Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Wuuuu çok etkilendim kendinden emin bir dik duruş
Ve cesurca iddialar
tesekkur ederim canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum spora acaba bende vakit bulacakmiyim

Amin canım keşke devlet hamilelere ultrason makinesi dagitsa bizde böylelikle yavruya bakıp panik olmayız en ufak şeyde doğurunca geri verirdik:)
ultrasyonu anlamakta iş

Vaaavvv çekişmeli bir hafta bizi bekliyor
rakibemi yenmek için keske spor yapabilseydim o bir noktada onde ama gün boyu hareket halindeyim sizlerde kimi tutuyorsunuz hele diyin

öğretmenim seni eyi korkutmuşum pehlivano bulfun yazmissin daha tövbe daha hirslandirma bu gidişle yenecen gibi gibi

Ben gider squat yapicim istikrar1986 haberin olaa
kolay gelsin yapıldımı bari

abla benim sana tam teslimiyetin var sen ne dersen o

aynen olmuş

mervecim mama veriyormusun

harika menu

Kızlar ben menü ek olarak yeşilçay yanında iki hurma arası 4 fındık ve 4 tane çubuk kraker yedim
çubuk kraker olmamış bahar hanimcigim

ayın 17. konuşma 19 una doktor randevularım( her zaman ki kontroller önemli bir şey yok) bitti mi aktif olarak artık buradayım inşallah sene sonu hedefimi tutturmaya rahatça odaklanırım :)
abla senin meslek ne

İyi geceler millet menumu yazip yatayim okulda bundan daha az yorulurdum bugun esim erkenden geldi ne varsa iste bitmedi dinlenemedimde neyse menumu yazan
Sabah 9:30
2d ekmek
Peynir 8zeytin domates salatalik
Bibwr marul

Ogle 13:30
2 tavada yumurta
Salata yogurt az peynir 5zeytin

Aksam 17:00
1 kucuk pogaca en kucugunu sectim 1b ayran
niye boyle oldu yemek piserken esim tutturdu aciktim diye beklemedi pogacalarida yeni yapmustim alelacele yemek yedik menude pogaca olunca boyle oldu ama ondan sonra lokma bisey almadim agzima sporda yaptim.ins harcamisimdir

Su ²lt
Spor 2 mil lesli 60 squat

benim meslek miii oy oy oyy ne desem bilemedim şimdi :))
ev hanımıyım gülüm ama neredeyse her gün yaptığım şeyler için de arabuluk , sorun çözücü , stres dağıtıcı, bireyler arası iletişim(özellikle eşimle oğlum arası) :)), aile mıknaslığı v.s. le uğraşan kendi halinde , kendini sevmeyi (herkesi sevmeyi)
affetmeyi özellikle kendini affetmeyi başarmış mutlu biriyim canoom

baya az olmuş cnm özellikle aksam

Dün ku menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik 1 c k zeytinyağı ile birlikte
Öğle 14.00
Kahvaltılık gevrek 1 kase
Akşam 19.30
6 köfte
Brokoli bürüksel lahanası haşlaması
Yogurt
dun daha iyiymiş

güzel olmuş tatlım
Pogacanin devamı gelmemiş ne güzel

Ohoo coktan canim herkez cok sevindi insallah sag saglim kucgmiza aliriz
Dogumdan cok korkuyorum ya simdiden onun stressine girdim
Kuzum hamisliginin keyfini cikar
Bu kadar kadin doğurduysa sende yaparsın :)
Kizlar kv de oldugumdan cok sık gelemiyorm konulara dahil olamiyorum ama 2-3 gune evdeyiz insallah gec gelince esim pazartesi yerine sali yada carsamba doneriz dedi
Keyfine bak tatlım
Merve öğleden aksama senin için çok uzun cnm arada bisey ye

Niye ağrıyor basın yorgunluktanmi

son ara hariç güzel :))

Menu güzel cnm ama saatlerini unutma bidaha

dışarda iyi atlamışsın tatlım
Akşam pilav yerine 1 dil. Tb Ekm. Yesen daha doyurucu olurdu

gayet güzel seydam

İngiltere deyince benim aklima haydi nin klaranin yanina gittiği haldeki gibi geliyor :))

helal olsun tatlim çoook tebrikler
Bu sefer gerçekten kararlı olduğunun göstergesi

Sabah hariç sağlıksız bi gün olmuş
2 çatal kuzunun pastasinada tabiki bisey demicem :) yarından itibaren birazdaha dikkat cnm

Menüm
Kahvaltı 9.30
Bir kaç halka sucuk
2 dilim ekmek
domates
Öğle
Tarhana çorbası
1 dilim ekmek
1 muz
1 kase yoğurt
Ara
Şekersiz az sütlü çay
Akşam
Sulu köfte
Salata

6 bardak su
Spor yok
şu çok az cnm
Sabah yetersiz olmuş
Aksamada yogurt ekleyebilirsin

valla bravo cnm
inş güzel gececek
Şu telaşını bi atlat biz burdayız zaten :)

Saatleri unutmayalım cnm

Guzel görünüyor menü
Sen emziriyomuydune, unuttum

poğaça yiyince aç kalmisin

Ne güzelllll
Daha ne olsun

Merve öğleden aksama senin için çok uzun cnm arada bisey ye

Niye ağrıyor basın yorgunluktanmi
abla açıkmadigim için yemedim 2 öğün diye sartlandirmadim kendimi sabah geç kahvaltı olunca evin işlerinede geç. Başladım işe dalınca acıkmadım sanırım bir daha bir ara koymaya özen gösteririm. Uykusuzluktan sanırım abla başım

Şu vücud akşam acikmalarni bi birakmadi yaa
Yesemde acikiyom yemesemde
vücut alıştığı şeyleri zor bırakıyor sanırım abla acıktığım saat dilimine spor yada başka bir uğraş koysan belki daha kolay atlatırsın abla

Çok güzel ben de ilk 6 ayda mama vermemek için çok mücadele ettim 4-5 litre rahat su içtim 6-7 kiloda aldım çok şükür atlattık
Valla canım emmeyince yapacak bisey yok vereceksin mamayi hüma sütüm olmasına rağmen 4 ayda emmeyi bıraktı biberonla bile sütümü icmiyordu çok şükür gülsima şimdilik çok şükür emmeye devam ediyor

Ne güzel abla şu saydığın maddeleri bende başarabilsem eminim benimde hayatım daha mutlu olacak ama çoğu zaman çok çabuk hayata karşı olan enerjim emiliyor . Buda beni oldukça yıpratıyor.. Her sabah yeni gün güzel olacak diye kalkıyorum ama baltalayacak illa bisey çıkıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…