- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.621
Sağol kuzum benim sen nasılsin verdinmi güzel haberi babaya ailene
Merhaba ablam nasılsınIzindeki üyeleri bilgilendirme
@istikrar1986
Ayşenur eğer bu hafta guzel gidersen ve yüzden bolunecegi için dereceyi etkilemez se, izin kilonun altında olduğun için inş cuma listedesin
Edibe12
Edibe aynı bu şekilde devam edersen...
İzin kilonun üstünde olduğun için, listeye eksi yuzdeyle gireceksin
2 hafta sonra cuma eger dereceyi etkilezse inş. Listesin
Ya da duruma göre bu haftada olabilir
@Zey-has
Zeynep senin izin kilondan fazlaligin yüzde 5 in altında olduğu için
Kural geregi Izin kilona dönmeden listeye giremezsin
Tabi nekadar altı olursa, yuzde için o kadar iyi :)
@kkkmevsim5
Kamile sende boyle devam edersen...
İzin kilonun ustunde olduğun için eksi yuzdeyle listeye gireceksin
Sonraki haftalarda dereceyi etkilemedigi bir hafta listeye girebilirsin
Kizlar listeye eksi yuzdeyle girecekleri hepsini birden alamıyoruz
Yoksa takım yüzdesi çok düşüyor
Bu haftada olduğu gibi dereceyi etkilemedigi durumlarda her hafta bikacini eklemeye calisacam
Hepiniz aklimdasiniz ve sizlere güveniyorum
Buradaki disiplini, takim ruhunu, başarı askinida hepiniz biliyorsunuz zaten :))
Unuttuğum varmi yada sorusu olan
Evet canım aç karnına vermem gerek tahliller vardı o yüzden
Çok zor bir durum canım kolay gelsin
Kullanmasaydiniz iyi olurdu dedi 2,3 kere sordu kullandik mi diye diğer suruplara da gerek yokmuş dedi grip olmuş o gripteki balgamda öksuruge neden oluyormuş sık sık burnunu temizleyip birde iburamini sadece 5 gün kullanmak yeterli olur dedi herhangi bir sıkıntıda beni arayın yada whatsaptan yazın dedi
Çok şükür kuzum annelik işte en ufak şeylerde bile evham yapıyoruz hele anne karnında ne halde olduğunu bilmiyorsun 2 kat endiseli oluyor insan
Valla bilmiyorum canım acildeki doktor pek içime sinmedi ama kullansam mi kullanmasam mi derken el mahkum kullandım ciğerlere inerse hastaneye yatmak zorunda kalır falan demişti
Ooo tabii canımm tabiiKoklamana izin veriyom:))
Cok vicdanliyim bak nankörlük yapma
Sağol canım benim, cümlemizinkine inşallah.seviyorum bu doktoru abla yabancı birde samimi bir hali var konuşmasını biraz zor anlasakta ikisinide sürekli ona götürüyorum ekstrem durumlar oluyor tabi o zaman yapacak bisey yok
yavruna Rabbim sağlık huzur versin canm doğum günü kutlu olsun
Teşekkür ederiz canım ))Fıstık kıza mutlu yıllar
Afiyet olsun canım. ilk defa suyu benden az su içen birini görüyorum.Dünkü menüm;
Sabah 10:30
3 kaşık menemen
1 parça peynir
3 zeytin
1 dl ekmek
Öğlen 14:00
1 kase salata
5 tane barbun balığı
2 dlim ekmek
Akşam 17:00
Bir kase sade makrna
Bir kase yoğurt
Su 1 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Burada evler hep eski. Şu anda oturduğumuz evi tutarken emlakçı yeni bir ev burası 1950'lerde yapılmış demişti. Halini gördük. Taşınacağımız ev 1930'larda yapılmış, ama içi daha bakımlı gibi. Umarım orada da aynı problemle karşılaşmam.Benim evde mutfagin balkon kapisinin kosesinden nem aliyor yalitim var ikinci kat ama yinede aliyor ev sicak disarisi soguk olup bitde hava alan bir yer olmayinca olurmus kac kere gosterdik insaatcilara bi cozum olmadi bi an once cik benim kita olsa iki dk durmam
Ya şu bi ısırık olayını gerçekten anlamıyorum. Gerisini ne yaptın?Menü yazayım eve gidince geçmiş yapacağım
Menü
Sabah(10:30)
1 dilim t.bugday
Biraz peynir az yedim miktar net değil
2 zeytin
1 dilim sucuk
Salatalık
Ara(14:00)
1 isirik dereotlu poğaça anne poğaçası
Sütlü kahve
Akşam(17:40)
1 kepçe tarhana çorbası
7 tane istavrit
Salata
Su: şuan 1.5 artar tabi spor:eve gidince inşallah
Ben de nasıl olsa taşınacağım diye evi iyice boşladım, ama hata ettim taşınırken zor olacak. Bu hafta benim de ev işlerine bir dalmam lazım.Kizlar cok yoruldim evde hala bir sürü ia var uzun zamandir dip köşe yapmamistim baya kaldırdım indirdim evi . Bide esime ogluma kek yaptim 2 defa birincisi güzel olmamisti . Neyse menü yazayim.been
Aklıma geldi ben acil durumlar için eskiden yanımda badem taşırdım. Markete gidince alayım bari. Sen de yine az zararla atlatmışsın ama ben o barları pek sevmiyorum.Menü
Sabah 11.00
1 bucuk haslanmis yumurta
Kozlenmia biber
4 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim.ekmek
Öğle 16.30
Dışarı markete gittik elim.ayagim titredi 90 kalorilik kayisili musli bar aldim.
Aksam 18.30
1 tabak kıymalı kuru fasulye
3 yk pilav
Turp havuc kara lahana karisimi salata
Yogurt
Su 3 lt spor 40 fk yuruyus 80 p e bide ev temizliğiP pnrrr
her zamanki gibi çok iyi canım. Afiyet olsun.Benim menü
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
2 yumurtadan menemen
2 halka sucuk
2 çay kaşığı şekersiz ayva reçeli
Öğlen 15.00
2 fincan adaçayı
1 sade Türk kahvesi
Akşam 20.00
2 tane biber dolması(pirinçsiz yalnızca çok az bulgurla)
1 kase yoğurt
Su 2 lt
helal sana edibemmm doğum günü davetine gidip şekersiz çay içip dönmek ne demeekkk başarı merdivenini ikili ikili çıkmak demek gurur duydum arkadaşım seninle valla helal olsunKızlar kızım çok dikkatim dağıttı, atladığım menü, cevap veremediğim mesaj varsa kusura bakmayın.
Malesef günün çoğu dışarda ve az su, sıfır spor şeklinde geçti. Haftaiçi rutinine girince bu iki konuya odaklanmalıyım.vAyrıca bugün kızımın bir arkadaşının doğum günü partisine davetliydik. Sadece şekersiz bir çay içtiğim için kendimi tebrik ediyorum
Evet ya tlc de yeniliyorlar ya hep 1930-50Afiyet olsun canım. ilk defa suyu benden az su içen birini görüyorum.
Burada evler hep eski. Şu anda oturduğumuz evi tutarken emlakçı yeni bir ev burası 1950'lerde yapılmış demişti. Halini gördük. Taşınacağımız ev 1930'larda yapılmış, ama içi daha bakımlı gibi. Umarım orada da aynı problemle karşılaşmam.
Ya şu bi ısırık olayını gerçekten anlamıyorum. Gerisini ne yaptın?
Ben de nasıl olsa taşınacağım diye evi iyice boşladım, ama hata ettim taşınırken zor olacak. Bu hafta benim de ev işlerine bir dalmam lazım.
Aklıma geldi ben acil durumlar için eskiden yanımda badem taşırdım. Markete gidince alayım bari. Sen de yine az zararla atlatmışsın ama ben o barları pek sevmiyorum.
her zamanki gibi çok iyi canım. Afiyet olsun.
Süpersin Edibe ben bir eda sendeki ışığı gördüm kesin kararlıyım masallahKızlar kızım çok dikkatim dağıttı, atladığım menü, cevap veremediğim mesaj varsa kusura bakmayın.
Malesef günün çoğu dışarda ve az su, sıfır spor şeklinde geçti. Haftaiçi rutinine girince bu iki konuya odaklanmalıyım.vAyrıca bugün kızımın bir arkadaşının doğum günü partisine davetliydik. Sadece şekersiz bir çay içtiğim için kendimi tebrik ediyorum
Şu ic su akşam accik kaçmış ama kontrolden çıkmamış bence buda güzelMenüm;
Sabah 10:00
1 yumurta
1 dlm ekmek
1 kk peynir
1 yeşil biber
Ara bir elma
Öğle 16:00
1fırında küçük patates
1kaşık fasulye turşusu kavurma
Biraz salata
20:30
Yarım peynirli poğaça
İki çatal pasta
Su 1,5 lt
Spor akşama kadar koşturmaca ama somut spor yok malesef
afiy olsun su iç suuuuuuuMenüm
Kahvaltı 9.30
Bir kaç halka sucuk
2 dilim ekmek
domates
Öğle
Tarhana çorbası
1 dilim ekmek
1 muz
1 kase yoğurt
Ara
Şekersiz az sütlü çay
Akşam
Sulu köfte
Salata
6 bardak su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?