- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.761
Tühh çok geçmiş olsun sık dışını az kaldı. Sağlıkla insallahsırt, bel, kalça ve bacaklarda abla
hele kalçamdaki ağrı tarif edilemez oturduğum yerden ilk kalktığım anda o ağrı ağlatacak derecede oluyor
amiinnnn sağlıkla gelsin de başka bişe istemiyorumTühh çok geçmiş olsun sık dışını az kaldı. Sağlıkla insallah
Suya niyet yüklemek nasıl oluyor ilk defa duydum anlatır mısın lütfenben teklif eder miyim hiç aklıma bile gelmedi . rehber öğretmen arayıp müdür bey sizinle görüşmek istiyor dedi oğlanı şikayet etmek için çağırıyorlardı , ben de gitmeden eşime dedim ki senin sıpayı çok şikayet edip canım sıkılmasın diye müdürün odasına girmeden enerji toplayıp gideyim ki çok bir şey diyemesin dedim gittim , ders zili çaldığı halde ortada dolanıp derse geç giriyormuş benim sıpa ve bazıları müdürle sırayla hepsinin velisini çağırıyormuş
laf lafı açtı 2 saatten fazla müdürle sohbet etmişiz ben arada saate baktım ama müdür devam edince kalkamadım o da troid ameliyatı olmuş çok sıkı diyetle kilosunu koruyabiliyormuş sadece , suya niyet yüklemeyi yeni öğrenmiş ben detaylı anlattım ve tabiki çok daha fazlasını , müdür beni övdü övdü durdu ev hanımı olup nasıl böyle kendinizi mükemmel yetiştirmişsiniz dedi , artık ben kalktım eve gelicem bu defa da bizim son sınıflara ne olur bunları anlatın dedi , benim kendi oğlum beni dinlemiyor arkasını dönüp odasına giriyor başkasının çocuğuna ne faydam olsun ki dedim , müdür de kendi çocuğunuz zaten sizi dinlemez diyip ısrar edince , kendime verdiğim sözü tutmak için tamam dedim
kendime sözüm :kim yardım isterse karşılıksız mutlaka elimden geldiğince yardım edicem demiştim
Vayyy rakibem süpersinben artidayim ama havlu atmadım tabiki
az biseymis
9.takim kızına etki etmez cuma güzel bi eksiyle gelir:)
haftasonu cokmu yediydin :)bundan sonra odemlerinde artar cnm
senin adina çok sevindimmm tugcem
Seni böyle pozitif gormek cok guzel
Sen sık sık yap bu yuruyusu:)
seninde halledilmicek bisey değilmiş cnm
Wc ye çözüm bul
Yağ, meyve vs.
Su ve spor istiyor vücut heralde:)
Hayırlısıyla olsun cnm
Bide benimkiler bulsaydi :)
çok guzellll
litfen eksilerie kucumsemeyelim :) onlar damlayarak göl olacaklar:)
yok cnm sporu oturtanadim daha
Olsunnn artı olmamaktan iyidir
hedef tutacak bence :) haftaya eksi başlamak daha bi iyi oluyor
Vayyyy kamile süpermiş cnm
Cuma 2 yi zorlarsin gibi
Gecmis olsun canim sona geldin ya normal ins saglikla kurtulursunsırt, bel, kalça ve bacaklarda abla
hele kalçamdaki ağrı tarif edilemez oturduğum yerden ilk kalktığım anda o ağrı ağlatacak derecede oluyor
ben teklif eder miyim hiç aklıma bile gelmedi . rehber öğretmen arayıp müdür bey sizinle görüşmek istiyor dedi oğlanı şikayet etmek için çağırıyorlardı , ben de gitmeden eşime dedim ki senin sıpayı çok şikayet edip canım sıkılmasın diye müdürün odasına girmeden enerji toplayıp gideyim ki çok bir şey diyemesin dedim gittim , ders zili çaldığı halde ortada dolanıp derse geç giriyormuş benim sıpa ve bazıları müdürle sırayla hepsinin velisini çağırıyormuş
laf lafı açtı 2 saatten fazla müdürle sohbet etmişiz ben arada saate baktım ama müdür devam edince kalkamadım o da troid ameliyatı olmuş çok sıkı diyetle kilosunu koruyabiliyormuş sadece , suya niyet yüklemeyi yeni öğrenmiş ben detaylı anlattım ve tabiki çok daha fazlasını , müdür beni övdü övdü durdu ev hanımı olup nasıl böyle kendinizi mükemmel yetiştirmişsiniz dedi , artık ben kalktım eve gelicem bu defa da bizim son sınıflara ne olur bunları anlatın dedi , benim kendi oğlum beni dinlemiyor arkasını dönüp odasına giriyor başkasının çocuğuna ne faydam olsun ki dedim , müdür de kendi çocuğunuz zaten sizi dinlemez diyip ısrar edince , kendime verdiğim sözü tutmak için tamam dedim
kendime sözüm :kim yardım isterse karşılıksız mutlaka elimden geldiğince yardım edicem demiştim
SU
içtiğimiz yıkandığımız ve bedenimiz de bulunan ( bedenimizin yüzde 70 i su) kullanarak şifalanabiliriz . şifadan kastım hem fiziksel hem ruhsal anlam da şifa , evet suyun hafızası var ve etrafındaki seslere titreşimlere , duygulara yani her enerjiye tepki veriyor ve molekülleri ona göre değişiyor eğer siz her gün içtiğiniz suya dünyanın en güçlü kelimelerini seni seviyorum ve teşekkür ederim kelimelerini tekrarlayıp( video da şekli var) sonra da niyet yüklerseniz o da ne niyetleyse onu size yapar
misal benim suya yüklediğim niyetlerden bazıları:
seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun(teşekkürdür) sen beni şifalandıran güzel suyumsun seni seviyorum teşekkürler
her yudumla daha sağlıklı yaptığın için teşekkürler seni seviyorum
her yudumla daha güçlü hafızam olmasını sağladığın için ...
sağlıkla zayıflamamı sağladığın için ...
huzurlu ve mutlu olmamaı sağladığın için
içten ve dıştan beni arındırdığın için v.s.
başta besmele rabbime şükürler olsun olumlu niyet , sevdiğini söyleyip teşekkür etmek ve yine besmele çekip suyu içmek işte bu kadarrr:))
suyunuzu tv nin olduğu özellikle haberlerin izlendiği zaman o odada bırakmayın onları da anlayıp moleküler yapısını bozuyor kötü sözler hisler hatta düşünceler bile caaanıım suyumuzu bozuyor kızlar
şimdilik bu kadar :))[/QUO oooo cpk ilhinc bilgiler bipmek lazim aslinda boyle seyleri
Bahar sizin orda randevuyla mi yuzuluyor:)) gel buraya istediğin yerde istediğin saatte yüz hem de sıcak sıcak40 dk eliptik yapıldı yarında aksilik olmazsa yüzmeye gidecegim 1.5 saatlik randevu aldım ama bakalım 1.5 saat yuzebilirmiyim 2 -3 aydır ayağımı suya sokmadim
Demin sormuştum şimdi öğrendim.SU
içtiğimiz yıkandığımız ve bedenimiz de bulunan ( bedenimizin yüzde 70 i su) kullanarak şifalanabiliriz . şifadan kastım hem fiziksel hem ruhsal anlam da şifa , evet suyun hafızası var ve etrafındaki seslere titreşimlere , duygulara yani her enerjiye tepki veriyor ve molekülleri ona göre değişiyor eğer siz her gün içtiğiniz suya dünyanın en güçlü kelimelerini seni seviyorum ve teşekkür ederim kelimelerini tekrarlayıp( video da şekli var) sonra da niyet yüklerseniz o da ne niyetleyse onu size yapar
misal benim suya yüklediğim niyetlerden bazıları:
seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun(teşekkürdür) sen beni şifalandıran güzel suyumsun seni seviyorum teşekkürler
her yudumla daha sağlıklı yaptığın için teşekkürler seni seviyorum
her yudumla daha güçlü hafızam olmasını sağladığın için ...
sağlıkla zayıflamamı sağladığın için ...
huzurlu ve mutlu olmamaı sağladığın için
içten ve dıştan beni arındırdığın için v.s.
başta besmele rabbime şükürler olsun olumlu niyet , sevdiğini söyleyip teşekkür etmek ve yine besmele çekip suyu içmek işte bu kadarrr:))
suyunuzu tv nin olduğu özellikle haberlerin izlendiği zaman o odada bırakmayın onları da anlayıp moleküler yapısını bozuyor kötü sözler hisler hatta düşünceler bile caaanıım suyumuzu bozuyor kızlar
şimdilik bu kadar :))
Ben burdayım walla vakit buldukça giriyorum. Hiç kart göstermeyin banaÇirkef yüzümü ortaya cikarmiyom ama böyle giderse mecbur olacam :)
amin teşekkür ederimGecmis olsun canim sona geldin ya normal ins saglikla kurtulursun
Ne olsun ablam ya ikinci bebişi doğurdum 5 buçuk aylık oldu bana da 9 kilo fazlalık kaldı vermeye çalışıyorum takıma gelsem yapabilir miyim diye düşünüyorumBende acaba sen olabilirmisin diye düşünmüştüm :))
Nasilsin cnm neler yapiyosun anlat hele
komşu kaptan diyor yiyin kızlar doyasıya ama yerken o tahin pekmezin tüm bedeninizi güçlendirdiğini atıkları bedeninizden temizlediğini yağ hücrelerini yaktığını kaslarınızı arttırdığını inanarak düşünün o zaman yine zayıflanır kiii:)Merhaba 9. Takım , güzel arkadaşlarım sizlerle bir diyet kürü paylaşmak istiyorum. Malum bu hafta kapışıyoruz.
Kürümüz çok basit her öğün öncesi ve yatmadan önce koca bir kase tahin pekmez karışımını bol ekmekle yiyoruz afiyet olsun
komşu kaptan diyor yiyin kızlar doyasıya ama yerken o tahin pekmezin tüm bedeninizi güçlendirdiğini atıkları bedeninizden temizlediğini yağ hücrelerini yaktığını kaslarınızı arttırdığını inanarak düşünün o zaman yine zayıflanır kiii:)
kazanan takım diğer takımı eziklenecekmi
kuru kuruya yarış olmaz ama dimiMefkurem drdotty @SchonerDuft
eziklicez tabi ki
tabi listedekiler bizi yanıltıp +lar ile gelmezler
Yarışan yarışmayan tüm takım üyeleri yenilen takımı ezikler
Galip takım ezik takıma spor cezası verir
Ne dersinMefkurem
ben diyet yapmadan acıkınca sadece yiyorum aynen böyle yapıyorum tabi başka şeylerde kansızlık bir kaç aydır olduğu için ilk öğün tahin pekmez yiyorum bu ara bence sağlıklı bedeni güçlendirip hastalıklara direnç sağlıyor kışın yemek lazım :)Harikasın canım
Ekimcim vermiş cevabımızı :))Merhaba 9. Takım , güzel arkadaşlarım sizlerle bir diyet kürü paylaşmak istiyorum. Malum bu hafta kapışıyoruz.
Kürümüz çok basit her öğün öncesi ve yatmadan önce koca bir kase tahin pekmez karışımını bol ekmekle yiyoruz afiyet olsun
abowwww valla kızlar bu iş sanki yarıştan çıkmış gibime geldi kimse benim takımımııı ezikleyemezzz o kadarrrrrrrrrKizlar şu mesajlara bakın ve hemen elinizi cisskardan çekin spora baslayin :)))
mefkuşum herkes benim kadar bilinç altını iyi kandıramayabilir diyet yapmadan yiyip zayıfladım da dedim belki onlar da yer ama pişmanlık duyar zayıflamaz kilo alırlar ne sinsiyim demiii:))))))))))Ekimcim vermiş cevabımızı :))
Ama bizim kür daha etkili yatmadan 1 tabak baklava yerseniz 3 günde 5 kilo verirsiniz :))
Aynen cnm iş ciddiye bindi :)) bütün silahlarimizi kusanalim :))abowwww valla kızlar bu iş sanki yarıştan çıkmış gibime geldi kimse benim takımımııı ezikleyemezzz o kadarrrrrrrrr
diyip hiç olmadı akşam tv izlerken kırlenti bacağınızın arasına alıp sıkıştırıp bırakın kasları çalıştırın gariiii
önceden de geçen sene galiba paylaştım en öz kısa videoyu daha bir dolu videosu var pirinçle olanı da izle gülüm ben fazladan bulduğum her yazıyı da okudum suyun gücü hafife alınır gibi değil üstelik inansan da inanmasan da işe yarıyor çünkü suyun hafızası var o suya söylediğin güzel şeyleri bedeninin yüzde 70 i olan su da duyuyor üstelik anın da niyetini gerçekleştirmeye başlıyorekim2009 canim ya cok faydali bi bilgi paylasnissin gercekten izledim hatta alakali bi kac tane daha izledim en etkilisi askmis ya.. ne kadar guzel bi sekil cikti su molekulunde.seytan ve ofkede de bi okadar kotu oldu. bunu hemen uygulamaya basladim hatta evdekilerin icecegi surahideki suyada cok guzel seyler soyledim etkili olacaginida dusunuyorum cok tesekkur ederim canim.cok etkilendim dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?