Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menumu yazıp lesliyi yapayım

Pazartesi menüsü

1 tk keçiboynuzu pekmezi +pollen

11.00
2 yumurta az sut 1 kș kepek le krep
Peynir
5-6 zeytin
Maydonoz
Ceri Dom.

15.30
1 kivi
3 kș yogurt

18.30
Avuç içi kadar büftek
1.5 sk mantar kavurma
Salata

Su yatana kadar 3 lt olur

Spor 2 mil leslie

@Pnrrr-20 90 puan

Abla yapma boyle hallederiz biz sen biliyorsun sonucta daha 4 gun var cumaya,
kendim icin uzgunum boyle olmasindn

Carsamba sanirm hava kotu gbi feribot iptal olursa persembe kalabillir esim cuma sabah ise gitcegi icin mecbur gitcez ama abla
Insİ Hava duzelirde vaktiyle dönersiniz cnm

Kaldi 3 gun tatlım
Lutfen birazdaha dikkatli olalim

Cuma:87,3
Bugun:87,2
Eksiyle başlamışsın Merveciğim ne güzel
Gözlerime inanamıyorum, pazartesiden-700 müthiş
Nasıl bu kadar + olur şaştım doğrusu. Plan iyi ama
Hanımlar bu hafta 14. Takım ile ayrıca yarıştığımizi unutmayalım şu dört günü ona göre planlamak lazım
Hadi kızlar size güveniyoruz
Aynen vücudum su ve spor diye feryat figan resmen
Ee ekşi olmak paha biçilmez
vay vay süpersin hadi yüzümü kara çıkarma :)

Çözüm burda ise sorun nerde :)
hallederiz biz peşinden geliyim mi dürtmek selbest mi
Allah aşkına bi sessiz sakin olun, geçen sefer 3. dünya savaşı kopmuştu da resmen yetim öksüz kalmış gibi hissettim takım kapanınca. Siz böyle konuştukça yüreğim ağzı geliyor
40 dk eliptik yapıldı yarında aksilik olmazsa yüzmeye gidecegim 1.5 saatlik randevu aldım ama bakalım 1.5 saat yuzebilirmiyim 2 -3 aydır ayağımı suya sokmadim
Maşallah spor konusunda aşmışsın kendini Baharım
bay emotunun su deney ve araştırmaları sonucu suyun hafızası olduğunu kanıtlamıştır bununla ilgili kısa youtup videosunu mutlaka izleyin
İzledim canım, çok güzelmiş, hele son söz çok etkileyici
Aklıma zemzem içmeden önce yaptığım dualar geldi. Demek ki her zaman öyle yapmak lazım.

Kizlar şu mesajlara bakın ve hemen elinizi cisskardan çekin spora baslayin :)))
Gözünüzü seveyim siz onlara uymayın. Kilo verme yarışı değil mi bu, niye öyle yazmışlar? Şaka yapıyorlar da ben mi safım anlamıyorum gerçekten.
Okuyunca bi kendime baktım bi sana , menü, spor aşkı.... Bilemiyorum daha çok eksiğim var
MEnüm
Sabah 10
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek peynir
Öğlen 14:30
500ml kefir 1 elma
Akşam 19
3 parça somon
Salata
2 dl ekmek
Su 2 litrw
Spor 1 saat plates 180 p
@Pnrrr-20
On numara beş yıldız
Afiyet olsun canım, emziriyorsun sabahları çok aç kalma istersen. Hiç değilse bir iki hurma mı yesen?
Akşam çok hafif olmuş canım. Sabah belki yumurta olabilirdi.
Biraz düzensiz olmuş canım, haftanın geri kalanında toparlarsın, arada olur öyle.
Sanırım bi tık azı bile olabilir. Bence filmlerdeki doğum sahneleri insanların psikolojisini bozuyor, bu sefer doğumda o beklentiyle zor geçiyor. Tabi her bünye farklıdır ama hamileliğin zorluğu yanında bence doğum süper bir olay.
Yaa böyle iftar filan diye görünce benim de oruç tutasım geldi. Afiyet olsun. Bulgur pilavı azıcık fazla olmuş sanki.
Doğuranlar hamileliğini ariyacan diyorlarda yok ya tek derdim uykusuzluk olsun diyorum gebelikte insan paronayak oluyor ister istemez
Bence hamilelik doğum sonrasına kıyasla daha zorlu bir süreç. Hiç değilse yardım alabilirsin ama hamilelikte bir saatliğine de olsa kimseye veremiyorsun bebeyi
3 hoşbeş dışında iyi tatlım.
Afiyet olsun. Pazartesi için kötü gelmedi bana.
Ara öğün daha sağlıklı birşeyler tercih et arkadaşım.
Şu saatte pul biberli yoğurt fayda mı eder zarar mı
Bence iyi olur, hatta içine yarım limon sık göbek yağlarını eritiyormuş

Çok geçe kalmis
Hepimizin düzen bozuldu abla şu hastalıklar yuzunden
Çok geçe kalmis

geç kalktım zaten canım aç durmadım yani

Gelelim benim menüme:
Sabah 9
Soğanlı yumurta (benimki kuru soğanlı askrhpozitif )
4 tatlı kaşığı tulum peyniri (çok uzun zamandır yememiştim kontrolü kaybetmişim
2 dilim tb ekmek
Öğle 1
Tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Yoğurt
Ara 3
1 muz
Akşam 5
1 tabak pırasa
2 dilim ekmek
Ara 7
1 kase yoğurt

Su 3 lt'ye yaklaşmıştır
Spor malesef

Yazınca fark ettim, ne çok ekmek yemişimTembellik edip salata yapmayınca böyle oldu
Yarın sabahtan ilk iş salata yapıp gün boyu hazır mı etsem
Bu arada sonunda tarhana çorbası bitti. Ama çorba içmek hoşuma gitti, yarın ne çorbası yapsam acaba?
Su bugün iyi ama sporu çözemedim. Sözde yürüyüş yapacaktım

İyi geceler menüyü yazıp geçmiş yapcam
Sabah 10.30
1 yumurta haşlanmış
8 zeytin
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Ara 12.00
2 gün kurusu
1 kupa yeşilçay
Öğlen 14.00
1 dilim et
salata
Ara 20.00
1 sütlü kahve
Akşam 22.00
1 avuç badem fıstık karışık kuruyemiş
1 tane minicik tuzlu kurabiye ( badem unu ve Hindistan cevizi yağı ile) ( yeni yapımım tadını merak ettiğimden baktım )
1 sade soda
Su 3 lt

Hoşgeldin Şeydacığım, afiyet olsun. Kurabiyeyi merak ettim, nasıl tadı hoşuna gitti mi? Keşke daha erken bir saatte tadına baksaydın

MEnüm
Sabah 10
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek peynir
Öğlen 14:30
500ml kefir 1 elma
Akşam 19
3 parça somon
Salata
2 dl ekmek
Su 2 litrw
Spor 1 saat plates 180 p
@Pnrrr-20

Bence güzel menü canım

Doyurucu ve bence güzel olmuş
Sabah geç uyandın herhalde

Su çok çok önemli herşey için maalesef Tansiyon dengesiz derken merak ettim ?

Akşam hiç hiç olmamış

Akşam hem bulgur hem fasulye ben ikisi de çok şişkinlik yapan şeyleri beraber tüketmeme taraftarıyım

Simit yerine oraya bişey götüremiyormusun ben işyerine çoğunlukla evden getiriyorum başka türlü maalesef olmuyor

Yulaflı bisküvi mercimek patates biraz fazla geldi karbonhidrat geldi bana göre
Menuleri görünce moralim bozuldu

Bize hiç yakıştıramadım
Bugün cuma da benim haberimmi yok

Yaaaa bozulmasın deme öyle ama
Küstüm size gidiyom

Küsmezsin küsmezsin canım ablam
Kızlar nerelerdesiniz

Valla eve geç geldim kendimi mutfağa attım direk yemek yapmaya

Şahane bir menü

Yazınca farketmişsin zaten :) salata ekmekten çok daha doyurucu hemde üşenmek yok ben şimdiden yaptım napayım akşamdan hazırlıyorum bende yıkıyorum yeşilliklerimi

Hoşgeldin Şeydacığım, afiyet olsun. Kurabiyeyi merak ettim, nasıl tadı hoşuna gitti mi? Keşke daha erken bir saatte tadına baksaydın

Bayağa bayağa olmuş canım beğendim ben minicik bir parça aldım zaten aslında denemek amaçlı akşam yaptım yani 10 da yeni
Pişmişti zaten :)) maalesef eve geldiğimde saat 7 buçuktu anca oluyor gün içinde de işyerindeyim yarında akşama annemler gelcek diye yaptım aslında bütün akşamımı işten sonra mutfakta geçirdim bugün gerçi çoğunlukla hep böyle oluyor yoksa asla yetişmiyor

Sporu yaptim geldim

Gözünüzü seveyim siz onlara uymayın. Kilo verme yarışı değil mi bu, niye öyle yazmışlar? Şaka yapıyorlar da ben mi safım anlamıyorum gerçekten
Tabiki şaka yapılıyor cnm
2 takım arasında yarış olunca böyle atismak satasmak serbest :)))
Allah aşkına bi sessiz sakin olun, geçen sefer 3. dünya savaşı kopmuştu da resmen yetim öksüz kalmış gibi hissettim takım kapanınca. Siz böyle konuştukça yüreğim
Kuzum o bambaşka bi konuydu sen burda olmadığın icin işin iç yüzünü bilmiyorsun
Ayrica onlarla yaris falanda yapmiyoduk
Bu konuyu kapatıp
Böyle eglenerek cekiserek zayiflicaz :))

Hatanın farkindasin zaten
Tarhananin yaninda bide 2 dil ekmek fazla

Sporada basla yavaştan

Çorba beni doyurmadigi için boşa kalori almak istemiyorum

Sebze çorbası iyi olur kabaklı falan

Menu güzel cnm
Kurabiye badem unluymus tadına bakmisin

Maşallah ikizlerle iyi yetisiyon herseye cnm

Bana hiç zor gelmiyor valla bu tempoya alıştım onların gülüşleri benim en büyük hazinem keşke oğlum da olsaydı da o da kardeşleri gibi yanımda olsaydı da 1 dk dinlenmeseydim uyumasaydım.

Çok profesyonel bir menü olmuş kaptanım
Yazınca farketmişsin zaten :) salata ekmekten çok daha doyurucu hemde üşenmek yok ben şimdiden yaptım napayım akşamdan hazırlıyorum bende yıkıyorum yeşilliklerimi
En iyi öyle yapmak canım, başka yolu yok.
Kıyamam yaa afiyet olsun, ne güzel uğraşmışsın o saatte, hem de sağlıklı bir atıştırmalık. Ailen çok şanslı maşallah
İyi yanlış anladığıma sevindim. Güzel bir yarış olsun o zaman

Bana hiç zor gelmiyor valla bu tempoya alıştım onların gülüşleri benim en büyük hazinem keşke oğlum da olsaydı da o da kardeşleri gibi yanımda olsaydı da 1 dk dinlenmeseydim uyumasaydım.
Allah senin için en hayırlısını nasip etmiştir canım. Şükret ki seni Cennette bekleyen bir yavrun var. İnşallah başka oğlun da olur. Sanki düşünüyordun, iş yoğunluğu filan vaz mı geçtin?

abla senin sahsinda baskalarinada menum hakkımda yorum yapayım aksami erken yedim bizimkiler hasta gormesine bir tepsi börek getirmişler isabet li olmuş ev tıka basa cunku meyve dolu tepsinin çeyreğini rahat yerdim sade 2 küçük dilim yedim oda 2 d.ekmege ve 2 yağa mi eşitti
Mayanozde salatayı çok yaptığımızdan az miktar oldu
Bitter beyni çalıştıran ilk on besin icerisen e giriyor diye okumuştum 2 kare kalorisinede bakacagim benim tadli ihtiyacımı karşılıyor diyete bence katkıda bulunuyor
Hamileligimde diyetisyen e gitmiştim aylik 150 TL kendi saatlerime göre birde tatlı ihtiyacım baz alarak menü hazırlattim günde bir parmak kadar kome vardı baktım günlük 200 kalori veriyorum haftaya değiştirdik yani demem o ki kalorisi yüksek olmayan tatlı ya hayır diyemiyenler için bu tür az kalorili besinleri az miktarda yemeyi normal göruyorum
abla bana menüm az geliyor yani gece süt yoğurt eklesen daha iyi olmazmi

sağol canım misafir vardı

tarhananın miktarı nedir

evet canım menün çok iyi ama akşamki ogunn çok geç saat olduğundan puanlarimi kesiyorum
Benim aksam menüm de erken oldu şuan uyuyamıyorum karnim çok sis lahanami yaptı anlamadım ve kendimi acda hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…