Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen bacı ki iki kere aynı ameliyat oldu 3-4 aydır çekiyor eltiler bu dönemde hep ilgilendiler bi ben el atamadm ben de işte eve getirerek gorumcemle yardımcı oluyorum
Allah yardım etsin bide ameliyattan sonra bol yürüyüş yapması gerekiyor kadın alçılı nasıl yürüsün bakana da zor Görümcen varmış gene yardımcı olur sana

Gecmis olsun canim niye bakmadın benzin ibresine bitiyormu ne kadar kaldi baksaydin ben kırmızıya geldimi yolda kalacak bitecek diye hemen benzinlige giderim acıktırmayacak yogurt yiyebilirsin

Ben hala desteyim bakmayın öğrenci testbcozdugu için yazabiliyorum o gidecek ben ondan sonra yemek yiyecegim ama yarın tartı olduğu için salata balık yiyeyim diyorum
İkimiz de bugün balık tercih etmişiz. Stresli birgün yaşadım ama balık bana her türlü iyi geliyor
Harika bir menü afiyet olsun. Poşe yumurta ne bu arada?
Bende bahar gibi girip girip okuyup son sayfaya gelemeden çıkmam gerekiyor ama şükür bitti
Poniciğim hamileler menü yazmıyor mu sanki hiç senin menünü görmedim.

Selam kızlar
Yoğun bi günün akşamı pert olmuşum
Menümü yazayım
Sabah 10
2 yumurta 2 çeri 2 salatalık 2 dl ekmek
2 yarım ceviz hep 2 olmuş :))
Öğlen 14:30
1 elma 3 tahta form
Akşam 19
3 kaşık kavurma
1 kase salata
1 dl ekmek
Biraz çiğ fıstık
Su 2 litre olur birazdan

İyi akşamlar kızlar, yemeyi erkenden kesmiş ve acıkmış bir bağyan olarak menümü yazayım

Sabah 11:00
1 haşl. Yumurta
1 minik soğan
1 diş sarımsak
Yarım limon baharat
1 dşim ekmek
1 kk peynir

Ara 1 kivi yarım elma
Öğle15:00
1 kase haslama et suyu içinde
1 yumurta kadar et
3 kaşık bulgur
3 kaşık yoğurt

18:00
1 bardak ayran
2 ceviz

2 lt su
30dk yürüyüş

Anammm koca yolun ortasında bide ne içtin sen edibe geçmiş olsun çocuklar uyumuş Allahtan yoksa o stresle bibe çocuklar tepenizde çıldırırdınız
Bigün bende kalacam öyle dibine kadar kullanıyorum eşim kızıyo istasyona gidip benzin almak bile zaman alıyo hiç sevmiyorum
Cipse gelince tamamen stresten yemişsin yoksa sende biliyosun aç kalmanın daha iyi olduğunu
Benzin bitmiş bırak leptin çalışsın dimi ama

Helal sana
Sahalara geri dönmüş mehlika

Cnm boyle az yiyince nasil dayaniosun ya ben olsam.aksam dayanamaz.ne bulsam.yeri.masallah sana

Ben şimdi nasıl bilmiyorum ama gebelik şekeri çekerken ölçüm yapıp şekerimi yüksek görürsem stresten daha beter yükseliyordu. Endişen varsa hiç ertelemeden tahlil yaptır arkadaşım.
Hamile iken yuksek cikiyordu ara surekli diyet filan yaptim.aclik.kan sekerim.dusuk çıkıyor ama insulun direnci baska birseymis diye duydum bi test yaptirmam lzm sagol.cnm

Adı:Tuğçe
Yaşı:28
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 bucuk
Emziriyormusun:hayir
Meslek:El sanatları usta öğreticisiyim
Şu anda çalışıyomusun:çalışmıyorum
Boy:165
Kilo:80.5
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :90+
Kilo alma nedeniniz :hamilelik,emzirme,stres
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

Mersinde yasıyorum.stres anlarında kendimi mutfakta bulanlardanim.101 kilo ile başladım diyete geçen cuma 80.5 tim..Yarın tartı gününden itibaren aktif olarak aranızdayım.

Perşembe menüsü :))

10.00
2 activa

14.15
1 cennet hurması
Yoğurt

17.45
2 yumurta omlet
Peynir
Yogurt

Su 2.5 lt olur
Perşembe menüsü
Kizlar aranizea unsilin direnci olan var mi ya yemek yedikten sonra cok halsizlesiyorum dogumdan sonra birden yemek yeme ataklarim olmaya basladi filan kendimden şüpheleniyorum
Benim vardi 7 ye yakındı hemde ama yemek yeme ataklarından ziyade açlıkta el ayak titremesi ve yemekten sonra uyku ağırlık söz konusuydu bunun icin ogunleri atlamamak gerek ki cok acikip bunlar yasamamak gereklo ama ilaç kullanmadım spor ve diyetle normale indi inusilin ayrı bir test zaten
Kız ben çeyrek depoya geldimi güllerim hem araç için dibini görmek iyi değil hemde garantici bir tipim ben eşimde tam tersi ben almasam almaz . Sen çalışma olayını sormussun evet iş hayatını inanılmaz özledim rüyalarıma bile giriyor ve o sabah çok mutlu uyanıyorum ama şimdi saatlerde alınmadı sabah karanlıkta anneme bırakmak zorundayım yine birakacaktim bu sene ama en emin bacağında sorun çıktı ameliyat olacak sadece doktor erteleyebikdigimiz kar yaşı genç diyor ve kuzey annemi çok yoruyor o işte kaldı ben bu sene de evdeyim ama seneye Allah kerim
Menu

2 hurma yarim muz

Kahvalti 11:30
1 dilim ekmek, yarim yumurta
1kk peynir, az salca, 4zeytin
Domates salatalik

Ara 16:30
1 elma
3 ceviz

Aksam 19:00
1 kepce mantar corbasi
Sebzeli tavuk yemegi
Salata

2lt Su
45dk yuruyus 45p
Afiyet olsun canım
bence o streste sıkıntı değil seni rahatlattigi düşünülunve belki bedenine iyi bile gelmistir

Saatleri unutmuşum 8.30 kahvaltı 2 öğlemsi 5.30 akşam
Bir de yazmayı unutmuşum 4.30’ta yemeği bekleyene kadar bir mandalina
Umarım yatana kadar birşey yememeyi başarabilirim.
Başarırsin bence bu defa daha iyi gidiyorsun
Eskinin çılbıri yeni moda poşe oldu canım
Afiyet olsun canım
Cee deyip kayboluyorsun
Yasemin iki dk iş kızım buna mi üşeniyorsun ya kalda aklın başına gelsin

Menu
17.04
1 kase corba
2 dilim tam bugday ekmek
Bol salata
Yogurt
18.00
Yarim.elma
21.00
Osmanli kahvesi sekersiz
2 lt su
canım akşam 4 sdilim ekmek olmuş birde inusilinden şüphe ediyorsan lütfen sahur yap böyle daha da zor olur senin için

Canim hosgeldin aramiza nr kadsr surede verdin 21 kiloyu merak ettim

canım akşam 4 sdilim ekmek olmuş birde inusilinden şüphe ediyorsan lütfen sahur yap böyle daha da zor olur senin için
Haklisin cnm çorba brokili kereviz filandi baya hafif bisey haslama da diyebiliriz . Haftaya yeniden baslicam oruca sahur yapicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…