Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dilek inan karnındaki Halide ayrı güzel özlüyor insan o tepinmeleri
Son gebeliğim diye tadını çıkarmaya çalışıyorum ama kapalı bir kutu o gün misafir gidince uzandım hareket etmiyor salladim çikolata yedim ses soluk yok 1 saat uğraşmisimdir sonra ses verdide rahatladım

Güzel tabiki ama ben 3 çocuktan sonra öyle büyük işlere giremem hiç cesaret edemiyorum
konmariyi ekim ekim2009 bize öğretmişti onun sayesinde baya düzenleme öğrenip kadınla tanışmıştık evin çok küçükmüş ama kullanışlı hale getirince sevimli oluyor küçük evler ev ahalisiyle gayet samimi içiçe güzel kalabalık olunca zor ama benim evde küçük eşyalar sığmıyor çocuklar büyüdükçe çok zorr
Herkese selam..bende buralardayim artik
hoşgeldiniz tanışalım o zaman

Habinar fındık diyarı diye bir marka diyabetik fındık ezmesiymis 85 yüzde baya taneli krema şeklinde değil
bahar buralarda bulamayız
Bizim getirme sorunumuz olmasa bende alırım bisuru biseyler
Bende bu sene polen nar eksisi keten corekotu yağı elma sirkesi falan aldim
instada bi kadın varya ben onun gibi ganimetci görmedim dünyalarıı götürüyor almanyaya
gunaydin abla ara sra bakiyordum foruma sizi gorunce cok sevindim dun tam cvp yazacakken oglanin uyuyacagi tuttu yazamafim bende seni ve herkesi cok ozledim nasilsiniz bende durumlar vahim 80 ustundeyim benide kabul edersiniz deeeeeelmiiii
ho
eylem kar yağıyor şu anda donuyoruz

Hosgeldinnnn bebeğim mm

Kız kabul etmek ne demek
Kilo almakta rekor bende tasalanma :)
Kaç sefer etiket yaotim seni gormedinmi
Ama öbür nickine yaptiydim
Geri eskiye donmusun
Ne yaptın ne ettin anlat hele
öbür niki neydi abla kkmevsimmiydi
yarim saatte bir Kalktık abla akşamda kucağımdan yatağına koydukça bastı çığlığı kabus gibi bir geceydi anlıcan bugün gece maması verip denicem bakalım doymuyor mu gece
aç senin çocuk merve doyur şu bebeyi taş gibi uyusun
geçen markette gördüm diyeti bozar diye almadım şeker çok diye diyette işe yararmı ki
Habinar yaso ne isine başladin sen
ihale takip dosya evrak işleri canım
ay ekim bu adamlar yaşlanınca napacaz biz benimkide içerde kek yapıyor
ay kötü olmuş kadın çekmiş baya Allah şifa versin benim kv olduda şimdi koşuyor maşallah diyeyim aman
yok artık pınar 7 ay kalmış şurda

Kizlar aranizea unsilin direnci olan var mi ya yemek yedikten sonra cok halsizlesiyorum dogumdan sonra birden yemek yeme ataklarim olmaya basladi filan kendimden şüpheleniyorum

Naynnnn Kurallara uymayani almiyom :))

Kuzum tam basla gelde alalım
Şimdi hem gelemiyon menü yok vs.

Bende seni almak istiyorum
İyi kilo veriyodun
abla senin kuralcı olmani çok takdir ediyorum
Gelecegim inşallah tabi ama zorlayin beni
yine zayıf olacağım diye ümidim var ama ertelemek hayallerin katilidir bu katili büyütürsek çok istemenin başarıya olan etkisini azaltıriz
Yarından itibaren inşaallah 9 takımın aslanı geri dönüyor hazır olun

aynen bacı ki iki kere aynı ameliyat oldu 3-4 aydır çekiyor eltiler bu dönemde hep ilgilendiler bi ben el atamadm ben de işte eve getirerek gorumcemle yardımcı oluyorum

Selam arkadaşlar,
Bugünüm çok perişan geçti, hala kendime gelemedim. Sözde bir arkadaş ve kızını aldım çocuk tiyatrosuna gittik. Daha yola çıkar çıkmaz bir sürü aksilikler oldu. Uzatmayıp geçiyorum. Dönüşte altı şeritli bir bulvarın ortasında benzinim bitti. Eşim gelip benzin getirene kadar orada öylece bekledik. Allah’tan çocuklar uyudu. Kahvaltı yapıp çıkmıştım eve 4.30’da geldim. Arkadaşımın verdiği bir iki parça cips ve iki bisküviyi yedim. Akşam yemeğini iyi yedim ama hala aç, yorgun ve stresli hissediyorum. Sizce cips ve bisküviyi yine de yemese miydim? Yoksa aç kalmaktan daha mı iyidir?

Menu

2 hurma yarim muz

Kahvalti 11:30
1 dilim ekmek, yarim yumurta
1kk peynir, az salca, 4zeytin
Domates salatalik

Ara 16:30
1 elma
3 ceviz

Aksam 19:00
1 kepce mantar corbasi
Sebzeli tavuk yemegi
Salata

2lt Su
45dk yuruyus 45p

Çok kendini dinleyip stres yapma şekerim
Perşembe menüsü :))

10.00
2 activa

14.15
1 cennet hurması
Yoğurt

17.45
2 yumurta omlet
Peynir
Yogurt

Su 2.5 lt olur
Çok hızlı gidiyorsun kaptanım Sen beni hızla geçip tozunu yutturacaksın gibi
Kizlar aranizea unsilin direnci olan var mi ya yemek yedikten sonra cok halsizlesiyorum dogumdan sonra birden yemek yeme ataklarim olmaya basladi filan kendimden şüpheleniyorum
Ben şimdi nasıl bilmiyorum ama gebelik şekeri çekerken ölçüm yapıp şekerimi yüksek görürsem stresten daha beter yükseliyordu. Endişen varsa hiç ertelemeden tahlil yaptır arkadaşım.

Menu

2 hurma yarim muz

Kahvalti 11:30
1 dilim ekmek, yarim yumurta
1kk peynir, az salca, 4zeytin
Domates salatalik

Ara 16:30
1 elma
3 ceviz

Aksam 19:00
1 kepce mantar corbasi
Sebzeli tavuk yemegi
Salata

2lt Su
45dk yuruyus 45p
Sabah muz ve hurma yanına bir çat bardağı süt olsaydı bir de yumurta yarım değil tam olsaydı daha iyi olurdu gibi geldi bana. Yine de güzel tabi afiyet olsun.

Burada sizinle öleceksem iyi o zaman sıkıntı yok :) siz 80 yazın ltf

Menüm 6 Aralık
Sabah
1 bardak sütlü nescafe
1 haşlanmış patates
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
Öğle
1-2 cips
2 bisküvi
Akşam
Fırında balık
Bol salata
Su çok az maalesef (yollarda mahsur kalınca, yatana kadar içeceğim ama gün içine yaymak gibi olmuyor)
Spor yok maalesef

Haklısın bazen insanların bu kadar umursamaz olduğuna sınır oluyorsun. Ben zaten senin öyle davranacağını hiç düşünmedim ama bosver herkes kendi ayibina yansın

Amin canim sagolasinn ekimcimm

ayyyyy maşallah gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sagol canim benim

Cnm gecen ay regl olmadin mi nasil farketmedin masallah saglikla gelsin insallah

Cnm 2 hafta gecikti belirti yoktu ama hic anlamamisim amin insllah

2 hafta felan oldu cnm gecikmesi adetimin aynen kalp atisini duyduk cok guzeldi
Az daha anlamasam 3 aylik olcakmis harbiden

oooo hayirli olsun canim saglikla kucagina al ins

kapandi az once artik kati gida yok siviyla devam

Amin cnim insllah

Ayy dimi hayirlisi cnm insallah

Sagol abla insallah cabuk olmasada rahat bi hamilelik olur
Ettim abla onkarda cok mutlu oldular

Yok kizz hic olmadi ben calismadigimdan bide cok uyurm anlamadim yani simdi vucudumu dinleyince anliyorum ama normale gore daha yorgunum aradada mide bulantim basladi ama daha yeni yeni yani

Kız geçen ay regl gecikmesi olmadimi normal regl mi oldun geçen ay gözün aydin tatlım tekrar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
2 hafta gecikti cnim o sekilde anca anlamisim yani bazen 1 hafta falanda gecikiyodu o yuzden bekledim dha dogruau belirtide olmayinca
Amin canim insallah sagolasin

Aynen ya

Sabah muz ve hurma yanına bir çat bardağı süt olsaydı bir de yumurta yarım değil tam olsaydı daha iyi olurdu gibi geldi bana. Yine de güzel tabi afiyet olsun.

Sagol cnim Sut hic aklima gelmemis ama iyi olurmus evet yumurtayida yiyemedim ya midem almadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…