- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.641
Tatlim nickin değişmiş heralde önceki nickin adın neydiMerhaba ablam nasılsın
tesekkur ederim canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum spora acaba bende vakit bulacakmiyimWuuuu çok etkilendim kendinden emin bir dik duruş
Ve cesurca iddialar
ultrasyonu anlamakta işAmin canım keşke devlet hamilelere ultrason makinesi dagitsa bizde böylelikle yavruya bakıp panik olmayız en ufak şeyde doğurunca geri verirdik:)
rakibemi yenmek için keske spor yapabilseydim o bir noktada onde ama gün boyu hareket halindeyim sizlerde kimi tutuyorsunuz hele diyinVaaavvv çekişmeli bir hafta bizi bekliyor
öğretmenim seni eyi korkutmuşum pehlivano bulfun yazmissin daha tövbe daha hirslandirma bu gidişle yenecen gibi gibiBenim evde mutfagin balkon kapisinin kosesinden nem aliyor yalitim var ikinci kat ama yinede aliyor ev sicak disarisi soguk olup bitde hava alan bir yer olmayinca olurmus kac kere gosterdik insaatcilara bi cozum olmadi bi an once cik benim kita olsa iki dk durmam
Cok sukur sevindim canin
Yoook ne yatmasi kahvalti yapildi muyfak dolaplari silindi simdi 50 squat ardindan utu aksamda spor
aksam makarna yemeseydin ya kiz
Gunaydin
calismis calismis rakibim seni ilk ezen ben olicim merak etme sen
O pehlivano bulfun canom sen merak etme itinayla dikkatle yenecim seni boyle yazdikca beni daha cok hirslandiriyosun emin ol
gunaydin gulum
Gunaydin canim baya hareketli gordum seni
Amin canim ins iyi gunler
ooo erjenden spor haa
kolay gelsin yapıldımı bariBen gider squat yapicimistikrar1986 haberin olaa
abla benim sana tam teslimiyetin var sen ne dersen oIzindeki üyeleri bilgilendirme
istikrar1986
Ayşenur eğer bu hafta guzel gidersen ve yüzden bolunecegi için dereceyi etkilemez se, izin kilonun altında olduğun için inş cuma listedesin
@Edibe12
Edibe aynı bu şekilde devam edersen...
İzin kilonun üstünde olduğun için, listeye eksi yuzdeyle gireceksin
2 hafta sonra cuma eger dereceyi etkilezse inş. Listesin
Ya da duruma göre bu haftada olabilir
@Zey-has
Zeynep senin izin kilondan fazlaligin yüzde 5 in altında olduğu için
Kural geregi Izin kilona dönmeden listeye giremezsin
Tabi nekadar altı olursa, yuzde için o kadar iyi :)
E ElbetOlacak
Kamile sende boyle devam edersen...
İzin kilonun ustunde olduğun için eksi yuzdeyle listeye gireceksin
Sonraki haftalarda dereceyi etkilemedigi bir hafta listeye girebilirsin
Kizlar listeye eksi yuzdeyle girecekleri hepsini birden alamıyoruz
Yoksa takım yüzdesi çok düşüyor
Bu haftada olduğu gibi dereceyi etkilemedigi durumlarda her hafta bikacini eklemeye calisacam
Hepiniz aklimdasiniz ve sizlere güveniyorum
Buradaki disiplini, takim ruhunu, başarı askinida hepiniz biliyorsunuz zaten :))
Unuttuğum varmi yada sorusu olan
aynen olmuşMenümü yazıyorum
Saat 11.00
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğle 16.00
1 kase yoğurt içine
Yulaf kepeği
Yarım muz
2 ceviz
1 çay kaşığı bal
Saat 18.30
2 hurma
Mutfak kapandı
Az oldu ama hareketsiz bir gün oldu
mervecim mama veriyormusunKızlar menumu yazayım biraz uzanicam Mutfak bile toplamadim başım çatlıyor
13:00
sucuklu yumurta(2 yumurta,,4 dilim sucuk)
1dilim ekmek
7 yeşil zeytin
15:00
1 kupa neskafe
19:00
2kepce mercimek corbasi
Tahmini 20 tane hamsi
Bolca salata
20:00
2 bebek mandalina
Yarım elma
Su:2Lt olmadi ama az kaldi
harika menuMenü
Sabah 11.00
1 bucuk haslanmis yumurta
Kozlenmia biber
4 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim.ekmek
Öğle 16.30
Dışarı markete gittik elim.ayagim titredi 90 kalorilik kayisili musli bar aldim.
Aksam 18.30
1 tabak kıymalı kuru fasulye
3 yk pilav
Turp havuc kara lahana karisimi salata
Yogurt
Su 3 lt spor 40 fk yuruyus 80 p e bide ev temizliği@pnrrr
çubuk kraker olmamış bahar hanimcigimKızlar ben menü ek olarak yeşilçay yanında iki hurma arası 4 fındık ve 4 tane çubuk kraker yedim
abla senin meslek neayın 17. konuşma 19 una doktor randevularım( her zaman ki kontroller önemli bir şey yok) bitti mi aktif olarak artık buradayım inşallah sene sonu hedefimi tutturmaya rahatça odaklanırım :)
hayır canimmervecim mama veriyormusun
Çok güzel ben de ilk 6 ayda mama vermemek için çok mücadele ettim 4-5 litre rahat su içtim 6-7 kiloda aldım çok şükür atlattıkhayır canim
benim meslek miii oy oy oyy ne desem bilemedim şimdi :))öğretmenim seni eyi korkutmuşum pehlivano bulfun yazmissin daha tövbe daha hirslandirma bu gidişle yenecen gibi gibi
kolay gelsin yapıldımı bari
abla benim sana tam teslimiyetin var sen ne dersen o
aynen olmuş
mervecim mama veriyormusun
harika menu
çubuk kraker olmamış bahar hanimcigim
abla senin meslek ne
baya az olmuş cnm özellikle aksamMenümü yazıyorum
Saat 11.00
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğle 16.00
1 kase yoğurt içine
Yulaf kepeği
Yarım muz
2 ceviz
1 çay kaşığı bal
Saat 18.30
2 hurma
Mutfak kapandı
Az oldu ama hareketsiz bir gün oldu
dun daha iyiymişDün ku menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik 1 c k zeytinyağı ile birlikte
Öğle 14.00
Kahvaltılık gevrek 1 kase
Akşam 19.30
6 köfte
Brokoli bürüksel lahanası haşlaması
Yogurt
güzel olmuş tatlımMenü yazayım eve gidince geçmiş yapacağım
Menü
Sabah(10:30)
1 dilim t.bugday
Biraz peynir az yedim miktar net değil
2 zeytin
1 dilim sucuk
Salatalık
Ara(14:00)
1 isirik dereotlu poğaça anne poğaçası
Sütlü kahve
Akşam(17:40)
1 kepçe tarhana çorbası
7 tane istavrit
Salata
Su: şuan 1.5 artar tabi spor:eve gidince inşallah
Kuzum hamisliginin keyfini cikarOhoo coktan canim herkez cok sevindi insallah sag saglim kucgmiza aliriz
Dogumdan cok korkuyorum ya simdiden onun stressine girdim
Keyfine bak tatlımKizlar kv de oldugumdan cok sık gelemiyorm konulara dahil olamiyorum ama 2-3 gune evdeyiz insallah gec gelince esim pazartesi yerine sali yada carsamba doneriz dedi
Merve öğleden aksama senin için çok uzun cnm arada bisey yeKızlar menumu yazayım biraz uzanicam Mutfak bile toplamadim başım çatlıyor
13:00
sucuklu yumurta(2 yumurta,,4 dilim sucuk)
1dilim ekmek
7 yeşil zeytin
15:00
1 kupa neskafe
19:00
2kepce mercimek corbasi
Tahmini 20 tane hamsi
Bolca salata
20:00
2 bebek mandalina
Yarım elma
Su:2Lt olmadi ama az kaldi
son ara hariç güzel :))Menu
1 hurma
Kahvaltı 10:45
2 dilim ekmek, 1tavada yumurta,
1kk peynir, 5zeytin, 1yk kadar domates sos
Salatalik biber
Ara 15:45
3 ceviz
1 muz
2 kucuk mandalina
Aksam 18:30
300gr kadar hamsi, 1 dilim ekmek
Bol Salata, 2 tursu biber
Ara 19:45
1sekerpare :/
2lt Su
70dk yuruyus 70puan
Menu güzel cnm ama saatlerini unutma bidahaBugünki menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1b kahve
Ara 2 yulafli bisküvi 1 ananaslı yoğurt 250 gr
Öğlen
1 çupra balık bol salata 1 dilim ekmek
Aksam
1 dilim ekmekle kahvaltı 1ck gercek tere yağı peynir zeytin sekersiz çay
2 lt su
Spor yok
dışarda iyi atlamışsın tatlımMenü
Sabah 11.00
1 bucuk haslanmis yumurta
Kozlenmia biber
4 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim.ekmek
Öğle 16.30
Dışarı markete gittik elim.ayagim titredi 90 kalorilik kayisili musli bar aldim.
Aksam 18.30
1 tabak kıymalı kuru fasulye
3 yk pilav
Turp havuc kara lahana karisimi salata
Yogurt
Su 3 lt spor 40 fk yuruyus 80 p e bide ev temizliği@pnrrr
gayet güzel seydamBenim menü
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
2 yumurtadan menemen
2 halka sucuk
2 çay kaşığı şekersiz ayva reçeli
Öğlen 15.00
2 fincan adaçayı
1 sade Türk kahvesi
Akşam 20.00
2 tane biber dolması(pirinçsiz yalnızca çok az bulgurla)
1 kase yoğurt
Su 2 lt
İngiltere deyince benim aklima haydi nin klaranin yanina gittiği haldeki gibi geliyor :))Burada evler hep eski. Şu anda oturduğumuz evi tutarken emlakçı yeni bir ev burası 1950'lerde yapılmış demişti. Halini gördük. Taşınacağımız ev 1930'larda yapılmış, ama içi daha bakımlı gibi. Umarım orada da aynı problemle karşılaşmam
helal olsun tatlim çoook tebriklerKızlar kızım çok dikkatim dağıttı, atladığım menü, cevap veremediğim mesaj varsa kusura bakmayın.
Malesef günün çoğu dışarda ve az su, sıfır spor şeklinde geçti. Haftaiçi rutinine girince bu iki konuya odaklanmalıyım.vAyrıca bugün kızımın bir arkadaşının doğum günü partisine davetliydik. Sadece şekersiz bir çay içtiğim için kendimi tebrik ediyorum
Sabah hariç sağlıksız bi gün olmuşMenüm;
Sabah 10:00
1 yumurta
1 dlm ekmek
1 kk peynir
1 yeşil biber
Ara bir elma
Öğle 16:00
1fırında küçük patates
1kaşık fasulye turşusu kavurma
Biraz salata
20:30
Yarım peynirli poğaça
İki çatal pasta
Su 1,5 lt
Spor akşama kadar koşturmaca ama somut spor yok malesef
şu çok az cnmMenüm
Kahvaltı 9.30
Bir kaç halka sucuk
2 dilim ekmek
domates
Öğle
Tarhana çorbası
1 dilim ekmek
1 muz
1 kase yoğurt
Ara
Şekersiz az sütlü çay
Akşam
Sulu köfte
Salata
6 bardak su
Spor yok
valla bravo cnmkızla r 12. sınıflara yapacağım konuşma metnini bitirdim görsel foto ve videoları ayarladım bir kere bir deneme yapayım dedim 1 saate bitmedi konuşma oğlumla babası da yazdıklarımı görünce yetişmez dedi daha kısaltıp önemli olanları sadeleştirdim , şimdi bu önümüzdeki hafta bir gün okula gidip görselleri slayt şeklinde hazırlamaları için çalışıcaz sonrası diğer pazartesiye inşallah konuşmayı yapıcam
cuma müdürü aradım sağ olsun ne dediysem tamam dedi siz nasıl isterseniz dedi buna en öne öğretmenlerin değil ,öğrencilerin oturması ve soy adımı söylememek de dahil :))
Saatleri unutmayalım cnmMenüm
Sabah kahve 1 bitter
Kahvaltı
1 d.ekmek
Omlet
Sebze
Zeytin (sayısıni hatırlamıyorum )
Ara bol limonlu çay biraz kuru meyve badem kayısı üzüm
Akşam
1 kasik mantı
Kıymalı yogurtlu karnibar yemeği
Turşu
1.5 lt olmuştur
poğaça yiyince aç kalmisinİyi geceler millet menumu yazip yatayim okulda bundan daha az yorulurdum bugun esim erkenden geldi ne varsa iste bitmedi dinlenemedimde neyse menumu yazan
Sabah 9:30
2d ekmek
Peynir 8zeytin domates salatalik
Bibwr marul
Ogle 13:30
2 tavada yumurta
Salata yogurt az peynir 5zeytin
Aksam 17:00
1 kucuk pogaca en kucugunu sectim 1b ayran
niye boyle oldu yemek piserken esim tutturdu aciktim diye beklemedi pogacalarida yeni yapmustim alelacele yemek yedik menude pogaca olunca boyle oldu ama ondan sonra lokma bisey almadim agzima sporda yaptim.ins harcamisimdir
Su ²lt
Spor 2 mil lesli 60 squat
Ne güzelllllbenim meslek miii oy oy oyy ne desem bilemedim şimdi :))
ev hanımıyım gülüm ama neredeyse her gün yaptığım şeyler için de arabuluk , sorun çözücü , stres dağıtıcı, bireyler arası iletişim(özellikle eşimle oğlum arası) :)), aile mıknaslığı v.s. le uğraşan kendi halinde , kendini sevmeyi (herkesi sevmeyi)
affetmeyi özellikle kendini affetmeyi başarmış mutlu biriyim canoom
abla açıkmadigim için yemedim 2 öğün diye sartlandirmadim kendimi sabah geç kahvaltı olunca evin işlerinede geç. Başladım işe dalınca acıkmadım sanırım bir daha bir ara koymaya özen gösteririm. Uykusuzluktan sanırım abla başımMerve öğleden aksama senin için çok uzun cnm arada bisey ye
Niye ağrıyor basın yorgunluktanmi
vücut alıştığı şeyleri zor bırakıyor sanırım abla acıktığım saat dilimine spor yada başka bir uğraş koysan belki daha kolay atlatırsın ablaŞu vücud akşam acikmalarni bi birakmadi yaa
Yesemde acikiyom yemesemde
Valla canım emmeyince yapacak bisey yok vereceksin mamayi hüma sütüm olmasına rağmen 4 ayda emmeyi bıraktı biberonla bile sütümü icmiyordu çok şükür gülsima şimdilik çok şükür emmeye devam ediyorÇok güzel ben de ilk 6 ayda mama vermemek için çok mücadele ettim 4-5 litre rahat su içtim 6-7 kiloda aldım çok şükür atlattık
Ne güzel abla şu saydığın maddeleri bende başarabilsem eminim benimde hayatım daha mutlu olacak ama çoğu zaman çok çabuk hayata karşı olan enerjim emiliyor . Buda beni oldukça yıpratıyor.. Her sabah yeni gün güzel olacak diye kalkıyorum ama baltalayacak illa bisey çıkıyor iştebenim meslek miii oy oy oyy ne desem bilemedim şimdi :))
ev hanımıyım gülüm ama neredeyse her gün yaptığım şeyler için de arabuluk , sorun çözücü , stres dağıtıcı, bireyler arası iletişim(özellikle eşimle oğlum arası) :)), aile mıknaslığı v.s. le uğraşan kendi halinde , kendini sevmeyi (herkesi sevmeyi)
affetmeyi özellikle kendini affetmeyi başarmış mutlu biriyim canoom
Pilav ile nefsimi doyurddum.:)dışarda iyi atlamışsın tatlım
Akşam pilav yerine 1 dil. Tb Ekm. Yesen daha doyurucu olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?