Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de çok seviyorum yemeyi de içmeyi de napcaz bilmem

İyi kamilecim aynen devam
Yuhh pınar biraz daha bekleşen 3 ayı haberin olmadan bitirecekmissin demek ki erken döllenme olmuş ve 10 günde geçmişti dimi e sen kalp atımı duymussundur kız kuzey 9.haftada üsg de hareket ediyordu
öyle abla biraz bize çekmiş ben birinci sınıfta paso dayak yemişim demisligim var valla kuzeni çok fenaydi bı bu değil ki 7 yaşındakinide dovuyordu ve malesef annesi öyle öğrettiği için ve bende bilereek annesinin yanında dedim sende vur o öyle öğreniyor çünkü diye . Büyük eltimde bizim çocuklarda o vicdansızlik yok dedi o laftan sonra çocuğa vurma demeye başladılar yoksa çocuk vurdukça guluyorlardi insanda sinir oluyor bu duruma

Iyi aksamlar mutfaklar kapandimi kizlar
benim kapandı sıvı şeyler bundan sonra

oooo hayirli olsun canim saglikla kucagina al ins

Iyi aksamlar mutfaklar kapandimi kizlar
kapandi az once artik kati gida yok siviyla devam

Onların gönlü olsun yeterki pek takıntılı değilim isme bu sefer ,şaziye şehriye döndü gibi isimler olmasında yeter:)
Kurutulmuşumunu deniyebilirim aklımda olsun

Aynen kesinlikle biraknak yok tayinim cikti oturdugum ilceye artik yol bahanem falan da yok 3:30 olmadan evdeyim ins istikrarli iradeli olursam olmamasi gibi bi durum kesinlikle yok
Hoşgeldin kamilee. Gözün aydın tayin işi iyi olmuş
evet güzel bir isimmiş cidden
aslında yonca da güzel şimdi geldi aklıma
Biz nisa ya karat verdik. Arkadaşın kızının ismi de gülnihal çok hoş geliyor bana
Erkeklerde var bu sanırım ama kahkaha attım neleri düşünüyolar diye :)
Yok artık :) ne kalmş şunun surasnda 7 ay sonra kucağnda
Eki Görüntüle 2212788 işte bizim için persembeleri mutfak kapısı hadi mutfaklar kapansin
İyiymş bu

Bende 1 kere yediydim pek sevmedim
Ama sağlık icin sevmeden yediğim çok şey var :) dereotu roka vs. De sevmem
Diyet hayatıma girmeden önce roka,tere,karnabahar,bamya,kefir, brokoli kereviz,düşünsem dahada çıkar ağzıma surmemisdir amma açlık ve zayıflama aşkı neler neler yediriyor insana,:)

oooiyyyy kuzum Allah tamamına erdirsin
Geç öğrenince hamilelikte birden geçer :)
Haber ettinmi annengile

Benim ilk hedefim aslında 80 kiloya ulaşmak sonra 70 kilo olmak ama daha fazlasını yapamam galiba
O zaman 80 mi yazalım cnm

Ben de çok seviyorum yemeyi de içmeyi de napcaz bilmem
Ölçülü yemeyi mecburen ogrenecez tatlım
Yoksa burda ölüp gidecez
Eki Görüntüle 2212788 işte bizim için persembeleri mutfak kapısı hadi mutfaklar kapansin
ben kafama koyduysam sence bu beni durdurabilirmi :)) )

tam perşembe menüsü

Hiç belirtin yok muydu
Ben adetime 1 gün hiç huyum olmamasına rağmen öğleden sonra oturduğum yerde uyuyakaldim ,aha dedim bu bı işaret gittim test aldım hemen yaptım ,eşimden önce bizim kızlarla mefkuremle paylaşmıştım hatta testimi hey gidi günler hey:))

abla ne olur beni guruba burnumu sürte surte al kaç zamandır nefsim alıştı rahatlığa istediği telden çaldı onun nizama girmesi için zorlanması lazım

Zaman ne çabuk geçiyor

ay o fibromiyalji denen illet çok kötü birşey. tedavisi spor sadece, kasları rahatlatacaksın başka yolu yok. umarım çok ileri seviyede değildir. bende de başlangıcı var, boyun fıtığıyla birleşince çekilmez oluyor.
ozon tedavisini araştırıyoruz bir arkadaşlar bugünlerde. onun fibromiyaljisi ileri seviyede, benim de ürtiker ve migren rahat bırakmıyor. sen de bir araştır derim.

öğünler kişiye göre değişiyor bence ya. ben hayatta 8-16 ya uyamam mesela. çok aç kalırsam migrenim ve reflüm tutuyor hem de şekerim düşüyor direkt. belki de zihnen kabullenemediğim için 2 öğün uymuyordur bana, öğünlerim dolu dolu olmuyor çünkü hiçbir zaman
[/QUOTE]ben de iki ogune başlarda zorlandim ama az ve sık yemekten kolay çok sıkı karatayciydim uzun süre uyguladım iki ogune taraf tarım ama o şekil beslenme tarzı bana uymuyor

abla ne olur beni guruba burnumu sürte surte al kaç zamandır nefsim alıştı rahatlığa istediği telden çaldı onun nizama girmesi için zorlanması lazım
Naynnnn Kurallara uymayani almiyom :))

Kuzum tam basla gelde alalım
Şimdi hem gelemiyon menü yok vs.

Bende seni almak istiyorum
İyi kilo veriyodun

Kız geçen ay regl gecikmesi olmadimi normal regl mi oldun geçen ay gözün aydin tatlım tekrar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…