Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Normalde tatlandırıcı yokmu cnm onlarda
Bide sabahları muzu dene bakalım
Hem midenede iyi gelir
var da işte o rahatsız ediyor beni
ben çok uzun zamandır şekeri çıkardım
çikolata yiyorum ama mesela çay ve kahvede şekeri tamamen kesmiştim o yüzden inanılmaz şekerli geliyor bana tadı ve midemi bulandırıyor

Aman Allahimmm kimleri goruyorummmmmmmmmmmmm
E ElbetOlacak
Hosgeldinnnn bebeğim mm

Kız kabul etmek ne demek
Kilo almakta rekor bende tasalanma :)
Kaç sefer etiket yaotim seni gormedinmi
Ama öbür nickine yaptiydim
Geri eskiye donmusun
Ne yaptın ne ettin anlat hele
Abla digerinden engelliydi bende bundan actim yine
Valla abla ayni devam okul ev cocujlar iyiyiz sukur ama kilolar aldi basini gitti 83 -84 falanim yani okadar ins buraya duzenli devam edip vermek istiyorum baya bi etkiliymis burasi birakinca duzen bitti
Eee sen naptin 100u gormusun ama sen istedikten sonra verirsin tirun buyudumu
Bizim kizlardan bi poni bebis bekliyormus onu farkettim diger herkes artida galiba azda olsa ins eski duzenimize devam eder ve veririz hep birlikte

Biz buraya gelmeden herkesin hesabını actirdik cnm
Senin o hesapta açık
O zaman kazene mesaj at kapatsinlar öbürünü yoksa sorun çıkar

Bende malesef yine aldım
Ama önümüze bakalım
Bu sefer hepimiz cok kararlıyız
Yaz gelmeden kurtulacaz inş.
Öyle kacamaklarla falan oyalanmak yok
Yeterince cok yedik
Şimdi fit olup incelme vakti tatlisim

Benim torunlar da iyiler şükür arada hastalıkla buyuyup gidiyolar

Bizim takım pek bereketli
Rosebud ü eskiden tanıyorsun önceden buradaydı o hamile
Poni dilek irem pınar da hamile
Ben değilim :) ))

oooo masallah baya nufus artiyo desenize
Evet abla kacamak macamak yok ibs artik verip kurtulalim bide venim es sikintisi var adam iki ayda on kilo verdi ve sadece ekmegi azaltti aksamlari mekik cekiyor okadar o yaptikca ben tam tersi aldim ama bi an once toparlanmak lazim

Tartilar kontrol edilip bugünkü planlar yapildimi

Benim eskiden akşamdan sabaha en az 1 kilo oynardı
Aksam yatarken çok ac oluyom o zaman tartiliyom sabaha 300 gr farketmis

Yarina hedefi tutturacam ins
Sabah tartıldım 73.1 abla o yüzden bugün detox yapmadım normal beslenecem detox u haftaya saklicam

Anacim erkek metosu işte
Bide erkekler başlayınca bizim gibi bahane uretmiyolar
Senin adamda kiloya takikti heralde
Sende bu kış bu isi hallet cnm
Gerçekten insanın üstünde ruhunda sürekli bi yük
Sağlığı bırak çok mutsuz oluyoruz
Aynen kesinlikle biraknak yok tayinim cikti oturdugum ilceye artik yol bahanem falan da yok 3:30 olmadan evdeyim ins istikrarli iradeli olursam olmamasi gibi bi durum kesinlikle yok
iradeli olursam diye bisey yokkkkk
Olacannnn olacagizzzzz :))

İsmi çok tatlı ama :)benimkilere sundum lakin Asya'ya çok alismislsr kabul etmediler
Asya ya mı karar verdiniz cnm

Cennet hurması zayıflatır mı? Faydaları neler?
Cennet elması, cennet hurması, taze hurma olarak bilinen Trabzon hurması hem çok lezzetli hem de kilo vermeye yardımcı bir meyvedir.

Cennet hurması, Trabzon hurması ve taze hurma olarak adlandırılan mucizevi meyvenin faydaları saymakla bitmiyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de vitamin deposu...

Trabzon hurması lif deposudur

100 gramında 3,6 gr lif içeriği ile lif açısından zengin gıdalar arasında yer alır. Lifli yiyecekler bağırsak çalıştırıcı oldukları için metabolizmayı hızlandırır. Erken doymayı sağlar. Tokluk hissinin daha uzun süreler hissedilmesine neden olur.

C vitamini içeriği ile zayıflatır

100 gram Trabzon hurmasında 66 mg C vitamini bulunmaktadır. Neredeyse bir portakal kadar içinde vitamin barındırır. Günlük C vitamini ihtiyacınızın %10'u karşılar. C vitamini yağ yakımını uyaran ve tetikleyen bir vitamin türüdür. Yapılan araştırmalarda kilo problemi yaşayan insanların çoğunda C vitamini eksikliği gözlenmiştir. C vitamini düşüklüğünde genellikle yağ bel çevresinde toplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…