- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.561
O zaman edibeDuada sanki bir yanlışlık var, motivemize, istikrarımız zeval vermesin. Amin. Nefsimize zeval vermesin, iyice şımarsın gibi olmuyor mu? Kız yanlış dua edip kilo almayalım
Olur tabi, sana güveniyorum, yaparsın. Senin de @ekim2009 gibi değişik bilge yönlerin var. Güzelce birinci olur bizi de motive edersin dostum
Buralar da karışık. Avrupa birliğinden çıkış nam-ı diğer brexit ciddi bir ekonomik sıkıntıya neden oluyor sanırım.
Ah canım teşekkür ederim, benimle rakip olmak istemene çok mutlu oldum. Kusura bakma geç okudum. Başka hafta artık. Bu hafta Şeyda ile yarışında sana başarılar dilerim
Bak hem rakip olalım demişsin hemen peşine de gidip spor yapayım diyorsun, gözüm korktu şimdiden
Evet menüyü yazmak iyi taktik oluyortabiki çok başarılı bir menü, afiyet olsun.sŞekersiz ayva reçeli çok tatsız değil mi ya? Yalnız senin menüler bana şimdilik az gibi, 80 olursam seni takibe başlayayım
On numara menü bence, rus salatası da bir değişiklik olmuş, arada iyi oluyor öyle.
Yaseminciğim cumartesiden iyi bir başlangıç olmuş, afiyet olsun
Menün gayet iyi, umarım başka birşey yemeden erkenden yatmışsındır canım.
Tahlil için aç gittin galiba hastaneye. Neyse bugünü de atlattın şükür. Yarın güzel bir kahvaltı yap
Acıkırsın bence.
3 tane iyi olmuş, başka birşey de yok zaten yanında. Brokolili yumurta güzel oluyor bence, afiyet olsun.
Burası da öyle. Mesela bir demet maydanoz 1 pound yani 8 tl gibi birşey, almaya elim vermiyor. Saksıda yetiştireyim dedim o da tutmadı.
İhmal etme git doktora canım, inşallah herşey yolundadır.
Neden olmasın, kii))))
Tamam tatlım, bu başlangıcın güzelliğine sana dondurma ısmarliyimBiri rekabet mi dedi..ben varım.
Wuuuu çok etkilendim kendinden emin bir dik duruş@kkmevsim5
Canim öğretmenim bak sen öğrencilerin e lazımsın bu hızla başlanirmi aşkolsun
İddeali olmamin sebebi ayiptir soylemesi daha önceki rakiplerimi hem yenmisligim vardır da (demi kızlar yanlış hatırlamıyorum)o yüzden bana uygun bir pehlivan daha çıkmadı meydana
Çok şükür bı sıkıntı yokMuş abla
Çok şükür dilek kötü bşey yokmuşHastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Hastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Sağol kuzum benim sen nasılsin verdinmi güzel haberi babaya aileneCok sukur canim cok sevindim kotu bisi olmamasina
Günaydın Aklını başına almış güzel kadın:))Günaydın günaydın
9. Takımın aklını başına almış kararlı hatunları
Kalkın kendiniz için bişeyler yapın mutlu olun
Günlük planımı yapıyorum spor olarak yürüyüş düşünüyorum
Amin canım keşke devlet hamilelere ultrason makinesi dagitsa bizde böylelikle yavruya bakıp panik olmayız en ufak şeyde doğurunca geri verirdik:)Çok şükür dilek kötü bşey yokmuş
Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin canım dilekim
Vaaavvv çekişmeli bir hafta bizi bekliyor@kkmevsim5
İddeali olmamin sebebi ayiptir soylemesi daha önceki rakiplerimi hem yenmisligim vardır da (demi kızlar yanlış hatırlamıyorum)o yüzden bana uygun bir pehlivan daha çıkmadı meydana
antibiyotik bir ormanda bir iki zararlı ot için butun ormanı yakmak gibi birşey antibiyotige düşmeden daima bağışıklığı kuvvetlendirmek lazım ona rağmen mecbur tabi kalinabiloyoraskrhpozitif antibiyotik için hiç endişe etme bence. Benim kız 40 günlükken kullanmıştı. Biz istemedik, sadece hafif burnu tıkalı gibiydi, ateş filan yoktu. İki gün sonra nefes alması zorlaştı gibi, yoğun bakıma aldılar. Doktor biraz daha vermeseydiniz antibiyotik çocuk elinizde kalacaktı demişti hiç unutamıyorum çok korkmuştum. Bebeklerde bazen minik bünyeleri ateş belirtisi bile veremezmiş. Risk almaya değmez.
Büyürken hep böyle hastamı olacak diye korkmuştum, öyle olmadı çok şükür.
su taşıdığımız can emaneti o kadar zayifki teslim etmek an meselesi bizler öyle tutunmusuzki sanki hiç elimizden cikmiycak gibiGünaydın kızlar, gece yatarken yazacaktım güya, dün yine koşturmaca ve sgün sonunda çocuklarla ders çalışma programı ardından, yastığa çeyrek kala uyumuşum
Kv önceki gün geldi arkadaşınvefat etmiş, kp götürmüyo haydi senle gidelim, gittik akşamladık orda, psikolojim bi tuhaf oldu, yakınlarının feryadı falan etkilendim doğrusu.
Sonra dün yine eşimin halasını ziyarete gittik, o kapı gibi kadın küçücük kalmış diyorlar ah ah..
Ama bu ibretler belki de hayatın kıymetini bildiren bizlere, ve sonunda ne olacağını hatırlatmak, ona göre yaşamak.
Sevdiklerimizin, sağlığımızın değerini bilip daha fazla şükretmek halimize..
Sonra vefat eden kadının yeğeni ve kızı iki gündür bizde kalıyor annesi cenaze evinden dönmedi, onlr da evde kalmaya korkuyorlar.
Bugün pazar bende ses yok baktım yattım bu saate kadar. Şimdi kalkıp kahvaltı hazırlayacam, diyet ne durumlrda derseniz; uydurmaya çalışıyorum her halükarda.
Benim evde mutfagin balkon kapisinin kosesinden nem aliyor yalitim var ikinci kat ama yinede aliyor ev sicak disarisi soguk olup bitde hava alan bir yer olmayinca olurmus kac kere gosterdik insaatcilara bi cozum olmadi bi an once cik benim kita olsa iki dk durmamÜlke nemli diye mi, evin yalıtımı kötü diye mi bilmiyorum, her yerden küf çıkıyor. Mutfakta yeterince dolap yok diye bir çekmeceli dolap koymuştuk. İçinde de kuru bakliyat filan vardı. Baktım bi garip kokmaya başladılar. Arkasını çektik ki dolap da duvar da komple küf. Geçen yıl da aynı kabusu yaşamıştım, çamaşır sularıyla silip bu sefer dolaplarla duvar arasında baya boşluk olarak koymuştuk, yine de kar etmemiş
Bütün gün mutfakla uğraştım, yarın da diğer dolapların arkasına bakacağım ama resmen bakmaya korkuyorum. Yakında taşınacağız zaten, gider ayak uğraştırmasaydı iyiydi
Cok sukur sevindim caninHastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Yoook ne yatmasi kahvalti yapildi muyfak dolaplari silindi simdi 50 squat ardindan utu aksamda sporMutlu pazarlar canlar
Daha yatiyomusunuz
Kalkin spor yapın tembeller
aksam makarna yemeseydin ya kizDünkü menüm;
Sabah 10:30
3 kaşık menemen
1 parça peynir
3 zeytin
1 dl ekmek
Öğlen 14:00
1 kase salata
5 tane barbun balığı
2 dlim ekmek
Akşam 17:00
Bir kase sade makrna
Bir kase yoğurt
Su 1 lt
Spor 45 dk yürüyüş
GunaydinGünaydın kızlar. :))
calismis calismis rakibim seni ilk ezen ben olicim merak etme sendutu sıcak suda pisirdikten sonra icine tereyagi ekleyip yumurta kiriyorsun
Sade bir öğünde yedim haklı olabilirsin
bahar hanimcigim geç kahvaltı yapınca doyana kadar yedim
öğretmenim leptin çok çalışmısmi
güzel menu
abla az yiyorsun
O pehlivano bulfun canom sen merak etme itinayla dikkatle yenecim seni boyle yazdikca beni daha cok hirslandiriyosun emin ol@kkmevsim5
gunaydin gulumGunaydin iyi Pazarlariniz olsun insallah
Gunaydin canim baya hareketli gordum seniGünaydın günaydın
9. Takımın aklını başına almış kararlı hatunları
Kalkın kendiniz için bişeyler yapın mutlu olun
Günlük planımı yapıyorum spor olarak yürüyüş düşünüyorum
Amin canim ins iyi gunlerBen kalkiyim anamgile gidicem daha yataktayim kahvaltımı yapıp evleri toparliyim öperim sizi az yemeli bol sporlu bir gün olsun
ooo erjenden spor haaGünaydın hava guzel ben hemen is başına kalori yakmaya
Amin canım keşke devlet hamilelere ultrason makinesi dagitsa bizde böylelikle yavruya bakıp panik olmayız en ufak şeyde doğurunca geri verirdik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?