Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Duzen icin neye karar verdin cnm

Evet canım aç karnına vermem gerek tahliller vardı o yüzden
Çok zor bir durum canım kolay gelsin
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah çıkacak olan değerler düzgün çıkar.can sıkıcı şeyler gerçekten.antibiyotiği boşuna kullandın mı dedi doktor?
Kullanmasaydiniz iyi olurdu dedi 2,3 kere sordu kullandik mi diye diğer suruplara da gerek yokmuş dedi grip olmuş o gripteki balgamda öksuruge neden oluyormuş sık sık burnunu temizleyip birde iburamini sadece 5 gün kullanmak yeterli olur dedi herhangi bir sıkıntıda beni arayın yada whatsaptan yazın dedi
Hastaneden geldim Elhamdülillah yavrumun bı sorunu yok her şey yolunda rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor çok çok rahatladım
Çok şükür kuzum annelik işte en ufak şeylerde bile evham yapıyoruz hele anne karnında ne halde olduğunu bilmiyorsun 2 kat endiseli oluyor insan
Valla bilmiyorum canım acildeki doktor pek içime sinmedi ama kullansam mi kullanmasam mi derken el mahkum kullandım ciğerlere inerse hastaneye yatmak zorunda kalır falan demişti

100 ler grubu bi sen ben eylem varız istersen 3 lü oluruz
Gerci sen bizi sollayip geçersin
Hem gençsin hem emziriyon
Ayyyy 100 ler grubu deyince kendimi çok kötü hissettim hemen 99 a inelim bu hafta hadi fıstıklar ilk hedefimiz 90lar

Ben hafta sonu bebek baktım o yüzden telim yoktu. Şimdi gördüm ve kabul ettim

Selamm herkese

Dün arkadaşta ikindi gibi yemek sonrası pasta tatlı yedim akşam bişy yemesemde bu sabah tartıda 84ü gördüm
Avmde eşim yemek yerken kızım çıldırdı ne olduğunu anlamadan eve nasıl attık kendimizi bilemedim avm olayı fiyaskoyla sonuçlandı sonra eve geldik sakinleştik filan ben uyuyakalmışım uzun süre sonra kemiklerim bile dinlenmiş geç kalktım

Yok ben rakip olmayayım sana serbest geziciyim yoksa sen beni yersin çiğ çiğ

Bu arada herkese merhaba çok yoğun iki gün geçirdim kardeşimin bebeğine baktım. Gerçekten bu işler zor ve yorucu pertim çıktı. Dün gece eve geldim ve size bunları yataktan yazıyorum hala kalkmadim. Sabah bir ara kalkıp peynir domates ve ekmek yedim yine yattım saat dörtte dersim var ancak o saatte kalkmayı planlıyorum çok dinlenmeye ihtiyacım var akşamüzeri menülerimi yazarım öptüm sizi

vefat edene Allah rahmet etsin cnm
Hayatin kosusturmasina takılıp bazı şeyleri unutuyoruz

Ne kadar kalacak misafirler

Aksam makarna olmasa iyiymiş ama en azından miktar az ve erken yemişin

Oooo nenguzel bi enerji

baya ilgili bi Dr muş

Ben hafta sonu bebek baktım o yüzden telim yoktu. Şimdi gördüm ve kabul ettim
hadi bakalım eylemcim

Cuma kim kimin ifadesini alacak :) )

bugünden sonra tatlı yeme gider cnm
Arada tabiki yiyecen

artik çocuk bakmak bizden geçmiş cnm :)) Bikac saat sonra bende pert oluyorum bide kafam kaldırmıyor gurultuyu

Ne yapiyonuz kizlar

Ben gece baya geç yattım
Hatta buraya günaydın mesajindan sonra uyuduydum :)

Kahvalti geç oldu
Şimdi kahve iciyom
Sonra mutfagi topla camasira bak yemek yap vs.

3 gündür wcwyede cikamadim karnım ağrıyor
Sabah yağ içip activa yedim
Aksamada kabak yaparım belki

Heeyyyooo
Şuan evde tek kaldım inanamıyorummm bi nefes alıp kendime gelicem sonra koşturma devam.
Akşam benim kıza sürpriz doğumgünü yapcaz,
Çocuklarınevden yolladım hazırlık yapıyorum,
Pastalar, börekler, çörekler, kurabiyeleeeer
Uğraş dök ama bi gıdım yime
Mefkurem az sırnaşsam işe yarar mı ki

Nayirrrrrr nolamazzzzz

Bu haftanin 1.si
Bide benim güvendiğim, azimli hatunum cumaya guzel bi eksiyle gelmeli

Kuzucuguda mutlu yaşlar yıllar olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…