- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.821
inşallah ablaTartilar kontrol edilip bugünkü planlar yapildimi
Benim eskiden akşamdan sabaha en az 1 kilo oynardı
Aksam yatarken çok ac oluyom o zaman tartiliyom sabaha 300 gr farketmis
Yarina hedefi tutturacam ins
Normalde tatlandırıcı yokmu cnm onlardadoktor verdi de düzenli alamıyorum abla
eritmeli bi ilaç sevmiyorum tadını içerken midem fena oluyor o yüzden düzensiz içebiliyorum
İnş. Cnminşallah abla
yapacaksın ben biliyorum
yarim saatte bir Kalktık abla akşamda kucağımdan yatağına koydukça bastı çığlığı kabus gibi bir geceydi anlıcan bugün gece maması verip denicem bakalım doymuyor mu geceOfff uyumadimi cnm biraz gectimi hastaligi
Öğlen uyursa sende hemen yat dinlen biraz
var da işte o rahatsız ediyor beniNormalde tatlandırıcı yokmu cnm onlarda
Bide sabahları muzu dene bakalım
Hem midenede iyi gelir
gece yemek midene de zarar zatenİnş. Cnm
Şu gece yemelerinden kurtuldumya en çok ona seviniyorum
Hem gece yiyip hem kendimden nefret ediyodum
Abla digerinden engelliydi bende bundan actim yineHosgeldinnnn bebeğim mm
Kız kabul etmek ne demek
Kilo almakta rekor bende tasalanma :)
Kaç sefer etiket yaotim seni gormedinmi
Ama öbür nickine yaptiydim
Geri eskiye donmusun
Ne yaptın ne ettin anlat hele
Belkide öyledir cnm dene bakalımyarim saatte bir Kalktık abla akşamda kucağımdan yatağına koydukça bastı çığlığı kabus gibi bir geceydi anlıcan bugün gece maması verip denicem bakalım doymuyor mu gece
Aynen bende de reflu yapıyorgece yemek midene de zarar zaten
bırak kiloyu falan
eşim de geceleri yemeyi sever ama midesinden hep sıkıntısı vardır
Biz buraya gelmeden herkesin hesabını actirdik cnmAbla digerinden engelliydi bende bundan actim yine
Valla abla ayni devam okul ev cocujlar iyiyiz sukur ama kilolar aldi basini gitti 83 -84 falanim yani okadar ins buraya duzenli devam edip vermek istiyorum baya bi etkiliymis burasi birakinca duzen bitti
Eee sen naptin 100u gormusun ama sen istedikten sonra verirsin tirun buyudumu
Bizim kizlardan bi poni bebis bekliyormus onu farkettim diger herkes artida galiba azda olsa ins eski duzenimize devam eder ve veririz hep birlikte
Hadi bakalım inş. BuBsefer hedefe ulasmadan bırakmak yokYarin sabah tartilip basliyorum ins
oooo masallah baya nufus artiyo desenizeBiz buraya gelmeden herkesin hesabını actirdik cnm
Senin o hesapta açık
O zaman kazene mesaj at kapatsinlar öbürünü yoksa sorun çıkar
Bende malesef yine aldım
Ama önümüze bakalım
Bu sefer hepimiz cok kararlıyız
Yaz gelmeden kurtulacaz inş.
Öyle kacamaklarla falan oyalanmak yok
Yeterince cok yedik
Şimdi fit olup incelme vakti tatlisim
Benim torunlar da iyiler şükür arada hastalıkla buyuyup gidiyolar
Bizim takım pek bereketli
Rosebud ü eskiden tanıyorsun önceden buradaydı o hamile
Poni dilek irem pınar da hamile
Ben değilim :) ))
Aynen kesinlikle biraknak yok tayinim cikti oturdugum ilceye artik yol bahanem falan da yok 3:30 olmadan evdeyim ins istikrarli iradeli olursam olmamasi gibi bi durum kesinlikle yokHadi bakalım inş. BuBsefer hedefe ulasmadan bırakmak yok
İsmi çok tatlı ama :)benimkilere sundum lakin Asya'ya çok alismislsr kabul etmedilerBenim uyumam için önce gülsimanın uyuması lazım abla şuan uykusuzluktan başım ağrıyor
Sabah tartıldım 73.1 abla o yüzden bugün detox yapmadım normal beslenecem detox u haftaya saklicamTartilar kontrol edilip bugünkü planlar yapildimi
Benim eskiden akşamdan sabaha en az 1 kilo oynardı
Aksam yatarken çok ac oluyom o zaman tartiliyom sabaha 300 gr farketmis
Yarina hedefi tutturacam ins
Anacim erkek metosu işteoooo masallah baya nufus artiyo desenize
Evet abla kacamak macamak yok ibs artik verip kurtulalim bide venim es sikintisi var adam iki ayda on kilo verdi ve sadece ekmegi azaltti aksamlari mekik cekiyor okadar o yaptikca ben tam tersi aldim ama bi an once toparlanmak lazim
iradeli olursam diye bisey yokkkkkAynen kesinlikle biraknak yok tayinim cikti oturdugum ilceye artik yol bahanem falan da yok 3:30 olmadan evdeyim ins istikrarli iradeli olursam olmamasi gibi bi durum kesinlikle yok
Asya ya mı karar verdiniz cnmİsmi çok tatlı ama :)benimkilere sundum lakin Asya'ya çok alismislsr kabul etmediler
Ooooo çok iyiiiii çoook sevindimSabah tartıldım 73.1 abla o yüzden bugün detox yapmadım normal beslenecem detox u haftaya saklicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?