- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.901
Yok abla en az 2 sene sonra insallah hayatimizda duzene koymamiz gereken cok konu var rabbim.hayirlisini versin insallahDila da güzel isim
Yakinda dusunuyomusunuz
troid bezlerim alındıktan sonra fibromiyalji denen bir hastalığım oldu tedavisi yok diyorlar boyunda da düzleşme var daha doğrusu dümdüz olmuş o ikisi de çene kaslarını etkiliyor ama çok büyük sıkıntım yok allaha şükürablacim bu şekilde beslenme ne zamandir yapıyorsun rahatsızlığın nedir
Evet ya güzel tesbit hakikaten iştahın kaçıyor bizim de bir arkadaş vardı herkes sofradan kalkıyor bakıyorsun o bir sofrada yavaş yediğinden tabağını bitiremiyordu bi deri bi kemikdi
Demek ki yavaş yemeği bile sadece hayatımıza geçirsk çok yol alırız ayrıca gulum demen çok nazikçe bir davranış teşekkür ler
Allah razı olsun ablacim elde yogurmak uğraştırıcı standli mikser olmasa uğraşmam herhalde
yarın muzla bende kakaolu hindisyan cevizli toplar yapıp kahvenin yanından yemeği planlıyorum hem bitter sevgimi böylelikle karsiliyorum
abla sana mutfak kapısı örneği atacağım az sonra
Bende de cok oluyor.o durumSanırım 5-6 kez girip yaşamadan gittim
iyiyim sağol sen nasılsın :)Evet abla bende gayret edersem en az o hizla veririm neyim eksik ondan canim az daha fazla tenirim olur biter yapicam ben bu isi yeter artik
merb yasemin nasilsin defne nasil buyudumu baya ikincidegil mi bu bebis nen ahsen ismini cok severim hatta kizima koyacaktim ama esim dediki simdi bu buyur birisi aaaahhh sen der beni katil edrsin kaldimoyle beyza oldu artik
Ooy oy seyda ogrenciydi tostlarla 40 kilo devirdi anne oldu calisiyor zaman ne kadar acimasizsin
tesekkur ederim hosbulduk canim nasilsin tatlim kuzey nasil
sare çok güzelmişOlabilir canım bilemedim onu ben sana sayayım sevdiğim isimleri belki aklına takılır vitanesi
Zümra Beren defne alya kızların isimleri zaten İki isim koymuştum ben Beren ve alya diyorum ama belki ilerde kullanmak isterler
Bunların dışında
inci:
1.İstiridye cinsinden deniz hayvanlarının içinde çıkan parlak, yuvarlak ve ziynet eşyası olarak kullanılan kıymetli taş.
2. Küçük, temiz ve sevimli.
3. Kıymetli.
Berra:
ebrar:
- Doğru sözlü.
- Hayır işleyen kimse.
- Bereketli olan.
- Kuran’da Ahzab Suresi 69. ayette geçer
Sedef: 1. Bazı deniz hayvanlarının (midye, istiridye gibi) sert, beyaz ve parlak kabuğu.
- Hayır sahipleri.
- İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.
- İyilik seven, hayır seven, itaatkâr, iyi ve salih kullar.
- Kuran’ı Kerim’de bir çok ayette geçmektedir: “Şüphesiz ki iyiler (ebrar), karışımı kafur olan bir kadehten içerler.(İnsan Suresi 5)”
2. Bu kabuktan yapılmış veya süslenmiş eşya
serra:
sare: Sıçrayan, atlayan.
- Genişlik, kolaylık.
- Arapça’da “bolluk, saadet, refah, genişlik” gibi manalara gelmektedir. Kur’an-ı Kerim’de iki ayette (Âl-i İmrân, 3/134 ve A’râf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.
Hz.İbrahim'in eşinin adı.
Hüma:1. Devlet kuşu.
2. Saadet, mutluluk.
Lina: yumuşak iyi cins hurma ağacı
Benimde kızlarımdan birinin ismi defne
sulu yemekmi diyon ben fırın yemeklerini daha çok seviyorumabla ben ev yemeği olmadan yemek yemedim gibi geliyor sen kreple açıkmadın mi
Bak Şeyda okulu bitirdi evlendi çocuk yapti biz hala burdayız :))oy oy seyda ogrenciydi tostlarla 40 kilo devirdi anne oldu calisiyor zaman ne kadar acimasizsin
sen kilonu vermeye calis cnm Bikac hafta sonra aliriz
Karatay gece yiyenlerde insilun direnci vardır diyor ama sende olduğunu sanmıyorum hem yağ oranın düşük hemde spor yapıyorsun
Psikolojik, biseyin yerini doldurmak için olabilir
Benimki ruhumdaki bosluktanmi yoksa sadece pisliktenmi bilmiyorum :))
Cunku sadece ac olduğum için yemiyorum
Yemeyi seviyorum
Buraya basliyali yine acıkıyorum gecede uyanıyorum ama irade gösterip yemeyince de oluyormus :)
Vücut yemeye de,yememeye de alışıyor bi süre sonra
abla ben ev yemeği olmadan yemek yemedim gibi geliyor sen kreple açıkmadın mi
Nasılsın Kamile hepimiz aynı durumdayız canım hoşgeldin
Abla benim hiç sorunum yoktu ilki oldu , ee kuzeyde direkten döndü aylarca kanamam oldu gebeliginde ped kullanan biriydim düşün yani bazen bizim dışımizda gelişiyor ve bizim elimizden birşey gelmiyor
Senin yaşadığın yer hayallerim
İyi bari canım sevindim aklım kalmıştı
bence her çocuk bir spor dalında sürekli olmalı hem arkadas çevreside sportmen oluyor hemde kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak
hadi hayırlı haberlerle gel
Kız gelmedin gelmedin gelip gerginliği mi okudun
Bende istiyorum 2013 den bu yana alkol almasamda meraktan istiyorum
Uzatmalara girdim ben abla
Güzel menü canım
Buraya yine unuttum ne yazacağımi
Seyda sen suyu çalıştığın için mi az iciyorsun
Bide böyle dene bakalim sebebi ne acaba
Erkekler çok hızlı veriyor zaten canim bziim gibi yapsalar üç aya 50kg verirler
Gözün aydın
Kura çekin sizde
aynen canım bu hafta detox yok
Yaş değil ama kurutulmusuna bitiyorum kv yapmış kurusun gönderir çok güzel birşey ya
Ben Karatay yapmıştım canım
Kurutulmusu dene Ünal kuruyemişte var canım çok güzel
yok canım arkadaşımim kzii duru hic öyle değil gelin alacaktım vazgeçtim o denli cadı bence birazda çocuğun mizaciyla alakalı , oğlum kuzey çok hareketli ama hasarı yaramaz değil aksine çok pasif kaldığı noktalar var vicdanlı mesela ona vuruyorlar ama bana böyle yaparsan canım acır diyor bende sen vur diyorum artık bir noktada tak ediyor çünkü hayır anne canıni acitirim diyor
Allah şifa versin ablacim.gecmiste yaptugim diyette cok yavas yedigimi bilirim ama devam etmedi hızlıyediğimiz zaman yemeğin tadını tam almiyoruz daha fazla yeme ihtiyacı olusuyor o yüzden tekrar geldi kilolar leptin hormonu çalışsın diye bende iki öğün çok beslendim ama şu aklima takılıyor sık sık beslenme de leptin sade gece çalışıyor Karatay da hem sabah hem akşam ama iki farklı beslenmeyi yaptığımda ortalama ikisinde de ayda 4-5 kilo veriyorum neden aynı oluyor biliyormusunz[/QUOTE]troid bezlerim alındıktan sonra fibromiyalji denen bir hastalığım oldu tedavisi yok diyorlar boyunda da düzleşme var daha doğrusu dümdüz olmuş o ikisi de çene kaslarını etkiliyor ama çok büyük sıkıntım yok allaha şükür
gülsün o yüzden gülüm diyorum bence tüm çocuklar da kadınlar da güldür sadece suyunu güneşini (sevgiyi) iyi alamayınca az soluyorlar
yavaş yemek cidden çok etkili ilk başlar da unutmalar olsada her sofraya oturunca yavaş yiycem diye kendi kendine telkinde bulununca hatırlarsın zamanla alışkanlık haline gelir zaten 2 senedir belki biraz daha uzun zamandır bu şekilde besleniyorum yemek yedikten sonra ağzına bir leblebi tanesi bile koymazsan 4 saat sonra yağ yakan leptin hormonu çalışmaya başlar öğün aralarını o yüzden 5 saatten kısa tutmuyorum zaten acıkmıyorum bazen 8 saati buluyor acıkmam
yüzde 70 oranın da bitter bulursan gündüz 2 kare yiyebilirsin bence zayıflamaya, yorgunluğa iyi geldiğini söylüyor uzmanlar ve tabii kadınlara afrodizyak etkisi var :)
kiz çocukları baska tatlı oluyorlariyiyim sağol sen nasılsın :)
büyümez mi bıcır bıcır bi tip oldu, beni örnek alıyor olduğu gibi çok şeker bi görsen
ayyyy aklıma geldi anlatayım geçen gün sephoraya girdik bişeler bakıyorum o da gezniyor ortalıkta bi baktım ne göreyim deneme farlarından birine parmağını sürmüş onu gözüne sürüyor anne bak sen gibi oldum diye
benim eşimde de var bu acayip yakıştırmalar sinir oluyorum kzımın adı defne ya defne samyelinin de kızının adı deren dedim ki deren koyalım yok neymiş büyüyünce laf atarlar bilmem ne veren diye dedi cinlerim tepeme çıktı resmen ne alaka diye erkekler yaparmış böyle saçmalıklar
sorma ablacım yaakiz çocukları baska tatlı oluyorlar
Sare yi ben sara diye biliyorum
ayyyyy maşallah gözün aydınKizlar doktordan geldim 8 haftalik hamileymisim
Kalp atislarinida duyduk cok guzel bi duyguydu
Doktor dedi hatta niye daha once gelmedin. Birsuru test yapilcak ama ac karnina tabi artik bursadan donunce pazartesi gidicem sanirm ona gore vitamin vs vericekmis simdilik sadece folik asit kullaniyorm onu zaten oncede baskamistm devam et dedi
Cnm gecen ay regl olmadin mi nasil farketmedin masallah saglikla gelsin insallahKizlar doktordan geldim 8 haftalik hamileymisim
Kalp atislarinida duyduk cok guzel bi duyguydu
Doktor dedi hatta niye daha once gelmedin. Birsuru test yapilcak ama ac karnina tabi artik bursadan donunce pazartesi gidicem sanirm ona gore vitamin vs vericekmis simdilik sadece folik asit kullaniyorm onu zaten oncede baslamistm devam et dedi
Vur deme kuzeye iyilikle büyüsün mutlaka ödülünü alacak zamanla inan ben ne çocuklar görüyorum içler acısı hele bu sene 5. Sınıflar çok fena acımasizlar benciller kendilerini beğenmişler arkadaşlarına tahammülleri yok hep ailede öğretilen görülen davranışlar. O yüzden ezilsede sen ona iyiliği aşıla hem öğretmen hem abla tavsiyesiabla ben ev yemeği olmadan yemek yemedim gibi geliyor sen kreple açıkmadın mi
Nasılsın Kamile hepimiz aynı durumdayız canım hoşgeldin
Abla benim hiç sorunum yoktu ilki oldu , ee kuzeyde direkten döndü aylarca kanamam oldu gebeliginde ped kullanan biriydim düşün yani bazen bizim dışımizda gelişiyor ve bizim elimizden birşey gelmiyor
Senin yaşadığın yer hayallerim
İyi bari canım sevindim aklım kalmıştı
bence her çocuk bir spor dalında sürekli olmalı hem arkadas çevreside sportmen oluyor hemde kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak
hadi hayırlı haberlerle gel
Kız gelmedin gelmedin gelip gerginliği mi okudun
Bende istiyorum 2013 den bu yana alkol almasamda meraktan istiyorum
Uzatmalara girdim ben abla
Güzel menü canım
Buraya yine unuttum ne yazacağımi
Seyda sen suyu çalıştığın için mi az iciyorsun
Bide böyle dene bakalim sebebi ne acaba
Erkekler çok hızlı veriyor zaten canim bziim gibi yapsalar üç aya 50kg verirler
Gözün aydın
Kura çekin sizde
aynen canım bu hafta detox yok
Yaş değil ama kurutulmusuna bitiyorum kv yapmış kurusun gönderir çok güzel birşey ya
Ben Karatay yapmıştım canım
Kurutulmusu dene Ünal kuruyemişte var canım çok güzel
yok canım arkadaşımim kzii duru hic öyle değil gelin alacaktım vazgeçtim o denli cadı bence birazda çocuğun mizaciyla alakalı , oğlum kuzey çok hareketli ama hasarı yaramaz değil aksine çok pasif kaldığı noktalar var vicdanlı mesela ona vuruyorlar ama bana böyle yaparsan canım acır diyor bende sen vur diyorum artık bir noktada tak ediyor çünkü hayır anne canıni acitirim diyor
Benim ilk hedefim aslında 80 kiloya ulaşmak sonra 70 kilo olmak ama daha fazlasını yapamam galibaListeye girecek kızlar
Listede hedef ne yazılacak kontrol edin
eyledi sennin hedef ne olacak cnm
Ben ilk hedef olarako75 yazmıştım senin icin sonra revize edebiliyoruz
Kalsinmi degistirelimmi
Ayy ne güzel daha da küçülünce herşey vol gelmeye başlayacakgeçen ay kendime kışlık kaban aldım ama alırken aman aman aranmadım sonun da 44 beden bir tane kaban denedim üst omuzlar tam güzel oldu alt taraf biraz geniş , alırken nasıl olsa bu da seneye bol olacak giymiycem ki diyerek aldım :)
artık kafam hep böyle çalışıyor cidden de her şey iyice bol gelmeye başlıyor :)
Sezai karakoç deyince ben istanbulda büyüdüm orda okudum yaşadım evlendim. 13 yıl önce buraya gelmeye karar verdik otelimiz var kışları da açmak durumunda kaldığımız için evimi toplarken hep sezai karakocun şiirlerini dinler ağlardım. Arkadaşlar niye ağlıyorsun ağlanacak bir şiir değil derdiler benim içime dokunurdu. O aklıma geldi heyy gidi günler heyyyok anacım yok ya geliyor çene çalıyor ya da leptabın başına oturup (benim sandalye farklı mutfak masanınkilerden daha rahat masanın en başına koydum pc sandelyem) benim sandelye rahat diye çene yapıyor bu gün de salon da diğer leptabı açmış sezai karakoçdan şurdan burdan bir dolu şiir dinletti bana tam kalkıyorum dur şunu da dinle sen anlarsın ne demek istediğini diyor :)
Ben hala desteyim bakmayın öğrenci testbcozdugu için yazabiliyorum o gidecek ben ondan sonra yemek yiyecegim ama yarın tartı olduğu için salata balık yiyeyim diyorumIyi aksamlar mutfaklar kapandimi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?