Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok teşekkür ederim bende şanslıyım şükürler olsun böyle bir aileye sahibim

İnşallah rabbim nasip ederse erkek kız diye ayırmıyorum ama bir evladım daha olsun istiyorum.ama yapmamamızın en büyük nedeni çoğul gebelik riski, yaşadığım zor hamilelik kızlarım çok ilgi isteyen çocuklar o yüzden de şimdilik biraz kızların büyümesini istiyoruz.

Evet ben çalıştığımdan akşam öğünlerim çok çok erken olmuyor en erken 7 8 zaten Ki dün yemek yiceğim vaktim yoktu direk kızlarla ilgilenip mutfağa daldım kahve yaptım kendime ve yemek yapmaya başladım.başka türlü olmuyor zaten.lahana şişirir canım beni lahana bulgur bu ikisi aşırı şişirir

Insİ Hava duzelirde vaktiyle dönersiniz cnm

Kaldi 3 gun tatlım
Lutfen birazdaha dikkatli olalim

Ins abla ya olmadi son care otobusle donucez oda cok uzun suruyor insallah ona kalmaz
Merak etme abla bugunden sonra cok dikkat edicem kendi adima

Anladım abla iyi yapmışsınız geri açarak
İnşallah biraz yoğunluk var bu hafta
Haftaya aranıza katılmayı isterim

Günaydın canlarım nasılsınız?
Gece gece bütün alıntılarımla birlikte uyumuşum, ya da bayılmışım bilmiyorum.
Bu aralar uykuya yenik düşüyorum her seferinde. Kışın, karanlığın ya da yıl sonu etkisi bilemedim şimdi düşününce

Salı sallanır hanımlar, menülere dikkat ediyor muyuz bir bakayım ben bir

Evet şu önemli ama içemiyorum bir süre sonra mide bulantısı yapıyor illa ki psikolojik ama azar azar içmeye çalışıyorum tansiyonum normalde yüksek seyrediyor ilaç kullanıyorum ama dün de bir düşük bir yüksek beni aptal etti baş ağrısı halsizlik..

Haklısın az oldu hem su hem yemek ama tansiyondan sanırım hiç halim yok. Yemek yemeyi bile istemiyor canım bi de akşamları erken yattığım için akşam yememeyi tercih ediyorum

Günaydın canım bu aralar bende öyleyim sürekli uyku hali kafamı koysam uyuyorum. Durumum çok fena gerçekten

Günaydın canım bu aralar bende öyleyim sürekli uyku hali kafamı koysam uyuyorum. Durumum çok fena gerçekten

Durum cidden kötü, zaten uzun çalışma saatlerinden hayata zaman kalmıyor. bir de uyku olunca daha kötü oluyor. bugün pharmaton a başlayacağım. Bakalım etki durumu ne olacak

Yarından itibaren 3 gün arınmak için yumurta detoksu yapacam. Aslında tam detoks değil ama kısıtlama olacak mutlaka...

Sabah ananas yoğurt, öğlen yumurta, akşam sebze yemeği

Bakalım arınabilecek miyim ve uzun zamandan sonra detoks yapabilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…