- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.601
ben burdayımmm
bende arada sırada takılıyorum...her zaman değil ...hayatım bebeğime endeksli..o uyuyunca uyuyorum normalde ama bazen bir çılgınlık yapıp şu an olduğu gibi bilgisayar başınada geçebiliyorum..oiy pardon canim :26:
gec saat olunca kimse kalmiyor bir ben kaliyorum sanmistim buralarda gececilerden..
slmmenümü yazayım dedim geçte olsa
2011-10-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Asfalt) 20 dak 126.08
[2] Ev Temizlemek 30 dak 24.822
[3] Pişmaniye (sade) 0.15 PAKET(400 GR 72.6
[4] Kivi (76gr) 1 adet 46
[5] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.25 PORSİYON 50
[6] Peynirli Makarna 0.25 PORSİYON 88.5
[7] Zeytinyağlı Biber Dolma 0.50 PORSİYON 132.5
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Köy Peyniri 30 GRAM 29.4
[11] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[12] Grissini (kepekli) 3 ÇUBUK(6.2GR) 77.04
[13] Sucuk 20 GRAM 90
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
bol suu
Toplam : 848.138 kal.
bende arada sırada takılıyorum...her zaman değil ...hayatım bebeğime endeksli..o uyuyunca uyuyorum normalde ama bazen bir çılgınlık yapıp şu an olduğu gibi bilgisayar başınada geçebiliyorum..
kızlar benim ton balıklı salata yalan olduu...ton balıklı salatayı yaptım, afiyetle yedim...sonra benim kaygana beyaz lahana sarması yollamış....offff yemede yanında yat...onuda hüp diye hüplettim...şimdi karnım burnumda oturuyorum..sporda yok...cumaya Allah kerim bakalım.. .
bu arada takima girip giremeyecegimi ne zaman ogrenebilirim? gerci motivasyonum zaten yuksek ama yarismaya girdigimde daha da yukselecegini dusunuyorum
gülşeker vefalı dost nasılsın ne yapıyosun..???
tşk ederim cnm iyiyim ,sen nasılsın???Bu ara fazla gelemedim topiğe ,teyzem ameliyat oldu bende grip oldum ve annemde sürekli teyzemle ilgilendiği için kardeşimlede sürekli ben ilgileniyorum okula,folklöre,etüte götür-getir ,yemek hazırla-yedir,ev işleri falan derken bittim valla.Aslında teyzemin 2 kızı var biri 25 diğeri 18 yaşında ama bi beceriksizlerki sorma gitsin yada işlerine gelmiyo bilemiyorum artık,3 gün oldu hastaneden çıkaralı teyzemi belli ki geçmiş olsuna geleni olcak bu kadının ama 3 gündür ne evi toparlamışlar (toz alma ,süpürge,balkon yıkama,ütü vs) nede bi kek-börek yapmışlar.Dün annemle gidip hepsini hallettik tam o sırada bir sürü misafir geldi Allahtan işlerimiz bitmişti,bir yandan da kendi evimizle uğraştık bu gripli halimle geberdim valla ama sinirden kudurdum.
tşk ederim cnm iyiyim ,sen nasılsın???Bu ara fazla gelemedim topiğe ,teyzem ameliyat oldu bende grip oldum ve annemde sürekli teyzemle ilgilendiği için kardeşimlede sürekli ben ilgileniyorum okula,folklöre,etüte götür-getir ,yemek hazırla-yedir,ev işleri falan derken bittim valla.Aslında teyzemin 2 kızı var biri 25 diğeri 18 yaşında ama bi beceriksizlerki sorma gitsin yada işlerine gelmiyo bilemiyorum artık,3 gün oldu hastaneden çıkaralı teyzemi belli ki geçmiş olsuna geleni olcak bu kadının ama 3 gündür ne evi toparlamışlar (toz alma ,süpürge,balkon yıkama,ütü vs) nede bi kek-börek yapmışlar.Dün annemle gidip hepsini hallettik tam o sırada bir sürü misafir geldi Allahtan işlerimiz bitmişti,bir yandan da kendi evimizle uğraştık bu gripli halimle geberdim valla ama sinirden kudurdum.
günaydın eda ya ben dün eksilerdeydim bu sabah artılardayım offffffffff hemde çok eksideyken artıya geçtim
canım öylelerine tembel evde kalmış pasaklı derler aferin sana annen ne güzel yetiştirmiş seni ilerde sende çocugunu öyle yetiştirirsin .yarın evlenip gittigi yerde anasına laf sayarlar nasıl yetiştirmiş derler .grip olmuşsun geçmiş olsun bende çok kötü öksürüyorum bide burnum akıyomuş gibi oluyo ama akmıyo burnumu hep yara yaptım bayramda köye gidicem bugün alış verişe gidicem kendime kaliteli 1 hırka 2 bluz alıcam kocaya inat ettim bide pardesü alıcam .yaşasın kötülük
evet canım...sakın kilolu hamile kalma..kendi kilon üerine birde hamile olmanın verdiği kiloda binince insan daha bir bunalıma giriyo.....tecrübe ile sabit.anladim canim :) eh bebek olunca oyle oluyor tabi.. bana da kismet olur umarim bir gun, cok istiyorum. su kilolari bir vereyim de once..
e şu an zaten takıma girmiş bulunuyosun..bu hafta kilo bildirimi yapmayacaksın sadece....bu arada takima girip giremeyecegimi ne zaman ogrenebilirim? gerci motivasyonum zaten yuksek ama yarismaya girdigimde daha da yukselecegini dusunuyorum
ooo herşey üst üste gelmiş desene..çok geçmiş olsun hepinize...bu arada sen mezun oldunmu olmadınmı...püskevit verdimi diplomanı???tşk ederim cnm iyiyim ,sen nasılsın???Bu ara fazla gelemedim topiğe ,teyzem ameliyat oldu bende grip oldum ve annemde sürekli teyzemle ilgilendiği için kardeşimlede sürekli ben ilgileniyorum okula,folklöre,etüte götür-getir ,yemek hazırla-yedir,ev işleri falan derken bittim valla.Aslında teyzemin 2 kızı var biri 25 diğeri 18 yaşında ama bi beceriksizlerki sorma gitsin yada işlerine gelmiyo bilemiyorum artık,3 gün oldu hastaneden çıkaralı teyzemi belli ki geçmiş olsuna geleni olcak bu kadının ama 3 gündür ne evi toparlamışlar (toz alma ,süpürge,balkon yıkama,ütü vs) nede bi kek-börek yapmışlar.Dün annemle gidip hepsini hallettik tam o sırada bir sürü misafir geldi Allahtan işlerimiz bitmişti,bir yandan da kendi evimizle uğraştık bu gripli halimle geberdim valla ama sinirden kudurdum.
canım öylelerine tembel evde kalmış pasaklı derler aferin sana annen ne güzel yetiştirmiş seni ilerde sende çocugunu öyle yetiştirirsin .yarın evlenip gittigi yerde anasına laf sayarlar nasıl yetiştirmiş derler .grip olmuşsun geçmiş olsun bende çok kötü öksürüyorum bide burnum akıyomuş gibi oluyo ama akmıyo burnumu hep yara yaptım bayramda köye gidicem bugün alış verişe gidicem kendime kaliteli 1 hırka 2 bluz alıcam kocaya inat ettim bide pardesü alıcam .yaşasın kötülük
burayayum daaaaaaaa....sen nereyusun kuşummm..bak ben şincik dişçiye gideyurum ...ama korkudan tir tit titreyurum...öğleden sona çaya burayayumm...haydin byeeeeeMurch nerde hoppidick nerdeeee nerdesiniz kızlarrr betul trulyyyyy asyaaa nurkelebekk nereyesunuzzzzz
burayayum daaaaaaaa....sen nereyusun kuşummm..bak ben şincik dişçiye gideyurum ...ama korkudan tir tit titreyurum...öğleden sona çaya burayayumm...haydin byeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?