- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.881
gülsima uyudu abla da huma daha uyumadı bir karnı acıkıyor bir tuvaleti geliyor uyumamak için kırk takla atiyorÇocuklar yatmadinmi cnm sen niye ayaktasın hala
Insİ Hava duzelirde vaktiyle dönersiniz cnmAbla yapma boyle hallederiz biz sen biliyorsun sonucta daha 4 gun var cumaya,
kendim icin uzgunum boyle olmasindn
Carsamba sanirm hava kotu gbi feribot iptal olursa persembe kalabillir esim cuma sabah ise gitcegi icin mecbur gitcez ama abla
Çok geçe kalmisgülsima uyudu abla da huma daha uyumadı bir karnı acıkıyor bir tuvaleti geliyor uyumamak için kırk takla atiyor
Eksiyle başlamışsın Merveciğim ne güzelCuma:87,3
Bugun:87,2
Gözlerime inanamıyorum, pazartesiden-700 müthişTunaydin diyeyim artik sabahtam gelemedim dersten vakit bulupta dunku pogacaya ragmen gayet iyi durumlar bende cuma 82
Bugun 81.3
Fark -700
Cumaya ins guzel bi sonuc gelecek
istikrar1986 nerelerdesin benimi bekliyosun seni gorelim kac oldun
Nasıl bu kadar + olur şaştım doğrusu. Plan iyi amaGunaydinnnnnn guzellilkerrrr
Mutlu huzurlu sağlıklı bol eksili bi hafta olsun inş.
Bana gelirsek 2 gundur sabittim bugün artiya geçmişim nedenini bilmiyorum ama ne yapacağımı biliyorum:)
Cuma 100.1
Bugün 100.5
Fark+ 400
Yapilacaklar
Öğlen aksam arasına bi ara ogun koyacam
Suyu artiracam içine biseyler koyup
Spor yapılacak
Demleme yeşil çay dukan birası içilecek
Karbona çok dikjat edilecek akşam karbon yenmicek
Hadi kızlar size güveniyoruzHanımlar bu hafta 14. Takım ile ayrıca yarıştığımizi unutmayalım şu dört günü ona göre planlamak lazım
Aynen vücudum su ve spor diye feryat figan resmenVayyy rakibem süpersinben artidayim ama havlu atmadım tabiki
az biseymis
9.takim kızına etki etmez cuma güzel bi eksiyle gelir:)
haftasonu cokmu yediydin :)bundan sonra odemlerinde artar cnm
senin adina çok sevindimmm tugcem
Seni böyle pozitif gormek cok guzel
Sen sık sık yap bu yuruyusu:)
seninde halledilmicek bisey değilmiş cnm
Wc ye çözüm bul
Yağ, meyve vs.
Su ve spor istiyor vücut heralde:)
Hayırlısıyla olsun cnm
Bide benimkiler bulsaydi :)
çok guzellll
litfen eksilerie kucumsemeyelim :) onlar damlayarak göl olacaklar:)
yok cnm sporu oturtanadim daha
Olsunnn artı olmamaktan iyidir
hedef tutacak bence :) haftaya eksi başlamak daha bi iyi oluyor
Vayyyy kamile süpermiş cnm
Cuma 2 yi zorlarsin gibi
Allah aşkına bi sessiz sakin olun, geçen sefer 3. dünya savaşı kopmuştu da resmen yetim öksüz kalmış gibi hissettim takım kapanınca. Siz böyle konuştukça yüreğim ağzı geliyorEe ekşi olmak paha biçilmez
vay vay süpersin hadi yüzümü kara çıkarma :)
Çözüm burda ise sorun nerde :)
hallederiz biz peşinden geliyim mi dürtmek selbest mi
Maşallah spor konusunda aşmışsın kendini Baharım40 dk eliptik yapıldı yarında aksilik olmazsa yüzmeye gidecegim 1.5 saatlik randevu aldım ama bakalım 1.5 saat yuzebilirmiyim 2 -3 aydır ayağımı suya sokmadim
İzledim canım, çok güzelmiş, hele son söz çok etkileyicibay emotunun su deney ve araştırmaları sonucu suyun hafızası olduğunu kanıtlamıştır bununla ilgili kısa youtup videosunu mutlaka izleyin
Aklıma zemzem içmeden önce yaptığım dualar geldi. Demek ki her zaman öyle yapmak lazım.SU
içtiğimiz yıkandığımız ve bedenimiz de bulunan ( bedenimizin yüzde 70 i su) kullanarak şifalanabiliriz . şifadan kastım hem fiziksel hem ruhsal anlam da şifa , evet suyun hafızası var ve etrafındaki seslere titreşimlere , duygulara yani her enerjiye tepki veriyor ve molekülleri ona göre değişiyor eğer siz her gün içtiğiniz suya dünyanın en güçlü kelimelerini seni seviyorum ve teşekkür ederim kelimelerini tekrarlayıp( video da şekli var) sonra da niyet yüklerseniz o da ne niyetleyse onu size yapar
misal benim suya yüklediğim niyetlerden bazıları:
seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun(teşekkürdür) sen beni şifalandıran güzel suyumsun seni seviyorum teşekkürler
her yudumla daha sağlıklı yaptığın için teşekkürler seni seviyorum
her yudumla daha güçlü hafızam olmasını sağladığın için ...
sağlıkla zayıflamamı sağladığın için ...
huzurlu ve mutlu olmamaı sağladığın için
içten ve dıştan beni arındırdığın için v.s.
başta besmele rabbime şükürler olsun olumlu niyet , sevdiğini söyleyip teşekkür etmek ve yine besmele çekip suyu içmek işte bu kadarrr:))
suyunuzu tv nin olduğu özellikle haberlerin izlendiği zaman o odada bırakmayın onları da anlayıp moleküler yapısını bozuyor kötü sözler hisler hatta düşünceler bile caaanıım suyumuzu bozuyor kızlar
şimdilik bu kadar :))
biz mucizeyiz kızz rabbim bizi öyle donatıp yaratmış ki, kendi elimizin altın da bile değil,içindeki sınırsız gücü sonsuz bilgeliği kullanmayı bilsek hayatımızı nasıl ne yön de istersek değiştirme iyileştirme gücüyle tüm evreni emrimize vermiş
Gözünüzü seveyim siz onlara uymayın. Kilo verme yarışı değil mi bu, niye öyle yazmışlar? Şaka yapıyorlar da ben mi safım anlamıyorum gerçekten.Kizlar şu mesajlara bakın ve hemen elinizi cisskardan çekin spora baslayin :)))
Okuyunca bi kendime baktım bi sana , menü, spor aşkı.... Bilemiyorum daha çok eksiğim varKürler baklavalar havada uçuşuyor
Spordan geldim mis gibi yeşil çayımı içiyorum
Akşama balık var salata eşliğinde
Yarış içinde yarışdayken daha çok hırslandım şindikKalkıp jilian yapasım var
On numara beş yıldızMEnüm
Sabah 10
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek peynir
Öğlen 14:30
500ml kefir 1 elma
Akşam 19
3 parça somon
Salata
2 dl ekmek
Su 2 litrw
Spor 1 saat plates 180 p
@Pnrrr-20
Afiyet olsun canım, emziriyorsun sabahları çok aç kalma istersen. Hiç değilse bir iki hurma mı yesen?13:00
Peynirli tazesoganli omlet
3 dilim sucuk
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir bardak ayran
16:00
1 pankek
1 nescafe
18:00
2 minik mandalina
19:00
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk Sarımsaklı yoğurtlu kabak
6-7yk domatesli biber
Havuç salatasi
1 dilim ekmek
Su:3lt
Akşam çok hafif olmuş canım. Sabah belki yumurta olabilirdi.Sabah 09.00
1 çorba kaşığı tulum peyniri
1 dilim ekmek
7 badem
Öğle 12.00
7 kasık kuru fasulye
1 kase cacık
Ara 15.00
7 badem
Saat 17.00
1 mandalina
1 hurma
Mutfağı kapadım ve yattım
Tipik su içmedim. Tansiyonum dengesiz biraz o yüzden dinlenmek için yattım. Uyursam sohbetlere katılamam kusura bakmayın
Biraz düzensiz olmuş canım, haftanın geri kalanında toparlarsın, arada olur öyle.Menüm
08.00 kahve 2 k.bitter
11-12.00
2 d.ekmek 4-5 zeytin peynir omlet sebze
15-16.00
3-4 kaşık kıyma yoğurtlu mayonezli lahana salatası çok yedim 3 tabak olabilir 2 d.borek 1 tane mantı
3-4 badem 3-4 kuru üzüm
2lt su tamamlarim
Sanırım bi tık azı bile olabilir. Bence filmlerdeki doğum sahneleri insanların psikolojisini bozuyor, bu sefer doğumda o beklentiyle zor geçiyor. Tabi her bünye farklıdır ama hamileliğin zorluğu yanında bence doğum süper bir olay.Pinarcigim hiç de abartılacak korkuylacak bı durum değil doğum öyle olsaydı kimse ikinci çocuğu yaparmiydi,ama stres panik yaparsın ozaman zorlastirirsin rahat ol sancı denilen şey adet ağrıların bı tık fazlasi
Yaa böyle iftar filan diye görünce benim de oruç tutasım geldi. Afiyet olsun. Bulgur pilavı azıcık fazla olmuş sanki.Menumu yazayim oglani uyuturken gelir bakarim.buralara
Menu
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 dilim.peynir
Yesillik
Kozlenmis.biber
1 dilim.ekmek
Iftar 17.02
1 tabak kiymali fasulye
5 yk bulgur pilavi
Salata
Yogurt
2 litre su spor yapmadim.simdilik ama.oglani uyutunca leslie yapma fikrim.var.
Bence hamilelik doğum sonrasına kıyasla daha zorlu bir süreç. Hiç değilse yardım alabilirsin ama hamilelikte bir saatliğine de olsa kimseye veremiyorsun bebeyiDoğuranlar hamileliğini ariyacan diyorlarda yok ya tek derdim uykusuzluk olsun diyorum gebelikte insan paronayak oluyor ister istemez
3 hoşbeş dışında iyi tatlım.Pazartesi menusu
2 hurma 2 bardak ılık su
Kahvaltı 10:45
1 cıtır simit, 1. 5kk peynir
1yk domates sos, salatalik
1tk labne, 6zeytin
Ara 16:00
Yarim yesil elma
1caybardagi süt
Aksam 18:00
1 kase tavuk corbasi
1 dilim sebzeli lazanye
Salata ve cacık
Ara 20:00
Cay yanina 3 hosbeş
2lt Su
Afiyet olsun. Pazartesi için kötü gelmedi bana.Menum
Sabah 7:30
2d ekmwk maydonozlupeynir
Domates salatalik azcik tereyagi ve biber
Ogle12:30
Nobetteydim mecburen boyle oldu 1 simit peynir cay
Ara 16
1 elma kucuk mandalina
Aksam 18
3yk kiymali patlican 1kase corba salata yogurt yarim biber dolmasi oglundan kalani yedim
Su 3 lt
Spor 60squat yaptim lesli yaparsam yazarim nobetten dolayi cok yorgunum yapamayabilirim 20dk okuldan gelirken yurudum ama onu saymiycam artik
Ara öğün daha sağlıklı birşeyler tercih et arkadaşım.Bugünki menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1b kahve
Ara 3 yulafli bisküvi
Öğlen
1 tb patates yemeği 1 kase yoğurt
Aksam
2 kepçe mercimek yemeği salata
2 lt su
Spor 30 dk yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20
Yarın ananas diyeti yapacam
Bence iyi olur, hatta içine yarım limon sık göbek yağlarını eritiyormuşŞu saatte pul biberli yoğurt fayda mı eder zarar mı
Hepimizin düzen bozuldu abla şu hastalıklar yuzundenÇok geçe kalmis
Eksiyle başlamışsın Merveciğim ne güzel
Gözlerime inanamıyorum, pazartesiden-700 müthiş
Nasıl bu kadar + olur şaştım doğrusu. Plan iyi ama
Hadi kızlar size güveniyoruz
Aynen vücudum su ve spor diye feryat figan resmen
Allah aşkına bi sessiz sakin olun, geçen sefer 3. dünya savaşı kopmuştu da resmen yetim öksüz kalmış gibi hissettim takım kapanınca. Siz böyle konuştukça yüreğim ağzı geliyor
Maşallah spor konusunda aşmışsın kendini Baharım
İzledim canım, çok güzelmiş, hele son söz çok etkileyici
Aklıma zemzem içmeden önce yaptığım dualar geldi. Demek ki her zaman öyle yapmak lazım.
Gözünüzü seveyim siz onlara uymayın. Kilo verme yarışı değil mi bu, niye öyle yazmışlar? Şaka yapıyorlar da ben mi safım anlamıyorum gerçekten.
Okuyunca bi kendime baktım bi sana , menü, spor aşkı.... Bilemiyorum daha çok eksiğim var
On numara beş yıldız
Afiyet olsun canım, emziriyorsun sabahları çok aç kalma istersen. Hiç değilse bir iki hurma mı yesen?
Akşam çok hafif olmuş canım. Sabah belki yumurta olabilirdi.
Biraz düzensiz olmuş canım, haftanın geri kalanında toparlarsın, arada olur öyle.
Sanırım bi tık azı bile olabilir. Bence filmlerdeki doğum sahneleri insanların psikolojisini bozuyor, bu sefer doğumda o beklentiyle zor geçiyor. Tabi her bünye farklıdır ama hamileliğin zorluğu yanında bence doğum süper bir olay.
Yaa böyle iftar filan diye görünce benim de oruç tutasım geldi. Afiyet olsun. Bulgur pilavı azıcık fazla olmuş sanki.
Bence hamilelik doğum sonrasına kıyasla daha zorlu bir süreç. Hiç değilse yardım alabilirsin ama hamilelikte bir saatliğine de olsa kimseye veremiyorsun bebeyi
3 hoşbeş dışında iyi tatlım.
Afiyet olsun. Pazartesi için kötü gelmedi bana.
Ara öğün daha sağlıklı birşeyler tercih et arkadaşım.
Bence iyi olur, hatta içine yarım limon sık göbek yağlarını eritiyormuş
Çok geçe kalmis
geç kalktım zaten canım aç durmadım yaniEksiyle başlamışsın Merveciğim ne güzel
Allah aşkına bi sessiz sakin olun, geçen sefer 3. dünya savaşı kopmuştu da resmen yetim öksüz kalmış gibi hissettim takım kapanınca. Siz böyle konuştukça yüreğim ağzı geliyor
Aklıma zemzem içmeden önce yaptığım dualar geldi. Demek ki her zaman öyle yapmak lazım.
Gözünüzü seveyim siz onlara uymayın. Kilo verme yarışı değil mi bu, niye öyle yazmışlar? Şaka yapıyorlar da ben mi safım anlamıyorum gerçekten.
Okuyunca bi kendime baktım bi sana , menü, spor aşkı.... Bilemiyorum daha çok eksiğim var
On numara beş yıldız
Afiyet olsun canım, emziriyorsun sabahları çok aç kalma istersen. Hiç değilse bir iki hurma mı yesen?
Biraz düzensiz olmuş canım, haftanın geri kalanında toparlarsın, arada olur öyle.
Sanırım bi tık azı bile olabilir. Bence filmlerdeki doğum sahneleri insanların psikolojisini bozuyor, bu sefer doğumda o beklentiyle zor geçiyor. Tabi her bünye farklıdır ama hamileliğin zorluğu yanında bence doğum süper bir olay.
Yaa böyle iftar filan diye görünce benim de oruç tutasım geldi. Afiyet olsun. Bulgur pilavı azıcık fazla olmuş sanki.
Bence hamilelik doğum sonrasına kıyasla daha zorlu bir süreç. Hiç değilse yardım alabilirsin ama hamilelikte bir saatliğine de olsa kimseye veremiyorsun bebeyi
Tamam o zaman canım. Uyuyabilmene sevindim, çok uykusuz kalmıştın.geç kalktım zaten canım aç durmadım yani
Hoşgeldin Şeydacığım, afiyet olsun. Kurabiyeyi merak ettim, nasıl tadı hoşuna gitti mi? Keşke daha erken bir saatte tadına baksaydınİyi geceler menüyü yazıp geçmiş yapcam
Sabah 10.30
1 yumurta haşlanmış
8 zeytin
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Ara 12.00
2 gün kurusu
1 kupa yeşilçay
Öğlen 14.00
1 dilim et
salata
Ara 20.00
1 sütlü kahve
Akşam 22.00
1 avuç badem fıstık karışık kuruyemiş
1 tane minicik tuzlu kurabiye ( badem unu ve Hindistan cevizi yağı ile) ( yeni yapımım tadını merak ettiğimden baktım )
1 sade soda
Su 3 lt
MEnüm
Sabah 10
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek peynir
Öğlen 14:30
500ml kefir 1 elma
Akşam 19
3 parça somon
Salata
2 dl ekmek
Su 2 litrw
Spor 1 saat plates 180 p
@Pnrrr-20
13:00
Peynirli tazesoganli omlet
3 dilim sucuk
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir bardak ayran
16:00
1 pankek
1 nescafe
18:00
2 minik mandalina
19:00
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk Sarımsaklı yoğurtlu kabak
6-7yk domatesli biber
Havuç salatasi
1 dilim ekmek
Su:3lt
Sabah 09.00
1 çorba kaşığı tulum peyniri
1 dilim ekmek
7 badem
Öğle 12.00
7 kasık kuru fasulye
1 kase cacık
Ara 15.00
7 badem
Saat 17.00
1 mandalina
1 hurma
Mutfağı kapadım ve yattım
Tipik su içmedim. Tansiyonum dengesiz biraz o yüzden dinlenmek için yattım. Uyursam sohbetlere katılamam kusura bakmayın
Menüm
08.00 kahve 2 k.bitter
11-12.00
2 d.ekmek 4-5 zeytin peynir omlet sebze
15-16.00
3-4 kaşık kıyma yoğurtlu mayonezli lahana salatası çok yedim 3 tabak olabilir 2 d.borek 1 tane mantı
3-4 badem 3-4 kuru üzüm
2lt su tamamlarim
Menumu yazayim oglani uyuturken gelir bakarim.buralara
Menu
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 dilim.peynir
Yesillik
Kozlenmis.biber
1 dilim.ekmek
Iftar 17.02
1 tabak kiymali fasulye
5 yk bulgur pilavi
Salata
Yogurt
2 litre su spor yapmadim.simdilik ama.oglani uyutunca leslie yapma fikrim.var.
Menum
Sabah 7:30
2d ekmwk maydonozlupeynir
Domates salatalik azcik tereyagi ve biber
Ogle12:30
Nobetteydim mecburen boyle oldu 1 simit peynir cay
Ara 16
1 elma kucuk mandalina
Aksam 18
3yk kiymali patlican 1kase corba salata yogurt yarim biber dolmasi oglundan kalani yedim
Su 3 lt
Spor 60squat yaptim lesli yaparsam yazarim nobetten dolayi cok yorgunum yapamayabilirim 20dk okuldan gelirken yurudum ama onu saymiycam artik
Bugünki menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1b kahve
Ara 3 yulafli bisküvi
Öğlen
1 tb patates yemeği 1 kase yoğurt
Aksam
2 kepçe mercimek yemeği salata
2 lt su
Spor 30 dk yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20
Yarın ananas diyeti yapacam
Menuleri görünce moralim bozuldu
Bize hiç yakıştıramadım
Bugün cuma da benim haberimmi yok
Küstüm size gidiyom
Kızlar nerelerdesiniz
Menumu yazıp lesliyi yapayım
Pazartesi menüsü
1 tk keçiboynuzu pekmezi +pollen
11.00
2 yumurta az sut 1 kș kepek le krep
Peynir
5-6 zeytin
Maydonoz
Ceri Dom.
15.30
1 kivi
3 kș yogurt
18.30
Avuç içi kadar büftek
1.5 sk mantar kavurma
Salata
Su yatana kadar 3 lt olur
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
Gelelim benim menüme:
Sabah 9
Soğanlı yumurta (benimki kuru soğanlıaskrhpozitif )
4 tatlı kaşığı tulum peyniri (çok uzun zamandır yememiştim kontrolü kaybetmişim
2 dilim tb ekmek
Öğle 1
Tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Yoğurt
Ara 3
1 muz
Akşam 5
1 tabak pırasa
2 dilim ekmek
Ara 7
1 kase yoğurt
Su 3 lt'ye yaklaşmıştır
Spor malesef
Yazınca fark ettim, ne çok ekmek yemişimTembellik edip salata yapmayınca böyle oldu
Yarın sabahtan ilk iş salata yapıp gün boyu hazır mı etsem
Bu arada sonunda tarhana çorbası bitti. Ama çorba içmek hoşuma gitti, yarın ne çorbası yapsam acaba?
Su bugün iyi ama sporu çözemedim. Sözde yürüyüş yapacaktım
Hoşgeldin Şeydacığım, afiyet olsun. Kurabiyeyi merak ettim, nasıl tadı hoşuna gitti mi? Keşke daha erken bir saatte tadına baksaydın
Tabiki şaka yapılıyor cnmGözünüzü seveyim siz onlara uymayın. Kilo verme yarışı değil mi bu, niye öyle yazmışlar? Şaka yapıyorlar da ben mi safım anlamıyorum gerçekten
Kuzum o bambaşka bi konuydu sen burda olmadığın icin işin iç yüzünü bilmiyorsunAllah aşkına bi sessiz sakin olun, geçen sefer 3. dünya savaşı kopmuştu da resmen yetim öksüz kalmış gibi hissettim takım kapanınca. Siz böyle konuştukça yüreğim
Hatanın farkindasin zatenGelelim benim menüme:
Sabah 9
2 dilim tb ekmek
Öğle 1
Tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Yoğurt
Ara 3
1 muz
Akşam 5
1 tabak pırasa
2 dilim ekmek
Ara 7
1 kase yoğurt
Su 3 lt'ye yaklaşmıştır
Spor malesef
Yazınca fark ettim, ne çok ekmek yemişimTembellik edip salata yapmayınca böyle oldu
Bu arada sonunda tarhana çorbası bitti. Ama çorba içmek hoşuma gitti, yarın ne çorbası yapsam acaba?
Menu güzel cnmİyi geceler menüyü yazıp geçmiş yapcam
Sabah 10.30
1 yumurta haşlanmış
8 zeytin
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Ara 12.00
2 gün kurusu
1 kupa yeşilçay
Öğlen 14.00
1 dilim et
salata
Ara 20.00
1 sütlü kahve
Akşam 22.00
1 tane minicik tuzlu kurabiye ( badem unu ve Hindistan cevizi yağı ile) ( yeni yapımım tadını merak ettiğimden baktım )
1 sade soda
Su 3 lt
Maşallah ikizlerle iyi yetisiyon herseye cnmBayağa bayağa olmuş canım beğendim ben minicik bir parça aldım zaten aslında denemek amaçlı akşam yaptım yani 10 da yeni
Pişmişti zaten :)) maalesef eve geldiğimde saat 7 buçuktu anca oluyor gün içinde de işyerindeyim yarında akşama annemler gelcek diye yaptım aslında bütün akşamımı işten sonra mutfakta geçirdim bugün gerçi çoğunlukla hep böyle oluyor yoksa asla yetişmiyor
Sporu yaptim geldim
Tabiki şaka yapılıyor cnm
2 takım arasında yarış olunca böyle atismak satasmak serbest :)))
Kuzum o bambaşka bi konuydu sen burda olmadığın icin işin iç yüzünü bilmiyorsun
Ayrica onlarla yaris falanda yapmiyoduk
Bu konuyu kapatıp
Böyle eglenerek cekiserek zayiflicaz :))
Hatanın farkindasin zaten
Tarhananin yaninda bide 2 dil ekmek fazla
Sporada basla yavaştan
Çorba beni doyurmadigi için boşa kalori almak istemiyorum
Sebze çorbası iyi olur kabaklı falan
Menu güzel cnm
Kurabiye badem unluymus tadına bakmisin
Maşallah ikizlerle iyi yetisiyon herseye cnm
Çok profesyonel bir menü olmuş kaptanımMenumu yazıp lesliyi yapayım
Pazartesi menüsü
11.00
Peynir
5-6 zeytin
Maydonoz
Ceri Dom.
15.30
1 kivi
3 kș yogurt
18.30
Avuç içi kadar büftek
1.5 sk mantar kavurma
Salata
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
En iyi öyle yapmak canım, başka yolu yok.Yazınca farketmişsin zaten :) salata ekmekten çok daha doyurucu hemde üşenmek yok ben şimdiden yaptım napayım akşamdan hazırlıyorum bende yıkıyorum yeşilliklerimi
Kıyamam yaa afiyet olsun, ne güzel uğraşmışsın o saatte, hem de sağlıklı bir atıştırmalık. Ailen çok şanslı maşallahBayağa bayağa olmuş canım beğendim ben minicik bir parça aldım zaten aslında denemek amaçlı akşam yaptım yani 10 da yeni
Pişmişti zaten :)) maalesef eve geldiğimde saat 7 buçuktu anca oluyor gün içinde de işyerindeyim yarında akşama annemler gelcek diye yaptım aslında bütün akşamımı işten sonra mutfakta geçirdim bugün gerçi çoğunlukla hep böyle oluyor yoksa asla yetişmiyor
İyi yanlış anladığıma sevindim. Güzel bir yarış olsun o zamanSporu yaptim geldim
Tabiki şaka yapılıyor cnm
2 takım arasında yarış olunca böyle atismak satasmak serbest :)))
Kuzum o bambaşka bi konuydu sen burda olmadığın icin işin iç yüzünü bilmiyorsun
Ayrica onlarla yaris falanda yapmiyoduk
Bu konuyu kapatıp
Böyle eglenerek cekiserek zayiflicaz :))
Hatanın farkindasin zaten
Tarhananin yaninda bide 2 dil ekmek fazla
Sporada basla yavaştan
Çorba beni doyurmadigi için boşa kalori almak istemiyorum
Sebze çorbası iyi olur kabaklı falan
Menu güzel cnm
Kurabiye badem unluymus tadına bakmisin
Maşallah ikizlerle iyi yetisiyon herseye cnm
Allah senin için en hayırlısını nasip etmiştir canım. Şükret ki seni Cennette bekleyen bir yavrun var. İnşallah başka oğlun da olur. Sanki düşünüyordun, iş yoğunluğu filan vaz mı geçtin?Bana hiç zor gelmiyor valla bu tempoya alıştım onların gülüşleri benim en büyük hazinem keşke oğlum da olsaydı da o da kardeşleri gibi yanımda olsaydı da 1 dk dinlenmeseydim uyumasaydım.
abla senin sahsinda baskalarinada menum hakkımda yorum yapayım aksami erken yedim bizimkiler hasta gormesine bir tepsi börek getirmişler isabet li olmuş ev tıka basa cunku meyve dolu tepsinin çeyreğini rahat yerdim sade 2 küçük dilim yedim oda 2 d.ekmege ve 2 yağa mi eşittikiz bizi catlatmak hosunami gidiyor :))
ses etmesemde kim giriyor kim gelmiyor hepsinin farkındayım canikom :)
Gelmeyenler kara deftere yazılıyor :)
Sagol cnm bende iyiyim
Bazı nedenlerden takımı kapatmistik tekrar açtık
Sen azimli kızsın istersen tabiki yaparsın
Eger düzenli gelebilirim dersen tabiki gel cnm
Senin kiloda akşam 2 dil. Ekm çok cnm diğerleri güzel
Kahvaltiyi cesitkendirsen daha iyi
-500 Harikaaa AA
Sabah gecmi kalktın cnm baya geç olmuş
Öğlen akşam güzel
Ara da 1 por. meyveli yoğurt daha iyi olurdu
suyu lutfen yanında taşı içmeye çalış cnm
Öğlen ve ara hariç az geldi menun
Sadece kahvaltı güzel
sahur senin kilona göre az cnm resminide gördüm
Akşam fasulye kuruysa
Hem fasulye hem bulgur muhtemelen eksi getirmez
pinar sabah simitin tumunumu yedinnn
2 gundur akşam sonrası tatlı oluyor
Bide lazanya
Lütfen bu haftada sabret cnm
tatlım nobetin olduğunu onceden bilmiyomuydun ona gore hazirlikli olman lazım 1 simit tabiki fazla 4 dil. Ekmek
Sabahki ekmeklerinde ne olduğunu yazalım
Sevilay bu ne cnm yaaöğlen akşam karbon
abla bana menüm az geliyor yani gece süt yoğurt eklesen daha iyi olmazmiMenumu yazıp lesliyi yapayım
Pazartesi menüsü
11.00
Peynir
5-6 zeytin
Maydonoz
Ceri Dom.
15.30
1 kivi
3 kș yogurt
18.30
Avuç içi kadar büftek
1.5 sk mantar kavurma
Salata
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
sağol canım misafir vardıEksiyle başlamışsın Merveciğim ne güzel
On numara beş yıldız
tarhananın miktarı nedirGelelim benim menüme:
Sabah 9
2 dilim tb ekmek
Öğle 1
Tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Yoğurt
Ara 3
1 muz
Akşam 5
1 tabak pırasa
2 dilim ekmek
Ara 7
1 kase yoğurt
Su 3 lt'ye yaklaşmıştır
Spor malesef
evet canım menün çok iyi ama akşamki ogunn çok geç saat olduğundan puanlarimi kesiyorumİyi geceler menüyü yazıp geçmiş yapcam
Sabah 10.30
1 yumurta haşlanmış
8 zeytin
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Ara 12.00
2 gün kurusu
1 kupa yeşilçay
Öğlen 14.00
1 dilim et
salata
Ara 20.00
1 sütlü kahve
Akşam 22.00
1 sade soda
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?