- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.721
sırt, bel, kalça ve bacaklarda ablaBirazdaha sabret cnm az kaldı
Agrin kasiklardami yoksa bel bacak falanmi
iyi de gülüm baltalanmayan mı var önemli olan nasıl kendimizi koruyacağımız hep diyorum ya vampirler gerçektir ama bunlar beyninin etini yiyip tüm enerjini sömürür diye , biri canını mı sıktı onun kendi psikolojik sorunu, dengesizliği diyip hiç üstüne alınmayacaksın sana ne onun ruh halinden belki 2 saat sonra tam tersi davranıp sana övgüler yağdırır , gerçi ben onu da üstüme alınmıyorum övseler de sövseler de gel git dengesizliğidir diyorum :) kişiler değil olaylar mı ters gidiyor enerjini bitiriyor bunda da vardır bir hayır diyip geçiyorum banka daki para örneğini unutma gülüm 400bin lirandan 10 lira çalındı diye kalan tüm paranı hırsızı bulmaya harcamayacaksın, bir gün 400 bin saniye 10 dk lık can sıkan bir durum için gününü heba etmeyeceksin demiiNe güzel abla şu saydığın maddeleri bende başarabilsem eminim benimde hayatım daha mutlu olacak ama çoğu zaman çok çabuk hayata karşı olan enerjim emiliyor . Buda beni oldukça yıpratıyor.. Her sabah yeni gün güzel olacak diye kalkıyorum ama baltalayacak illa bisey çıkıyor işte
aslın da hepimiz süperiz gün için de aynı şeyleri sizler de yapıyorsunuz edibem aile mıknatıslığından konu komşuya çözüm sunmaya kadar da siz farkın da değilsiniz bir kendini takip et bak 2 gün benim yaptıklarımın fazlasını bile yapıyor olabilirsin :)Teşekkür ederim canımYemeyeyim diye o kadar kendimi şartlandırmışım ki ne vardı ne yoktu bakmadım bile. Eşim ve oğlum onu yedik bunu yedik deyince fark ettim ki gözüm hiç birini görmemiş. Bunu başardığım için çok mutlu oldum, kendime güvenim geldi Eşim kalabalıkta fark etmemiş yemediğimi, resmen şoklarda, bir lokma bile yemedin mi diyip durdu kaç saat
şartlarını çok tuttum, valla profesyonellere şapka çıkartacak bir sunum olacağa benziyor
Kolay gelsin
Az bile demişsin, sen süpersin
Gelmeden önce ben de öyle düşünüyordum ama kar da yok dağ da
Su için bugün ciddi planlarım var, hatta hiç sevmediğim halde kalkınca limonlu ılık su içtim
Menüm hoşuma gitti, afiyet olsun. Spor olmamasına şaşırdım. Spor için belli günlerin mi var?
En iyisi yememek, yedikçe düzeleceği yok ama yemezsek bir umut
İşlere dalsam ben de unutacağım ama işlere başlamadan panik halde yiyorum, dur işe başlamadan bir karnımı doyurayım modunda, sonra da ağırlık çöküyor, iş de kalıyor. Yediğim yanıma zarar kalıyor
Bakış açını değiştir hasas kuzu. Bugün yeni bir gün, güçlü olacağım vve karşıma çıkacak her türlü zorluğu kendimi üzmeden atlatacağım de bence.
Aaa çörek otunu peynirle severdim, unuttum bayadır. Hatırlatma için teşekkürler
Harika bir eksi canım, cuma birincilik bekliyorum senden
Ödemdir, takılma
Olsun, canını sıkma
Ne güzel enerji ve moral depolamışsınBir doğa yürüyüşü kulübüne filan mı katıldın, yoksa kendi arkadaşlarınla mı gittin?
İyi o zaman, herkes diyette olunca iyi oluyor
Senin bünyen böyle bacım, ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri....
affetmeyi de kendimiz için yapıyoruz gülüm karşıdaki affettiğimizi bilmese de olur , onu affetmeyip kendimi yiyip biterecek enerjim yok hele de değmeyen insanlara asla o yüzden affet ,yükünü çekmekten kurtul gitsin :)Daha ne olsun abla... En güzeli de kendini ve herkesi sevmekten güzel meslek mi olur ya da affetmeyi başarmaktan
ayyy hadi hayırlısı olsun inşallahgeldim geldim rakibem
pazar günü ekşınlı geçti
abla olunca çok bağlantılı köprü gibim oluyorsun
anne baba ayrı benim
kardeşime bi kız buldum görüşmeler güzel geçmiş
kardeş beni arıyor ben kızın annesini tanıyorum onunla arkadan görüşüyorum
babama anlattım anneme kız kardeşime onlar bana dönüyor evdekiler bi yandan eşim hemen başgöz edelim diye heyecan yapıyor trafik istanbul trafiği gibiydi
neyse hayırlısıysa olsun ikisi içinde ilk defa birine ısındı kardeşim çok heyecan yaptık sanırım bu sebeple
prolar beklemiyor muymuş ardı ardına mesajı yapıştırıyorlarmıymışşş abooooww yeni öğrendimSırf iki msj arası bekleme süresi için pro olasım var kk hızıma yetişemiyor
Sen normalde zayıf olduğun için birden kilo alımı vücuduna ağır geliyorsırt, bel, kalça ve bacaklarda abla
hele kalçamdaki ağrı tarif edilemez oturduğum yerden ilk kalktığım anda o ağrı ağlatacak derecede oluyor
Bence kendini bukadar yasaklarla sartlandirma cnmkızlar bişe soracağım emzirirken şeker orucu yapılır mı sizce
Bu olay nasıl gelismisti tatlımaslın da hepimiz süperiz gün için de aynı şeyleri sizler de yapıyorsunuz edibem aile mıknatıslığından konu komşuya çözüm sunmaya kadar da siz farkın da değilsiniz bir kendini takip et bak 2 gün benim yaptıklarımın fazlasını bile yapıyor olabilirsin :)
soy adımı oğlum deşifre olmasın diye söylemiycem , öğrencilerin en önde olmasını da birebir göz teması kurabilmek için istedim sağ olsun müdür bey sen yeter ki gel konuş ne dersen tamam der gibiydi :)
rabbim yardımcın olsun gülüm annelerin hakkı neden ödenmez işte anlıyoruz azıcık daha sabır az kaldı zaman akıp gidecek su gibi bir bakacaksın kucağın da ağlıyorsırt, bel, kalça ve bacaklarda abla
hele kalçamdaki ağrı tarif edilemez oturduğum yerden ilk kalktığım anda o ağrı ağlatacak derecede oluyor
amin ablacım sağlıkla gelsin de ne yapalım azıcık daha çekeceğim :)Sen normalde zayıf olduğun için birden kilo alımı vücuduna ağır geliyor
Bide bebek için haliyle kemiklerde genişleme oluyor
Neyseki az kaldı cnm hayirlisiyla gelsin bebis
Bence kendini bukadar yasaklarla sartlandirma cnm
Tatlı yağlı hamurisi paketli gıdalara dikkat etmek yeterli
Arada onlardan da minimum yenebilir
Ömür boyu seker orucu yapamicagimiza göre
Bende bilmiyodum :))prolar beklemiyor muymuş ardı ardına mesajı yapıştırıyorlarmıymışşş abooooww yeni öğrendim
amiinnn çok teşekkür ederimrabbim yardımcın olsun gülüm annelerin hakkı neden ödenmez işte anlıyoruz azıcık daha sabır az kaldı zaman akıp gidecek su gibi bir bakacaksın kucağın da ağlıyor
Bence de cnmamin ablacım sağlıkla gelsin de ne yapalım azıcık daha çekeceğim :)
evet tabii sonsuza kadar yapılmaz da ilk anda iyi gelir mi ki diye düşündüm ama o kadar yasaklarla çabuk pes ederim heralde
evet aynen ablacımm :)Bence de cnm
Ölçülü yemeyi öğrenmek lazım
Tabi biz şimdi kilo vermek için daha çok dikkat etmemiz gerekiyor :))
ben teklif eder miyim hiç aklıma bile gelmedi . rehber öğretmen arayıp müdür bey sizinle görüşmek istiyor dedi oğlanı şikayet etmek için çağırıyorlardı , ben de gitmeden eşime dedim ki senin sıpayı çok şikayet edip canım sıkılmasın diye müdürün odasına girmeden enerji toplayıp gideyim ki çok bir şey diyemesin dedim gittim , ders zili çaldığı halde ortada dolanıp derse geç giriyormuş benim sıpa ve bazıları müdürle sırayla hepsinin velisini çağırıyormuşBu olay nasıl gelismisti tatlım
Sen mi teklif ettin
39 yaşındayım ama eşim 35 e sabitle daha arttırma dedi :))avatarımın altın da yazılı farketmemişsin kır papatyamamiinnn çok teşekkür ederim
bu arada bişe sorabilir miyim
yaşınızı bilmediğimden abla mı desem yoksa canım balım mı desem bilemiyorum da ben 34 yaşındayım nasıl hitap edeyim
ayyyy evet şimdi deyince farkettim39 yaşındayım ama eşim 35 e sabitle daha arttırma dedi :))avatarımın altın da yazılı farketmemişsin kır papatyamcanın nasıl çekiyorsa öyle söyle gülüm
Vayyy rakibem süpersinben artidayim ama havlu atmadım tabiki
az biseymis
9.takim kızına etki etmez cuma güzel bi eksiyle gelir:)
haftasonu cokmu yediydin :)bundan sonra odemlerinde artar cnm
senin adina çok sevindimmm tugcem
Seni böyle pozitif gormek cok guzel
Sen sık sık yap bu yuruyusu:)
seninde halledilmicek bisey değilmiş cnm
Wc ye çözüm bul
Yağ, meyve vs.
Su ve spor istiyor vücut heralde:)
Hayırlısıyla olsun cnm
Bide benimkiler bulsaydi :)
çok guzellll
litfen eksilerie kucumsemeyelim :) onlar damlayarak göl olacaklar:)
yok cnm sporu oturtanadim daha
Olsunnn artı olmamaktan iyidir
hedef tutacak bence :) haftaya eksi başlamak daha bi iyi oluyor
Vayyyy kamile süpermiş cnm
Cuma 2 yi zorlarsin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?