- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.661
Acıkmaz misin akşama kadar ? Bi de bu ne orucu anlayamadım. Burda birkaç kişi oruç tutuyor onlara da sordum ama cvp alamadımSahura kalktim buda sahur tabağım :)
Ben Nehir ablacım önceki nickim AriverTatlim nickin değişmiş heralde önceki nickin adın neydi
Ramazanda tutmadigim günleri simdi tutuyorum cnm gunler kisa acıkmıyorumAcıkmaz misin akşama kadar ? Bi de bu ne orucu anlayamadım. Burda birkaç kişi oruç tutuyor onlara da sordum ama cvp alamadım
benim meslek miii oy oy oyy ne desem bilemedim şimdi :))
ev hanımıyım gülüm ama neredeyse her gün yaptığım şeyler için de arabuluk , sorun çözücü , stres dağıtıcı, bireyler arası iletişim(özellikle eşimle oğlum arası) :)), aile mıknaslığı v.s. le uğraşan kendi halinde , kendini sevmeyi (herkesi sevmeyi)
affetmeyi özellikle kendini affetmeyi başarmış mutlu biriyim canoom
Bahar beğendiPazar menüsü
11.00
1 activa
12.00
2 dil. Kızarmış çavdar Ekm.
1.5 Pastırmalı yumurta
Peynir
Domates
Roka
19.30
1 tb kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tavuk but derisiz
1 dil c. Ekm.
Su 2 lt
Ee abla napsin oda haklı şimdi bı iki haftada büyümedi ki hemen kuculseŞu vücud akşam acikmalarni bi birakmadi yaa
Yesemde acikiyom yemesemde
Allah kabul etsinSahura kalktim buda sahur tabağım :)
oo süpersin abla haftaya eksi başlamakEvet pazartesi bildirimi bu arada günaydın
Cuma 101.00
Pazartesi 100.500
Fark -500
kaza orucu abla tutamadiklarini günler kısa ya :)Acıkmaz misin akşama kadar ? Bi de bu ne orucu anlayamadım. Burda birkaç kişi oruç tutuyor onlara da sordum ama cvp alamadım
Basit bir artı takilmiyoruzHerkese günaydın kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 73.3
+300
Büyüsün bebişkızlar günaydın
sen misin neden kilo verdim acaba diyen
cumadan bugüne 1 kilo almışım
an itibariyle 75,1
kız yürüdüm diye yedin mi , bol enerji dolmuşturGünaydın, herkese iyi haftalar can' larım...
Dün doğa yürüyüşüne gittim, yürüyüş botu edinmem gerekiyormuş ama yürüyüş ayakkabısıyla idare ettim artık yapacak birşey yok. Acayip eğlenceli, huzur dolu ve yorucuydu. Oksijen de bol bol yedirdi tabi :)
Akşam eve geldiğimde bir kupa çayı içip sızmışım... Nasıl huzur dolduğumu anlatamam. Arada kesinlikle yapmalıyım ve daha zor parkurlara gitmeliyim
Sende halledersin cumaya tatlım bende +300Günaydın yine selamsız sabahsiz dalmışım
Cuma:72.8
Ptesi: 73
Fark:+200
Gunaydin tatlimGunaydinnn
Menün super abla güzel bir eksi getirirPazar menüsü
11.00
1 activa
12.00
2 dil. Kızarmış çavdar Ekm.
1.5 Pastırmalı yumurta
Peynir
Domates
Roka
19.30
1 tb kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tavuk but derisiz
1 dil c. Ekm.
Su 2 lt
BenI'm akşam tek düşüncem uyku oluyor çocuklar uyusada bende uyusam diyorum :)Şu vücud akşam acikmalarni bi birakmadi yaa
Yesemde acikiyom yemesemde
Allah kabul etsin canım tabağın az gibi bütün gün aç kalacan bebisinide emziriyon biraz dolu yeseydin keşkeSahura kalktim buda sahur tabağım :)
geldim geldim rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?