Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlar,
Sabahki dersim iptal oldu, gelip bakayım dedim. Akşamdan sonra çok yazan olmamış. Cuma eksi görmek isteyen bugünü iyi değerlendirsin hanımlar, söylemedi demeyin.
Şimdi kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum, hava biraz soğuk gibi ama yapacak birşey yok.
Hepinize musmutlu, sağlıklı beslenmeli, bol sporlu bir gün diliyorum

Kendime not: Su iç su iç su iç su iç ................

tarhananın miktarı nedir
Güzel soru
Şöyle söyleyeyim, diğer günler iki kepçe kadardı, yani tam bir kase dolusu değildi. Ama dün artık çorbanın sonuydu bitsin diye kalanın hepsini içtim. 4 kepçe kadardır galiba. Bitsin mantığından kurtulamıyorum bazen.
Öyle, en hayırlı zamanda, dediğin gibi kız erkek fark etmez, hayırlı evlat Rabbim nasip etsin. Sana ve isteyen herkese.

Bugün daha dikkatli olacam tatlım sana iyi yürüyüşler burasıda çok soğuk perşembe cuma -3 derece olacak kış geldi ama yinede bugün 30 dk yürüyüş yaptim

Bende öyle bişey düşünüyorum canım inşallah ise yarar ananasta yumurtada iyi kilo verdiriyor

Tunaydin buraya giremedim 9 dogurdum resmen akşam 17 de kesin evdeyim ve 100 sayfa geçmiş yapacağım eyledi abla havanı da atmışsın Ankara da deniz varda biz mi gitmiyoruz kız ben profosyenel yüzmeyi geçen sene öğrendim işte eskiden kafam suyun altına girmezdi . Böyle havuz randevusu alarak yetiniyoruz napalim

Anladım çok geçmiş olsun su bu tüm hastalıklar içinde çok iyi bişey böyle limon falan at suya belki öyle içersin aromalı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…