- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.841
Bacım bu menü ilemi rakibi yenicenMenüm
08.00 kahve 2 k.bitter
11-12.00
2 d.ekmek 4-5 zeytin peynir omlet sebze
15-16.00
3-4 kaşık kıyma yoğurtlu mayonezli lahana salatası çok yedim 3 tabak olabilir 2 d.borek 1 tane mantı
3-4 badem 3-4 kuru üzüm
2lt su tamamlarim
İşte ozaman bana yeme krizi geliyor moral bozukluğundan nasıl bişey seAynı ben direk modum düşüyor
Yemeyip veremeyince
komşu kaptan diyor yiyin kızlar doyasıya ama yerken o tahin pekmezin tüm bedeninizi güçlendirdiğini atıkları bedeninizden temizlediğini yağ hücrelerini yaktığını kaslarınızı arttırdığını inanarak düşünün o zaman yine zayıflanır kiii:)
Bu olmuş mu güzelim sabah başlamışsın çikolatayla sonra 2 dilim ekmek sonra mayonez börek.... bence hiç olmamış. Ne kadar çok karbon tüketirsek o kadar fazla acıkıyoruz ve yine karbon istiyor vücut onun yerine proteine yüklen bence açıldığında yumurta peynir yogurt ye daha iyi olur ama tabi sen bilirsin
önerileriniz için tesekkur ederim düşüneceğimkiiiiiz havlumu atiyon bu ne menu boyle intihar etmeyemi karar verdin neee mantilar mayonezler cikolatalar falan noluyoz topla kendini bacim rakipte olsak yarin arti cikmani istemem
Anlıyorum canım sagolasinBacım bu menü ilemi rakibi yenicen
hepsini hepimizden uzak etsin aminn rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi gülüm:)Teşekkür ederim edibecim
Saolasın tuğçecim darısı senin başına Allah isteyen herkese gönlünden geçeni tez zamanda karşısına çıkarsın aminnnn
Saolasın mervecim inşallah
Saolasın zıhal abla darısı hayırlısı ile seninkilere
Biri bu işi yapacak ekim demi ister istemez kendimi olayların ortasında yapıcı durumda buluyorum amaaaaa Allah halden anlamayan hep ben haklıyım diyen egoist empati yoksunu insanları benden uzak etsin sabırlıyım ama biyere kadar canımcım
gülüm niye ürpertsin rabbim kudretini her yerde gösteriyor sadeceCok ilgincmia abla bende arasdiricam aslinda boyle seyler beni biraz urpertiyor ne biliym
eylül den sonraki ay canooom ekimKizlar bugün misafir vardı yok yogundum bi geldim bi gittim yazamadim alıntılarım gitti daha geçmişte bitmemişti ama aklımda kalan kadarıyla yazayim
Mefkus ablam emziriyorum ama çok az ek gıda ağırlıklı
Kamilecim sen ondesin tebrik ederim ben çok yoğun zihni yorgun bedeni uykusuz bu hafta nasıl sonuç çıkacak bilmiyorum -500
Merve çim facde emzirmeyle ilgili yaşanan sorunlara çözüm odaklı güzel guruplar var bilgin olsun
Eylül abla okulda sunum vs yazmışsın o yüzden sormuştum kolay gelsin yazdıklarn çok güzeldi basarilar
Başkada aklima gelmedi
Pinarcigim hiç de abartılacak korkuylacak bı durum değil doğum öyle olsaydı kimse ikinci çocuğu yaparmiydi,ama stres panik yaparsın ozaman zorlastirirsin rahat ol sancı denilen şey adet ağrıların bı tık fazlasi
gülüm niye ürpertsin rabbim kudretini her yerde gösteriyor sadece
Bebişim bazıların acı eşi düşük olur bazilarida abartmayi sever:)Ama doguranlar hic oyle anlatmiyor
Allah hayirlisini versin insallah kolay bi dogum olur ya
Orasi dogru canim Allahin işi işte
Başladım sayılır ama tam diyet gibi de değil abla.Canan ne yapiyon güzelim
Basladinmi tekrar dikkat etmeye
kiz bizi catlatmak hosunami gidiyor :))Bahar sizin orda randevuyla mi yuzuluyor:)) gel buraya istediğin yerde istediğin saatte yüz hem de sıcak sıcak
( azıcık hava atayım:))
ses etmesemde kim giriyor kim gelmiyor hepsinin farkındayım canikom :)Ben burdayım walla vakit buldukça giriyorum. Hiç kart göstermeyin bana
Sagol cnm bende iyiyimNe olsun ablam ya ikinci bebişi doğurdum 5 buçuk aylık oldu bana da 9 kilo fazlalık kaldı vermeye çalışıyorum takıma gelsem yapabilir miyim diye düşünüyorum
Bebişin süt süt ürünleri yumurta ve dana etine alerjisi var emziriyorum diye onları tuketemiyorum
Spora başladım 10 gün oldu
Kendimce bişeyler yapıyorum kilo veremiyorum ne yazık ki
Sen nasılsın bir ara baktım yoktun
Senin kiloda akşam 2 dil. Ekm çok cnm diğerleri güzelMEnüm
Sabah 10
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek peynir
Öğlen 14:30
500ml kefir 1 elma
Akşam 19
3 parça somon
Salata
2 dl ekmek
Su 2 litrw
Spor 1 saat plates 180 p
Pnrrr-12
-500 Harikaaa AAKizlar bugün misafir vardı yok yogundum bi geldim bi gittim yazamadim alıntılarım gitti daha geçmişte bitmemişti ama aklımda kalan kadarıyla yazayim
Mefkus ablam emziriyorum ama çok az ek gıda ağırlıklı
Kamilecim sen ondesin tebrik ederim ben çok yoğun zihni yorgun bedeni uykusuz bu hafta nasıl sonuç çıkacak bilmiyorum -500
Merve çim facde emzirmeyle ilgili yaşanan sorunlara çözüm odaklı güzel guruplar var bilgin olsun
Eylül abla okulda sunum vs yazmışsın o yüzden sormuştum kolay gelsin yazdıklarn çok güzeldi basarilar
Başkada aklima gelmedi
Sabah gecmi kalktın cnm baya geç olmuş13:00
Peynirli tazesoganli omlet
3 dilim sucuk
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir bardak ayran
16:00
1 pankek
1 nescafe
18:00
2 minik mandalina
19:00
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk Sarımsaklı yoğurtlu kabak
6-7yk domatesli biber
Havuç salatasi
1 dilim ekmek
Su:3lt
suyu lutfen yanında taşı içmeye çalış cnmSabah 09.00
1 çorba kaşığı tulum peyniri
1 dilim ekmek
7 badem
Öğle 12.00
7 kasık kuru fasulye
1 kase cacık
Ara 15.00
7 badem
Saat 17.00
1 mandalina
1 hurma
Mutfağı kapadım ve yattım
Tipik su içmedim. Tansiyonum dengesiz biraz o yüzden dinlenmek için yattım. Uyursam sohbetlere katılamam kusura bakmayın
Sadece kahvaltı güzelMenüm
08.00 kahve 2 k.bitter
11-12.00
2 d.ekmek 4-5 zeytin peynir omlet sebze
15-16.00
3-4 kaşık kıyma yoğurtlu mayonezli lahana salatası çok yedim 3 tabak olabilir 2 d.borek 1 tane mantı
3-4 badem 3-4 kuru üzüm
2lt su tamamlarim
sahur senin kilona göre az cnm resminide gördümMenumu yazayim oglani uyuturken gelir bakarim.buralara
Menu
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 dilim.peynir
Yesillik
Kozlenmis.biber
1 dilim.ekmek
Iftar 17.02
1 tabak kiymali fasulye
5 yk bulgur pilavi
Salata
Yogurt
2 litre su spor yapmadim.simdilik ama.oglani uyutunca leslie yapma fikrim.var.
pinar sabah simitin tumunumu yedinnnPazartesi menusu
2 hurma 2 bardak ılık su
Kahvaltı 10:45
1 cıtır simit, 1. 5kk peynir
1yk domates sos, salatalik
1tk labne, 6zeytin
Ara 16:00
Yarim yesil elma
1caybardagi süt
Aksam 18:00
1 kase tavuk corbasi
1 dilim sebzeli lazanye
Salata ve cacık
Ara 20:00
Cay yanina 3 hosbeş
2lt Su
tatlım nobetin olduğunu onceden bilmiyomuydun ona gore hazirlikli olman lazım 1 simit tabiki fazla 4 dil. EkmekMenum
Sabah 7:30
2d ekmwk maydonozlupeynir
Domates salatalik azcik tereyagi ve biber
Ogle12:30
Nobetteydim mecburen boyle oldu 1 simit peynir cay
Ara 16
1 elma kucuk mandalina
Aksam 18
3yk kiymali patlican 1kase corba salata yogurt yarim biber dolmasi oglundan kalani yedim
Su 3 lt
Spor 60squat yaptim lesli yaparsam yazarim nobetten dolayi cok yorgunum yapamayabilirim 20dk okuldan gelirken yurudum ama onu saymiycam artik
Sevilay bu ne cnm yaaBugünki menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1b kahve
Ara 3 yulafli bisküvi
Öğlen
1 tb patates yemeği 1 kase yoğurt
Aksam
2 kepçe mercimek yemeği salata
2 lt su
Spor 30 dk yürüyüş 30 puanPnrrr-12
Yarın ananas diyeti yapacam
Birazida bende olaydi
Hepimiz kazanacağız canım eminim verdiğimiz her gr hedefe yaklaştıracak biziAyni güzel dilekler bizden de size cnm
Eminim kazanan 2 taraf olacak
Kuru abla pazartesi diye yedimdisahur senin kilona göre az cnm resminide gördüm
Akşam fasulye kuruysa
Hem fasulye hem bulgur muhtemelen eksi getirmez
Eger kitliktan çıkmış gibi yiyeceksen ara yap o zaman sonra birden saldirmani önlerBaşladım sayılır ama tam diyet gibi de değil abla.
Kahvaltı yapıyorum hafif zaten sabah sabah pek bişi canım istemiyor .sonra 5 saat ara .so ra biraz kıtlıktan çıkmış gibi oluyorumolayın diyetteb koğtuğu yer öğle akşam arası .akşam da ne pişirdiysem yanında salatayla yiyorum 1 dlm ekmekle .7 den sonra hiç birşey yeniyorum ha belki baharatlı yoğurt.onun da faydası olur zararı olmaz herhalde.
azcık verdim:))
Şu an 69.5 im
Cumaya kaç olucam bakalım :)
Ben de dukan birası iciyirum sonra leslie yapicam :))Ama şu an çok açım ve Şu içiyorum.
Bilgilerinize
Gelin beraber içek
Su yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?