Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Suya niyet yüklemek nasıl oluyor ilk defa duydum anlatır mısın lütfen

sırt, bel, kalça ve bacaklarda abla
hele kalçamdaki ağrı tarif edilemez oturduğum yerden ilk kalktığım anda o ağrı ağlatacak derecede oluyor
Gecmis olsun canim sona geldin ya normal ins saglikla kurtulursun

40 dk eliptik yapıldı yarında aksilik olmazsa yüzmeye gidecegim 1.5 saatlik randevu aldım ama bakalım 1.5 saat yuzebilirmiyim 2 -3 aydır ayağımı suya sokmadim
Bahar sizin orda randevuyla mi yuzuluyor:)) gel buraya istediğin yerde istediğin saatte yüz hem de sıcak sıcak
( azıcık hava atayım:))

Demin sormuştum şimdi öğrendim.

Bende acaba sen olabilirmisin diye düşünmüştüm :))
Nasilsin cnm neler yapiyosun anlat hele
Ne olsun ablam ya ikinci bebişi doğurdum 5 buçuk aylık oldu bana da 9 kilo fazlalık kaldı vermeye çalışıyorum takıma gelsem yapabilir miyim diye düşünüyorum
Bebişin süt süt ürünleri yumurta ve dana etine alerjisi var emziriyorum diye onları tuketemiyorum
Spora başladım 10 gün oldu
Kendimce bişeyler yapıyorum kilo veremiyorum ne yazık ki
Sen nasılsın bir ara baktım yoktun

komşu kaptan diyor yiyin kızlar doyasıya ama yerken o tahin pekmezin tüm bedeninizi güçlendirdiğini atıkları bedeninizden temizlediğini yağ hücrelerini yaktığını kaslarınızı arttırdığını inanarak düşünün o zaman yine zayıflanır kiii:)

Harikasın canım

kazanan takım diğer takımı eziklenecekmi
kuru kuruya yarış olmaz ama dimi Mefkurem drdotty @SchonerDuft

eziklicez tabi ki
tabi listedekiler bizi yanıltıp +lar ile gelmezler

Yarışan yarışmayan tüm takım üyeleri yenilen takımı ezikler
Galip takım ezik takıma spor cezası verir
Ne dersin Mefkurem

Kizlar şu mesajlara bakın ve hemen elinizi cisskardan çekin spora baslayin :)))

Harikasın canım
ben diyet yapmadan acıkınca sadece yiyorum aynen böyle yapıyorum tabi başka şeylerde kansızlık bir kaç aydır olduğu için ilk öğün tahin pekmez yiyorum bu ara bence sağlıklı bedeni güçlendirip hastalıklara direnç sağlıyor kışın yemek lazım :)

Ekimcim vermiş cevabımızı :))

Ama bizim kür daha etkili yatmadan 1 tabak baklava yerseniz 3 günde 5 kilo verirsiniz :))

Kizlar şu mesajlara bakın ve hemen elinizi cisskardan çekin spora baslayin :)))
abowwww valla kızlar bu iş sanki yarıştan çıkmış gibime geldi kimse benim takımımııı ezikleyemezzz o kadarrrrrrrrr
diyip hiç olmadı akşam tv izlerken kırlenti bacağınızın arasına alıp sıkıştırıp bırakın kasları çalıştırın gariiii

Ekimcim vermiş cevabımızı :))

Ama bizim kür daha etkili yatmadan 1 tabak baklava yerseniz 3 günde 5 kilo verirsiniz :))
mefkuşum herkes benim kadar bilinç altını iyi kandıramayabilir diyet yapmadan yiyip zayıfladım da dedim belki onlar da yer ama pişmanlık duyar zayıflamaz kilo alırlar ne sinsiyim demiii:))))))))))

ekim2009 canim ya cok faydali bi bilgi paylasnissin gercekten izledim hatta alakali bi kac tane daha izledim en etkilisi askmis ya.. ne kadar guzel bi sekil cikti su molekulunde.seytan ve ofkede de bi okadar kotu oldu. bunu hemen uygulamaya basladim hatta evdekilerin icecegi surahideki suyada cok guzel seyler soyledim etkili olacaginida dusunuyorum cok tesekkur ederim canim.cok etkilendim dogrusu

Aynen cnm iş ciddiye bindi :)) bütün silahlarimizi kusanalim :))

önceden de geçen sene galiba paylaştım en öz kısa videoyu daha bir dolu videosu var pirinçle olanı da izle gülüm ben fazladan bulduğum her yazıyı da okudum suyun gücü hafife alınır gibi değil üstelik inansan da inanmasan da işe yarıyor çünkü suyun hafızası var o suya söylediğin güzel şeyleri bedeninin yüzde 70 i olan su da duyuyor üstelik anın da niyetini gerçekleştirmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…