Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Sweetyy83
Sevilay hayırdır ayran içtik ayrımı düştük
Hiç muhatap olmuyorsun kaç gündür
Aman herkeste bi trip canim karşıma kim çıkarsa ona yaziyom bu aralar pek aktif olamiyorum haftaya istersen senle rakip olalım yasemincim

Bugünki menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 cay kaşığı tereyağı yağı peynir zeytin 1b kahve
Öğlen
1 tb ıspanak bir kase yoğurt 1 salatalık turşusu 1dilim ekmek
Aksam
İki dilim ekmekle kahvaltı,1b cayok ( çayım kahvem sekersiz herzaman sekersiz iciyorum)
2 lt su
30 dk yürüyüş
@Pnrrr-20

Kimseler yok
herkes açlıktan karnının üstüne yattımı yoksa
Sabah ola herkese umduğunu bula inşallah
Bende yatayım bari
Bende acıktım ya inşallah yarın tartida bu açlığın karşılığını alırız canım

Perşembe menüsü :))

10.00
2 activa

14.15
1 cennet hurması
Yoğurt

17.45
2 yumurta omlet
Peynir
Yogurt

Su 2.5 lt olur
Afiyet olsun abla az yemişsin
Menu
17.04
1 kase corba
2 dilim tam bugday ekmek
Bol salata
Yogurt
18.00
Yarim.elma
21.00
Osmanli kahvesi sekersiz
2 lt su
Az gibi geldi afiyet olsun canim
Güzel menu afiyet olsun tatlim
Menu

2 hurma yarim muz

Kahvalti 11:30
1 dilim ekmek, yarim yumurta
1kk peynir, az salca, 4zeytin
Domates salatalik

Ara 16:30
1 elma
3 ceviz

Aksam 19:00
1 kepce mantar corbasi
Sebzeli tavuk yemegi
Salata

2lt Su
45dk yuruyus 45p
Hamisimizede afiyet olsun
Sağlıklı bir yiyecek almadan, arabanın benzinini kontrol etmemem başta yaptığım hatalar tabi, aşırı şaşkın bir gündü benim için
Bu kadar takma tatlım kazasız belasız atlatmissin cok şükür önüne bak artik

Meraktan soruyorum, sabah ekmek yok ya tereyağını öyle direk mi yedin?

Aynen kesinlikle biraknak yok tayinim cikti oturdugum ilceye artik yol bahanem falan da yok 3:30 olmadan evdeyim ins istikrarli iradeli olursam olmamasi gibi bi durum kesinlikle yok
Hosgeldin canim tayininde ilçeye çıkmış sonunda sevindim
İsmi çok tatlı ama :)benimkilere sundum lakin Asya'ya çok alismislsr kabul etmediler
İsim bulana kadar baya zorlanmistim ben ismi gibi çok güleç Asya da çok hoş
Canim diş donemi filanmi acaba çıktımı dişi hic
Bi belirti yok canım henuz

Bide böyle dene bakalim sebebi ne acaba
Hayırlısı
Bide böyle dene bakalim sebebi ne acaba

Üstüne mi gördün acaba
Kucağına aldığın günlerinde hep birlikte göreceğiz inşallah
Uyuyormustur annesi fazla yorduysan kendini ondan da olur
aç senin çocuk merve doyur şu bebeyi taş gibi uyusun
Tek sorunu açlık olsun kuzu
Çok geçmiş olsun canım yemeseydin iyiydi ama geçmiş gitmiş artık takilma
Hoşgeldin Tuğçe aramiza

Aman herkeste bi trip canim karşıma kim çıkarsa ona yaziyom bu aralar pek aktif olamiyorum haftaya istersen senle rakip olalım yasemincim
bu taş Bana mı Dun azıcık atarliydi.

İyi geceler kızlar alıntılar cevaplayip kacicam hemen benim kızlar uyudu dün geceden uykusuz bir anne olarak gözüm yatağa bakıyor
Canim çocuklar nasıl oldu iyilestimi bende uykusuzum dun oglan oksurdu uyumadim sabahta 6 da uyandilar oğlan uyudu kız oglen yattığı için uyumadı o yatsa bende uyuyacam

Hamile iken yuksek cikiyordu ara surekli diyet filan yaptim.aclik.kan sekerim.dusuk çıkıyor ama insulun direnci baska birseymis diye duydum bi test yaptirmam lzm sagol.cnm
Çok bilmiyorum ama açlık şekerinin düşük çıkması iyi birşey galiba. Benim tokluk düşüğe yakın açlık yüksek çıkıyordu. Bir doktor arkadaşım şeker hastalığına giden yolda önce açlık şekerinde bozulmaya başladığını söylemişti ve dikkat etmem için uyarmıştı. Aslında kilo vermeyi başarsak hepsi düzelir.

Canim çocuklar nasıl oldu iyilestimi bende uykusuzum dun oglan oksurdu uyumadim sabahta 6 da uyandilar oğlan uyudu kız oglen yattığı için uyumadı o yatsa bende uyuyacam
Büyük iyi sevilaycimda hafif Bi öksürük kaldı humada, gülsima dün gece yarım saate bir uyandı akşam da uyumadan önce çok ağladı kabus gibi bir geceydi inşallah bu gece uyur diye umut ediyorum
Senın oğlana da çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…