- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.841
Karatay in hamileler için kitabı var heralde ama tam bilmiyorumKizkar bi kitap almayi dusunuyorm hamilelikte beslenme egzersiz vs seyleri kapsayan varmi bana onerebileceginiz bi kitap veyatta yazar ?
Bende bugün öğlen quark la 1 meyve yemeyi dusunuyorEki Görüntüle 2212700
Cennet hurması zayıflatır mı? Faydaları neler?
Cennet elması, cennet hurması, taze hurma olarak bilinen Trabzon hurması hem çok lezzetli hem de kilo vermeye yardımcı bir meyvedir.
Cennet hurması, Trabzon hurması ve taze hurma olarak adlandırılan mucizevi meyvenin faydaları saymakla bitmiyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de vitamin deposu...
Trabzon hurması lif deposudur
100 gramında 3,6 gr lif içeriği ile lif açısından zengin gıdalar arasında yer alır. Lifli yiyecekler bağırsak çalıştırıcı oldukları için metabolizmayı hızlandırır. Erken doymayı sağlar. Tokluk hissinin daha uzun süreler hissedilmesine neden olur.
C vitamini içeriği ile zayıflatır
100 gram Trabzon hurmasında 66 mg C vitamini bulunmaktadır. Neredeyse bir portakal kadar içinde vitamin barındırır. Günlük C vitamini ihtiyacınızın %10'u karşılar. C vitamini yağ yakımını uyaran ve tetikleyen bir vitamin türüdür. Yapılan araştırmalarda kilo problemi yaşayan insanların çoğunda C vitamini eksikliği gözlenmiştir. C vitamini düşüklüğünde genellikle yağ bel çevresinde toplanır.
Bugün dikkat edecem abla inşallah sabit kalır yada biraz daha veririm yarın 10 gibi tartılirim erken tartilinca biraz artı çıkıyor sabah erken tartildim 73.5 tı çocukları okula bıraktım geldim tekrar tartıldım 73.1 diye o yüzden biraz geç tartışacam birazda yürüyüş yaparım cennet hurması bana iyi geldi dün listeyi yazdıktan sonda eşim getirdi dayanamadım iki tane yedim sabah eksi gördüm hayırlısı bakalım yarın dananın kuyruğur kopacakOoooo çok iyiiiii çoook sevindim
Dikkatli ol da eksiler geri gitmesin :)
Bazisinda sabah kalkınca ödem olabiliyorBugün dikkat edecem abla inşallah sabit kalır yada biraz daha veririm yarın 10 gibi tartılirim erken tartilinca biraz artı çıkıyor sabah erken tartildim 73.5 tı çocukları okula bıraktım geldim tekrar tartıldım 73.1 diye o yüzden biraz geç tartışacam birazda yürüyüş yaparım cennet hurması bana iyi geldi dün listeyi yazdıktan sonda eşim getirdi dayanamadım iki tane yedim sabah eksi gördüm hayırlısı bakalım yarın dananın kuyruğur kopacak
Bizim buralarda evler çok pahalı genellikle ingilizler geliyor gocek pahalı ama fethiye buraya göre daha ucuzBende sıcak iklim insanıyım
Kış olmayan bi yerde yaşamak isterdim
Sizin orda turist cok oluyormu cnm
Fiyatlar nasıl
Evler pahalimi
Masallah baya iş yapmisin
Uygulayabilirsen çok güzel olur
ailelerin en büyük hatası sınavlar için çocukları spordan almak oluyormuş
Spor hem beynide çalıştırır stresini atar
Ben evlendikten sonra gece yemeklerine başladım
Hayırlı haberlerle gel tatlisim
Bizde Seniiiii tuggggcceeeeeciiiimmmm
Kaptanım asya zehra ,Zehra ismini kübrada eşim çok istedi bende Zümra istedim ikimizde inatlastik koymadım,bu sefer insafa geldim koyalım dedim sevaptır Garibi:)Anacim erkek metosu işte
Bide erkekler başlayınca bizim gibi bahane uretmiyolar
Senin adamda kiloya takikti heralde
Sende bu kış bu isi hallet cnm
Gerçekten insanın üstünde ruhunda sürekli bi yük
Sağlığı bırak çok mutsuz oluyoruz
iradeli olursam diye bisey yokkkkk
Olacannnn olacagizzzzz :))
Asya ya mı karar verdiniz cnm
Nisaydi poniniki galiba
Gençken tartilmadan önce biraz lesli felan yapardım tartıya güzel yansırdi hey gidi günler hey:)Bugün dikkat edecem abla inşallah sabit kalır yada biraz daha veririm yarın 10 gibi tartılirim erken tartilinca biraz artı çıkıyor sabah erken tartildim 73.5 tı çocukları okula bıraktım geldim tekrar tartıldım 73.1 diye o yüzden biraz geç tartışacam birazda yürüyüş yaparım cennet hurması bana iyi geldi dün listeyi yazdıktan sonda eşim getirdi dayanamadım iki tane yedim sabah eksi gördüm hayırlısı bakalım yarın dananın kuyruğur kopacak
Cennet hurmasıni hiç yemedim hiç cazip gelmiyor niyeyse banaBende bugün öğlen quark la 1 meyve yemeyi dusunuyor
Bunumu yesem acaba
Ogleni gec yiyince akşamı acikmamisin heralde tatlım
Gayette güzel olmuş bence
Sen normalde su icerdin
Bende ege bölgesine yerleşmek isterdimBizim buralarda evler çok pahalı genellikle ingilizler geliyor gocek pahalı ama fethiye buraya göre daha ucuz
Heee bide dışarı işler var sizdeEvet abla dün şantiyeye gittim işte dolaşmaya su kaynadı arayaöğleni geç yedim acıkmadım akşam da zaten çok geç eve gittim 10 dan sonra yemek yemek istemedim açıkçası
Nerden geliyormuş Zehra aşkı :)Kaptanım asya zehra ,Zehra ismini kübrada eşim çok istedi bende Zümra istedim ikimizde inatlastik koymadım,bu sefer insafa geldim koyalım dedim sevaptır Garibi:)
Dogurunca yine genclesecen :))Gençken tartilmadan önce biraz lesli felan yapardım tartıya güzel yansırdi hey gidi günler hey:)
Bende 1 kere yediydim pek sevmedimCennet hurmasıni hiç yemedim hiç cazip gelmiyor niyeyse bana
düşünüyoruz da sadece düşünmekle kalıyoruz
Ay ilk defa menünde kelogs görüyorumÇarşamba menüsü
12.00 civarı
1 yumurta 1 kș kepek az sütle krep
peynir
Maydonoz
Dereotu
16.15
1 kıymalı krep sarma
1 bar. Ayran
18.00
1 avuç kelogs (hayaller başkaydı hayatlar böyle oldu)
Su 2 lt
Ne güzel Allah bağışlasın.Öyle nasip değilmiş çok şükür 18 yaşında bir oğlum var yine de kısmet
Uyku düzeni kilo verme ile çok ilgiliGünaydın gençler sabah kalınca bir daha yatmadım ütumu yaptım evleri toparladimcok iyi oldu öğlenden sonra hem dış işleri hem ev işleri sıkıştırıyor aman olduğu kadar da diyemiyorum evin düzeni kaçınca daha çok bunalıyorum lakin evde düzenli dağınık değilse vucudum yorulsada içimde bahar aciyor
Başarabilirsem sabahları uyumamayi dusunuyorum uyku açığımuda gün içinde 1 saat felan uyuyup kapatmayı düşünüyorum hayırlısi bakalim
Yaa daha yeni Amir Khan'ın Dangal filmini izledim, güreşle ilgili. O kadar hoşuma gitti ki oğlumu güreşe gönderesim geldi.Kesinlikle boks bende istemem tamamiyle karşı tarafa zarar verme mantigi ile yapılan bir spor
Güreş öyle değil vücudun gücünü ve zekanj kullandığın bir spor .ablam çok iyi oldu ergen oğlumun busene sınavı olduğu için yüksek tempoda çalışıyor güreşte vücudu yorulsada beynen ruhen mutlu ediyor bütün dikkati sporunda ve dersinde olduğu için PC dende uzaklaştı yorgunluktan ağzı ayrıldığı için şuraya gidecem buraya gidiyim diye bunaltmiuirda beni buda işime geldi
Vay çok dikkatli bir gün geçirmişsin, tebriklerDünkü menum
12:00
1 dilim ekmekten kaşarlı tost
Domates
Salatalik
5 zeytin
15:00
1havuc
1 portakal
19:30
1kepce Tarhana çorbası
Bolcana Sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatasi
21:00
2 minik mandalina
1 küçük havuc
Su:2,5lt
Heee bide dışarı işler var sizde
Ama her isin bi zorluğu var iste
İç mimarla dekoreter farklimi oluyor
Bu sira tlc de ev yenileme programlarına sardım
Eski evleri alıp öyle güzel yapiyolarki hayran kalıyorum
Ona da fantezi lazım
Neyse iyi olmuş geç vakit yemediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?