- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.581
Duzen icin neye karar verdin cnmTünaydın kızlar uyanır uyanmaz tartilmak oldu isim çok şükür sabıtım komşum geldi uyku setinin yorganı makınasına sigmiyormus onu attık benim makinaya sonra gülsimayı doyur hümaya ve bana kahvaltı hazırla derken bu saat oldu şimdi alıntılar cevaplayip evi toplucam süpürüp sileyim sonrası malum düzen işine kafayı taktığım için onlarla ugrasircam bölüm bölüm yapınca kolay oluyor
Evet canım aç karnına vermem gerek tahliller vardı o yüzdenDuada sanki bir yanlışlık var, motivemize, istikrarımız zeval vermesin. Amin. Nefsimize zeval vermesin, iyice şımarsın gibi olmuyor mu? Kız yanlış dua edip kilo almayalım
Olur tabi, sana güveniyorum, yaparsın. Senin de @ekim2009 gibi değişik bilge yönlerin var. Güzelce birinci olur bizi de motive edersin dostum
Buralar da karışık. Avrupa birliğinden çıkış nam-ı diğer brexit ciddi bir ekonomik sıkıntıya neden oluyor sanırım.
Ah canım teşekkür ederim, benimle rakip olmak istemene çok mutlu oldum. Kusura bakma geç okudum. Başka hafta artık. Bu hafta Şeyda ile yarışında sana başarılar dilerim
Bak hem rakip olalım demişsin hemen peşine de gidip spor yapayım diyorsun, gözüm korktu şimdiden
Evet menüyü yazmak iyi taktik oluyortabiki çok başarılı bir menü, afiyet olsun.sŞekersiz ayva reçeli çok tatsız değil mi ya? Yalnız senin menüler bana şimdilik az gibi, 80 olursam seni takibe başlayayım
On numara menü bence, rus salatası da bir değişiklik olmuş, arada iyi oluyor öyle.
Yaseminciğim cumartesiden iyi bir başlangıç olmuş, afiyet olsun
Menün gayet iyi, umarım başka birşey yemeden erkenden yatmışsındır canım.
Tahlil için aç gittin galiba hastaneye. Neyse bugünü de atlattın şükür. Yarın güzel bir kahvaltı yap
Acıkırsın bence.
3 tane iyi olmuş, başka birşey de yok zaten yanında. Brokolili yumurta güzel oluyor bence, afiyet olsun.
Burası da öyle. Mesela bir demet maydanoz 1 pound yani 8 tl gibi birşey, almaya elim vermiyor. Saksıda yetiştireyim dedim o da tutmadı.
İhmal etme git doktora canım, inşallah herşey yolundadır.
Çok zor bir durum canım kolay gelsinÜlke nemli diye mi, evin yalıtımı kötü diye mi bilmiyorum, her yerden küf çıkıyor. Mutfakta yeterince dolap yok diye bir çekmeceli dolap koymuştuk. İçinde de kuru bakliyat filan vardı. Baktım bi garip kokmaya başladılar. Arkasını çektik ki dolap da duvar da komple küf. Geçen yıl da aynı kabusu yaşamıştım, çamaşır sularıyla silip bu sefer dolaplarla duvar arasında baya boşluk olarak koymuştuk, yine de kar etmemiş
Bütün gün mutfakla uğraştım, yarın da diğer dolapların arkasına bakacağım ama resmen bakmaya korkuyorum. Yakında taşınacağız zaten, gider ayak uğraştırmasaydı iyiydi
Kullanmasaydiniz iyi olurdu dedi 2,3 kere sordu kullandik mi diye diğer suruplara da gerek yokmuş dedi grip olmuş o gripteki balgamda öksuruge neden oluyormuş sık sık burnunu temizleyip birde iburamini sadece 5 gün kullanmak yeterli olur dedi herhangi bir sıkıntıda beni arayın yada whatsaptan yazın dediÇok geçmiş olsun canım ya inşallah çıkacak olan değerler düzgün çıkar.can sıkıcı şeyler gerçekten.antibiyotiği boşuna kullandın mı dedi doktor?
Çok şükür kuzum annelik işte en ufak şeylerde bile evham yapıyoruz hele anne karnında ne halde olduğunu bilmiyorsun 2 kat endiseli oluyor insanHastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Valla bilmiyorum canım acildeki doktor pek içime sinmedi ama kullansam mi kullanmasam mi derken el mahkum kullandım ciğerlere inerse hastaneye yatmak zorunda kalır falan demiştiaskrhpozitif antibiyotik için hiç endişe etme bence. Benim kız 40 günlükken kullanmıştı. Biz istemedik, sadece hafif burnu tıkalı gibiydi, ateş filan yoktu. İki gün sonra nefes alması zorlaştı gibi, yoğun bakıma aldılar. Doktor biraz daha vermeseydiniz antibiyotik çocuk elinizde kalacaktı demişti hiç unutamıyorum çok korkmuştum. Bebeklerde bazen minik bünyeleri ateş belirtisi bile veremezmiş. Risk almaya değmez.
Büyürken hep böyle hastamı olacak diye korkmuştum, öyle olmadı çok şükür.
Valla canım fazlalıkları atıyorum verilecekse vericem değerlendirebilceksem değerlendirmeye yoksa çöp ilk yatak odasından başladım herseyi daha düzenli katılıyorum daha az yer kaplıca şekilde VSDuzen icin neye karar verdin cnm
Ayyyy 100 ler grubu deyince kendimi çok kötü hissettim hemen 99 a inelim bu hafta hadi fıstıklar ilk hedefimiz 90lar100 ler grubu bi sen ben eylem varız istersen 3 lü oluruz
Gerci sen bizi sollayip geçersin
Hem gençsin hem emziriyon
Ben hafta sonu bebek baktım o yüzden telim yoktu. Şimdi gördüm ve kabul ettimBu hafta kimler rakip oldu bakalım
Benim gördüğüm
@Habinar
@Sweetyy83
@kkkmevsim5
@istikrar1986
Beneyledi ye teklif ettim ama görünmedi kaçtı heralde :)
Herkes rakibini bulsun
Bide kim kimi tutuyor gorelim bakalım
Bu hafta listeye girecegi için aysenuru tutuyorum
Sevilayla yasim arasinda karar veremedim
Ama yasim bu hafta guzel bi eksi hediye edecektir bize
Onu tutayim :) ) )
Yaaaaaa ben ilk defa ismimi buraya yazdırdım çok mutluyum.
Yap tabiii ufak ödüller gayet iyi geliyor.Afiyet olsun, iyi olmuş menün. Cuma olduğu için sütlaç da çok sorun değil. Acaba haftaya cuma ben de sütlaç mı yapsam(Tabiki hedefi tutturursam)
Canan hoşgeldinnBebeler uyuyunca telefona bakabiliyorum kızlar hala.
O yüzden gündüzleri zor.
Hele haftasonları eşim evdeyken 3 çocuklu modundayım zira kendisi de çocuk gibi ilgi istiyor.
İyi geceler
Çok teşekkür ederim
Yok ben rakip olmayayım sana serbest geziciyim yoksa sen beni yersin çiğ çiğAbla daha yemedin mi ya bugün aç mı gezdin
Sus kizcuma bugün çok şey etme
ay bu balonlar bana dimi ben çok severim , hatta bı resmim var 5-6 yaşındayım ucann balon almışlar hepimize benim ki kaçmış tutmuşlar geriye ve ben balonu cimcikliyorum kaçtı diye
Ay yok ve çekilir dert değil ben demir hapını aç karına alınca oluyordu doktorum yemekten 2 saat sonra al dedi de dunyama ışık geldi hamilelikte çok kötü benim annemin kuşmaktan midesinden kan gelirmiş artık iyi ki cekmemisim
bitki çayları içmiyoruz , salam sosis yemiyoruz , sucuk çok arada iyice pişecek ve kaliteli olacak , et ürünlerine hamilelikte eldivensiz dokunmuyoruz ve iyi pişmiş yiyoruz
Hadi bakalım bu durumda sporda rakibimsin
oyyy tebrik ederim bireyseller
hiç beni ayrıca tebrik etme zaten baharda liste yapmış aaaa tebrikler bahar ne güzelde yapmışim canım kendim
Bugün temizlik sporu yapıyorm bnMutlu pazarlar canlar
Daha yatiyomusunuz
Kalkin spor yapın tembeller
vefat edene Allah rahmet etsin cnmGünaydın kızlar, gece yatarken yazacaktım güya, dün yine koşturmaca ve sgün sonunda çocuklarla ders çalışma programı ardından, yastığa çeyrek kala uyumuşum
Kv önceki gün geldi arkadaşınvefat etmiş, kp götürmüyo haydi senle gidelim, gittik akşamladık orda, psikolojim bi tuhaf oldu, yakınlarının feryadı falan etkilendim doğrusu.
Sonra dün yine eşimin halasını ziyarete gittik, o kapı gibi kadın küçücük kalmış diyorlar ah ah..
Ama bu ibretler belki de hayatın kıymetini bildiren bizlere, ve sonunda ne olacağını hatırlatmak, ona göre yaşamak.
Sevdiklerimizin, sağlığımızın değerini bilip daha fazla şükretmek halimize..
Sonra vefat eden kadının yeğeni ve kızı iki gündür bizde kalıyor annesi cenaze evinden dönmedi, onlr da evde kalmaya korkuyorlar.
Bugün pazar bende ses yok baktım yattım bu saate kadar. Şimdi kalkıp kahvaltı hazırlayacam, diyet ne durumlrda derseniz; uydurmaya çalışıyorum her halükarda.
Aksam makarna olmasa iyiymiş ama en azından miktar az ve erken yemişinDünkü menüm;
Sabah 10:30
3 kaşık menemen
1 parça peynir
3 zeytin
1 dl ekmek
Öğlen 14:00
1 kase salata
5 tane barbun balığı
2 dlim ekmek
Akşam 17:00
Bir kase sade makrna
Bir kase yoğurt
Su 1 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Oooo nenguzel bi enerjiGünaydın günaydın
9. Takımın aklını başına almış kararlı hatunları
Kalkın kendiniz için bişeyler yapın mutlu olun
Günlük planımı yapıyorum spor olarak yürüyüş düşünüyorum
baya ilgili bi Dr muşKullanmasaydiniz iyi olurdu dedi 2,3 kere sordu kullandik mi diye diğer suruplara da gerek yokmuş dedi grip olmuş o gripteki balgamda öksuruge neden oluyormuş sık sık burnunu temizleyip birde iburamini sadece 5 gün kullanmak yeterli olur dedi herhangi bir sıkıntıda beni arayın
hadi bakalım eylemcimBen hafta sonu bebek baktım o yüzden telim yoktu. Şimdi gördüm ve kabul ettim
bugünden sonra tatlı yeme gider cnmSelamm herkese
Dün arkadaşta ikindi gibi yemek sonrası pasta tatlı yedim akşam bişy yemesemde bu sabah tartıda 84ü gördüm
Avmde eşim yemek yerken kızım çıldırdı ne olduğunu anlamadan eve nasıl attık kendimizi bilemedim avm olayı fiyaskoyla sonuçlandı sonra eve geldik sakinleştik filan ben uyuyakalmışım uzun süre sonra kemiklerim bile dinlenmiş geç kalktım
artik çocuk bakmak bizden geçmiş cnm :)) Bikac saat sonra bende pert oluyorum bide kafam kaldırmıyor gurultuyuBu arada herkese merhaba çok yoğun iki gün geçirdim kardeşimin bebeğine baktım. Gerçekten bu işler zor ve yorucu pertim çıktı. Dün gece eve geldim ve size bunları yataktan yazıyorum hala kalkmadim. Sabah bir ara kalkıp peynir domates ve ekmek yedim yine yattım saat dörtte dersim var ancak o saatte kalkmayı planlıyorum çok dinlenmeye ihtiyacım var akşamüzeri menülerimi yazarım öptüm sizi
Nayirrrrrr nolamazzzzzHeeyyyooo
Şuan evde tek kaldım inanamıyorummm bi nefes alıp kendime gelicem sonra koşturma devam.
Akşam benim kıza sürpriz doğumgünü yapcaz,
Çocuklarınevden yolladım hazırlık yapıyorum,
Pastalar,börekler, çörekler, kurabiyeleeeer
Uğraş dök ama bi gıdım yime
Mefkurem az sırnaşsam işe yarar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?