- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.681
Günaydın yine selamsız sabahsiz dalmışım
Cuma:72.8
Ptesi: 73
Fark:+200
Ovv Allah tamamini erdirdirsin rakibem bu devirde iyi insan bulmak zor inşallah mutlu olur kardeşin ama acele etmeyin biraz birbirini tanısinlar :) sen ne yaptın kilo bildirimini göremedim ekside misin artı mi canım rakibemgeldim geldim rakibem
pazar günü ekşınlı geçti
abla olunca çok bağlantılı köprü gibim oluyorsun
anne baba ayrı benim
kardeşime bi kız buldum görüşmeler güzel geçmiş
kardeş beni arıyor ben kızın annesini tanıyorum onunla arkadan görüşüyorum
babama anlattım anneme kız kardeşime onlar bana dönüyor evdekiler bi yandan eşim hemen başgöz edelim diye heyecan yapıyor trafik istanbul trafiği gibiydi
neyse hayırlısıysa olsun ikisi içinde ilk defa birine ısındı kardeşim çok heyecan yaptık sanırım bu sebeple
Tatlım bazen birden düşüyor elimizden geleni yapalım tartı kendi bilir mesela benim kotlarim ciddi bol geliyor şaka gibi ama eşim yeni kot al dedi dün dede pantolon gibi inmiş aşağıya diyorGünaydınlar,
Cuma: 94.3
Pazartesi: 94.3
Fark: -
Hayret bişey yaa, kendi çapımda o kadar dikkatli bir haftasonu geçirdim ama sonuç bu. Sanırım sucuktan oldu
Hadi hayırlısı olsun canım haklarindageldim geldim rakibem
pazar günü ekşınlı geçti
anne baba ayrı benim
babama anlattım anneme kız kardeşime onlar bana dönüyor evdekiler bi yandan eşim hemen başgöz edelim diye heyecan yapıyor trafik istanbul trafiği gibiydi
neyse hayırlısıysa olsun ikisi içinde ilk defa birine ısındı kardeşim çok heyecan yaptık sanırım bu sebeple
tartı nerde tartı nerdealıntılar uçmuş geçmişi okudum
tartı durmlarınız atlatılmayacak gibi değil hallederiz alimallah
tabi zuhal abla faktörünü hiç aklımızdan çıkarmıyoruz
hadi inşallah canımBende -100
O zamannnnn Cuma'ya çok farkımız Yok hadi bakalım -1 benim hedef
Tebrikler rakibem şimdilik beni geçmiş gorunuyorsun ama cumaya daha çok vartartı
cuma73.9
pazartesi 73.7
fark -200
cumaya kaldı 4 günTebrikler rakibem şimdilik beni geçmiş gorunuyorsun ama cumaya daha çok var
Ovv Allah tamamini erdirdirsin rakibem bu devirde iyi insan bulmak zor inşallah mutlu olur kardeşin ama acele etmeyin biraz birbirini tanısinlar :) sen ne yaptın kilo bildirimini göremedim ekside misin artı mi canım rakibem
amin inşallahTatlım bazen birden düşüyor elimizden geleni yapalım tartı kendi bilir mesela benim kotlarim ciddi bol geliyor şaka gibi ama eşim yeni kot al dedi dün dede pantolon gibi inmiş aşağıya diyortartiya baksan tirt
Hadi hayırlısı olsun canım haklarinda
tartı nerde tartı nerde
Teşekkür ederim canımhelal sana edibemmm doğum günü davetine gidip şekersiz çay içip dönmek ne demeekkk başarı merdivenini ikili ikili çıkmak demek gurur duydum arkadaşım seninle valla helal olsun
şartlarını çok tuttum, valla profesyonellere şapka çıkartacak bir sunum olacağa benziyorkızla r 12. sınıflara yapacağım konuşma metnini bitirdim görsel foto ve videoları ayarladım bir kere bir deneme yapayım dedim 1 saate bitmedi konuşma oğlumla babası da yazdıklarımı görünce yetişmez dedi daha kısaltıp önemli olanları sadeleştirdim , şimdi bu önümüzdeki hafta bir gün okula gidip görselleri slayt şeklinde hazırlamaları için çalışıcaz sonrası diğer pazartesiye inşallah konuşmayı yapıcam
cuma müdürü aradım sağ olsun ne dediysem tamam dedi siz nasıl isterseniz dedi buna en öne öğretmenlerin değil ,öğrencilerin oturması ve soy adımı söylememek de dahil :))
Kolay gelsinayın 17. konuşma 19 una doktor randevularım( her zaman ki kontroller önemli bir şey yok) bitti mi aktif olarak artık buradayım inşallah sene sonu hedefimi tutturmaya rahatça odaklanırım :)
Az bile demişsin, sen süpersinbenim meslek miii oy oy oyy ne desem bilemedim şimdi :))
ev hanımıyım gülüm ama neredeyse her gün yaptığım şeyler için de arabuluk , sorun çözücü , stres dağıtıcı, bireyler arası iletişim(özellikle eşimle oğlum arası) :)), aile mıknaslığı v.s. le uğraşan kendi halinde , kendini sevmeyi (herkesi sevmeyi)
affetmeyi özellikle kendini affetmeyi başarmış mutlu biriyim canoom
Gelmeden önce ben de öyle düşünüyordum ama kar da yok dağ daİngiltere deyince benim aklima haydi nin klaranin yanina gittiği haldeki gibi geliyor :))
şu çok az cnm
Sabah yetersiz olmuş
Aksamada yogurt ekleyebilirsin
Menüm hoşuma gitti, afiyet olsun. Spor olmamasına şaşırdım. Spor için belli günlerin mi var?Pazar menüsü
11.00
1 activa
12.00
2 dil. Kızarmış çavdar Ekm.
1.5 Pastırmalı yumurta
Peynir
Domates
Roka
19.30
1 tb kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tavuk but derisiz
1 dil c. Ekm.
Su 2 lt
En iyisi yememek, yedikçe düzeleceği yok ama yemezsek bir umutŞu vücud akşam acikmalarni bi birakmadi yaa
Yesemde acikiyom yemesemde
İşlere dalsam ben de unutacağım ama işlere başlamadan panik halde yiyorum, dur işe başlamadan bir karnımı doyurayım modunda, sonra da ağırlık çöküyor, iş de kalıyor. Yediğim yanıma zarar kalıyorabla açıkmadigim için yemedim 2 öğün diye sartlandirmadim kendimi sabah geç kahvaltı olunca evin işlerinede geç. Başladım işe dalınca acıkmadım sanırım bir daha bir ara koymaya özen gösteririm. Uykusuzluktan sanırım abla başım
vücut alıştığı şeyleri zor bırakıyor sanırım abla acıktığım saat dilimine spor yada başka bir uğraş koysan belki daha kolay atlatırsın abla
Bakış açını değiştir hasas kuzu. Bugün yeni bir gün, güçlü olacağım vve karşıma çıkacak her türlü zorluğu kendimi üzmeden atlatacağım de bence.Ne güzel abla şu saydığın maddeleri bende başarabilsem eminim benimde hayatım daha mutlu olacak ama çoğu zaman çok çabuk hayata karşı olan enerjim emiliyor . Buda beni oldukça yıpratıyor.. Her sabah yeni gün güzel olacak diye kalkıyorum ama baltalayacak illa bisey çıkıyor işte
Aaa çörek otunu peynirle severdim, unuttum bayadır. Hatırlatma için teşekkürlerSahura kalktim buda sahur tabağım :)
Harika bir eksi canım, cuma birincilik bekliyorum sendenEvet pazartesi bildirimi bu arada günaydın
Cuma 101.00
Pazartesi 100.500
Fark -500
Ödemdir, takılmaHerkese günaydın kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 73.3
+300
Olsun, canını sıkmakızlar günaydın
sen misin neden kilo verdim acaba diyen
cumadan bugüne 1 kilo almışım
an itibariyle 75,1
Ne güzel enerji ve moral depolamışsınGünaydın, herkese iyi haftalar can' larım...
Dün doğa yürüyüşüne gittim, yürüyüş botu edinmem gerekiyormuş ama yürüyüş ayakkabısıyla idare ettim artık yapacak birşey yok. Acayip eğlenceli, huzur dolu ve yorucuydu. Oksijen de bol bol yedirdi tabi :)
Akşam eve geldiğimde bir kupa çayı içip sızmışım... Nasıl huzur dolduğumu anlatamam. Arada kesinlikle yapmalıyım ve daha zor parkurlara gitmeliyim
İyi o zaman, herkes diyette olunca iyi oluyor
Senin bünyen böyle bacım, ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri....Günaydın yine selamsız sabahsiz dalmışım
Cuma:72.8
Ptesi: 73
Fark:+200
rakibinden çok bana bilenmiş bir Yasemin görüyorum
aynen canım birde dmeir ilacından galiba üç gündürTeşekkür ederim canımYemeyeyim diye o kadar kendimi şartlandırmışım ki ne vardı ne yoktu bakmadım bile. Eşim ve oğlum onu yedik bunu yedik deyince fark ettim ki gözüm hiç birini görmemiş. Bunu başardığım için çok mutlu oldum, kendime güvenim geldi Eşim kalabalıkta fark etmemiş yemediğimi, resmen şoklarda, bir lokma bile yemedin mi diyip durdu kaç saat
şartlarını çok tuttum, valla profesyonellere şapka çıkartacak bir sunum olacağa benziyor
Kolay gelsin
Az bile demişsin, sen süpersin
Gelmeden önce ben de öyle düşünüyordum ama kar da yok dağ da
Su için bugün ciddi planlarım var, hatta hiç sevmediğim halde kalkınca limonlu ılık su içtim
Menüm hoşuma gitti, afiyet olsun. Spor olmamasına şaşırdım. Spor için belli günlerin mi var?
En iyisi yememek, yedikçe düzeleceği yok ama yemezsek bir umut
İşlere dalsam ben de unutacağım ama işlere başlamadan panik halde yiyorum, dur işe başlamadan bir karnımı doyurayım modunda, sonra da ağırlık çöküyor, iş de kalıyor. Yediğim yanıma zarar kalıyor
Bakış açını değiştir hasas kuzu. Bugün yeni bir gün, güçlü olacağım vve karşıma çıkacak her türlü zorluğu kendimi üzmeden atlatacağım de bence.
Aaa çörek otunu peynirle severdim, unuttum bayadır. Hatırlatma için teşekkürler
Harika bir eksi canım, cuma birincilik bekliyorum senden
Ödemdir, takılma
Olsun, canını sıkma
Ne güzel enerji ve moral depolamışsınBir doğa yürüyüşü kulübüne filan mı katıldın, yoksa kendi arkadaşlarınla mı gittin?
İyi o zaman, herkes diyette olunca iyi oluyor
Senin bünyen böyle bacım, ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri....
Oo güzel canım cumaya ekşi gelir79.0
Ben sabitim kızlar, misafir git gel, su ve spor düzensiz onun etkisi olmalı.
Veremedim ama almadım en azından tesellim bu olsun
Akşam üstü tartilabilirsin canımBen tarrilmadim sahur yaptim diye ama wc sorunu bende de var net çözüm bulmam lzm buna
Ayy çok heyecanlı gerçektengeldim geldim rakibem
pazar günü ekşınlı geçti
anne baba ayrı benim
Gayet iyi, tebriklertartı
cuma73.9
pazartesi 73.7
fark -200
O 100 gramcığı bulmayanlar var Şeydcığım, tebriklerBenim kilo bildirimi 68.6
Bugün 68.5
100 gramcık fark var
Doğru söylüyorsun, çok sevindim kotlarının bollaşmasınaTatlım bazen birden düşüyor elimizden geleni yapalım tartı kendi bilir mesela benim kotlarim ciddi bol geliyor şaka gibi ama eşim yeni kot al dedi dün dede pantolon gibi inmiş aşağıya diyortartiya baksan tirt
Hadi hayırlısı olsun canım haklarinda
tartı nerde tartı nerde
rakibinden çok bana bilenmiş bir Yasemin görüyorum@Sweetyy83 yuzumu kara çıkarma
aynen canım birde dmeir ilacından galiba üç gündürtık yok wcde
Gayet güzel eksi ablaEvet pazartesi bildirimi bu arada günaydın
Cuma 101.00
Pazartesi 100.500
Fark -500
Halledilmeyecek bir artı değil canimHerkese günaydın kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 73.3
+300
Bebisimiz büyüsün cnaimkızlar günaydın
sen misin neden kilo verdim acaba diyen
cumadan bugüne 1 kilo almışım
an itibariyle 75,1
Eminim çok güzeldir canım ne guzelGünaydın, herkese iyi haftalar can' larım...
Dün doğa yürüyüşüne gittim, yürüyüş botu edinmem gerekiyormuş ama yürüyüş ayakkabısıyla idare ettim artık yapacak birşey yok. Acayip eğlenceli, huzur dolu ve yorucuydu. Oksijen de bol bol yedirdi tabi :)
Akşam eve geldiğimde bir kupa çayı içip sızmışım... Nasıl huzur dolduğumu anlatamam. Arada kesinlikle yapmalıyım ve daha zor parkurlara gitmeliyim
Cumaya daha 4 gün var canım gayet güzel eksiler gelirGünaydınlar,
Cuma: 94.3
Pazartesi: 94.3
Fark: -
Hayret bişey yaa, kendi çapımda o kadar dikkatli bir haftasonu geçirdim ama sonuç bu. Sanırım sucuktan oldu
Eksi candırtartı
cuma73.9
pazartesi 73.7
fark -200
Benimde ayni kuzuBenim kilo bildirimi 68.6
Bugün 68.5
100 gramcık fark var
öyle oldumu bende oturup kalkıyorum ama kahvaltı sonrası başlıyorum mutfaktan sonra yataklar diye devam ediyor ensonda süpürüp siliyorumİşlere dalsam ben de unutacağım ama işlere başlamadan panik halde yiyorum, dur işe başlamadan bir karnımı doyurayım modunda, sonra da ağırlık çöküyor, iş de kalıyor. Yediğim yanıma zarar kalıy
sen güzel bir rakam yaparsın onu79.0
Ben sabitim kızlar, misafir git gel, su ve spor düzensiz onun etkisi olmalı.
Veremedim ama almadım en azından tesellim bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?