- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.581
kara , kıllı ve obezz???sen nasıl istiyosan öyle olsun canım...epilasyon yaptırırız , sonrada topiğe alırız...biz onu adam ederiz yaniiii
yaziimm kuşum..sabah domates , peynir, zeytin, haş. yumurta, 2 dilim ekmek...ara yarım simit, bir dilim yalancı tavuk göğsü...öğlen bir tabak nohut pilav...topikimize bir eleman yetiştircemmm
hoppidick yaz bakim bugün neler yedin tam yaz ama 1 yazıp 5 saklama sözmüüüü
yaziimm kuşum..sabah domates , peynir, zeytin, haş. yumurta, 2 dilim ekmek...ara yarım simit, bir dilim yalancı tavuk göğsü...öğlen bir tabak nohut pilav...
Truly bu kabak işi benim damak lezzetime uyacak gibi yaa
en kısa zamanda denemem lazımm kabak varmıdır şuan pazarda kızlarrr
menünde öyle abartılı değil sadece mesela öğlede kumpir yemişsin
patates tamamen nişanta deposu bunu yedikten sonra akşam sadece salatayla geçirebilsen yada hafif birşeyle daha iyi olurdu
birde yazmışsınki gece cornflex yedim..
cornflex zararlı değil öyle çok ama onu ara öğün yerine yemektense ana öğün olarak yesen en azından zararı olmaz
bu gece yemeklerini kesmeye çalış bi kaç gün zorlanırsın ama sonra gör bak sen istesende yiyemiyeceksin.. vijdanın yedirtmiycek sana
ah bide tartıda azaldıgını görsenn seni kimse tutamazz sadece azcık sabretmelisin
akşama tonlu salata yemeyi düşünüyorum..ama spor yapmadığım için vicdan azabı çekiyorum..üşümesem popoyu kaldıracamdaa..
ayak parmaklarıma kadar üşüyorum yaww...alla allaaaa...
evet patates nisasta deposu haklisin ama o patates de o kadar buyuk degil yahukesmez beni sonra tek salata hehehe
aah ah bu gece yemeler beni yakti zaten. gece felaket acikiyorum tum gun birsey yemesem bile bu kadar acikamazdim heralde. psikolojik mi nedir anlamadim. eskiden esimle gece 12de pizza yedigimizi bilirim :x su an neyse ki oyle degil. kendim yemedigim gibi ona da yedirmiyorum o da 2 kilo civari vermis. bu aksam 9 gibi bir meyve sonra baska da birsey yok. kararliyim. yavas yavas bunu saat 8 e kaydirabilirsem daha da iyi hatta. alismaya calisiyorum iste.. zaten bu gece acikma disinda su an bir sorunum yok diyetin 9. gunu bugun, alistim artik
gitmesen şaşardım fadimeeeebi güncük evde otur uleynn ne işin var bu soğuk havada dışarıda..
..eddoşum sende bilirsinki(!) böyle az yediğin zamanlar hastanelik olmuştun..serum falan takılmıştı..detoks yapıcam diye kendine eziyet etme..az yesen kafi kuşum , her bünye aynı değil..lahmacunlar yarasın ...affiyet olsun.. yağ , bal olsun vücuduna..hahahaaa.
en zararlısı gece yemesi onu bırakabilsen keşkee...
1 kere o saatte yiyince ertewi gün aynı saatte acıkman normal o direnci kırman lazım..
çokmu geç yatıyosun..
çalışıyosunda erken yatsan 12 de yat uyu :))
acıkıncada salatalık dogra tuzla ye yadaaa marul salatası ye..
yadaaa bak tarçınlı ballı su yap kendinee iştahı kapatıyomuş..
pizzaaa sakınnnn
bir gün içinde pizza yemiyelim diyoruz sen geceden bahsediyosun
7 kasima kadar is yok ben de gec yatmaya alistim 3 e kadar oturuyorum ve de dogal olarak acikiyorum :26:
pizza cok eskiden bir ornekti aylardir olmadi oyle birsey neyse ki.. :18:
salatalik olabilir hem seviyorum da..
tarcinli balli su mu :O hayatimda hic duymadim ama bu aksam deneyip sonucu bildiririm.
erken yatmaya alissam sorun buyuk ihtimalle cozulecek. onun disinda dedigin gibi su direnci kirmak icin birkac gun disimi sikmam lazim, sonra bunye alisir diye dusunuyorum.
yemicem bu gece
gece 3 e kadar oturuyosan acıkırsın tabikiii :)))
ben ekmek arası yapardım gece bi sarardıkiii
içine domates biber beyaz peynir salamm
ohhh bir yerdimkiiii ey gidi günler
daha yok ama şuan 7 den sonra bişe yemiyomm
ama kahvemi içiyorum wallaaaa
o testlerden ben bıktımmmm...dershane ayrı veriyo yetmiyo bizde dışardan alıyoruz...dünyanın parası yaw...dün 5o lira verdim ikize saat aldım saat yolda düştü kulpu çıkktı naptım takamadım geri götürdüm adam yaptı .ordan kırtasiyeye ugradım test kitabı aldım ikizlere sonra markette gittim şimdi geldim hemen elime bir elma aldım acıkmışım açlıgım gitsin diye onu minicik minicik ısırıyorum ki çabuk bitmesin
kızlar çıkıyorum ben eve gidiyimmm
evde hiç ymeğim yok eşime birşeyler yapmam lazım üffffffffff((
görüşürüz sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?