Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bügun uğrayamadım ya fazla,hava güzeldi manyakça bir temizlik yaptım dip köşe akşamda annemlere gittik..umarım hafta sonları kacamaksiz gidiyordur
Ellerine saglik cnm insallah yarin burda hava guzel olursa bende dip kose temizlik yaomak istiyorum

Ay merak etme kiz ole cok fazlada canim cekmedi ama goruntu guzeldi

Akşam yemeğine kadar az olmuş biraz, daha dengeli olmalı sanki.

Bugun yoldaydim o yuzden ole oldu malesef

ekmek birden çok olmuş cnm

Guzelim eliptik fazla kiloda dizlere çok zararlı
senin icin erken daha
leslie ye devam et sen

Aksam guzel cnm diğer öğünler biraz az olmus
Ben çoook aldım
25

Listeye girdinmiydi 3.takimda

Evt abla yoldaydim o yuzden ole oldu kv de haber vermediydik bsi yapmamis olsa oglen belki bi corba icerdim saglik olsun yarin daha iyi olur insallah

Bende acıktım yaaa bisey yemicem ama
Bugün dışarda soğuk olunca hem üşüdüm hem yoruldum

Cumartesi menüsü

10.00
2 dil. Çavdar ekmekli beyaz peynirli tost
6-7 zeytin

16.00
1 tb sansandw Ekm.
1.5 yumurtadan Pastırmalı omlet
2 - 3 zeytin
Peynir
Domates
1 tk köpük helvasi

18.45
2 kare bitter

Su 2 lt

Ay unutmamışsin hala devam tırtıklamaya cok seviyorum çünkü

senin icin erken daha
leslie ye devam et sen

Ben çoook aldım
25

Listeye girdim 1 ay mı ne kalabildim so ra yaz tatili geldi ben izne ayrıldım.sonra izin kiloma dönemediğimden free deydim abla.
İzin kilom 68.6 idi sanırsam.
Herkese iyi geceler erken uyudu oglum.sabaha erken kalkar uyumaliyimmm
Hehhe cicibebeyi unutmadım ben de hatta tarif istiycem de kaptandan şeyettim
Bir de kısır vardı di mi

He he ağır adımlarla gittim bebeğim haftada 100 200 300
Ayrıca iki ileri 1 geri.
Üst üste 2 hafta kilo varmamışımdır zaar
Ama yine de pes etmedim.
Sende durum nedir bahar. Kaç kg artı

senin icin erken daha
leslie ye devam et sen

Ben çoook aldım
25

25 kilo mu
Ah be ablam.çokmuş.neyse neyse sen 40 küsürleri vermiş bir insansın ablacım.olur olur olur inşallah.

Allah motivemize istikrarımıza nefsimize zeval vermesin aminnnn
Duada sanki bir yanlışlık var, motivemize, istikrarımız zeval vermesin. Amin. Nefsimize zeval vermesin, iyice şımarsın gibi olmuyor mu? Kız yanlış dua edip kilo almayalım
Bigün benim adımda altın harflerle yukarıdaki gibi yazılacakmı acaba
Olur tabi, sana güveniyorum, yaparsın. Senin de ekim2009 gibi değişik bilge yönlerin var. Güzelce birinci olur bizi de motive edersin dostum
Burda eskiye göre az yağmur yağıyor kar da pek yagmuyor
o yüzden koln deki nehirde az su kalmış
Benzin gemileri tam kapasite gelemiyorlarmis
Benzin fiyatlarda uçtu
Buralar da karışık. Avrupa birliğinden çıkış nam-ı diğer brexit ciddi bir ekonomik sıkıntıya neden oluyor sanırım.
Rakip olaraktan Edibe12 istiyorum bu bir meydan okumadir
Ah canım teşekkür ederim, benimle rakip olmak istemene çok mutlu oldum. Kusura bakma geç okudum. Başka hafta artık. Bu hafta Şeyda ile yarışında sana başarılar dilerim
Şimdi gidip sporumu yapaýim
Bak hem rakip olalım demişsin hemen peşine de gidip spor yapayım diyorsun, gözüm korktu şimdiden
Evet menüyü yazmak iyi taktik oluyor tabiki çok başarılı bir menü, afiyet olsun.sŞekersiz ayva reçeli çok tatsız değil mi ya? Yalnız senin menüler bana şimdilik az gibi, 80 olursam seni takibe başlayayım
On numara menü bence, rus salatası da bir değişiklik olmuş, arada iyi oluyor öyle.
Yaseminciğim cumartesiden iyi bir başlangıç olmuş, afiyet olsun
Menün gayet iyi, umarım başka birşey yemeden erkenden yatmışsındır canım.
Önce berbat olan menum yazayim

Saat 15:00
1 kuşbaşıli pide
1 bardak ayran

19:00
1 portakal
Çeyrek nar
2 kaşık yoğurt

3lt su
Tahlil için aç gittin galiba hastaneye. Neyse bugünü de atlattın şükür. Yarın güzel bir kahvaltı yap
Kızlar alışverişten gelince eşimle kahvaltı yaptik 16.00 gibi
Acaba 19-20 gibi yogurt falanmi yesem yoksa bisey yemeyim mi
Su anda cnm istemiyor bisey ama bilemedim
Acıkırsın bence.

3 tane iyi olmuş, başka birşey de yok zaten yanında. Brokolili yumurta güzel oluyor bence, afiyet olsun.
Valla abla ucuz bisey kalmadı ya herşwy uçtu gidiyor
Burası da öyle. Mesela bir demet maydanoz 1 pound yani 8 tl gibi birşey, almaya elim vermiyor. Saksıda yetiştireyim dedim o da tutmadı.
İhmal etme git doktora canım, inşallah herşey yolundadır.

Doğru, yolda olduğunu unutmuşum. Yolculukta zor oluyor gerçekten.

Afiyet olsun. Akşam en azından yoğurt da yeseydin. Köpük helvası nasıl, diyet bir tatlı mı?

Menüm:
Kahvaltı 10
Mantarlı yumurta
1 dilim tb
1 tatlı kaşığı bal
3 zeytin

Öğle 2
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tb

Akşam 6
1 tabak sulu köfte
1 dilim tb
marul

Ara
Mandalina

Spor yok. Su malesef çok az (offf unutuyorum yaaa ne yapacağım su işini bilmiyorum

Ülke nemli diye mi, evin yalıtımı kötü diye mi bilmiyorum, her yerden küf çıkıyor. Mutfakta yeterince dolap yok diye bir çekmeceli dolap koymuştuk. İçinde de kuru bakliyat filan vardı. Baktım bi garip kokmaya başladılar. Arkasını çektik ki dolap da duvar da komple küf. Geçen yıl da aynı kabusu yaşamıştım, çamaşır sularıyla silip bu sefer dolaplarla duvar arasında baya boşluk olarak koymuştuk, yine de kar etmemiş
Bütün gün mutfakla uğraştım, yarın da diğer dolapların arkasına bakacağım ama resmen bakmaya korkuyorum. Yakında taşınacağız zaten, gider ayak uğraştırmasaydı iyiydi

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah çıkacak olan değerler düzgün çıkar.can sıkıcı şeyler gerçekten.antibiyotiği boşuna kullandın mı dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…