- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.781
Ekimcim vermiş cevabımızı :))
Ama bizim kür daha etkili yatmadan 1 tabak baklava yerseniz 3 günde 5 kilo verirsiniz :))
Tahin pekmeze kadar okudumMerhaba 9. Takım , güzel arkadaşlarım sizlerle bir diyet kürü paylaşmak istiyorum. Malum bu hafta kapışıyoruz.
Kürümüz çok basit her öğün öncesi ve yatmadan önce koca bir kase tahin pekmez karışımını bol ekmekle yiyoruz afiyet olsun
ayy ben bile gaza geldim frre list de olmama rağmen inşallah iki takım da çok zayıflar ama biz kazanırızzzzzAynen cnm iş ciddiye bindi :)) bütün silahlarimizi kusanalim :))
Tahin pekmeze kadar okudum
AlllaaaaahhhhhKizlar şu mesajlara bakın ve hemen elinizi cisskardan çekin spora baslayin :)))
Ben de seni tutuyorumAlllaaaaahhhhhortam senlendi haydi breee ben kazanan takimi tutuyorum
Kuzum çok yorma kendini bu kış günlerinde. Giy sıcacık pijamalarını geç tv karşısına birde bol kremalı kahve. Ooooohhhh gel keyfim gelKürler baklavalar havada uçuşuyor
Spordan geldim mis gibi yeşil çayımı içiyorum
Akşama balık var salata eşliğinde
Yarış içinde yarışdayken daha çok hırslandım şindikKalkıp jilian yapasım var
Yani sende kazanan tarafi tutuyo oluyosun bu durumdaBen de seni tutuyorum
izleyecegim canim etkisi olacagina da gercekten inandim cok sagolönceden de geçen sene galiba paylaştım en öz kısa videoyu daha bir dolu videosu var pirinçle olanı da izle gülüm ben fazladan bulduğum her yazıyı da okudum suyun gücü hafife alınır gibi değil üstelik inansan da inanmasan da işe yarıyor çünkü suyun hafızası var o suya söylediğin güzel şeyleri bedeninin yüzde 70 i olan su da duyuyor üstelik anın da niyetini gerçekleştirmeye başlıyor
Kuzum alsanda versende gönlüm sende dediydimYani sende kazanan tarafi tutuyo oluyosun bu durumda
Kuzum alsanda versende gönlüm sende dediydim
Teşekkür ederim edibecimAyy çok heyecanlı gerçektenAllah hayırlı ile kolaylaştırıp tamamına erdirsin.
Gayet iyi, tebrikler
O 100 gramcığı bulmayanlar var Şeydcığım, tebrikler
Doğru söylüyorsun, çok sevindim kotlarının bollaşmasına
Saolasın tuğçecim darısı senin başına Allah isteyen herkese gönlünden geçeni tez zamanda karşısına çıkarsın aminnnnYa acıkıyorsun o açık havada, enerjin de tükeniyor, meyve çiğ yemiş derken parkur sonunda ateşi yaktın mı mis gibi yiyorsun vallahi. Ama çok iyi geldi etkisi de uzun sürer inşallah
Hayırlı olsun kuzum kardeşin ve aileniz için. Çok sevindim kardeşin adına.. Mutlu olsun hep
Arkadaşların dahil olduğu bir kulüp var, geçen sene de ben katılmıştım ama devamını getirememiştim. Şimdi yeniden başladım
Saolasın mervecim inşallahHabinar canım hayırlı olur inşallah Allah tamamıni erdirsin
Saolasın zıhal abla darısı hayırlısı ile seninkilereVayyy rakibem süpersinben artidayim ama havlu atmadım tabiki
az biseymis
9.takim kızına etki etmez cuma güzel bi eksiyle gelir:)
haftasonu cokmu yediydin :)bundan sonra odemlerinde artar cnm
senin adina çok sevindimmm tugcem
Seni böyle pozitif gormek cok guzel
Sen sık sık yap bu yuruyusu:)
seninde halledilmicek bisey değilmiş cnm
Wc ye çözüm bul
Yağ, meyve vs.
Su ve spor istiyor vücut heralde:)
Hayırlısıyla olsun cnm
Bide benimkiler bulsaydi :)
çok guzellll
litfen eksilerie kucumsemeyelim :) onlar damlayarak göl olacaklar:)
yok cnm sporu oturtanadim daha
Olsunnn artı olmamaktan iyidir
hedef tutacak bence :) haftaya eksi başlamak daha bi iyi oluyor
Vayyyy kamile süpermiş cnm
Cuma 2 yi zorlarsin gibi
Biri bu işi yapacak ekim demi ister istemez kendimi olayların ortasında yapıcı durumda buluyorum amaaaaa Allah halden anlamayan hep ben haklıyım diyen egoist empati yoksunu insanları benden uzak etsin sabırlıyım ama biyere kadar canımcımayyy hadi hayırlısı olsun inşallah
@Edibe12 bak habinar ıma o da aile mıknatısı :)
Kuzum çok yorma kendini bu kış günlerinde. Giy sıcacık pijamalarını geç tv karşısına birde bol kremalı kahve. Ooooohhhh gel keyfim gel
Haydi kizlar spora kalkin yemek masasindanKizlar şu mesajlara bakın ve hemen elinizi cisskardan çekin spora baslayin :)))
Rakibenle senin menüleri görüyum bugün ona gore diyecem:)tesekkur ederim canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum spora acaba bende vakit bulacakmiyim
ultrasyonu anlamakta iş
rakibemi yenmek için keske spor yapabilseydim o bir noktada onde ama gün boyu hareket halindeyim sizlerde kimi tutuyorsunuz hele diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?