- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.801
Öyle abla haklısın bunu yapabilmek için daha çok çabalamam lazımiyi de gülüm baltalanmayan mı var önemli olan nasıl kendimizi koruyacağımız hep diyorum ya vampirler gerçektir ama bunlar beyninin etini yiyip tüm enerjini sömürür diye , biri canını mı sıktı onun kendi psikolojik sorunu, dengesizliği diyip hiç üstüne alınmayacaksın sana ne onun ruh halinden belki 2 saat sonra tam tersi davranıp sana övgüler yağdırır , gerçi ben onu da üstüme alınmıyorum övseler de sövseler de gel git dengesizliğidir diyorum :) kişiler değil olaylar mı ters gidiyor enerjini bitiriyor bunda da vardır bir hayır diyip geçiyorum banka daki para örneğini unutma gülüm 400bin lirandan 10 lira çalındı diye kalan tüm paranı hırsızı bulmaya harcamayacaksın, bir gün 400 bin saniye 10 dk lık can sıkan bir durum için gününü heba etmeyeceksin demii
Bence yapmasan daha iyi canmkızlar bişe soracağım emzirirken şeker orucu yapılır mı sizce
aboww valla gaza gelmişler baya bir bu hafta kesin almaliyizKizlar şu mesajlara bakın ve hemen elinizi cisskardan çekin spora baslayin :)))
Sen cok beklersin cicim :))Yani sende kazanan tarafi tutuyo oluyosun bu durumda
Cok fazla yedin dedi 900 gr + gosteri banaSen cok beklersin cicim :))
Bugün tartı ne dedi
Birazida bende olaydiKuzum alsanda versende gönlüm sende dediydim
Ohhhh ne güzel sonuçCok fazla yedin dedi 900 gr + gosteri bana
Ayni güzel dilekler bizden de size cnmHepinize bol şanslar arkadaşlar
Sağlıkla ideal kilolarınıza kavuşmanızı dilerim. Umarım bu yarış bizlere iyi gelir ve yağlarımızdan hızla kurtulmamıza destek olur.
Hepinize sevgiler
Neyseki ben yedigim icin + geldim. Yemeyip + gelsem inadina yerdimOhhhh ne güzel sonuç
Ben yemedim ama benimkide artı dedi
Kuzum ben gormeyeli sen çok hayalperest olmuşuntesekkur ederim canimmm . Insallah mefkuremi gececem bu hafta ve diger butun haftalarda
Benimki yarına fiss diye sönecekNeyseki ben yedigim icin + geldim. Yemeyip + gelsem inadina yerdim
Yoooo hayalperest degil 6. Hissim gelisti bayaga. Gelecegi gorebiliyorumKuzum ben gormeyeli sen çok hayalperest olmuşun
Benimkide carsamba gunu gider cnku acim aaaccccccBenimki yarına fiss diye sönecek
Kendi basini dusun sen :))
SU
içtiğimiz yıkandığımız ve bedenimiz de bulunan ( bedenimizin yüzde 70 i su) kullanarak şifalanabiliriz . şifadan kastım hem fiziksel hem ruhsal anlam da şifa , evet suyun hafızası var ve etrafındaki seslere titreşimlere , duygulara yani her enerjiye tepki veriyor ve molekülleri ona göre değişiyor eğer siz her gün içtiğiniz suya dünyanın en güçlü kelimelerini seni seviyorum ve teşekkür ederim kelimelerini tekrarlayıp( video da şekli var) sonra da niyet yüklerseniz o da ne niyetleyse onu size yapar
misal benim suya yüklediğim niyetlerden bazıları:
seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun(teşekkürdür) sen beni şifalandıran güzel suyumsun seni seviyorum teşekkürler
her yudumla daha sağlıklı yaptığın için teşekkürler seni seviyorum
her yudumla daha güçlü hafızam olmasını sağladığın için ...
sağlıkla zayıflamamı sağladığın için ...
huzurlu ve mutlu olmamaı sağladığın için
içten ve dıştan beni arındırdığın için v.s.
başta besmele rabbime şükürler olsun olumlu niyet , sevdiğini söyleyip teşekkür etmek ve yine besmele çekip suyu içmek işte bu kadarrr:))
suyunuzu tv nin olduğu özellikle haberlerin izlendiği zaman o odada bırakmayın onları da anlayıp moleküler yapısını bozuyor kötü sözler hisler hatta düşünceler bile caaanıım suyumuzu bozuyor kızlar
şimdilik bu kadar :))
O 6.his seni kandırmış :) )Yoooo hayalperest degil 6. Hissim gelisti bayaga. Gelecegi gorebiliyorum
Gorcez cuma gunuO 6.his seni kandırmış :) )
Senin cumaya max. - 500 olurBenimkide carsamba gunu gider cnku acim aaacccccc
Senin cumaya max. - 500 olur
Ağlamak için omuz ararsan ben burdayım :)Gorcez cuma gunu
Sevincten aglarken basimi omzuna koyarimAğlamak için omuz ararsan ben burdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?