Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

troid bezlerim alındıktan sonra fibromiyalji denen bir hastalığım oldu tedavisi yok diyorlar boyunda da düzleşme var daha doğrusu dümdüz olmuş o ikisi de çene kaslarını etkiliyor ama çok büyük sıkıntım yok allaha şükür
gülsün o yüzden gülüm diyorum bence tüm çocuklar da kadınlar da güldür sadece suyunu güneşini (sevgiyi) iyi alamayınca az soluyorlar
yavaş yemek cidden çok etkili ilk başlar da unutmalar olsada her sofraya oturunca yavaş yiycem diye kendi kendine telkinde bulununca hatırlarsın zamanla alışkanlık haline gelir zaten 2 senedir belki biraz daha uzun zamandır bu şekilde besleniyorum yemek yedikten sonra ağzına bir leblebi tanesi bile koymazsan 4 saat sonra yağ yakan leptin hormonu çalışmaya başlar öğün aralarını o yüzden 5 saatten kısa tutmuyorum zaten acıkmıyorum bazen 8 saati buluyor acıkmam
yüzde 70 oranın da bitter bulursan gündüz 2 kare yiyebilirsin bence zayıflamaya, yorgunluğa iyi geldiğini söylüyor uzmanlar ve tabii kadınlara afrodizyak etkisi var :)[/QUOTE]Allah şifa versin ablacim.gecmiste yaptugim diyette cok yavas yedigimi bilirim ama devam etmedi hızlıyediğimiz zaman yemeğin tadını tam almiyoruz daha fazla yeme ihtiyacı olusuyor o yüzden tekrar geldi kilolar leptin hormonu çalışsın diye bende iki öğün çok beslendim ama şu aklima takılıyor sık sık beslenme de leptin sade gece çalışıyor Karatay da hem sabah hem akşam ama iki farklı beslenmeyi yaptığımda ortalama ikisinde de ayda 4-5 kilo veriyorum neden aynı oluyor biliyormusunz

iyiyim sağol sen nasılsın :)
büyümez mi bıcır bıcır bi tip oldu, beni örnek alıyor olduğu gibi çok şeker bi görsen
ayyyy aklıma geldi anlatayım geçen gün sephoraya girdik bişeler bakıyorum o da gezniyor ortalıkta bi baktım ne göreyim deneme farlarından birine parmağını sürmüş onu gözüne sürüyor anne bak sen gibi oldum diye

benim eşimde de var bu acayip yakıştırmalar sinir oluyorum kzımın adı defne ya defne samyelinin de kızının adı deren dedim ki deren koyalım yok neymiş büyüyünce laf atarlar bilmem ne veren diye dedi cinlerim tepeme çıktı resmen ne alaka diye erkekler yaparmış böyle saçmalıklar

sare çok güzelmiş

bi de benim ismim de çiçek ismi kızım da defne ya acaba yine öyle mi koysak dedik
ama güzel bi isim bulamadım
öyle birşey aklına gelen olursa fikirlere açığım

abla ben ev yemeği olmadan yemek yemedim gibi geliyor sen kreple açıkmadın mi
sulu yemekmi diyon ben fırın yemeklerini daha çok seviyorum

oy oy seyda ogrenciydi tostlarla 40 kilo devirdi anne oldu calisiyor zaman ne kadar acimasizsin
Bak Şeyda okulu bitirdi evlendi çocuk yapti biz hala burdayız :))
sen kilonu vermeye calis cnm Bikac hafta sonra aliriz
Zaten izinlilerin hepsini birden alamam listeye yüzde cok dusuyor

şekerle ve yağla ilgili hiç problemim yok, sadece yorgunluğa ve öğün atlamaya bağlı hipoglisemiye giriyorum arada sırada.
benimki de tamamen psikolojik, yerini doldurmaya çalıştığım çok şey varmış hayatımda. Oysa ben mutlu huzurlu yaşayan biriyim.
bir an da oluyor o gece yemekleri. yemeye yemeye alışıyor ama ömürden ömür gidiyor

aynen kuzum hiç sorma, çekiyorum demekki gerginliği :) neyse geçmiş çok şükür

Allah şifa versin ablacim.gecmiste yaptugim diyette cok yavas yedigimi bilirim ama devam etmedi hızlıyediğimiz zaman yemeğin tadını tam almiyoruz daha fazla yeme ihtiyacı olusuyor o yüzden tekrar geldi kilolar leptin hormonu çalışsın diye bende iki öğün çok beslendim ama şu aklima takılıyor sık sık beslenme de leptin sade gece çalışıyor Karatay da hem sabah hem akşam ama iki farklı beslenmeyi yaptığımda ortalama ikisinde de ayda 4-5 kilo veriyorum neden aynı oluyor biliyormusunz[/QUOTE]

ay o fibromiyalji denen illet çok kötü birşey. tedavisi spor sadece, kasları rahatlatacaksın başka yolu yok. umarım çok ileri seviyede değildir. bende de başlangıcı var, boyun fıtığıyla birleşince çekilmez oluyor.
ozon tedavisini araştırıyoruz bir arkadaşlar bugünlerde. onun fibromiyaljisi ileri seviyede, benim de ürtiker ve migren rahat bırakmıyor. sen de bir araştır derim.

öğünler kişiye göre değişiyor bence ya. ben hayatta 8-16 ya uyamam mesela. çok aç kalırsam migrenim ve reflüm tutuyor hem de şekerim düşüyor direkt. belki de zihnen kabullenemediğim için 2 öğün uymuyordur bana, öğünlerim dolu dolu olmuyor çünkü hiçbir zaman

kiz çocukları baska tatlı oluyorlar

Sare yi ben sara diye biliyorum

Kizlar doktordan geldim 8 haftalik hamileymisim
Kalp atislarinida duyduk cok guzel bi duyguydu
Doktor dedi hatta niye daha once gelmedin. Birsuru test yapilcak ama ac karnina tabi artik bursadan donunce pazartesi gidicem sanirm ona gore vitamin vs vericekmis simdilik sadece folik asit kullaniyorm onu zaten oncede baslamistm devam et dedi

ayyyyy maşallah gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cnm gecen ay regl olmadin mi nasil farketmedin masallah saglikla gelsin insallah

Vur deme kuzeye iyilikle büyüsün mutlaka ödülünü alacak zamanla inan ben ne çocuklar görüyorum içler acısı hele bu sene 5. Sınıflar çok fena acımasizlar benciller kendilerini beğenmişler arkadaşlarına tahammülleri yok hep ailede öğretilen görülen davranışlar. O yüzden ezilsede sen ona iyiliği aşıla hem öğretmen hem abla tavsiyesi

Listeye girecek kızlar

Listede hedef ne yazılacak kontrol edin

eyledi sennin hedef ne olacak cnm
Ben ilk hedef olarako75 yazmıştım senin icin sonra revize edebiliyoruz
Kalsinmi degistirelimmi
Benim ilk hedefim aslında 80 kiloya ulaşmak sonra 70 kilo olmak ama daha fazlasını yapamam galiba

Ayy ne güzel daha da küçülünce herşey vol gelmeye başlayacak

Sezai karakoç deyince ben istanbulda büyüdüm orda okudum yaşadım evlendim. 13 yıl önce buraya gelmeye karar verdik otelimiz var kışları da açmak durumunda kaldığımız için evimi toplarken hep sezai karakocun şiirlerini dinler ağlardım. Arkadaşlar niye ağlıyorsun ağlanacak bir şiir değil derdiler benim içime dokunurdu. O aklıma geldi heyy gidi günler heyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…