Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biz burdan pozitif enerjini alıyoruz tatlim
Müdür ne yapsın :)
Okuyunca ben bile heyecanlandım

Bende suyun verilen enerjiyle etkilendiğini okumuştum
Bu konuda biseyler yazsanda herkese faydası olsa :))

he sen bilir misin hiç :
valla bilmiyodum :)

Çözüm ortada ise sorun ortadan kalkar abla babında dedim
yani popoyu devirip yatarsan artı çıkman normal diyon

SU
içtiğimiz yıkandığımız ve bedenimiz de bulunan ( bedenimizin yüzde 70 i su) kullanarak şifalanabiliriz . şifadan kastım hem fiziksel hem ruhsal anlam da şifa , evet suyun hafızası var ve etrafındaki seslere titreşimlere , duygulara yani her enerjiye tepki veriyor ve molekülleri ona göre değişiyor eğer siz her gün içtiğiniz suya dünyanın en güçlü kelimelerini seni seviyorum ve teşekkür ederim kelimelerini tekrarlayıp( video da şekli var) sonra da niyet yüklerseniz o da ne niyetleyse onu size yapar
misal benim suya yüklediğim niyetlerden bazıları:
seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun(teşekkürdür) sen beni şifalandıran güzel suyumsun seni seviyorum teşekkürler
her yudumla daha sağlıklı yaptığın için teşekkürler seni seviyorum
her yudumla daha güçlü hafızam olmasını sağladığın için ...
sağlıkla zayıflamamı sağladığın için ...
huzurlu ve mutlu olmamaı sağladığın için
içten ve dıştan beni arındırdığın için v.s.
başta besmele rabbime şükürler olsun olumlu niyet , sevdiğini söyleyip teşekkür etmek ve yine besmele çekip suyu içmek işte bu kadarrr:))
suyunuzu tv nin olduğu özellikle haberlerin izlendiği zaman o odada bırakmayın onları da anlayıp moleküler yapısını bozuyor kötü sözler hisler hatta düşünceler bile caaanıım suyumuzu bozuyor kızlar
şimdilik bu kadar :))

ne güzel istesen de istemesen de torunu görebiliyorsun şükür başbaşa iyi eğlenceler ,inşallah annesi gelene kadar bezini doldurmaz anasına versin hediyesini heheheheheh çok gıcığım yaaavf biliyorum ama yine de kendimi seviyoruumm

Hiç durmadan 1.5 saat yuzebilirmisin ki
Yok abla 45 dk filan aralarda sırt üstü ama suda kaldığın süre boyunca zaten yakıyorsun ha bide bı iki kulaç atıp kenarda dedikodu yapan teyzeler var onlar tartışılır
Çirkef yüzümü ortaya cikarmiyom ama böyle giderse mecbur olacam :)
:)
bay emotunun su deney ve araştırmaları sonucu suyun hafızası olduğunu kanıtlamıştır bununla ilgili kısa youtup videosunu mutlaka izleyin
İzleyeceğim akşam kesin fav ladim
Kesin kesin biz öyle yapıyoruz
kesinlikle su mucize birşey

Huuuu huuuu listedeki kızlar

Bu hafta 14.takimla yaristayiz
O yüzden lütfen herkes hedefe odaklansin
Kacamak yok spor var su bol
Şişkinlik yapacak şeyler yemiyoruz
Ödem caylarimiza dikkat ediyoruz

SİZLERE GÜVENİYORUM
YUZUMUZ KARA CIKMICAK İNSALLAHH
İLK IKILIİ YARISIMIZI KAYBETMEK OLMAZ
dimi ama

@nanekekik

@seydan94

@Habinar

@askrhpozitif

@eyledi

@Mehlikatun

@Sweetyy83

@Pnrrr-20

Unuttuğum yok heralde

Liste dışı olanlarda destek versinler
Sonucta bu hepimizin başarısı

ins abla hedefim 79.9 da olsa 79 sayisini gormek elimden gelenide yapicam bunun icin

biz mucizeyiz kızz rabbim bizi öyle donatıp yaratmış ki, kendi elimizin altın da bile değil,içindeki sınırsız gücü sonsuz bilgeliği kullanmayı bilsek hayatımızı nasıl ne yön de istersek değiştirme iyileştirme gücüyle tüm evreni emrimize vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…