- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.541
Duada sanki bir yanlışlık var, motivemize, istikrarımız zeval vermesin. Amin. Nefsimize zeval vermesin, iyice şımarsın gibi olmuyor mu? Kız yanlış dua edip kilo almayalım
Olur tabi, sana güveniyorum, yaparsın. Senin de @ekim2009 gibi değişik bilge yönlerin var. Güzelce birinci olur bizi de motive edersin dostum
Buralar da karışık. Avrupa birliğinden çıkış nam-ı diğer brexit ciddi bir ekonomik sıkıntıya neden oluyor sanırım.
Ah canım teşekkür ederim, benimle rakip olmak istemene çok mutlu oldum. Kusura bakma geç okudum. Başka hafta artık. Bu hafta Şeyda ile yarışında sana başarılar dilerim
Bak hem rakip olalım demişsin hemen peşine de gidip spor yapayım diyorsun, gözüm korktu şimdiden
Evet menüyü yazmak iyi taktik oluyortabiki çok başarılı bir menü, afiyet olsun.sŞekersiz ayva reçeli çok tatsız değil mi ya? Yalnız senin menüler bana şimdilik az gibi, 80 olursam seni takibe başlayayım
On numara menü bence, rus salatası da bir değişiklik olmuş, arada iyi oluyor öyle.
Yaseminciğim cumartesiden iyi bir başlangıç olmuş, afiyet olsun
Menün gayet iyi, umarım başka birşey yemeden erkenden yatmışsındır canım.
Tahlil için aç gittin galiba hastaneye. Neyse bugünü de atlattın şükür. Yarın güzel bir kahvaltı yap
Acıkırsın bence.
3 tane iyi olmuş, başka birşey de yok zaten yanında. Brokolili yumurta güzel oluyor bence, afiyet olsun.
Burası da öyle. Mesela bir demet maydanoz 1 pound yani 8 tl gibi birşey, almaya elim vermiyor. Saksıda yetiştireyim dedim o da tutmadı.
İhmal etme git doktora canım, inşallah herşey yolundadır.
Selam canlar,bugün hiç tadım yok karın ağrım ve kasılmalarım var pazartesiyi bekliyemiycem acile gidicem inşallah rahmin büyümesinden kaynaklı bir ağrıdır yada usutmusumdur korkum erken doğum riski hayırlısı bakalım
Sen izine çıkalı 6 ay olmadıysa ve artin yüzde 5 den fazla değilse izin kilona dönünce girebilirsin cnmHe he ağır adımlarla gittim bebeğim haftada 100 200 300
Ayrıca iki ileri 1 geri.
Üst üste 2 hafta kilo varmamışımdır zaar
Ama yine de pes etmedim.
Sende durum nedir bahar. Kaç kg artı
Artik geçmişi düşünmüyorum önüme bakıyorum cnm25 kilo mu
Ah be ablam.çokmuş.neyse neyse sen 40 küsürleri vermiş bir insansın ablacım.olur olur olur inşallah.
yakınlarda Türk bakkalı falan varmi cnmBurası da öyle. Mesela bir demet maydanoz 1 pound yani 8 tl gibi birşey, almaya elim vermiyor. Saksıda yetiştireyim dedim o
Yok cnm diyet değilAfiyet olsun. Akşam en azından yoğurt da yeseydin. Köpük helvası nasıl, diyet bir tatlı mı?
Siseni gözünün önüne koyacanMenüm:
Kahvaltı 10
Mantarlı yumurta
1 dilim tb
1 tatlı kaşığı bal
3 zeytin
Öğle 2
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tb
Akşam 6
1 tabak sulu köfte
1 dilim tb
marul
Ara
Mandalina
Spor yok. Su malesef çok az (offf unutuyorum yaaa ne yapacağım su işini bilmiyorum
Ev dendir cnm biyerden su mu alıyor acabaaÜlke nemli diye mi, evin yalıtımı kötü diye mi bilmiyorum, her yerden küf çıkıyor. Mutfakta yeterince dolap yok diye bir çekmeceli dolap koymuştuk. İçinde de kuru bakliyat filan vardı. Baktım bi garip kokmaya başladılar. Arkasını çektik ki dolap da duvar da komple küf. Geçen yıl da aynı kabusu yaşamıştım, çamaşır sularıyla silip bu sefer dolaplarla duvar arasında baya boşluk olarak koymuştuk, yine de kar etmemiş
Bütün gün mutfakla uğraştım, yarın da diğer dolapların arkasına bakacağım ama resmen bakmaya korkuyorum. Yakında taşınacağız zaten, gider ayak uğraştırmasaydı iyiydi
Çok şükür bı sıkıntı yokMuş ablaGecmis olsun cnm cokmu yordun kendini yoksa
İnş önemli bisey yoktur
Haber et merak ederiz
Şeydam erken doğum geldi aklıma ondan endisenlendim sadeceCanım noldu merak ettim haber et lütfen ama aklına hiç kötü bişey getirme
Öyleymiş canım şükür kiKız hala mi cici bebe bı ara oğluna yapıyordun ondan tırtıklıyordun ama beğendim menünu
Abla bu sene herşey ateş pahası incirinden büyük miktarı Türkiye'den ihraç ediliyor hurma olmuş 100tl geçen indirimde buldumda 85 e inmişti
Afiyet olsun abla bitter candır benim oğlumda bitterci yüzde 80 i yiyor valla :)
Bizi de haberdar et dilek inşallah rahim büyümesidir
Aslında yedikce alisiyorsun
Bütün ekmekleri öğlen yemeseydin iyiydi canım :)
Eliptik süper birşey gerçekten ikinci elde alabilirsin letgoda filan var
Afiyet olsun canım
İçebilirsin canım uykunu etkilemiyorsa
ohh canan bu sürede kilo veren tek kişi sensin
Bacım hormonlar ve internetteki bilgiler en kötüyü düşünmeye itiyor işte:)Canim afiyet olsun güzel menu
Afiyet olsun canimcim
Jlian leslie gibi mi canim hic duymadim. Afiyet olsun
Instagram da kilo veren tüm bayanlar eliptik ile veriyor hatta bende almak istiyorum esimi ikna etmeye calisiyorum sen eşine bakma cnm erkekler hep böyle kiskaniyor belkide seni :)
Cnm aksam.yemeginde sebze varmış doyana kadar yeseydin ya .
Canim.sen emziriyosun beslemene dikkat etmelisin pide yedin die ac kalma cnm
Canim.stres yapma daha da artar kasilmalarin insallah oyle bi durum.yokturdur gecmis olsun
Dut kavurmasi mi o nasil.oluyor cnm afiyet olsun menu güzelmiş
Çok şükür cnmÇok şükür bı sıkıntı yokMuş abla
Evet yakında var bir tane, fiyatları idare eder. Zaten diğer marketlerde bulamayacağımız şeyleri alıyoruz sadece, zeytin filan. Zeytin aslında diğer marketlerde var ama mini minnacık bir paket (7-8 tane) bir dünya para, üstelik çekirdeği çıkarılmış ve tadı da biraz farklı.yakınlarda Türk bakkalı falan varmi cnm
Ordada genelde pahalı mı herşey
Siseni gözünün önüne koyacan
Yada tele hatırlatma prg. İndir
Menüde guzel çorbanın yanına yoğurt yada yesillik olsaydi
Akşamda yoğurt ilave edebilirdin
Ev dendir cnm biyerden su mu alıyor acabaa
Neyseki tasinacakmisiniz
Çocuklar içinde hic iyi değil
Bebişin iyi olması çok güzel haberHastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Zuhal abla duymasın hepimizi tirtiklarAy unutmamışsinhala devam tırtıklamaya cok seviyorum çünkü
Bende hem pilav hem çorba diyordum ki bulgurmus afiyet olsunKahvalti 10.30
Kepek ekmek arasına dilim kaşarli tost
Çeri domates 2 tane
Şekersiz çay
1 yk bal-4 ceviz
Yeşilçay
Akşam 18.00
1 kase ezogelin çorbası
Küçük tabak zeytinyağlı taze fasulye
4 yk pilav
Maden suyu-yesilcay
Spor yapmadım ama fazla aktif bir gündü,su fazlasıyla içildi
Abla sana gelip yemek yapacağım için kurudu derdi annem bende kahvaltıyı çok severim ama ekmeği fazla kaciriyorum akşam kahvaltı gibi olursa ee bide kuzey var yemek yemesi lazım :)Bende acıktım yaaa bisey yemicem ama
Bugün dışarda soğuk olunca hem üşüdüm hem yoruldum
Cumartesi menüsü
10.00
2 dil. Çavdar ekmekli beyaz peynirli tost
6-7 zeytin
16.00
1 tb sansandw Ekm.
1.5 yumurtadan Pastırmalı omlet
2 - 3 zeytin
Peynir
Domates
1 tk köpük helvasi
18.45
2 kare bitter
Su 2 lt
ayrıldığımdan +1 kg suan canımHe he ağır adımlarla gittim bebeğim haftada 100 200 300
Ayrıca iki ileri 1 geri.
Üst üste 2 hafta kilo varmamışımdır zaar
Ama yine de pes etmedim.
Sende durum nedir bahar. Kaç kg artı
Sporsuz olmaz ki canım , tmm o zaman haftaya benimsin bebek kimselere söz verme yine burda buluşalımDuada sanki bir yanlışlık var, motivemize, istikrarımız zeval vermesin. Amin. Nefsimize zeval vermesin, iyice şımarsın gibi olmuyor mu? Kız yanlış dua edip kilo almayalım
Olur tabi, sana güveniyorum, yaparsın. Senin de @ekim2009 gibi değişik bilge yönlerin var. Güzelce birinci olur bizi de motive edersin dostum
Buralar da karışık. Avrupa birliğinden çıkış nam-ı diğer brexit ciddi bir ekonomik sıkıntıya neden oluyor sanırım.
Ah canım teşekkür ederim, benimle rakip olmak istemene çok mutlu oldum. Kusura bakma geç okudum. Başka hafta artık. Bu hafta Şeyda ile yarışında sana başarılar dilerim
Bak hem rakip olalım demişsin hemen peşine de gidip spor yapayım diyorsun, gözüm korktu şimdiden
Evet menüyü yazmak iyi taktik oluyortabiki çok başarılı bir menü, afiyet olsun.sŞekersiz ayva reçeli çok tatsız değil mi ya? Yalnız senin menüler bana şimdilik az gibi, 80 olursam seni takibe başlayayım
On numara menü bence, rus salatası da bir değişiklik olmuş, arada iyi oluyor öyle.
Yaseminciğim cumartesiden iyi bir başlangıç olmuş, afiyet olsun
Menün gayet iyi, umarım başka birşey yemeden erkenden yatmışsındır canım.
Tahlil için aç gittin galiba hastaneye. Neyse bugünü de atlattın şükür. Yarın güzel bir kahvaltı yap
Acıkırsın bence.
3 tane iyi olmuş, başka birşey de yok zaten yanında. Brokolili yumurta güzel oluyor bence, afiyet olsun.
Burası da öyle. Mesela bir demet maydanoz 1 pound yani 8 tl gibi birşey, almaya elim vermiyor. Saksıda yetiştireyim dedim o da tutmadı.
İhmal etme git doktora canım, inşallah herşey yolundadır.
Sıcak sıcak tarhana çorbası kilon az olsa yanındaki ekmeğe laf ederdim ama sana göre normal güzel menü afiyet olsunMenüm:
Kahvaltı 10
Mantarlı yumurta
1 dilim tb
1 tatlı kaşığı bal
3 zeytin
Öğle 2
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tb
Akşam 6
1 tabak sulu köfte
1 dilim tb
marul
Ara
Mandalina
Spor yok. Su malesef çok az (offf unutuyorum yaaa ne yapacağım su işini bilmiyorum
Yalıtımdan canım iki üç sene önce bizimde dış kısma bakan yerlerde çatıya yakın kısımdan oluyordu az az yalıtım yenilendi şimdi hicbirseycik yokÜlke nemli diye mi, evin yalıtımı kötü diye mi bilmiyorum, her yerden küf çıkıyor. Mutfakta yeterince dolap yok diye bir çekmeceli dolap koymuştuk. İçinde de kuru bakliyat filan vardı. Baktım bi garip kokmaya başladılar. Arkasını çektik ki dolap da duvar da komple küf. Geçen yıl da aynı kabusu yaşamıştım, çamaşır sularıyla silip bu sefer dolaplarla duvar arasında baya boşluk olarak koymuştuk, yine de kar etmemiş
Bütün gün mutfakla uğraştım, yarın da diğer dolapların arkasına bakacağım ama resmen bakmaya korkuyorum. Yakında taşınacağız zaten, gider ayak uğraştırmasaydı iyiydi
çok şükür , her bebek yeniden annelik işte iki taneyi doğuran sen değilmissin gibi dimiHastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Daha yatmadinmiGününüz güzel olsun ben yatıyorum yaklaşık 1.5 saattir uyumaya çalışıyorum zaten olmuyor
Yemek vardı da tatlımAbla sana gelip yemek yapacağım için kurudu derdi annem bende kahvaltıyı çok severim ama ekmeği fazla kaciriyorum akşam kahvaltı gibi olursa ee bide kuzey var yemek yemesi lazım :
dutu sıcak suda pisirdikten sonra icine tereyagi ekleyip yumurta kiriyorsunCanim afiyet olsun güzel menu
Afiyet olsun canimcim
Jlian leslie gibi mi canim hic duymadim. Afiyet olsun
Instagram da kilo veren tüm bayanlar eliptik ile veriyor hatta bende almak istiyorum esimi ikna etmeye calisiyorum sen eşine bakma cnm erkekler hep böyle kiskaniyor belkide seni :)
Cnm aksam.yemeginde sebze varmış doyana kadar yeseydin ya .
Canim.sen emziriyosun beslemene dikkat etmelisin pide yedin die ac kalma cnm
Canim.stres yapma daha da artar kasilmalarin insallah oyle bi durum.yokturdur gecmis olsun
Dut kavurmasi mi o nasil.oluyor cnm afiyet olsun menu güzelmiş
Sade bir öğünde yedim haklı olabilirsinöğlen ekmek 2 olsa daha mı iyi olurdu acaba?
bahar hanimcigim geç kahvaltı yapınca doyana kadar yedimKız hala mi cici bebe bı ara oğluna yapıyordun ondan tırtıklıyordun ama beğendim menünu
Abla bu sene herşey ateş pahası incirinden büyük miktarı Türkiye'den ihraç ediliyor hurma olmuş 100tl geçen indirimde buldumda 85 e inmişti
Afiyet olsun abla bitter candır benim oğlumda bitterci yüzde 80 i yiyor valla :)
Bizi de haberdar et dilek inşallah rahim büyümesidir
Aslında yedikce alisiyorsun
Bütün ekmekleri öğlen yemeseydin iyiydi canım :)
Eliptik süper birşey gerçekten ikinci elde alabilirsin letgoda filan var
Afiyet olsun canım
İçebilirsin canım uykunu etkilemiyorsa
ohh canan bu sürede kilo veren tek kişi sensin
öğretmenim leptin çok çalışmısmiNeyse ben yatar biz de pazar falan yok sekize gelneden ayakta oglan oyizden hem erkwn yatar dinlenirim hemde leptin calissin azicik optum herkesle gorusuruz ozellikleistikrar1986 seninle guzel rakibim
güzel menuKahvalti 10.30
Kepek ekmek arasına dilim kaşarli tost
Çeri domates 2 tane
Şekersiz çay
1 yk bal-4 ceviz
Yeşilçay
Akşam 18.00
1 kase ezogelin çorbası
Küçük tabak zeytinyağlı taze fasulye
4 yk pilav
Maden suyu-yesilcay
Spor yapmadım ama fazla aktif bir gündü,su fazlasıyla içildi
abla az yiyorsunBende acıktım yaaa bisey yemicem ama
Bugün dışarda soğuk olunca hem üşüdüm hem yoruldum
Cumartesi menüsü
10.00
2 dil. Çavdar ekmekli beyaz peynirli tost
6-7 zeytin
16.00
1 tb sansandw Ekm.
1.5 yumurtadan Pastırmalı omlet
2 - 3 zeytin
Peynir
Domates
1 tk köpük helvasi
18.45
2 kare bitter
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?