedigimizi bilirim :x su an neyse ki oyle degil. kendim yemedigim gibi ona da yedirmiyorum o da 2 kilo civari vermis. bu aksam 9 gibi bir meyve sonra baska da birsey yok. kararliyim. yavas yavas bunu saat 8 e kaydirabilirsem daha da iyi hatta. alismaya calisiyorum iste.. zaten bu gece acikma disinda su an bir sorunum yok diyetin 9. gunu bugun, alistim artik

akşama tonlu salata yemeyi düşünüyorum..ama spor yapmadığım için vicdan azabı çekiyorum..üşümesem popoyu kaldıracamdaa..

ayak parmaklarıma kadar üşüyorum yaww...alla allaaaa...

ekmeksizz ton balık salata ye süper olurrr
günü iyi kapatmış olursunn
bende dayanamadım şuan kahvemi yaptım bol kafeinlii içiyorum akşam daha bişe yemicem amaa yeşil kkkkkkkkkkım sadece İNŞALAHHHHHH tabiii

hastamı olcan hoppidick okdar üşümen normal değill
battaniye var üstünde kalın giyiyonnn
hasta olma sakınn

en zararlısı gece yemesi onu bırakabilsen keşkee...
1 kere o saatte yiyince ertewi gün aynı saatte acıkman normal o direnci kırman lazım..
çokmu geç yatıyosun..
çalışıyosunda erken yatsan 12 de yat uyu :))
acıkıncada salatalık dogra tuzla ye yadaaa marul salatası ye..
yadaaa bak tarçınlı ballı su yap kendinee iştahı kapatıyomuş..
pizzaaa sakınnnn
bir gün içinde pizza yemiyelim diyoruz sen geceden bahsediyosun

dün 5o lira verdim ikize saat aldım saat yolda düştü kulpu çıkktı naptım takamadım geri götürdüm adam yaptı .ordan kırtasiyeye ugradım test kitabı aldım ikizlere sonra markette gittim şimdi geldim hemen elime bir elma aldım acıkmışım açlıgım gitsin diye onu minicik minicik ısırıyorum ki çabuk bitmesin

7 kasima kadar is yok ben de gec yatmaya alistim 3 e kadar oturuyorum ve de dogal olarak acikiyorum :26:
pizza cok eskiden bir ornekti aylardir olmadi oyle birsey neyse ki.. :18:
salatalik olabilir hem seviyorum da..
tarcinli balli su mu :O hayatimda hic duymadim ama bu aksam deneyip sonucu bildiririm.
erken yatmaya alissam sorun buyuk ihtimalle cozulecek. onun disinda dedigin gibi su direnci kirmak icin birkac gun disimi sikmam lazim, sonra bunye alisir diye dusunuyorum.
yemicem bu gece

gece 3 e kadar oturuyosan acıkırsın tabikiii :)))
ben ekmek arası yapardım gece bi sarardıkiii
içine domates biber beyaz peynir salamm
ohhh bir yerdimkiiii ey gidi günler
daha yok ama şuan 7 den sonra bişe yemiyomm
ama kahvemi içiyorum wallaaaa

ne guzel ya 7den sonra yemesem bu kilo boyle birikmezdi
olsun zararin neresinden donsem kar
ben de kendimi alistirmaya caliscam bu hafta bakalim hayirlisi

o testlerden ben bıktımmmm...dershane ayrı veriyo yetmiyo bizde dışardan alıyoruz...dünyanın parası yaw...

kızlar benim ton balıklı salata yalan olduu...ton balıklı salatayı yaptım, afiyetle yedim...sonra benim kaygana beyaz lahana sarması yollamış....offff yemede yanında yat...onuda hüp diye hüplettim...şimdi karnım burnumda oturuyorum..sporda yok...cumaya Allah kerim bakalım...

topik oldukca sessiz bari ben bugun yediklerimi yazayim

sabah: tam tahilli kahvaltilik gevrek, ustune 1 kucuk muz dilimledim, soya sutu
yesil cay
ogle: weight watchers domates corbasi
2 kucuk dilim kepekli ekmek
ara: 2 dilim yagsiz peynir
aksam: (turkcesini bulamadim) cottage pie, bezelyeli soya kiymali ve patates pureli bir yemek, yagsiz.
buharda pismis brokoli ve karnabahar

938 kalori oldu toplam. meyve ve yogurt eklenecek bu listeye birkac saat icinde. kiloma gore az kalori aldigim icin (yapici) elestiriler aldim yarin biraz daha degisik bir programa geciyorum.
su regl yuzunden spor yapasim kacti hic hareketsizim o yuzden biraz suclu hissetmeye basladim, yarin yuruyuse cikmayi dusunuyorum.
kosu bandi almak istiyorum esim gerek yok deyip duruyor cildirtacak beni bisikletimiz var ama hic sevmiyorum onu da yahu.. yuruyus guzel de hava sogudu artik, evde yuruyusumu yapmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…