Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman edibe
Allahım sen bizi biliyorsun ne istediğimizi de biliyorsun amin :))

@kkmevsim5
Canim öğretmenim bak sen öğrencilerin e lazımsın bu hızla başlanirmi aşkolsun
İddeali olmamin sebebi ayiptir soylemesi daha önceki rakiplerimi hem yenmisligim vardır da (demi kızlar yanlış hatırlamıyorum)o yüzden bana uygun bir pehlivan daha çıkmadı meydana

Wuuuu çok etkilendim kendinden emin bir dik duruş
Ve cesurca iddialar

Günaydın Aklını başına almış güzel kadın:))

Çok şükür dilek kötü bşey yokmuş
Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin canım dilekim
Amin canım keşke devlet hamilelere ultrason makinesi dagitsa bizde böylelikle yavruya bakıp panik olmayız en ufak şeyde doğurunca geri verirdik:)

Vaaavvv çekişmeli bir hafta bizi bekliyor

antibiyotik bir ormanda bir iki zararlı ot için butun ormanı yakmak gibi birşey antibiyotige düşmeden daima bağışıklığı kuvvetlendirmek lazım ona rağmen mecbur tabi kalinabiloyor
hastane adamı çoğu zaman iyice hasta edebiliyor teshiste iyiler ama tedaviler süreklilik istiyor sonra da başka arızalar çıkıyor

su taşıdığımız can emaneti o kadar zayifki teslim etmek an meselesi bizler öyle tutunmusuzki sanki hiç elimizden cikmiycak gibi
Ölümü düşünmek hayatin tadını kaçırmak değil hayatın gerçek manasını yasamak bu düşünceler e sebep olduğunu için teşekkürll ederim

Benim evde mutfagin balkon kapisinin kosesinden nem aliyor yalitim var ikinci kat ama yinede aliyor ev sicak disarisi soguk olup bitde hava alan bir yer olmayinca olurmus kac kere gosterdik insaatcilara bi cozum olmadi bi an once cik benim kita olsa iki dk durmam
Hastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Cok sukur sevindim canin
Mutlu pazarlar canlar

Daha yatiyomusunuz

Kalkin spor yapın tembeller
Yoook ne yatmasi kahvalti yapildi muyfak dolaplari silindi simdi 50 squat ardindan utu aksamda spor
aksam makarna yemeseydin ya kiz

Günaydın kızlar. :))
Gunaydin
calismis calismis rakibim seni ilk ezen ben olicim merak etme sen

O pehlivano bulfun canom sen merak etme itinayla dikkatle yenecim seni boyle yazdikca beni daha cok hirslandiriyosun emin ol
Gunaydin iyi Pazarlariniz olsun insallah
gunaydin gulum

Gunaydin canim baya hareketli gordum seni
Ben kalkiyim anamgile gidicem daha yataktayim kahvaltımı yapıp evleri toparliyim öperim sizi az yemeli bol sporlu bir gün olsun
Amin canim ins iyi gunler
Günaydın hava guzel ben hemen is başına kalori yakmaya
ooo erjenden spor haa

Tünaydın kızlar uyanır uyanmaz tartilmak oldu isim çok şükür sabıtım komşum geldi uyku setinin yorganı makınasına sigmiyormus onu attık benim makinaya sonra gülsimayı doyur hümaya ve bana kahvaltı hazırla derken bu saat oldu şimdi alıntılar cevaplayip evi toplucam süpürüp sileyim sonrası malum düzen işine kafayı taktığım için onlarla ugrasircam bölüm bölüm yapınca kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…