Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinlarrrrr limonlu yeşil caylarim
Dukan biralarim

Penaltı vuruşları için hazirmisiniz
Niyetlendim bende aksama detoks corbasi insallah sonra yesilcay 1 .5 en az vermeliyim insallah
Tartilar kontrol edilip bugünkü planlar yapildimi

Benim eskiden akşamdan sabaha en az 1 kilo oynardı
Aksam yatarken çok ac oluyom o zaman tartiliyom sabaha 300 gr farketmis

Yarina hedefi tutturacam ins
Hiç tartilmadim bi kac gundur yarin bana supriz olacak bakalm
yarim saatte bir Kalktık abla akşamda kucağımdan yatağına koydukça bastı çığlığı kabus gibi bir geceydi anlıcan bugün gece maması verip denicem bakalım doymuyor mu gece
Canim diş donemi filanmi acaba çıktımı dişi hic

Niyetlendim bende aksama detoks corbasi insallah sonra yesilcay 1 .5 en az vermeliyim insallah

Hiç tartilmadim bi kac gundur yarin bana supriz olacak bakalm

Canim diş donemi filanmi acaba çıktımı dişi hic
Kiz karbonlari yiyip yiyip sonra detoks corbasi diyon
Saglikli beskenirsen zaten verirsin cnm
Oruc tutacaksan sahur yap yumurtali peynirli

amiinnn çok teşekkür ederim

Listeye girecek kızlar

Listede hedef ne yazılacak kontrol edin

eyledi sennin hedef ne olacak cnm
Ben ilk hedef olarako75 yazmıştım senin icin sonra revize edebiliyoruz
Kalsinmi degistirelimmi

Çok sevdigim bi meslek ama bende fantazi yok, çizim sıfır

Dekorator falan olsamda
bütün evleri bembeyaz yaparım :)) ev dosemesinde beyazı çok seviyorum

:)) çizim aslında daha çok okulda öğrendiğiniz bişey çünkü el çizimi ve teknik çizim çok farklı şeyler biz meslekte teknik çizim yapıyoruz sonuçta.çok güzel ve zor bir meslek ama insanların pskilolojileriyle kullanımlarıyla yani hayatlarıyla doğrudan ilişkili bir meslek aslında

Çarşamba menüsü

12.00 civarı
1 yumurta 1 kș kepek az sütle krep
peynir
Maydonoz
Dereotu

16.15
1 kıymalı krep sarma
1 bar. Ayran

18.00
1 avuç kelogs (hayaller başkaydı hayatlar böyle oldu)

Su 2 lt
abla ben ev yemeği olmadan yemek yemedim gibi geliyor sen kreple açıkmadın mi

gunaydin abla ara sra bakiyordum foruma sizi gorunce cok sevindim dun tam cvp yazacakken oglanin uyuyacagi tuttu yazamafim bende seni ve herkesi cok ozledim nasilsiniz bende durumlar vahim 80 ustundeyim benide kabul edersiniz deeeeeelmiiii
Nasılsın Kamile hepimiz aynı durumdayız canım hoşgeldin
Abla benim hiç sorunum yoktu ilki oldu , ee kuzeyde direkten döndü aylarca kanamam oldu gebeliginde ped kullanan biriydim düşün yani bazen bizim dışımizda gelişiyor ve bizim elimizden birşey gelmiyor
Senin yaşadığın yer hayallerim
İyi bari canım sevindim aklım kalmıştı
bence her çocuk bir spor dalında sürekli olmalı hem arkadas çevreside sportmen oluyor hemde kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak

Gunaydinnn kizlar

Buguj doktor randevum var cok heycanliyim
hadi hayırlı haberlerle gel

Günaydınnn kızcelerimm...
Biraz geçmiş okudum da buralar az gerilmiş mi ne....

hepinizi çok seviyorum en çok da hepinizi seviyorum
Kız gelmedin gelmedin gelip gerginliği mi okudun
Tamam o listeyi ben de istiyorum bana yazar mısın lütfen
Bende istiyorum 2013 den bu yana alkol almasamda meraktan istiyorum
Gunaydinlarrrrr limonlu yeşil caylarim
Dukan biralarim

Penaltı vuruşları için hazirmisiniz
Uzatmalara girdim ben abla
Güzel menü canım
Buraya yine unuttum ne yazacağımi
Dünkü menü
Sabah 9.00
2 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
2 zeytin
Öğlen 15.30
1 porsiyon tavuk şiş
Ayran
Akşam 22.30
Yarım mandalina
7 8 tane beyaz leblebi
Su 1.5 lt
Seyda sen suyu çalıştığın için mi az iciyorsun
yarim saatte bir Kalktık abla akşamda kucağımdan yatağına koydukça bastı çığlığı kabus gibi bir geceydi anlıcan bugün gece maması verip denicem bakalım doymuyor mu gece
Bide böyle dene bakalim sebebi ne acaba
Erkekler çok hızlı veriyor zaten canim bziim gibi yapsalar üç aya 50kg verirler
Aynen kesinlikle biraknak yok tayinim cikti oturdugum ilceye artik yol bahanem falan da yok 3:30 olmadan evdeyim ins istikrarli iradeli olursam olmamasi gibi bi durum kesinlikle yok
Gözün aydın
İsmi çok tatlı ama :)benimkilere sundum lakin Asya'ya çok alismislsr kabul etmediler
Kura çekin sizde
Sabah tartıldım 73.1 abla o yüzden bugün detox yapmadım normal beslenecem detox u haftaya saklicam
aynen canım bu hafta detox yok

Yaş değil ama kurutulmusuna bitiyorum kv yapmış kurusun gönderir çok güzel birşey ya
Kizkar bi kitap almayi dusunuyorm hamilelikte beslenme egzersiz vs seyleri kapsayan varmi bana onerebileceginiz bi kitap veyatta yazar ?
Ben Karatay yapmıştım canım
Cennet hurmasıni hiç yemedim hiç cazip gelmiyor niyeyse bana
Kurutulmusu dene Ünal kuruyemişte var canım çok güzel
duru isminden soğuma sebeplerimden biri de herkes şey dedi ismiyle çok bütünleşiyor insan duru ismindekiler pasif derecesinde sakin ve durgun oluyorlar dediler çok soğudum
yok canım arkadaşımim kzii duru hic öyle değil gelin alacaktım vazgeçtim o denli cadı bence birazda çocuğun mizaciyla alakalı , oğlum kuzey çok hareketli ama hasarı yaramaz değil aksine çok pasif kaldığı noktalar var vicdanlı mesela ona vuruyorlar ama bana böyle yaparsan canım acır diyor bende sen vur diyorum artık bir noktada tak ediyor çünkü hayır anne canıni acitirim diyor

Evet abla bende gayret edersem en az o hizla veririm neyim eksik ondan canim az daha fazla tenirim olur biter yapicam ben bu isi yeter artik
merb yasemin nasilsin defne nasil buyudumu baya ikincidegil mi bu bebis nen ahsen ismini cok severim hatta kizima koyacaktim ama esim dediki simdi bu buyur birisi aaaahhh sen der beni katil edrsin kaldim oyle beyza oldu artik

Hehe mesleğim olunca konu 5 sayfa yazabilirim abla aynen öyle ne yazıkki işte bizde mesleğimizi düzgün yapabilmek peşindeyiz
Ooy oy seyda ogrenciydi tostlarla 40 kilo devirdi anne oldu calisiyor zaman ne kadar acimasizsin

tesekkur ederim hosbulduk canim nasilsin tatlim kuzey nasil

duru isminden soğuma sebeplerimden biri de herkes şey dedi ismiyle çok bütünleşiyor insan duru ismindekiler pasif derecesinde sakin ve durgun oluyorlar dediler çok soğudum

Olabilir canım bilemedim onu ben sana sayayım sevdiğim isimleri belki aklına takılır vitanesi
Zümra Beren defne alya kızların isimleri zaten İki isim koymuştum ben Beren ve alya diyorum ama belki ilerde kullanmak isterler
Bunların dışında
inci:
1.İstiridye cinsinden deniz hayvanlarının içinde çıkan parlak, yuvarlak ve ziynet eşyası olarak kullanılan kıymetli taş.
2. Küçük, temiz ve sevimli.
3. Kıymetli.
Berra:
  1. Doğru sözlü.
  2. Hayır işleyen kimse.
  3. Bereketli olan.
  4. Kuran’da Ahzab Suresi 69. ayette geçer
ebrar:
  1. Hayır sahipleri.
  2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.
  3. İyilik seven, hayır seven, itaatkâr, iyi ve salih kullar.
  4. Kuran’ı Kerim’de bir çok ayette geçmektedir: “Şüphesiz ki iyiler (ebrar), karışımı kafur olan bir kadehten içerler.(İnsan Suresi 5)”
Sedef: 1. Bazı deniz hayvanlarının (midye, istiridye gibi) sert, beyaz ve parlak kabuğu.
2. Bu kabuktan yapılmış veya süslenmiş eşya
serra:
  1. Genişlik, kolaylık.
  2. Arapça’da “bolluk, saadet, refah, genişlik” gibi manalara gelmektedir. Kur’an-ı Kerim’de iki ayette (Âl-i İmrân, 3/134 ve A’râf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.
sare: Sıçrayan, atlayan.
Hz.İbrahim'in eşinin adı.
Hüma:1. Devlet kuşu.
2. Saadet, mutluluk.
Lina: yumuşak iyi cins hurma ağacı

Benimde kızlarımdan birinin ismi defne

Son düzenleyen: Moderatör:

Hehehe aynen ya zaman geçiyor işte kızlar 2 yaşında olucaklar nerdeyse

Canım valla içmeye çalışıyorum 2 lt en azından bazen 1.5 ta kalıyor iş yoğun olunca özellikle şantiyeye gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…