Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım bu oldukça iyi oluyor tadı ben beğeniyorum
Hehe yani 60 lı kilolarda anca böyle :)

Canım noldu merak ettim haber et lütfen ama aklına hiç kötü bişey getirme

Şimdi ben burada grupta miyim free de miyim .listede değildim en son.
Mefkurem

He he ağır adımlarla gittim bebeğim haftada 100 200 300
Ayrıca iki ileri 1 geri.
Üst üste 2 hafta kilo varmamışımdır zaar
Ama yine de pes etmedim.
Sende durum nedir bahar. Kaç kg artı
Sen izine çıkalı 6 ay olmadıysa ve artin yüzde 5 den fazla değilse izin kilona dönünce girebilirsin cnm
Bide 3.takim bizim kardeş takimimiz
Onlardan üye çalmış gibi oluruz :)
Sana emek vermişler sonucta
Sen yine burda da ol istediğin zaman sohbete gel

25 kilo mu
Ah be ablam.çokmuş.neyse neyse sen 40 küsürleri vermiş bir insansın ablacım.olur olur olur inşallah.
Artik geçmişi düşünmüyorum önüme bakıyorum cnm
Zaten yaza kadar verecem
9.takimin gucune güveniyorum :))

Burası da öyle. Mesela bir demet maydanoz 1 pound yani 8 tl gibi birşey, almaya elim vermiyor. Saksıda yetiştireyim dedim o
yakınlarda Türk bakkalı falan varmi cnm
Ordada genelde pahalı mı herşey

Afiyet olsun. Akşam en azından yoğurt da yeseydin. Köpük helvası nasıl, diyet bir tatlı mı?
Yok cnm diyet değil
Beyaz köpük gibi bisey
İlk defa aldimda tadına baktım sadece nasıl diye
Normalde yemem

Siseni gözünün önüne koyacan
Yada tele hatırlatma prg. İndir
Menüde guzel çorbanın yanına yoğurt yada yesillik olsaydi
Akşamda yoğurt ilave edebilirdin

Ev dendir cnm biyerden su mu alıyor acabaa
Neyseki tasinacakmisiniz
Çocuklar içinde hic iyi değil

Öyleymiş canım şükür ki

Bacım hormonlar ve internetteki bilgiler en kötüyü düşünmeye itiyor işte:)
Kızım turp gibi gelmeye niyeti felan yokmuşCok sukur agrida neden oluyor önemli değil acikcasi

Evet yakında var bir tane, fiyatları idare eder. Zaten diğer marketlerde bulamayacağımız şeyleri alıyoruz sadece, zeytin filan. Zeytin aslında diğer marketlerde var ama mini minnacık bir paket (7-8 tane) bir dünya para, üstelik çekirdeği çıkarılmış ve tadı da biraz farklı.
Su için program indirmek aklıma geldi ama olup olmadık yerde alarm çalar diye endişe ediyorum.
Evet, küf sağlık için çok kötü, çocuklar için ben de endişe ediyorum. Görünür de su alan bir yer yok gibi ama özellikle dış cephelere bakan duvarlar hafif nemli gibi. Bakalım yeni evde yüzümüz güler inşallah.
Hastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Bebişin iyi olması çok güzel haber

askrhpozitif antibiyotik için hiç endişe etme bence. Benim kız 40 günlükken kullanmıştı. Biz istemedik, sadece hafif burnu tıkalı gibiydi, ateş filan yoktu. İki gün sonra nefes alması zorlaştı gibi, yoğun bakıma aldılar. Doktor biraz daha vermeseydiniz antibiyotik çocuk elinizde kalacaktı demişti hiç unutamıyorum çok korkmuştum. Bebeklerde bazen minik bünyeleri ateş belirtisi bile veremezmiş. Risk almaya değmez.
Büyürken hep böyle hastamı olacak diye korkmuştum, öyle olmadı çok şükür.

Ay unutmamışsin hala devam tırtıklamaya cok seviyorum çünkü
Zuhal abla duymasın hepimizi tirtiklar
Bende hem pilav hem çorba diyordum ki bulgurmus afiyet olsun
Abla sana gelip yemek yapacağım için kurudu derdi annem bende kahvaltıyı çok severim ama ekmeği fazla kaciriyorum akşam kahvaltı gibi olursa ee bide kuzey var yemek yemesi lazım :)
He he ağır adımlarla gittim bebeğim haftada 100 200 300
Ayrıca iki ileri 1 geri.
Üst üste 2 hafta kilo varmamışımdır zaar
Ama yine de pes etmedim.
Sende durum nedir bahar. Kaç kg artı
ayrıldığımdan +1 kg suan canım

Sporsuz olmaz ki canım , tmm o zaman haftaya benimsin bebek kimselere söz verme yine burda buluşalım
Sıcak sıcak tarhana çorbası kilon az olsa yanındaki ekmeğe laf ederdim ama sana göre normal güzel menü afiyet olsun
Yalıtımdan canım iki üç sene önce bizimde dış kısma bakan yerlerde çatıya yakın kısımdan oluyordu az az yalıtım yenilendi şimdi hicbirseycik yok
Hastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
çok şükür , her bebek yeniden annelik işte iki taneyi doğuran sen değilmissin gibi dimi ama sen yinede herşeye çok koşturma artık

Abla sana gelip yemek yapacağım için kurudu derdi annem bende kahvaltıyı çok severim ama ekmeği fazla kaciriyorum akşam kahvaltı gibi olursa ee bide kuzey var yemek yemesi lazım :
Yemek vardı da tatlım
Eşim gececi çalıştı ya kalkınca kahvaltı istedi
Bende seviyorum
Sabahta yumurta yemeyince cnm istedi

Günaydın kızlar, gece yatarken yazacaktım güya, dün yine koşturmaca ve sgün sonunda çocuklarla ders çalışma programı ardından, yastığa çeyrek kala uyumuşum

Kv önceki gün geldi arkadaşınvefat etmiş, kp götürmüyo haydi senle gidelim, gittik akşamladık orda, psikolojim bi tuhaf oldu, yakınlarının feryadı falan etkilendim doğrusu.
Sonra dün yine eşimin halasını ziyarete gittik, o kapı gibi kadın küçücük kalmış diyorlar ah ah..

Ama bu ibretler belki de hayatın kıymetini bildiren bizlere, ve sonunda ne olacağını hatırlatmak, ona göre yaşamak.
Sevdiklerimizin, sağlığımızın değerini bilip daha fazla şükretmek halimize..
Sonra vefat eden kadının yeğeni ve kızı iki gündür bizde kalıyor annesi cenaze evinden dönmedi, onlr da evde kalmaya korkuyorlar.
Bugün pazar bende ses yok baktım yattım bu saate kadar. Şimdi kalkıp kahvaltı hazırlayacam, diyet ne durumlrda derseniz; uydurmaya çalışıyorum her halükarda.

dutu sıcak suda pisirdikten sonra icine tereyagi ekleyip yumurta kiriyorsun

öğlen ekmek 2 olsa daha mı iyi olurdu acaba?
Sade bir öğünde yedim haklı olabilirsin
bahar hanimcigim geç kahvaltı yapınca doyana kadar yedim

Neyse ben yatar biz de pazar falan yok sekize gelneden ayakta oglan oyizden hem erkwn yatar dinlenirim hemde leptin calissin azicik optum herkesle gorusuruz ozellikle istikrar1986 seninle guzel rakibim
öğretmenim leptin çok çalışmısmi

güzel menu

abla az yiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…