Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ovv Allah tamamini erdirdirsin rakibem bu devirde iyi insan bulmak zor inşallah mutlu olur kardeşin ama acele etmeyin biraz birbirini tanısinlar :) sen ne yaptın kilo bildirimini göremedim ekside misin artı mi canım rakibem

Günaydınlar,
Cuma: 94.3
Pazartesi: 94.3
Fark: -

Hayret bişey yaa, kendi çapımda o kadar dikkatli bir haftasonu geçirdim ama sonuç bu. Sanırım sucuktan oldu
Tatlım bazen birden düşüyor elimizden geleni yapalım tartı kendi bilir mesela benim kotlarim ciddi bol geliyor şaka gibi ama eşim yeni kot al dedi dün dede pantolon gibi inmiş aşağıya diyor tartiya baksan tirt
Hadi hayırlısı olsun canım haklarinda
alıntılar uçmuş geçmişi okudum
tartı durmlarınız atlatılmayacak gibi değil hallederiz alimallah

tabi zuhal abla faktörünü hiç aklımızdan çıkarmıyoruz
tartı nerde tartı nerde

Ovv Allah tamamini erdirdirsin rakibem bu devirde iyi insan bulmak zor inşallah mutlu olur kardeşin ama acele etmeyin biraz birbirini tanısinlar :) sen ne yaptın kilo bildirimini göremedim ekside misin artı mi canım rakibem

amin inşallah

helal sana edibemmm doğum günü davetine gidip şekersiz çay içip dönmek ne demeekkk başarı merdivenini ikili ikili çıkmak demek gurur duydum arkadaşım seninle valla helal olsun
Teşekkür ederim canım Yemeyeyim diye o kadar kendimi şartlandırmışım ki ne vardı ne yoktu bakmadım bile. Eşim ve oğlum onu yedik bunu yedik deyince fark ettim ki gözüm hiç birini görmemiş. Bunu başardığım için çok mutlu oldum, kendime güvenim geldiEşim kalabalıkta fark etmemiş yemediğimi, resmen şoklarda, bir lokma bile yemedin mi diyip durdu kaç saat
şartlarını çok tuttum, valla profesyonellere şapka çıkartacak bir sunum olacağa benziyor
ayın 17. konuşma 19 una doktor randevularım( her zaman ki kontroller önemli bir şey yok) bitti mi aktif olarak artık buradayım inşallah sene sonu hedefimi tutturmaya rahatça odaklanırım :)
Kolay gelsin
Az bile demişsin, sen süpersin
İngiltere deyince benim aklima haydi nin klaranin yanina gittiği haldeki gibi geliyor :))

şu çok az cnm
Sabah yetersiz olmuş
Aksamada yogurt ekleyebilirsin
Gelmeden önce ben de öyle düşünüyordum ama kar da yok dağ da
Su için bugün ciddi planlarım var, hatta hiç sevmediğim halde kalkınca limonlu ılık su içtim
Pazar menüsü

11.00
1 activa

12.00
2 dil. Kızarmış çavdar Ekm.
1.5 Pastırmalı yumurta
Peynir
Domates
Roka

19.30
1 tb kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tavuk but derisiz
1 dil c. Ekm.

Su 2 lt
Menüm hoşuma gitti, afiyet olsun. Spor olmamasına şaşırdım. Spor için belli günlerin mi var?
Şu vücud akşam acikmalarni bi birakmadi yaa
Yesemde acikiyom yemesemde
En iyisi yememek, yedikçe düzeleceği yok ama yemezsek bir umut
İşlere dalsam ben de unutacağım ama işlere başlamadan panik halde yiyorum, dur işe başlamadan bir karnımı doyurayım modunda, sonra da ağırlık çöküyor, iş de kalıyor. Yediğim yanıma zarar kalıyor
Bakış açını değiştir hasas kuzu. Bugün yeni bir gün, güçlü olacağım vve karşıma çıkacak her türlü zorluğu kendimi üzmeden atlatacağım de bence.
Sahura kalktim buda sahur tabağım :)
Aaa çörek otunu peynirle severdim, unuttum bayadır. Hatırlatma için teşekkürler
Evet pazartesi bildirimi bu arada günaydın
Cuma 101.00
Pazartesi 100.500
Fark -500
Harika bir eksi canım, cuma birincilik bekliyorum senden
Herkese günaydın kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 73.3
+300
Ödemdir, takılma
kızlar günaydın
sen misin neden kilo verdim acaba diyen
cumadan bugüne 1 kilo almışım
an itibariyle 75,1
Olsun, canını sıkma
Ne güzel enerji ve moral depolamışsınBir doğa yürüyüşü kulübüne filan mı katıldın, yoksa kendi arkadaşlarınla mı gittin?
Edibe12 canım dün atlamisim pogacnin devamını annemle kardeşim paylaştı herkes diyette
İyi o zaman, herkes diyette olunca iyi oluyor
Günaydın yine selamsız sabahsiz dalmışım
Cuma:72.8
Ptesi: 73
Fark:+200
Senin bünyen böyle bacım, ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri....

cumaya kaldı 4 gün
hiiiiiiiççççççç heveslenme ezecem seni tatlım
o bahar gününü görecek North River
rakibinden çok bana bilenmiş bir Yasemin görüyorum @Sweetyy83 yuzumu kara çıkarma

aynen canım birde dmeir ilacından galiba üç gündür tık yok wcde

Ayy çok heyecanlı gerçektenAllah hayırlı ile kolaylaştırıp tamamına erdirsin.
tartı
cuma73.9
pazartesi 73.7
fark -200
Gayet iyi, tebrikler
Benim kilo bildirimi 68.6
Bugün 68.5
100 gramcık fark var
O 100 gramcığı bulmayanlar var Şeydcığım, tebrikler
Doğru söylüyorsun, çok sevindim kotlarının bollaşmasına

Evet pazartesi bildirimi bu arada günaydın
Cuma 101.00
Pazartesi 100.500
Fark -500
Gayet güzel eksi abla
Herkese günaydın kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 73.3
+300
Halledilmeyecek bir artı değil canim
kızlar günaydın
sen misin neden kilo verdim acaba diyen
cumadan bugüne 1 kilo almışım
an itibariyle 75,1
Bebisimiz büyüsün cnaim
Eminim çok güzeldir canım ne guzel
Günaydınlar,
Cuma: 94.3
Pazartesi: 94.3
Fark: -

Hayret bişey yaa, kendi çapımda o kadar dikkatli bir haftasonu geçirdim ama sonuç bu. Sanırım sucuktan oldu
Cumaya daha 4 gün var canım gayet güzel eksiler gelir
tartı
cuma73.9
pazartesi 73.7
fark -200
Eksi candır
Benim kilo bildirimi 68.6
Bugün 68.5
100 gramcık fark var
Benimde ayni kuzu
öyle oldumu bende oturup kalkıyorum ama kahvaltı sonrası başlıyorum mutfaktan sonra yataklar diye devam ediyor ensonda süpürüp siliyorum

79.0
Ben sabitim kızlar, misafir git gel, su ve spor düzensiz onun etkisi olmalı.
Veremedim ama almadım en azından tesellim bu olsun
sen güzel bir rakam yaparsın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…