- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.821
Aynı ben direk modum düşüyorNeyseki ben yedigim icin + geldim. Yemeyip + gelsem inadina yerdim
Cok can sıkıci bi durum. Allah kimseye yasatmasinAynı ben direk modum düşüyor
Yemeyip veremeyince
Amin diyelim sonuca odaklanalımCok can sıkıci bi durum. Allah kimseye yasatmasin
gayet güzel olmuş canımMEnüm
Sabah 10
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek peynir
Öğlen 14:30
500ml kefir 1 elma
Akşam 19
3 parça somon
Salata
2 dl ekmek
Su 2 litrw
Spor 1 saat plates 180 p
@Pnrrr-20
Bence öğle az olmuş biraz daha destekli olsa akşam ki 2 dilim ekmeğe ihtiyaç duymazdın ama yine de iyi afiyet olsunMEnüm
Sabah 10
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek peynir
Öğlen 14:30
500ml kefir 1 elma
Akşam 19
3 parça somon
Salata
2 dl ekmek
Su 2 litrw
Spor 1 saat plates 180 p
@Pnrrr-20
Bu olmuş mu güzelim sabah başlamışsın çikolatayla sonra 2 dilim ekmek sonra mayonez börek.... bence hiç olmamış. Ne kadar çok karbon tüketirsek o kadar fazla acıkıyoruz ve yine karbon istiyor vücut onun yerine proteine yüklen bence açıldığında yumurta peynir yogurt ye daha iyi olur ama tabi sen bilirsinMenüm
08.00 kahve 2 k.bitter
11-12.00
2 d.ekmek 4-5 zeytin peynir omlet sebze
15-16.00
3-4 kaşık kıyma yoğurtlu mayonezli lahana salatası çok yedim 3 tabak olabilir 2 d.borek 1 tane mantı
3-4 badem 3-4 kuru üzüm
2lt su tamamlarim
Pinarcigim hiç de abartılacak korkuylacak bı durum değil doğum öyle olsaydı kimse ikinci çocuğu yaparmiydi,ama stres panik yaparsın ozaman zorlastirirsin rahat ol sancı denilen şey adet ağrıların bı tık fazlasiOhoo coktan canim herkez cok sevindi insallah sag saglim kucgmiza aliriz
Dogumdan cok korkuyorum ya simdiden onun stressine girdim
Abla bu senin diyetisyem listen mi cok az besleniyorsun gibi gelio banaSabah 09.00
1 çorba kaşığı tulum peyniri
1 dilim ekmek
7 badem
Öğle 12.00
7 kasık kuru fasulye
1 kase cacık
Ara 15.00
7 badem
Saat 17.00
1 mandalina
1 hurma
Mutfağı kapadım ve yattım
Tipik su içmedim. Tansiyonum dengesiz biraz o yüzden dinlenmek için yattım. Uyursam sohbetlere katılamam kusura bakmayın
Kizlar bugün misafir vardı yok yogundum bi geldim bi gittim yazamadim alıntılarım gitti daha geçmişte bitmemişti ama aklımda kalan kadarıyla yazayim
Mefkus ablam emziriyorum ama çok az ek gıda ağırlıklı
Kamilecim sen ondesin tebrik ederim ben çok yoğun zihni yorgun bedeni uykusuz bu hafta nasıl sonuç çıkacak bilmiyorum -500
Merve çim facde emzirmeyle ilgili yaşanan sorunlara çözüm odaklı güzel guruplar var bilgin olsun
Eylül abla okulda sunum vs yazmışsın o yüzden sormuştum kolay gelsin yazdıklarn çok güzeldi basarilar
Başkada aklima gelmedi
kiiiiiz havlumu atiyon bu ne menu boyle intihar etmeyemi karar verdin neee mantilar mayonezler cikolatalar falan noluyoz topla kendini bacim rakipte olsak yarin arti cikmani istememMenüm
08.00 kahve 2 k.bitter
11-12.00
15-16.00
3-4 kaşık kıyma yoğurtlu mayonezli lahana salatası çok yedim 3 tabak olabilir 2 d.borek 1 tane mantı
3-4 badem 3-4 kuru üzüm
2lt su tamamlarim
EylemBiriniz bana resim yüklemeyi yazar mısınız bir türlü yapamıyorum
AbooooMenüm
08.00 kahve 2 k.bitter
11-12.00
15-16.00
3-4 badem 3-4 kuru üzüm
2lt su tamamlarim
Doğuranlar hamileliğini ariyacan diyorlarda yok ya tek derdim uykusuzluk olsun diyorum gebelikte insan paronayak oluyor ister istemezEvet canım aç karnına vermem gerek tahliller vardı o yüzden
Çok zor bir durum canım kolay gelsin
Kullanmasaydiniz iyi olurdu dedi 2,3 kere sordu kullandik mi diye diğer suruplara da gerek yokmuş dedi grip olmuş o gripteki balgamda öksuruge neden oluyormuş sık sık burnunu temizleyip birde iburamini sadece 5 gün kullanmak yeterli olur dedi herhangi bir sıkıntıda beni arayın yada whatsaptan yazın dedi
Çok şükür kuzum annelik işte en ufak şeylerde bile evham yapıyoruz hele anne karnında ne halde olduğunu bilmiyorsun 2 kat endiseli oluyor insan
Valla bilmiyorum canım acildeki doktor pek içime sinmedi ama kullansam mi kullanmasam mi derken el mahkum kullandım ciğerlere inerse hastaneye yatmak zorunda kalır falan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?