- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.881
Ben yeliz isminide çok severimdefne, ablacım
Niyetlendim bende aksama detoks corbasi insallah sonra yesilcay 1 .5 en az vermeliyim insallahGunaydinlarrrrr limonlu yeşil caylarim
Dukan biralarim
Penaltı vuruşları için hazirmisiniz
Hiç tartilmadim bi kac gundur yarin bana supriz olacak bakalmTartilar kontrol edilip bugünkü planlar yapildimi
Benim eskiden akşamdan sabaha en az 1 kilo oynardı
Aksam yatarken çok ac oluyom o zaman tartiliyom sabaha 300 gr farketmis
Yarina hedefi tutturacam ins
Canim diş donemi filanmi acaba çıktımı dişi hicyarim saatte bir Kalktık abla akşamda kucağımdan yatağına koydukça bastı çığlığı kabus gibi bir geceydi anlıcan bugün gece maması verip denicem bakalım doymuyor mu gece
Bizde kızımız olursa adini ayşe dila koyucaz insallahYok ailede varsa koyma zaten
Kızlarda fikir verir aklımıza geldikçe yazalım :) senin kızın adı neydi
Kiz karbonlari yiyip yiyip sonra detoks corbasi diyonNiyetlendim bende aksama detoks corbasi insallah sonra yesilcay 1 .5 en az vermeliyim insallah
Hiç tartilmadim bi kac gundur yarin bana supriz olacak bakalm
Canim diş donemi filanmi acaba çıktımı dişi hic
Dila da güzel isimBizde kızımız olursa adini ayşe dila koyucaz insallah
amiinnn çok teşekkür ederim@Pnrrr-20Jasminium84 kızlar gözünüz aydın istediniz rabbim de bu zamanı hayırlı kılıp nasip etti sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
oyy hamişler hamişler bebişler ardı ardına gelsin bakalım birbirinizden bebek isimi de sorarsınız siz şimdi ayyyyyyy çok tatlısınız beee seviyorum hepinizi yaradanınıza kurban oluruuummmm
evet güzel bir isimmiş ciddenBen yeliz isminide çok severim
Hatta takma adım yeliz
Okulda arkadaşlarla birbirimize isim koymuştuk :))
Yeşim ceydaevet güzel bir isimmiş cidden
aslında yonca da güzel şimdi geldi aklıma
Çok sevdigim bi meslek ama bende fantazi yok, çizim sıfır
Dekorator falan olsamda
bütün evleri bembeyaz yaparım :)) ev dosemesinde beyazı çok seviyorum
Seni kayip mı ettik yaşamıyormusunSanırım 5-6 kez girip yaşamadan gittim
abla ben ev yemeği olmadan yemek yemedim gibi geliyor sen kreple açıkmadın miÇarşamba menüsü
12.00 civarı
1 yumurta 1 kș kepek az sütle krep
peynir
Maydonoz
Dereotu
16.15
1 kıymalı krep sarma
1 bar. Ayran
18.00
1 avuç kelogs (hayaller başkaydı hayatlar böyle oldu)
Su 2 lt
Nasılsın Kamile hepimiz aynı durumdayız canım hoşgeldingunaydin abla ara sra bakiyordum foruma sizi gorunce cok sevindim dun tam cvp yazacakken oglanin uyuyacagi tuttu yazamafim bende seni ve herkesi cok ozledim nasilsiniz bende durumlar vahim 80 ustundeyim benide kabul edersiniz deeeeeelmiiii
Abla benim hiç sorunum yoktu ilki oldu , ee kuzeyde direkten döndü aylarca kanamam oldu gebeliginde ped kullanan biriydim düşün yani bazen bizim dışımizda gelişiyor ve bizim elimizden birşey gelmiyorYok canım bende zaten tansiyon var şişmanlık var panik atak var bu olası bir sonuç benim sana demek istediğim şuydu o kadar güzel bir duygu ki biraz naz yap istediklerinden ye çok abartma ama çak kısıtlama benim bebeğinin ölümü tansiyon yüzünden oldu
Senin yaşadığın yer hayallerimGünaydın kızlar sabah sabah hava biraz puslu ama yine de güneş var. Benim yaşadığım yerin en güzel özelliği bu sanırım ılıman iklim çok soğuk olmuyor hiç. Bugün hepimiz için mutlu bir gün olur umarım hepinizi öpüyorum
İyi bari canım sevindim aklım kalmıştıBöbrek büyümesi hamilelik sürecinde normale dönebilir mis ,yoksa doğdyktan sonra takip tedavi diye biliyorum
Kalp içinde biseymi gördünüz dedim tam göremediğim için yonlendiriyorum içimiz rahat olsun dedi doktor kordonu önde olduğu için kapatmış canim
bence her çocuk bir spor dalında sürekli olmalı hem arkadas çevreside sportmen oluyor hemde kötü ortam ve alışkanlıklardan uzakKesinlikle boks bende istemem tamamiyle karşı tarafa zarar verme mantigi ile yapılan bir spor
Güreş öyle değil vücudun gücünü ve zekanj kullandığın bir spor .ablam çok iyi oldu ergen oğlumun busene sınavı olduğu için yüksek tempoda çalışıyor güreşte vücudu yorulsada beynen ruhen mutlu ediyor bütün dikkati sporunda ve dersinde olduğu için PC dende uzaklaştı yorgunluktan ağzı ayrıldığı için şuraya gidecem buraya gidiyim diye bunaltmiuirda beni buda işime geldi
hadi hayırlı haberlerle gelGunaydinnn kizlar
Buguj doktor randevum var cok heycanliyim
Kız gelmedin gelmedin gelip gerginliği mi okudunGünaydınnn kızcelerimm...
Biraz geçmiş okudum da buralar az gerilmiş mi ne....
hepinizi çok seviyorum en çok da hepinizi seviyorum
Bende istiyorum 2013 den bu yana alkol almasamda meraktan istiyorumTamam o listeyi ben de istiyorum bana yazar mısın lütfen
Uzatmalara girdim ben ablaGunaydinlarrrrr limonlu yeşil caylarim
Dukan biralarim
Penaltı vuruşları için hazirmisiniz
Güzel menü canımDünkü menum
12:00
1 dilim ekmekten kaşarlı tost
Domates
Salatalik
5 zeytin
15:00
1havuc
1 portakal
19:30
1kepce Tarhana çorbası
Bolcana Sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatasi
21:00
2 minik mandalina
1 küçük havuc
Su:2,5lt
Buraya yine unuttum ne yazacağımiBende sıcak iklim insanıyım
Kış olmayan bi yerde yaşamak isterdim
Sizin orda turist cok oluyormu cnm
Fiyatlar nasıl
Evler pahalimi
Masallah baya iş yapmisin
Uygulayabilirsen çok güzel olur
ailelerin en büyük hatası sınavlar için çocukları spordan almak oluyormuş
Spor hem beynide çalıştırır stresini atar
Ben evlendikten sonra gece yemeklerine başladım
Hayırlı haberlerle gel tatlisim
Bizde Seniiiii tuggggcceeeeeciiiimmmm
Seyda sen suyu çalıştığın için mi az iciyorsunDünkü menü
Sabah 9.00
2 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
2 zeytin
Öğlen 15.30
1 porsiyon tavuk şiş
Ayran
Akşam 22.30
Yarım mandalina
7 8 tane beyaz leblebi
Su 1.5 lt
Bide böyle dene bakalim sebebi ne acabayarim saatte bir Kalktık abla akşamda kucağımdan yatağına koydukça bastı çığlığı kabus gibi bir geceydi anlıcan bugün gece maması verip denicem bakalım doymuyor mu gece
Erkekler çok hızlı veriyor zaten canim bziim gibi yapsalar üç aya 50kg verirleroooo masallah baya nufus artiyo desenize
Evet abla kacamak macamak yok ibs artik verip kurtulalim bide venim es sikintisi var adam iki ayda on kilo verdi ve sadece ekmegi azaltti aksamlari mekik cekiyor okadar o yaptikca ben tam tersi aldim ama bi an once toparlanmak lazim
Gözün aydınAynen kesinlikle biraknak yok tayinim cikti oturdugum ilceye artik yol bahanem falan da yok 3:30 olmadan evdeyim ins istikrarli iradeli olursam olmamasi gibi bi durum kesinlikle yok
Kura çekin sizdeİsmi çok tatlı ama :)benimkilere sundum lakin Asya'ya çok alismislsr kabul etmediler
aynen canım bu hafta detox yokSabah tartıldım 73.1 abla o yüzden bugün detox yapmadım normal beslenecem detox u haftaya saklicam
Yaş değil ama kurutulmusuna bitiyorum kv yapmış kurusun gönderir çok güzel birşey yaEki Görüntüle 2212700
Cennet hurması zayıflatır mı? Faydaları neler?
Cennet elması, cennet hurması, taze hurma olarak bilinen Trabzon hurması hem çok lezzetli hem de kilo vermeye yardımcı bir meyvedir.
Cennet hurması, Trabzon hurması ve taze hurma olarak adlandırılan mucizevi meyvenin faydaları saymakla bitmiyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de vitamin deposu...
Trabzon hurması lif deposudur
100 gramında 3,6 gr lif içeriği ile lif açısından zengin gıdalar arasında yer alır. Lifli yiyecekler bağırsak çalıştırıcı oldukları için metabolizmayı hızlandırır. Erken doymayı sağlar. Tokluk hissinin daha uzun süreler hissedilmesine neden olur.
C vitamini içeriği ile zayıflatır
100 gram Trabzon hurmasında 66 mg C vitamini bulunmaktadır. Neredeyse bir portakal kadar içinde vitamin barındırır. Günlük C vitamini ihtiyacınızın %10'u karşılar. C vitamini yağ yakımını uyaran ve tetikleyen bir vitamin türüdür. Yapılan araştırmalarda kilo problemi yaşayan insanların çoğunda C vitamini eksikliği gözlenmiştir. C vitamini düşüklüğünde genellikle yağ bel çevresinde toplanır.
Ben Karatay yapmıştım canımKizkar bi kitap almayi dusunuyorm hamilelikte beslenme egzersiz vs seyleri kapsayan varmi bana onerebileceginiz bi kitap veyatta yazar ?
Kurutulmusu dene Ünal kuruyemişte var canım çok güzelCennet hurmasıni hiç yemedim hiç cazip gelmiyor niyeyse bana
yok canım arkadaşımim kzii duru hic öyle değil gelin alacaktım vazgeçtim o denli cadı bence birazda çocuğun mizaciyla alakalı , oğlum kuzey çok hareketli ama hasarı yaramaz değil aksine çok pasif kaldığı noktalar var vicdanlı mesela ona vuruyorlar ama bana böyle yaparsan canım acır diyor bende sen vur diyorum artık bir noktada tak ediyor çünkü hayır anne canıni acitirim diyorduru isminden soğuma sebeplerimden biri de herkes şey dedi ismiyle çok bütünleşiyor insan duru ismindekiler pasif derecesinde sakin ve durgun oluyorlar dediler çok soğudum
Seni kayip mı ettik yaşamıyormusun
Evet abla bende gayret edersem en az o hizla veririm neyim eksik ondan canim az daha fazla tenirim olur biter yapicam ben bu isi yeter artikAnacim erkek metosu işte
Bide erkekler başlayınca bizim gibi bahane uretmiyolar
Senin adamda kiloya takikti heralde
Sende bu kış bu isi hallet cnm
Gerçekten insanın üstünde ruhunda sürekli bi yük
Sağlığı bırak çok mutsuz oluyoruz
iradeli olursam diye bisey yokkkkk
Olacannnn olacagizzzzz :))
Asya ya mı karar verdiniz cnm
merb yasemin nasilsin defne nasil buyudumu baya ikincidegil mi bu bebis nen ahsen ismini cok severim hatta kizima koyacaktim ama esim dediki simdi bu buyur birisi aaaahhh sen der beni katil edrsin kaldimdüşünüyoruz da sadece düşünmekle kalıyoruz
bi duru istedim sonra hevesim kaçtı
bi arkadaşım rüyasında masal ismini görmüş değer de verdiğim bi arkadaşım masal mı olsa dedik ama o da yaşı ilerleyince hoş durmayacak gibi hissettim mesela "masal hanım" hoş gelmedi kulağıma
feci kararsızım
Ooy oy seyda ogrenciydi tostlarla 40 kilo devirdi anne oldu calisiyor zaman ne kadar acimasizsinHehe mesleğim olunca konu 5 sayfa yazabilirim ablaaynen öyle ne yazıkki işte bizde mesleğimizi düzgün yapabilmek peşindeyiz
tesekkur ederim hosbulduk canim nasilsin tatlim kuzey nasilabla ben ev yemeği olmadan yemek yemedim gibi geliyor sen kreple açıkmadın mi
Nasılsın Kamile hepimiz aynı durumdayız canım hoşgeldin
Abla benim hiç sorunum yoktu ilki oldu , ee kuzeyde direkten döndü aylarca kanamam oldu gebeliginde ped kullanan biriydim düşün yani bazen bizim dışımizda gelişiyor ve bizim elimizden birşey gelmiyor
Senin yaşadığın yer hayallerim
İyi bari canım sevindim aklım kalmıştı
bence her çocuk bir spor dalında sürekli olmalı hem arkadas çevreside sportmen oluyor hemde kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak
hadi hayırlı haberlerle gel
Kız gelmedin gelmedin gelip gerginliği mi okudun
Bende istiyorum 2013 den bu yana alkol almasamda meraktan istiyorum
Uzatmalara girdim ben abla
Güzel menü canım
Buraya yine unuttum ne yazacağımi
Seyda sen suyu çalıştığın için mi az iciyorsun
Bide böyle dene bakalim sebebi ne acaba
Erkekler çok hızlı veriyor zaten canim bziim gibi yapsalar üç aya 50kg verirler
Gözün aydın
Kura çekin sizde
aynen canım bu hafta detox yok
Yaş değil ama kurutulmusuna bitiyorum kv yapmış kurusun gönderir çok güzel birşey ya
Ben Karatay yapmıştım canım
Kurutulmusu dene Ünal kuruyemişte var canım çok güzel
yok canım arkadaşımim kzii duru hic öyle değil gelin alacaktım vazgeçtim o denli cadı bence birazda çocuğun mizaciyla alakalı , oğlum kuzey çok hareketli ama hasarı yaramaz değil aksine çok pasif kaldığı noktalar var vicdanlı mesela ona vuruyorlar ama bana böyle yaparsan canım acır diyor bende sen vur diyorum artık bir noktada tak ediyor çünkü hayır anne canıni acitirim diyor
duru isminden soğuma sebeplerimden biri de herkes şey dedi ismiyle çok bütünleşiyor insan duru ismindekiler pasif derecesinde sakin ve durgun oluyorlar dediler çok soğudum
defne, ablacım
Evet abla bende gayret edersem en az o hizla veririm neyim eksik ondan canim az daha fazla tenirim olur biter yapicam ben bu isi yeter artik
merb yasemin nasilsin defne nasil buyudumu baya ikincidegil mi bu bebis nen ahsen ismini cok severim hatta kizima koyacaktim ama esim dediki simdi bu buyur birisi aaaahhh sen der beni katil edrsin kaldimoyle beyza oldu artik
Ooy oy seyda ogrenciydi tostlarla 40 kilo devirdi anne oldu calisiyor zaman ne kadar acimasizsin
tesekkur ederim hosbulduk canim nasilsin tatlim kuzey nasil
abla ben ev yemeği olmadan yemek yemedim gibi geliyor sen kreple açıkmadın mi
Nasılsın Kamile hepimiz aynı durumdayız canım hoşgeldin
Abla benim hiç sorunum yoktu ilki oldu , ee kuzeyde direkten döndü aylarca kanamam oldu gebeliginde ped kullanan biriydim düşün yani bazen bizim dışımizda gelişiyor ve bizim elimizden birşey gelmiyor
Senin yaşadığın yer hayallerim
İyi bari canım sevindim aklım kalmıştı
bence her çocuk bir spor dalında sürekli olmalı hem arkadas çevreside sportmen oluyor hemde kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak
hadi hayırlı haberlerle gel
Kız gelmedin gelmedin gelip gerginliği mi okudun
Bende istiyorum 2013 den bu yana alkol almasamda meraktan istiyorum
Uzatmalara girdim ben abla
Güzel menü canım
Buraya yine unuttum ne yazacağımi
Seyda sen suyu çalıştığın için mi az iciyorsun
Bide böyle dene bakalim sebebi ne acaba
Erkekler çok hızlı veriyor zaten canim bziim gibi yapsalar üç aya 50kg verirler
Gözün aydın
Kura çekin sizde
aynen canım bu hafta detox yok
Yaş değil ama kurutulmusuna bitiyorum kv yapmış kurusun gönderir çok güzel birşey ya
Ben Karatay yapmıştım canım
Kurutulmusu dene Ünal kuruyemişte var canım çok güzel
yok canım arkadaşımim kzii duru hic öyle değil gelin alacaktım vazgeçtim o denli cadı bence birazda çocuğun mizaciyla alakalı , oğlum kuzey çok hareketli ama hasarı yaramaz değil aksine çok pasif kaldığı noktalar var vicdanlı mesela ona vuruyorlar ama bana böyle yaparsan canım acır diyor bende sen vur diyorum artık bir noktada tak ediyor çünkü hayır anne canıni acitirim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?