- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.521
Ellerine saglik cnm insallah yarin burda hava guzel olursa bende dip kose temizlik yaomak istiyorumBügun uğrayamadım ya fazla,hava güzeldi manyakça bir temizlik yaptım dip köşeakşamda annemlere gittik..umarım hafta sonları kacamaksiz gidiyordur
Insİ Çocuk uyurdu dinlenirsiniz cnmHayırlı geceler kızlar bugun çok yorgunum
Biri rekabet mi dedi..ben varım.
Aynen seydacim birde benim boy kısa bu kilodayim koşup yazık mi edeyim dizlerime
Evet ama onların durum biraz kötü yanı çok fazla böyle şeyler görmüyor çocuklar
Dün kuzeye puzzle almıştım iki tane çocuk bana da babam alacak dedi hay yarabbim benim uyuza da verr birini tekrar alırım sana dedim ama puzzlelari çok kıymetli vermedi içimde kaldı mesela bide onlara alacağım gidincebizde yokluk gördük bilirim benim öz ve öz halam (ki şuan mal yüzünden küstü bize ki evide o aldı yine o kustu ) evde sucuk pişirmiş ben kucukmusum ben onlardayken paylaşmamak için mutfak kapısını kapatıp beni eve göndermiş bı çocuk ne kadar sucuk yiyebilirdi acabada kıskandı
Hepsi aynı bunların
kabak az olmuş canım senin kilonda 6-8 arası yiyebilirsin bence
Menü güzel sporda pınarı etiketlemeyi unutma
Akşam bı ara daha yapabilorsin pide yedim diye aç bırakma kendini bı süt vs ara yap emziriyorsun bide gece çok uyanıyor canım kiz 1 tane inciri süte doğra bı tık kaynatın acayipte sut yapi yor al sana ara öğün
Fotoda daha büyük çıkmış abla 4/1 i bı lokmalik
Bence ara yapmalisin
Neyse canım olur öyle arada bizde kuzeyde viralde boşu boşuna antibiyotik kullanmistik
Yok be süper değil böyle şeyler benim mideme dokunuyor aklın kalmasın kuzu ay keşke atmasaydim
evet çok biliyorlar oturdukları yerden
Akşam yemeğine kadar az olmuş biraz, daha dengeli olmalı sanki.
ekmek birden çok olmuş cnm
Guzelim eliptik fazla kiloda dizlere çok zararlı
senin icin erken daha
leslie ye devam et sen
Aksam guzel cnm diğer öğünler biraz az olmus
Ben çoook aldım
25
Listeye girdinmiydi 3.takimda
Ay unutmamışsinhala devam tırtıklamaya cok seviyorum çünkü
Listeye girdim 1 ay mı ne kalabildim so ra yaz tatili geldi ben izne ayrıldım.sonra izin kiloma dönemediğimden free deydim abla.ekmek birden çok olmuş cnm
senin icin erken daha
leslie ye devam et sen
Ben çoook aldım
25
Hehhe cicibebeyi unutmadım ben de hatta tarif istiycem de kaptandan şeyettimHerkese iyi geceler erken uyudu oglum.sabaha erken kalkar uyumaliyimmm
He he ağır adımlarla gittim bebeğim haftada 100 200 300Kız hala mi cici bebe bı ara oğluna yapıyordun ondan tırtıklıyordun ama beğendim menünu
Abla bu sene herşey ateş pahası incirinden büyük miktarı Türkiye'den ihraç ediliyor hurma olmuş 100tl geçen indirimde buldumda 85 e inmişti
Afiyet olsun abla bitter candır benim oğlumda bitterci yüzde 80 i yiyor valla :)
Bizi de haberdar et dilek inşallah rahim büyümesidir
Aslında yedikce alisiyorsun
Bütün ekmekleri öğlen yemeseydin iyiydi canım :)
Eliptik süper birşey gerçekten ikinci elde alabilirsin letgoda filan var
Afiyet olsun canım
İçebilirsin canım uykunu etkilemiyorsa
ohh canan bu sürede kilo veren tek kişi sensin
25 kilo muekmek birden çok olmuş cnm
senin icin erken daha
leslie ye devam et sen
Ben çoook aldım
25
Duada sanki bir yanlışlık var, motivemize, istikrarımız zeval vermesin. Amin. Nefsimize zeval vermesin, iyice şımarsın gibi olmuyor mu? Kız yanlış dua edip kilo almayalımAllah motivemize istikrarımıza nefsimize zeval vermesin aminnnn
Olur tabi, sana güveniyorum, yaparsın. Senin deBigün benim adımda altın harflerle yukarıdaki gibi yazılacakmı acaba
Buralar da karışık. Avrupa birliğinden çıkış nam-ı diğer brexit ciddi bir ekonomik sıkıntıya neden oluyor sanırım.Burda eskiye göre az yağmur yağıyor kar da pek yagmuyor
o yüzden koln deki nehirde az su kalmış
Benzin gemileri tam kapasite gelemiyorlarmis
Benzin fiyatlarda uçtu
Ah canım teşekkür ederim, benimle rakip olmak istemene çok mutlu oldum. Kusura bakma geç okudum. Başka hafta artık. Bu hafta Şeyda ile yarışında sana başarılar dilerim
Bak hem rakip olalım demişsin hemen peşine de gidip spor yapayım diyorsun, gözüm korktu şimdidenŞimdi gidip sporumu yapaýim
Evet menüyü yazmak iyi taktik oluyorBen bugünün menüsünü yaziyim
Sabah ve öğlen13.30
2 dilim fırında kızarmış ekmek
1 çay kaşığı gerçek tereyağı
2 çay kaşığı şekersiz ayva reçeli
Beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00( az sonra yicem)
2 dilim et
Salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 yapcam :)
Başka da bişey yememek için şimdiden yazdım menüyü
On numara menü bence, rus salatası da bir değişiklik olmuş, arada iyi oluyor öyle.Menüm @seydan94
Sabah (10:00)
1 YK Rus salatası
1 zeytin
1/4 mupiways
2 dilim sucuk
Ara(16;00)
1 minik muz kakaolu
1 fincan sütlü kahve
Akşam(19:00)
4 YK fırında karnabahar( 1 YK çavdar unu 1 bardak süt 1 YK gerçek tereyağı ile beşamel sos yapıp fırına verdim bunun 1/4 u yendi )
3 köfte
Su: 2.5 oldu 3 olur spor : 45dk eliptikPnrrr-12 180 puan
Yaseminciğim cumartesiden iyi bir başlangıç olmuş, afiyet olsunMenüm
Sabah 11
2 haslanmış yumurta beyazı
1 lokma simit
Beyaz peynir maydonoz
2 zeytin
15:00
1 avuç çiğ fıstık ile badem
1 elma
1 bardak kefir
Akşam19
2 karnıyarık küçük
1 köz patates
Bol salata turp pancar havuç
Su 2 litre
Spor jlian level3 120puan
Pnrrr-12
Menün gayet iyi, umarım başka birşey yemeden erkenden yatmışsındır canım.Menum
Sabah 9:00
2d ekmek 2d peynir donates salatalik biber 8 zeytin
Ogle13:00
2 yk mantar salata yogurt 1d ekmek
Ara 2. Kucuk mandalina
Aksam18:30
4yk kabak yemegi 2yk menemen
Turp roka sogan uclusu ve 1 kase yogurt
Ama doymadim niyeyse
Su 2 lt oluryatana kadar
Sppr 45 dk lesli
Tahlil için aç gittin galiba hastaneye. Neyse bugünü de atlattın şükür. Yarın güzel bir kahvaltı yapÖnce berbat olan menum yazayim
Saat 15:00
1 kuşbaşıli pide
1 bardak ayran
19:00
1 portakal
Çeyrek nar
2 kaşık yoğurt
3lt su
Acıkırsın bence.Kızlar alışverişten gelince eşimle kahvaltı yaptik 16.00 gibi
Acaba 19-20 gibi yogurt falanmi yesem yoksa bisey yemeyim mi
Su anda cnm istemiyor bisey ama bilemedim
Mefkurem işte safra kesesinde vardı abla konuşmuştuk o zaman da ameliyat dedilerdi ameliyat kapalı ameliyat oluyormuş zatende emzirdigim için acele etmeyelim dediler ara ara ağrı yapıyor abla fazla acı yada asitli şeyler tukettiigmde falan
3 tane iyi olmuş, başka birşey de yok zaten yanında. Brokolili yumurta güzel oluyor bence, afiyet olsun.Kizlar menu yazip gecmise.bakicam.
Menu
Sabah 11.00
Brokilili yumurta
2 dilim.ekmek
1 dilim.peynir
Domatea salatalik
Ara 15.00
Yarim.muz
2 tane cici bebe
Aksam 18.00
3 tane icli kofte
2 su bardagi ayran
Bol salata
2.5 lt su leslie 1 30 pPnrrr-12
Burası da öyle. Mesela bir demet maydanoz 1 pound yani 8 tl gibi birşey, almaya elim vermiyor. Saksıda yetiştireyim dedim o da tutmadı.Valla abla ucuz bisey kalmadı ya herşwy uçtu gidiyor
İhmal etme git doktora canım, inşallah herşey yolundadır.Selam canlar,bugün hiç tadım yok karın ağrım ve kasılmalarım var pazartesiyi bekliyemiycem acile gidicem inşallah rahmin büyümesinden kaynaklı bir ağrıdır yada usutmusumdur korkum erken doğum riski hayırlısı bakalım
Doğru, yolda olduğunu unutmuşum. Yolculukta zor oluyor gerçekten.Ay merak etme kiz ole cok fazlada canim cekmedi ama goruntu guzeldi
Bugun yoldaydim o yuzden ole oldu malesef
Evt abla yoldaydim o yuzden ole oldu kv de haber vermediydik bsi yapmamis olsa oglen belki bi corba icerdim saglik olsun yarin daha iyi olur insallah
Afiyet olsun. Akşam en azından yoğurt da yeseydin. Köpük helvası nasıl, diyet bir tatlı mı?Bende acıktım yaaa bisey yemicem ama
Bugün dışarda soğuk olunca hem üşüdüm hem yoruldum
Cumartesi menüsü
10.00
2 dil. Çavdar ekmekli beyaz peynirli tost
6-7 zeytin
16.00
1 tb sansandw Ekm.
1.5 yumurtadan Pastırmalı omlet
2 - 3 zeytin
Peynir
Domates
1 tk köpük helvasi
18.45
2 kare bitter
Su 2 lt
Anladım canım
Yasemin söylemiş canım düşük tehlikesine neden olabiliyor
Benim de benimde
İnşallah oda gelir
Bana para tuzağı gibi geldi abla
Sonuçların hepsi çıkmadı kızlar Bi kısmı salı çıkacak bir kısmı 1 hafta sonra bugün çıkanlara baktı
9 tüp kan verdim bugün tiroit ve safra kesesine de ultrasonla bakıldı
Hamilelikte çıkan tiroiddeki nodul hala duruyormus. Bazı değerler yüksek çıktı ama çıkmayan sonuçları bekleyelim dedi ondan sonra daha net konuşabiliriz dedi safra kesesi deki taşlar için buda ameliyat dedi ama aciliyeti yok dedi anlicaniz tam net bisey yok
Gulsimaya gelince doktorumuz acildeki çocuk doktorunun verdiği ilaçları bırakırdı. Ek gıda için 180 günü bitirsin dedi. Kilosu biraz az dedi ama hastalıktan vermiştir toparlar dedi gülsimanın şurubu teke düştü antibiyotik boşuna kullanmışız ona canım sıkıldı
Hey allam
2 kaşık yedim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?