- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.981
Ya super darisi basimiza menülerini merakla bekliyorum :)Ilk 10 kiloyu 6 haftada verdim biraz ara verip yeniden basladim.diger 11 kilo biraz zor geçti eylül 1 de başlamıştım 9. Haftadayım o şekilde.
Sen kaç kilodasınYa super darisi basimiza menülerini merakla bekliyorum :)
112Sen kaç kilodasın
Aman herkeste bi trip
Hoşgeldin canimHoşbuldum bu arada
Bende acıktım ya inşallah yarın tartida bu açlığın karşılığını alırız canımKimseler yok
herkes açlıktan karnının üstüne yattımı yoksa
Sabah ola herkese umduğunu bula inşallah
Bende yatayım bari
Inan hiç üzülme verilmeyecek kilolar değil bunlar,yeter ki beynin de bitir yeme işini..o zaman ne canin istiyor ne aklina geliyor ciss olanlar. Neyse burada destek için hep beraberiz bu kilolar gidecek
Afiyet olsun abla az yemişsinPerşembe menüsü :))
10.00
2 activa
14.15
1 cennet hurması
Yoğurt
17.45
2 yumurta omlet
Peynir
Yogurt
Su 2.5 lt olur
Az gibi geldi afiyet olsun canimMenu
17.04
1 kase corba
2 dilim tam bugday ekmek
Bol salata
Yogurt
18.00
Yarim.elma
21.00
Osmanli kahvesi sekersiz
2 lt su
Güzel menu afiyet olsun tatlimSelam kızlar
Yoğun bi günün akşamı pert olmuşum
Menümü yazayım
Sabah 10
2 yumurta 2 çeri 2 salatalık 2 dl ekmek
2 yarım ceviz hep 2 olmuş :))
Öğlen 14:30
1 elma 3 tahta form
Akşam 19
3 kaşık kavurma
1 kase salata
1 dl ekmek
Biraz çiğ fıstık
Su 2 litre olur birazdan
Hamisimizede afiyet olsunMenu
2 hurma yarim muz
Kahvalti 11:30
1 dilim ekmek, yarim yumurta
1kk peynir, az salca, 4zeytin
Domates salatalik
Ara 16:30
1 elma
3 ceviz
Aksam 19:00
1 kepce mantar corbasi
Sebzeli tavuk yemegi
Salata
2lt Su
45dk yuruyus 45p
Bu kadar takma tatlım kazasız belasız atlatmissin cok şükür önüne bak artikSağlıklı bir yiyecek almadan, arabanın benzinini kontrol etmemem başta yaptığım hatalar tabi, aşırı şaşkın bir gündü benim için
Kızlar uyuduysa koş sen de yat Merveciğim, dinlenmen lazım.İyi geceler kızlar alıntılar cevaplayip kacicam hemen benim kızlar uyudu dün geceden uykusuz bir anne olarak gözüm yatağa bakıyor
Meraktan soruyorum, sabah ekmek yok ya tereyağını öyle direk mi yedin?Bugünki menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 cay kaşığı tereyağı yağı peynir zeytin 1b kahve
Öğlen
1 tb ıspanak bir kase yoğurt 1 salatalık turşusu 1dilim ekmek
Aksam
İki dilim ekmekle kahvaltı,1b cayok ( çayım kahvem sekersiz herzaman sekersiz iciyorum)
2 lt su
30 dk yürüyüş
@Pnrrr-20
Hosgeldin canim tayininde ilçeye çıkmış sonunda sevindimAynen kesinlikle biraknak yok tayinim cikti oturdugum ilceye artik yol bahanem falan da yok 3:30 olmadan evdeyim ins istikrarli iradeli olursam olmamasi gibi bi durum kesinlikle yok
İsim bulana kadar baya zorlanmistim ben ismi gibi çok güleç Asya da çok hoşİsmi çok tatlı ama :)benimkilere sundum lakin Asya'ya çok alismislsr kabul etmediler
Bi belirti yok canım henuzCanim diş donemi filanmi acaba çıktımı dişi hic
HayırlısıBide böyle dene bakalim sebebi ne acaba
Bide böyle dene bakalim sebebi ne acaba
Üstüne mi gördün acabaKizlar doktordan geldim 8 haftalik hamileymisim
Kalp atislarinida duyduk cok guzel bi duyguydu
Doktor dedi hatta niye daha once gelmedin. Birsuru test yapilcak ama ac karnina tabi artik bursadan donunce pazartesi gidicem sanirm ona gore vitamin vs vericekmis simdilik sadece folik asit kullaniyorm onu zaten oncede baslamistm devam et dedi
Kucağına aldığın günlerinde hep birlikte göreceğiz inşallahHiç belirtin yok muydu
Ben adetime 1 gün hiç huyum olmamasına rağmen öğleden sonra oturduğum yerde uyuyakaldim ,aha dedim bu bı işaret gittim test aldım hemen yaptım ,eşimden önce bizim kızlarla mefkuremle paylaşmıştım hatta testimi hey gidi günler hey:))
Uyuyormustur annesi fazla yorduysan kendini ondan da olurSon gebeliğim diye tadını çıkarmaya çalışıyorum ama kapalı bir kutu o gün misafir gidince uzandım hareket etmiyor salladim çikolata yedim ses soluk yok 1 saat uğraşmisimdir sonra ses verdide rahatladım
Tek sorunu açlık olsun kuzuaç senin çocuk merve doyur şu bebeyi taş gibi uyusun
Çok geçmiş olsun canım yemeseydin iyiydi ama geçmiş gitmiş artık takilmaSelam arkadaşlar,
Bugünüm çok perişan geçti, hala kendime gelemedim. Sözde bir arkadaş ve kızını aldım çocuk tiyatrosuna gittik. Daha yola çıkar çıkmaz bir sürü aksilikler oldu. Uzatmayıp geçiyorum. Dönüşte altı şeritli bir bulvarın ortasında benzinim bitti. Eşim gelip benzin getirene kadar orada öylece bekledik. Allah’tan çocuklar uyudu. Kahvaltı yapıp çıkmıştım eve 4.30’da geldim. Arkadaşımın verdiği bir iki parça cips ve iki bisküviyi yedim. Akşam yemeğini iyi yedim ama hala aç, yorgun ve stresli hissediyorum. Sizce cips ve bisküviyi yine de yemese miydim? Yoksa aç kalmaktan daha mı iyidir?
Hoşgeldin Tuğçe aramizaAdı:Tuğçe
Yaşı:28
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 bucuk
Emziriyormusun:hayir
Meslek:El sanatları usta öğreticisiyim
Şu anda çalışıyomusun:çalışmıyorum
Boy:165
Kilo:80.5
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :90+
Kilo alma nedeniniz :hamilelik,emzirme,stres
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Mersinde yasıyorum.stres anlarında kendimi mutfakta bulanlardanim.101 kilo ile başladım diyete geçen cuma 80.5 tim..Yarın tartı gününden itibaren aktif olarak aranızdayım.
bu taş Bana mı Dun azıcık atarliydi.Aman herkeste bi tripcanim karşıma kim çıkarsa ona yaziyom bu aralar pek aktif olamiyorum haftaya istersen senle rakip olalım yasemincim
Canim çocuklar nasıl oldu iyilestimi bende uykusuzum dun oglan oksurdu uyumadim sabahta 6 da uyandilar oğlan uyudu kız oglen yattığı için uyumadı o yatsa bende uyuyacamİyi geceler kızlar alıntılar cevaplayip kacicam hemen benim kızlar uyudu dün geceden uykusuz bir anne olarak gözüm yatağa bakıyor
Yastığa kafamı koydum bile canım iyi gecelerKızlar uyuduysa koş sen de yat Merveciğim, dinlenmen lazım.
Çok bilmiyorum ama açlık şekerinin düşük çıkması iyi birşey galiba. Benim tokluk düşüğe yakın açlık yüksek çıkıyordu. Bir doktor arkadaşım şeker hastalığına giden yolda önce açlık şekerinde bozulmaya başladığını söylemişti ve dikkat etmem için uyarmıştı. Aslında kilo vermeyi başarsak hepsi düzelir.Hamile iken yuksek cikiyordu ara surekli diyet filan yaptim.aclik.kan sekerim.dusuk çıkıyor ama insulun direnci baska birseymis diye duydum bi test yaptirmam lzm sagol.cnm
Yazmayı unutmuşum 1 dilim ekmekMeraktan soruyorum, sabah ekmek yok ya tereyağını öyle direk mi yedin?
Büyük iyi sevilaycimda hafif Bi öksürük kaldı humada, gülsima dün gece yarım saate bir uyandı akşam da uyumadan önce çok ağladı kabus gibi bir geceydi inşallah bu gece uyur diye umut ediyorumCanim çocuklar nasıl oldu iyilestimi bende uykusuzum dun oglan oksurdu uyumadim sabahta 6 da uyandilar oğlan uyudu kız oglen yattığı için uyumadı o yatsa bende uyuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?