- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.941
dilek inan karnındaki Halide ayrı güzel özlüyor insan o tepinmeleriBı 3 ay da hızlaca gecsede kızıma kavuşsam sonra yavaşliyabilir zaman ablam:)
Son gebeliğim diye tadını çıkarmaya çalışıyorum ama kapalı bir kutu o gün misafir gidince uzandım hareket etmiyor salladim çikolata yedim ses soluk yok 1 saat uğraşmisimdir sonra ses verdide rahatladımdilek inan karnındaki Halide ayrı güzel özlüyor insan o tepinmeleri
Güzel tabiki ama ben 3 çocuktan sonra öyle büyük işlere giremem hiç cesaret edemiyorumÜzüldüm canım. Nasip neyse olur,yedim de öyle oldu diye düşünme.
Bence bu konuda hiç endişe etme, insanların ruh sağlığına önem veriyorlar ve herkesin katılabileceği çeşit çeşit sosyal faaliyet var. Hem yeni bir ülkeyi, değişik insanları tanımak güzel bence.
konmariyi ekim@askrhpozitif günün konusu muhabbetlerini özlemişim. Bugünkü konu da tam favorim. Ona da değinmeden gitmeyeyim.
Son zamanlarda Konmari diye bir metod uygulamaya başlamıştım. Japan galiba Maria adına bir bayan ev nasıl toplanır düzenlenir anlatıyor. Kitabını okudum, youtube'dan videolarını izledim. Burada kutu gibi evlerde yaşayınca çok lazım oldu teknikleri (Oturduğumuz ev 70 metrekare)
Mesela çekmecelere eşyaları yuvarlak rulolar halinde koymayı tavsiye ediyor. Uyguluyorum mantıklı geldi. En azından bu yöntemleri okudukça evi düzenleme isteği oluşuyor bende. Bir bakın tavsiye ederim. Mesela diyor ki oda oda düzenleme yapılmaz. Diyeceksiniz ki bugün kıyafetlerimi düzenleyeceğim. Yazlık kışlık dipte köşede ne kadar kıyafetiniz varsa getirip ortaya dökün. Tek tek elinize alıp bakın size mutluluk veriyor mu. Evetse kalsın değilse ona size verdiği hizmet için teşekkür edip azat edip biraz da başkasına hizmet versin.
hoşgeldiniz tanışalım o zamanHerkese selam..bende buralardayim artik
bahar buralarda bulamayızHabinar fındık diyarı diye bir marka diyabetik fındık ezmesiymis 85 yüzde baya taneli krema şeklinde değil
instada bi kadın varya ben onun gibi ganimetci görmedim dünyalarıı götürüyor almanyayaBizim getirme sorunumuz olmasa bende alırım bisuru biseyler
Bende bu sene polen nar eksisi keten corekotu yağı elma sirkesi falan aldim
hogunaydin abla ara sra bakiyordum foruma sizi gorunce cok sevindim dun tam cvp yazacakken oglanin uyuyacagi tuttu yazamafim bende seni ve herkesi cok ozledim nasilsiniz bende durumlar vahim 80 ustundeyim benide kabul edersiniz deeeeeelmiiii
eylem kar yağıyor şu anda donuyoruzGünaydın kızlar sabah sabah hava biraz puslu ama yine de güneş var. Benim yaşadığım yerin en güzel özelliği bu sanırım ılıman iklim çok soğuk olmuyor hiç. Bugün hepimiz için mutlu bir gün olur umarım hepinizi öpüyorum
öbür niki neydi abla kkmevsimmiydiHosgeldinnnn bebeğim mm
Kız kabul etmek ne demek
Kilo almakta rekor bende tasalanma :)
Kaç sefer etiket yaotim seni gormedinmi
Ama öbür nickine yaptiydim
Geri eskiye donmusun
Ne yaptın ne ettin anlat hele
aç senin çocuk merve doyur şu bebeyi taş gibi uyusunyarim saatte bir Kalktık abla akşamda kucağımdan yatağına koydukça bastı çığlığı kabus gibi bir geceydi anlıcan bugün gece maması verip denicem bakalım doymuyor mu gece
geçen markette gördüm diyeti bozar diye almadım şeker çok diye diyette işe yararmı kiEki Görüntüle 2212700
Cennet hurması zayıflatır mı? Faydaları neler?
Cennet elması, cennet hurması, taze hurma olarak bilinen Trabzon hurması hem çok lezzetli hem de kilo vermeye yardımcı bir meyvedir.
Cennet hurması, Trabzon hurması ve taze hurma olarak adlandırılan mucizevi meyvenin faydaları saymakla bitmiyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de vitamin deposu...
Trabzon hurması lif deposudur
100 gramında 3,6 gr lif içeriği ile lif açısından zengin gıdalar arasında yer alır. Lifli yiyecekler bağırsak çalıştırıcı oldukları için metabolizmayı hızlandırır. Erken doymayı sağlar. Tokluk hissinin daha uzun süreler hissedilmesine neden olur.
C vitamini içeriği ile zayıflatır
100 gram Trabzon hurmasında 66 mg C vitamini bulunmaktadır. Neredeyse bir portakal kadar içinde vitamin barındırır. Günlük C vitamini ihtiyacınızın %10'u karşılar. C vitamini yağ yakımını uyaran ve tetikleyen bir vitamin türüdür. Yapılan araştırmalarda kilo problemi yaşayan insanların çoğunda C vitamini eksikliği gözlenmiştir. C vitamini düşüklüğünde genellikle yağ bel çevresinde toplanır.
ihale takip dosya evrak işleri canım
ay ekim bu adamlar yaşlanınca napacaz biz benimkide içerde kek yapıyoryok anacım yok ya geliyor çene çalıyor ya da leptabın başına oturup (benim sandalye farklı mutfak masanınkilerden daha rahat masanın en başına koydum pc sandelyem) benim sandelye rahat diye çene yapıyor bu gün de salon da diğer leptabı açmış sezai karakoçdan şurdan burdan bir dolu şiir dinletti bana tam kalkıyorum dur şunu da dinle sen anlarsın ne demek istediğini diyor :)
ay kötü olmuş kadın çekmiş baya Allah şifa versin benim kv olduda şimdi koşuyor maşallah diyeyim aman
yok artık pınar 7 ay kalmış şurdaKizlar doktordan geldim 8 haftalik hamileymisim
Kalp atislarinida duyduk cok guzel bi duyguydu
Doktor dedi hatta niye daha once gelmedin. Birsuru test yapilcak ama ac karnina tabi artik bursadan donunce pazartesi gidicem sanirm ona gore vitamin vs vericekmis simdilik sadece folik asit kullaniyorm onu zaten oncede baslamistm devam et dedi
abla senin kuralcı olmani çok takdir ediyorumNaynnnn Kurallara uymayani almiyom :))
Kuzum tam basla gelde alalım
Şimdi hem gelemiyon menü yok vs.
Bende seni almak istiyorum
İyi kilo veriyodun
aynen bacı ki iki kere aynı ameliyat oldu 3-4 aydır çekiyor eltiler bu dönemde hep ilgilendiler bi ben el atamadm ben de işte eve getirerek gorumcemle yardımcı oluyorumGüzel tabiki ama ben 3 çocuktan sonra öyle büyük işlere giremem hiç cesaret edemiyorum
konmariyi ekimekim2009 bize öğretmişti onun sayesinde baya düzenleme öğrenip kadınla tanışmıştık evin çok küçükmüş ama kullanışlı hale getirince sevimli oluyor küçük evler ev ahalisiyle gayet samimi içiçe güzel kalabalık olunca zor ama benim evde küçük eşyalar sığmıyor çocuklar büyüdükçe çok zorr
hoşgeldiniz tanışalım o zaman
bahar buralarda bulamayız
instada bi kadın varya ben onun gibi ganimetci görmedim dünyalarıı götürüyor almanyaya
ho
eylem kar yağıyor şu anda donuyoruz
öbür niki neydi abla kkmevsimmiydi
aç senin çocuk merve doyur şu bebeyi taş gibi uyusun
geçen markette gördüm diyeti bozar diye almadım şeker çok diye diyette işe yararmı ki
ay ekim bu adamlar yaşlanınca napacaz biz benimkide içerde kek yapıyor
ay kötü olmuş kadın çekmiş baya Allah şifa versin benim kv olduda şimdi koşuyor maşallah diyeyim aman
yok artık pınar 7 ay kalmış şurda
Çok kendini dinleyip stres yapma şekerimSon gebeliğim diye tadını çıkarmaya çalışıyorum ama kapalı bir kutu o gün misafir gidince uzandım hareket etmiyor salladim çikolata yedim ses soluk yok 1 saat uğraşmisimdir sonra ses verdide rahatladım
Çok hızlı gidiyorsun kaptanımPerşembe menüsü :))
10.00
2 activa
14.15
1 cennet hurması
Yoğurt
17.45
2 yumurta omlet
Peynir
Yogurt
Su 2.5 lt olur
Ben şimdi nasıl bilmiyorum ama gebelik şekeri çekerken ölçüm yapıp şekerimi yüksek görürsem stresten daha beter yükseliyordu. Endişen varsa hiç ertelemeden tahlil yaptır arkadaşım.Kizlar aranizea unsilin direnci olan var mi ya yemek yedikten sonra cok halsizlesiyorum dogumdan sonra birden yemek yeme ataklarim olmaya basladi filan kendimden şüpheleniyorum
Sabah muz ve hurma yanına bir çat bardağı süt olsaydı bir de yumurta yarım değil tam olsaydı daha iyi olurdu gibi geldi bana. Yine de güzel tabi afiyet olsun.Menu
2 hurma yarim muz
Kahvalti 11:30
1 dilim ekmek, yarim yumurta
1kk peynir, az salca, 4zeytin
Domates salatalik
Ara 16:30
1 elma
3 ceviz
Aksam 19:00
1 kepce mantar corbasi
Sebzeli tavuk yemegi
Salata
2lt Su
45dk yuruyus 45p
Burada sizinle öleceksem iyi o zaman sıkıntı yok :) siz 80 yazın ltfoooiyyyy kuzum Allah tamamına erdirsin
Geç öğrenince hamilelikte birden geçer :)
Haber ettinmi annengile
O zaman 80 mi yazalım cnm
Ölçülü yemeyi mecburen ogrenecez tatlım
Yoksa burda ölüp gidecez
ben kafama koyduysam sence bu beni durdurabilirmi :)) )
tam perşembe menüsü
Çıkmasın sakın sağlıkla kalBende severim ama bende insulin direnci çıkmadı kötü bir alışkanlık sadece
Haklısın bazen insanların bu kadar umursamaz olduğuna sınır oluyorsun. Ben zaten senin öyle davranacağını hiç düşünmedim ama bosver herkes kendi ayibina yansınİyi kamilecim aynen devam
Yuhh pınar biraz daha bekleşen 3 ayı haberin olmadan bitirecekmissin demek ki erken döllenme olmuş ve 10 günde geçmişti dimi e sen kalp atımı duymussundur kız kuzey 9.haftada üsg de hareket ediyordu
öyle abla biraz bize çekmiş ben birinci sınıfta paso dayak yemişim demisligim var valla kuzeni çok fenaydi bı bu değil ki 7 yaşındakinide dovuyordu ve malesef annesi öyle öğrettiği için ve bende bilereek annesinin yanında dedim sende vur o öyle öğreniyor çünkü diye . Büyük eltimde bizim çocuklarda o vicdansızlik yok dedi o laftan sonra çocuğa vurma demeye başladılar yoksa çocuk vurdukça guluyorlardi insanda sinir oluyor bu duruma
benim kapandı sıvı şeyler bundan sonra
Pnrrr-12 @_Rosebud_ kızlar gözünüz aydın istediniz rabbim de bu zamanı hayırlı kılıp nasip etti sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
oyy hamişler hamişler bebişler ardı ardına gelsin bakalım birbirinizden bebek isimi de sorarsınız siz şimdi ayyyyyyy çok tatlısınız beee seviyorum hepinizi yaradanınıza kurban oluruuummmm
ayyyyy maşallah gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cnm gecen ay regl olmadin mi nasil farketmedin masallah saglikla gelsin insallah
İyi kamilecim aynen devam
Yuhh pınar biraz daha bekleşen 3 ayı haberin olmadan bitirecekmissin demek ki erken döllenme olmuş ve 10 günde geçmişti dimi e sen kalp atımı duymussundur kız kuzey 9.haftada üsg de hareket ediyordu
öyle abla biraz bize çekmiş ben birinci sınıfta paso dayak yemişim demisligim var valla kuzeni çok fenaydi bı bu değil ki 7 yaşındakinide dovuyordu ve malesef annesi öyle öğrettiği için ve bende bilereek annesinin yanında dedim sende vur o öyle öğreniyor çünkü diye . Büyük eltimde bizim çocuklarda o vicdansızlik yok dedi o laftan sonra çocuğa vurma demeye başladılar yoksa çocuk vurdukça guluyorlardi insanda sinir oluyor bu duruma
benim kapandı sıvı şeyler bundan sonra
oooo hayirli olsun canim saglikla kucagina al ins
kapandi az once artik kati gida yok siviyla devam
Hoşgeldin kamilee. Gözün aydın tayin işi iyi olmuş
Biz nisa ya karat verdik. Arkadaşın kızının ismi de gülnihal çok hoş geliyor bana
Erkeklerde var bu sanırım ama kahkaha attım neleri düşünüyolar diye :)
Yok artık :) ne kalmş şunun surasnda 7 ay sonra kucağnda
İyiymş bu
oooiyyyy kuzum Allah tamamına erdirsin
Geç öğrenince hamilelikte birden geçer :)
Haber ettinmi annengile
O zaman 80 mi yazalım cnm
Ölçülü yemeyi mecburen ogrenecez tatlım
Yoksa burda ölüp gidecez
ben kafama koyduysam sence bu beni durdurabilirmi :)) )
tam perşembe menüsü
Hiç belirtin yok muydu
Ben adetime 1 gün hiç huyum olmamasına rağmen öğleden sonra oturduğum yerde uyuyakaldim ,aha dedim bu bı işaret gittim test aldım hemen yaptım ,eşimden önce bizim kızlarla mefkuremle paylaşmıştım hatta testimi hey gidi günler hey:))
2 hafta gecikti cnim o sekilde anca anlamisim yani bazen 1 hafta falanda gecikiyodu o yuzden bekledim dha dogruau belirtide olmayincaKız geçen ay regl gecikmesi olmadimi normal regl mi oldun geçen ay gözün aydin tatlım tekrar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Güzel tabiki ama ben 3 çocuktan sonra öyle büyük işlere giremem hiç cesaret edemiyorum
konmariyi ekimekim2009 bize öğretmişti onun sayesinde baya düzenleme öğrenip kadınla tanışmıştık evin çok küçükmüş ama kullanışlı hale getirince sevimli oluyor küçük evler ev ahalisiyle gayet samimi içiçe güzel kalabalık olunca zor ama benim evde küçük eşyalar sığmıyor çocuklar büyüdükçe çok zorr
hoşgeldiniz tanışalım o zaman
bahar buralarda bulamayız
instada bi kadın varya ben onun gibi ganimetci görmedim dünyalarıı götürüyor almanyaya
ho
eylem kar yağıyor şu anda donuyoruz
öbür niki neydi abla kkmevsimmiydi
aç senin çocuk merve doyur şu bebeyi taş gibi uyusun
geçen markette gördüm diyeti bozar diye almadım şeker çok diye diyette işe yararmı ki
ay ekim bu adamlar yaşlanınca napacaz biz benimkide içerde kek yapıyor
yok artık pınar 7 ay kalmış şurda
Sabah muz ve hurma yanına bir çat bardağı süt olsaydı bir de yumurta yarım değil tam olsaydı daha iyi olurdu gibi geldi bana. Yine de güzel tabi afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?