Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende bugün öğlen quark la 1 meyve yemeyi dusunuyor
Bunumu yesem acaba

Ooooo çok iyiiiii çoook sevindim
Dikkatli ol da eksiler geri gitmesin :)
Bugün dikkat edecem abla inşallah sabit kalır yada biraz daha veririm yarın 10 gibi tartılirim erken tartilinca biraz artı çıkıyor sabah erken tartildim 73.5 tı çocukları okula bıraktım geldim tekrar tartıldım 73.1 diye o yüzden biraz geç tartışacam birazda yürüyüş yaparım cennet hurması bana iyi geldi dün listeyi yazdıktan sonda eşim getirdi dayanamadım iki tane yedim sabah eksi gördüm hayırlısı bakalım yarın dananın kuyruğur kopacak

Bazisinda sabah kalkınca ödem olabiliyor
Evde olan bekliyebilirse daha iyi tabi

Bende onu yiyim bari

Ama bu akşam gec vakit yeme yinede :))

Bizim buralarda evler çok pahalı genellikle ingilizler geliyor gocek pahalı ama fethiye buraya göre daha ucuz

Kaptanım asya zehra ,Zehra ismini kübrada eşim çok istedi bende Zümra istedim ikimizde inatlastik koymadım,bu sefer insafa geldim koyalım dedim sevaptır Garibi:)

Gençken tartilmadan önce biraz lesli felan yapardım tartıya güzel yansırdi hey gidi günler hey:)

Ogleni gec yiyince akşamı acikmamisin heralde tatlım
Gayette güzel olmuş bence

Sen normalde su icerdin

Evet abla dün şantiyeye gittim işte dolaşmaya su kaynadı araya öğleni geç yedim acıkmadım akşam da zaten çok geç eve gittim 10 dan sonra yemek yemek istemedim açıkçası

Evet abla dün şantiyeye gittim işte dolaşmaya su kaynadı araya öğleni geç yedim acıkmadım akşam da zaten çok geç eve gittim 10 dan sonra yemek yemek istemedim açıkçası
Heee bide dışarı işler var sizde
Ama her isin bi zorluğu var iste

İç mimarla dekoreter farklimi oluyor
Bu sira tlc de ev yenileme programlarına sardım
Eski evleri alıp öyle güzel yapiyolarki hayran kalıyorum
Ona da fantezi lazım

Neyse iyi olmuş geç vakit yemediğin

Jasminium84 siz isim dusundunuzmu cnm

Poni de dediydi unuttum onunkini
düşünüyoruz da sadece düşünmekle kalıyoruz
bi duru istedim sonra hevesim kaçtı
bi arkadaşım rüyasında masal ismini görmüş değer de verdiğim bi arkadaşım masal mı olsa dedik ama o da yaşı ilerleyince hoş durmayacak gibi hissettim mesela "masal hanım" hoş gelmedi kulağıma
feci kararsızım

Çarşamba menüsü

12.00 civarı
1 yumurta 1 kș kepek az sütle krep
peynir
Maydonoz
Dereotu

16.15
1 kıymalı krep sarma
1 bar. Ayran

18.00
1 avuç kelogs (hayaller başkaydı hayatlar böyle oldu)

Su 2 lt
Ay ilk defa menünde kelogs görüyorum
Öyle nasip değilmiş çok şükür 18 yaşında bir oğlum var yine de kısmet
Ne güzel Allah bağışlasın.
Uyku düzeni kilo verme ile çok ilgili
Yaa daha yeni Amir Khan'ın Dangal filmini izledim, güreşle ilgili. O kadar hoşuma gitti ki oğlumu güreşe gönderesim geldi.
Vay çok dikkatli bir gün geçirmişsin, tebrikler

Evet abla tabi arada bi şantiyeye gitme durumu oluyor bi yerlere gidiyoruz öyle
İç mimarla dekoratörlük çok çok farklı aslında şöyle abla iç mimarlar bir çok duruma şarta fonksiyona göre mekanı tasarlayan aslında iç mekan diyince aklına ne gelirse odaların bölümlerin konumlandırılması, aydınlatma, havalandırma, ışık, renk, priz, doğru ve ergonomik mobilya konumlandırılması, duvar, tavan, zemin, malzemeler alçılar ahşaplar aklına ne gelirse bunları tasarlayan kişiler dekoratörler ise sadece uygulayan proje üstünde değişim ya da fikir beyan etmeyen yalnızca uygulayan kişiler ama maalesef ki özellikle Türkiye de bu çok karışmış durumda iç mimar olmayan kişiler iç mekan tasarımcısıyım ben iç mimarım diyerek bu mesleği yapmaya çalışmakta ama tabiki ortaya gülünç şeyler çıkıyor.kaldı ki mimar da iç mimarlık yapamaz benim de mimarlık yapamicağım gibi.bunlar farklı prensiplere sahip meslekler.kaldı ki bazı emlakçı ya da işte dekoratörler kendilerini iç mimar adledip tüm iç mimarlık prensiplerini yoka sayıp insanları yanıltıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…