Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi de gülüm baltalanmayan mı var önemli olan nasıl kendimizi koruyacağımız hep diyorum ya vampirler gerçektir ama bunlar beyninin etini yiyip tüm enerjini sömürür diye , biri canını mı sıktı onun kendi psikolojik sorunu, dengesizliği diyip hiç üstüne alınmayacaksın sana ne onun ruh halinden belki 2 saat sonra tam tersi davranıp sana övgüler yağdırır , gerçi ben onu da üstüme alınmıyorum övseler de sövseler de gel git dengesizliğidir diyorum :) kişiler değil olaylar mı ters gidiyor enerjini bitiriyor bunda da vardır bir hayır diyip geçiyorum banka daki para örneğini unutma gülüm 400bin lirandan 10 lira çalındı diye kalan tüm paranı hırsızı bulmaya harcamayacaksın, bir gün 400 bin saniye 10 dk lık can sıkan bir durum için gününü heba etmeyeceksin demii

aslın da hepimiz süperiz gün için de aynı şeyleri sizler de yapıyorsunuz edibem aile mıknatıslığından konu komşuya çözüm sunmaya kadar da siz farkın da değilsiniz bir kendini takip et bak 2 gün benim yaptıklarımın fazlasını bile yapıyor olabilirsin :)
soy adımı oğlum deşifre olmasın diye söylemiycem , öğrencilerin en önde olmasını da birebir göz teması kurabilmek için istedim sağ olsun müdür bey sen yeter ki gel konuş ne dersen tamam der gibiydi :)

Daha ne olsun abla... En güzeli de kendini ve herkesi sevmekten güzel meslek mi olur ya da affetmeyi başarmaktan
affetmeyi de kendimiz için yapıyoruz gülüm karşıdaki affettiğimizi bilmese de olur , onu affetmeyip kendimi yiyip biterecek enerjim yok hele de değmeyen insanlara asla o yüzden affet ,yükünü çekmekten kurtul gitsin :)

ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah
Edibe12 bak habinar ıma o da aile mıknatısı :)

sırt, bel, kalça ve bacaklarda abla
hele kalçamdaki ağrı tarif edilemez oturduğum yerden ilk kalktığım anda o ağrı ağlatacak derecede oluyor
Sen normalde zayıf olduğun için birden kilo alımı vücuduna ağır geliyor
Bide bebek için haliyle kemiklerde genişleme oluyor
Neyseki az kaldı cnm hayirlisiyla gelsin bebis
kızlar bişe soracağım emzirirken şeker orucu yapılır mı sizce
Bence kendini bukadar yasaklarla sartlandirma cnm
Tatlı yağlı hamurisi paketli gıdalara dikkat etmek yeterli
Arada onlardan da minimum yenebilir
Ömür boyu seker orucu yapamicagimiza göre

Bu olay nasıl gelismisti tatlım
Sen mi teklif ettin

sırt, bel, kalça ve bacaklarda abla
hele kalçamdaki ağrı tarif edilemez oturduğum yerden ilk kalktığım anda o ağrı ağlatacak derecede oluyor
rabbim yardımcın olsun gülüm annelerin hakkı neden ödenmez işte anlıyoruz azıcık daha sabır az kaldı zaman akıp gidecek su gibi bir bakacaksın kucağın da ağlıyor

amin ablacım sağlıkla gelsin de ne yapalım azıcık daha çekeceğim :)

evet tabii sonsuza kadar yapılmaz da ilk anda iyi gelir mi ki diye düşündüm ama o kadar yasaklarla çabuk pes ederim heralde

rabbim yardımcın olsun gülüm annelerin hakkı neden ödenmez işte anlıyoruz azıcık daha sabır az kaldı zaman akıp gidecek su gibi bir bakacaksın kucağın da ağlıyor
amiinnn çok teşekkür ederim
bu arada bişe sorabilir miyim
yaşınızı bilmediğimden abla mı desem yoksa canım balım mı desem bilemiyorum da ben 34 yaşındayım nasıl hitap edeyim

amin ablacım sağlıkla gelsin de ne yapalım azıcık daha çekeceğim :)

evet tabii sonsuza kadar yapılmaz da ilk anda iyi gelir mi ki diye düşündüm ama o kadar yasaklarla çabuk pes ederim heralde
Bence de cnm
Ölçülü yemeyi öğrenmek lazım
Tabi biz şimdi kilo vermek için daha çok dikkat etmemiz gerekiyor :))

Bu olay nasıl gelismisti tatlım
Sen mi teklif ettin
ben teklif eder miyim hiç aklıma bile gelmedi . rehber öğretmen arayıp müdür bey sizinle görüşmek istiyor dedi oğlanı şikayet etmek için çağırıyorlardı , ben de gitmeden eşime dedim ki senin sıpayı çok şikayet edip canım sıkılmasın diye müdürün odasına girmeden enerji toplayıp gideyim ki çok bir şey diyemesin dedim gittim , ders zili çaldığı halde ortada dolanıp derse geç giriyormuş benim sıpa ve bazıları müdürle sırayla hepsinin velisini çağırıyormuş
laf lafı açtı 2 saatten fazla müdürle sohbet etmişiz ben arada saate baktım ama müdür devam edince kalkamadım o da troid ameliyatı olmuş çok sıkı diyetle kilosunu koruyabiliyormuş sadece , suya niyet yüklemeyi yeni öğrenmiş ben detaylı anlattım ve tabiki çok daha fazlasını , müdür beni övdü övdü durdu ev hanımı olup nasıl böyle kendinizi mükemmel yetiştirmişsiniz dedi , artık ben kalktım eve gelicem bu defa da bizim son sınıflara ne olur bunları anlatın dedi , benim kendi oğlum beni dinlemiyor arkasını dönüp odasına giriyor başkasının çocuğuna ne faydam olsun ki dedim , müdür de kendi çocuğunuz zaten sizi dinlemez diyip ısrar edince , kendime verdiğim sözü tutmak için tamam dedim
kendime sözüm :kim yardım isterse karşılıksız mutlaka elimden geldiğince yardım edicem demiştim

amiinnn çok teşekkür ederim
bu arada bişe sorabilir miyim
yaşınızı bilmediğimden abla mı desem yoksa canım balım mı desem bilemiyorum da ben 34 yaşındayım nasıl hitap edeyim
39 yaşındayım ama eşim 35 e sabitle daha arttırma dedi :))avatarımın altın da yazılı farketmemişsin kır papatyam canın nasıl çekiyorsa öyle söyle gülüm

39 yaşındayım ama eşim 35 e sabitle daha arttırma dedi :))avatarımın altın da yazılı farketmemişsin kır papatyam canın nasıl çekiyorsa öyle söyle gülüm
ayyyy evet şimdi deyince farkettim
fazla yaş farkı yokmuş canım balıma devam, o zaman dansssss

Küçümsemeyeyim madem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…