- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.861
aslında güzelmiş masaldüşünüyoruz da sadece düşünmekle kalıyoruz
bi duru istedim sonra hevesim kaçtı
bi arkadaşım rüyasında masal ismini görmüş değer de verdiğim bi arkadaşım masal mı olsa dedik ama o da yaşı ilerleyince hoş durmayacak gibi hissettim mesela "masal hanım" hoş gelmedi kulağıma
feci kararsızım
aslında çok severimde... Tabiki olmadı cnmAy ilk defa menünde kelogs görüyorum
Baya aydınlandım cnm :)) tr de zaten çoğu insan kendini bi yerlere konumlandiriyorEvet abla tabi arada bi şantiyeye gitme durumu oluyor bi yerlere gidiyoruz öyle
İç mimarla dekoratörlük çok çok farklı aslında şöyle abla iç mimarlar bir çok duruma şarta fonksiyona göre mekanı tasarlayan aslında iç mekan diyince aklına ne gelirse odaların bölümlerin konumlandırılması, aydınlatma, havalandırma, ışık, renk, priz, doğru ve ergonomik mobilya konumlandırılması, duvar, tavan, zemin, malzemeler alçılar ahşaplar aklına ne gelirse bunları tasarlayan kişiler dekoratörler ise sadece uygulayan proje üstünde değişim ya da fikir beyan etmeyen yalnızca uygulayan kişiler ama maalesef ki özellikle Türkiye de bu çok karışmış durumda iç mimar olmayan kişiler iç mekan tasarımcısıyım ben iç mimarım diyerek bu mesleği yapmaya çalışmakta ama tabiki ortaya gülünç şeyler çıkıyor.kaldı ki mimar da iç mimarlık yapamaz benim de mimarlık yapamicağım gibi.bunlar farklı prensiplere sahip meslekler.kaldı ki bazı emlakçı ya da işte dekoratörler kendilerini iç mimar adledip tüm iç mimarlık prensiplerini yoka sayıp insanları yanıltıyorlar.
düşünüyoruz da sadece düşünmekle kalıyoruz
bi duru istedim sonra hevesim kaçtı
bi arkadaşım rüyasında masal ismini görmüş değer de verdiğim bi arkadaşım masal mı olsa dedik ama o da yaşı ilerleyince hoş durmayacak gibi hissettim mesela "masal hanım" hoş gelmedi kulağıma
feci kararsızım
aslında güzelmiş masal
Zümra liva kumsal hilal nazlı
Şu anda aklima gelenler
Bizim kizin adida tuana
aslında çok severimde... Tabiki olmadı cnm
Bugün daha dikkatli olacam
Baya aydınlandım cnm :)) tr de zaten çoğu insan kendini bi yerlere konumlandiriyor
Tutturabilen gidiyor
ayyyyy tuana ismine ba-yı-lı-yo-rummmmaslında güzelmiş masal
Zümra liva kumsal hilal nazlı
Şu anda aklima gelenler
Bizim kizin adida tuana
aslında çok severimde... Tabiki olmadı cnm
Bugün daha dikkatli olacam
Baya aydınlandım cnm :)) tr de zaten çoğu insan kendini bi yerlere konumlandiriyor
Tutturabilen gidiyor
geçen ay kendime kışlık kaban aldım ama alırken aman aman aranmadım sonun da 44 beden bir tane kaban denedim üst omuzlar tam güzel oldu alt taraf biraz geniş , alırken nasıl olsa bu da seneye bol olacak giymiycem ki diyerek aldım :)Giyememe kısmı fena, neyse biz olumlu düşünelimekim2009 bugün ortalarda yok ama onun tavsiyeleri minvalinden çok yakında bu cicilerimi giyeceğim de kendine
Çok sevdigim bi meslek ama bende fantazi yok, çizim sıfırHehe mesleğim olunca konu 5 sayfa yazabilirim ablaaynen öyle ne yazıkki işte bizde mesleğimizi düzgün yapabilmek peşindeyiz
Aman aman artık 44 bedenlerde bol mu gelirmişgeçen ay kendime kışlık kaban aldım ama alırken aman aman aranmadım sonun da 44 beden bir tane kaban denedim üst omuzlar tam güzel oldu alt taraf biraz geniş , alırken nasıl olsa bu da seneye bol olacak giymiycem ki diyerek aldım :)
artık kafam hep böyle çalışıyor cidden de her şey iyice bol gelmeye başlıyor :)
Yok ailede varsa koyma zatenayyyyy tuana ismine ba-yı-lı-yo-rummmm
ama eşimin yeğeninin ismi tuna, yengesinden de pek haz etmediği için onlardan esinlendik de koyduk zannederler diye istemiyor tuana ismini
yok anacım yok ya geliyor çene çalıyor ya da leptabın başına oturup (benim sandalye farklı mutfak masanınkilerden daha rahat masanın en başına koydum pc sandelyem) benim sandelye rahat diye çene yapıyor bu gün de salon da diğer leptabı açmış sezai karakoçdan şurdan burdan bir dolu şiir dinletti bana tam kalkıyorum dur şunu da dinle sen anlarsın ne demek istediğini diyor :)Aman aman artık 44 bedenlerde bol mu gelirmiş
Laptopu senin adamdan kapamadin heralde :))
@Pnrrr-20Jasminium84 kızlar gözünüz aydın istediniz rabbim de bu zamanı hayırlı kılıp nasip etti sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
oyy hamişler hamişler bebişler ardı ardına gelsin bakalım birbirinizden bebek isimi de sorarsınız siz şimdi ayyyyyyy çok tatlısınız beee seviyorum hepinizi yaradanınıza kurban oluruuummmm
Bence Baktın ilerleme kaydedemedin başka ihtiyaclarindan feragat Edip özel ders al gerçekten faydasıno gorecegine inaniyorsan bacim
Bende sıcak iklim insanıyım
Kış olmayan bi yerde yaşamak isterdim
Sizin orda turist cok oluyormu cnm
Fiyatlar nasıl
Evler pahalimi
Masallah baya iş yapmisin
Uygulayabilirsen çok güzel olur
ailelerin en büyük hatası sınavlar için çocukları spordan almak oluyormuş
Spor hem beynide çalıştırır stresini atar
Ben evlendikten sonra gece yemeklerine başladım
Hayırlı haberlerle gel tatlisim
Bizde Seniiiii tuggggcceeeeeciiiimmmm
Aaaa başka laptop varda seninki ni niye veriyonyok anacım yok ya geliyor çene çalıyor ya da leptabın başına oturup (benim sandalye farklı mutfak masanınkilerden daha rahat masanın en başına koydum pc sandelyem) benim sandelye rahat diye çene yapıyor bu gün de salon da diğer leptabı açmış sezai karakoçdan şurdan burdan bir dolu şiir dinletti bana tam kalkıyorum dur şunu da dinle sen anlarsın ne demek istediğini diyor :)
ayy pudukla karıştırdım demiiisenin hatlar karisti
Kiz Rosebud dogurasi oldu zaten
sorma mefkuşum şimdi bile tepemdeydi daha yeni içeri gitti ayın 19 una kadar evdeAaaa başka laptop varda seninki ni niye veriyon
Aman şu adam bi işe başlasa :))))
duru isminden soğuma sebeplerimden biri de herkes şey dedi ismiyle çok bütünleşiyor insan duru ismindekiler pasif derecesinde sakin ve durgun oluyorlar dediler çok soğudumEn zor kararlardan biri canım gerçekten duru güzel isim aslında ama anlamlarına çöm dikkat et derim
defne, ablacımYok ailede varsa koyma zaten
Kızlarda fikir verir aklımıza geldikçe yazalım :) senin kızın adı neydi
Karatay gece yiyenlerde insilun direnci vardır diyor ama sende olduğunu sanmıyorum hem yağ oranın düşük hemde spor yapıyorsungece yemeklerini araştıran var mı aranızda? Tam yenemesem de hala arada gece yemek ataklarım oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?