- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.601
Amin cümlemizin yavrularına inşallah ablam sağolasın ))Nayirrrrrr nolamazzzzz
Bu haftanin 1.si
Bide benim güvendiğim, azimli hatunum cumaya guzel bi eksiyle gelmeli
Kuzucuguda mutlu yaşlar yıllar olsun ins
Hayır bide ben çocuk yapmaya çalışıyorum. Eşimin yok çok istiyor diye bugün dedim ki istersen ayrılabiliriz ben çocuk yapamam da bakamam da gerçekten geçmiş benden. Bir de okulda bütün gün cocuklarlayim sanırım evde olsa beni mahveder. Bu arada göreceğiz cuma yi kim yenecek göreceğizvefat edene Allah rahmet etsin cnm
Hayatin kosusturmasina takılıp bazı şeyleri unutuyoruz
Ne kadar kalacak misafirler
Aksam makarna olmasa iyiymiş ama en azından miktar az ve erken yemişin
Oooo nenguzel bi enerji
baya ilgili bi Dr muş
hadi bakalım eylemcim
Cuma kim kimin ifadesini alacak :) )
bugünden sonra tatlı yeme gider cnm
Arada tabiki yiyecen
artik çocuk bakmak bizden geçmiş cnm :)) Bikac saat sonra bende pert oluyorum bide kafam kaldırmıyor gurultuyu
Zeynep bana özelden telefonunu yazarsan ordan atayım her hafta ki listeleri burdan beceremedim ben fotoğraf yükleyemedim ama sakıncası varsa tek tek yazayım biraz uzun daOzel mesaj yerinden yada burdan
Dun düğüne gittik geç geldik abla 12 de uyudum çocuklarla uyuyakalmışım sabahta 9 da uyandik hala kendime gelemedim@Sweetyy83 sevilay neredesin bebem
Dünden beri gorunmuyon
Koklamana izin veriyom:))Amin cümlemizin yavrularına inşallah ablam sağolasın ))
Hiç şaşırmadım ayol
Bizde salata neyim yeriz napak
Koklamak da diyete dahilmi hocam
seviyorum bu doktoru abla yabancı birde samimi bir hali var konuşmasını biraz zor anlasakta ikisinide sürekli ona götürüyorum ekstrem durumlar oluyor tabi o zaman yapacak bisey yokbaya ilgili bi Dr muş
yavruna Rabbim sağlık huzur versin canm doğum günü kutlu olsunHeeyyyooo
Şuan evde tek kaldım inanamıyorummm bi nefes alıp kendime gelicem sonra koşturma devam.
Akşam benim kıza sürpriz doğumgünü yapcaz,
Çocuklarınevden yolladım hazırlık yapıyorum,
Pastalar,börekler, çörekler, kurabiyeleeeer
Uğraş dök ama bi gıdım yime
Mefkurem az sırnaşsam işe yarar mı ki
Tabi siz bilirsiniz cnmHayır bide ben çocuk yapmaya çalışıyorum. Eşimin yok çok istiyor diye bugün dedim ki istersen ayrılabiliriz ben çocuk yapamam da bakamam da gerçekten geçmiş benden. Bir de okulda bütün gün cocuklarlayim sanırım evde olsa beni mahveder. Bu arada göreceğiz cuma yi kim yenecek göreceğiz
Menuuuu???Dun düğüne gittik geç geldik abla 12 de uyudum çocuklarla uyuyakalmışım sabahta 9 da uyandik hala kendime gelemedim
Birazdan yazacamMenuuuu???
Fıstık kıza mutlu yıllarHeeyyyooo
Şuan evde tek kaldım inanamıyorummm bi nefes alıp kendime gelicem sonra koşturma devam.
Akşam benim kıza sürpriz doğumgünü yapcaz,
Çocuklarınevden yolladım hazırlık yapıyorum,
Pastalar,börekler, çörekler, kurabiyeleeeer
Uğraş dök ama bi gıdım yime
Mefkurem az sırnaşsam işe yarar mı ki
Ben de sabah böyle düşündüm yürüyüş yaparım diye ama hava yağışlı ve fırtına var ben dersimi bitirdim hemen yattım tekrar yalan oldu benim plan :)Günaydın günaydın
9. Takımın aklını başına almış kararlı hatunları
Kalkın kendiniz için bişeyler yapın mutlu olun
Günlük planımı yapıyorum spor olarak yürüyüş düşünüyorum
Ben o kısmı tatil dönüşü yaptım şükür ama düzenlediğin gibi kalsa ya işteTünaydın kızlar uyanır uyanmaz tartilmak oldu isim çok şükür sabıtım komşum geldi uyku setinin yorganı makınasına sigmiyormus onu attık benim makinaya sonra gülsimayı doyur hümaya ve bana kahvaltı hazırla derken bu saat oldu şimdi alıntılar cevaplayip evi toplucam süpürüp sileyim sonrası malum düzen işine kafayı taktığım için onlarla ugrasircam bölüm bölüm yapınca kolay oluyor
Daimi olsun ablaYaaaaaa ben ilk defa ismimi buraya yazdırdım çok mutluyum.
Abla sen benden büyüksün derlerdi yaş geçince zor gelir diye ben 33 olacağım ve inan bebek bakmak daha zor ikinciye cesaretsizligim bu yüzdenBu arada herkese merhaba çok yoğun iki gün geçirdim kardeşimin bebeğine baktım. Gerçekten bu işler zor ve yorucu pertim çıktı. Dün gece eve geldim ve size bunları yataktan yazıyorum hala kalkmadim. Sabah bir ara kalkıp peynir domates ve ekmek yedim yine yattım saat dörtte dersim var ancak o saatte kalkmayı planlıyorum çok dinlenmeye ihtiyacım var akşamüzeri menülerimi yazarım öptüm sizi
Bende sabah + gördüm ama bı sebep bulamadım o yüzden takilmadimm bu durumaNe yapiyonuz kizlar
Ben gece baya geç yattım
Hatta buraya günaydın mesajindan sonra uyuduydum :)
Kahvalti geç oldu
Şimdi kahve iciyom
Sonra mutfagi topla camasira bak yemek yap vs.
3 gündür wcwyede cikamadim karnım ağrıyor
Sabah yağ içip activa yedim
Aksamada kabak yaparım belki
Allah gönlünüze göre versin ikinizde istiyorsanizHayır bide ben çocuk yapmaya çalışıyorum. Eşimin yok çok istiyor diye bugün dedim ki istersen ayrılabiliriz ben çocuk yapamam da bakamam da gerçekten geçmiş benden. Bir de okulda bütün gün cocuklarlayim sanırım evde olsa beni mahveder. Bu arada göreceğiz cuma yi kim yenecek göreceğiz
Menümü yazıyorum
Saat 11.00
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğle 16.00
1 kase yoğurt içine
Yulaf kepeği
Yarım muz
2 ceviz
1 çay kaşığı bal
Saat 18.30
2 hurma
Mutfak kapandı
Az oldu ama hareketsiz bir gün oldu
biraz az olmuş ama hafta sonu zaten öğünler karışıyorDün ku menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik 1 c k zeytinyağı ile birlikte
Öğle 14.00
Kahvaltılık gevrek 1 kase
Akşam 19.30
6 köfte
Brokoli bürüksel lahanası haşlaması
Yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?