- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.921
Güzel sorutarhananın miktarı nedir
Öyle, en hayırlı zamanda, dediğin gibi kız erkek fark etmez, hayırlı evlat Rabbim nasip etsin. Sana ve isteyen herkese.İnşallah rabbim nasip ederse erkek kız diye ayırmıyorum ama bir evladım daha olsun istiyorum.ama yapmamamızın en büyük nedeni çoğul gebelik riski, yaşadığım zor hamilelik kızlarım çok ilgi isteyen çocuklar o yüzden de şimdilik biraz kızların büyümesini istiyoruz.
Bende çok şükür iyiyim tatlımBen kendi adıma gayet iyiyim tatlım sen nasılsın ?
Bugün daha dikkatli olacam tatlım sana iyi yürüyüşler burasıda çok soğuk perşembe cuma -3 derece olacakGünaydın arkadaşlar,
Sabahki dersim iptal oldu, gelip bakayım dedim. Akşamdan sonra çok yazan olmamış. Cuma eksi görmek isteyen bugünü iyi değerlendirsin hanımlar, söylemedi demeyin.
Şimdi kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum, hava biraz soğuk gibi ama yapacak birşey yok.
Hepinize musmutlu, sağlıklı beslenmeli, bol sporlu bir gün diliyorum
Kendime not: Su iç su iç su iç su iç ................
Bende öyle bişey düşünüyorum canım inşallah ise yarar ananasta yumurtada iyi kilo verdiriyorYarından itibaren 3 gün arınmak için yumurta detoksu yapacam. Aslında tam detoks değil ama kısıtlama olacak mutlaka...
Sabah ananas yoğurt, öğlen yumurta, akşam sebze yemeği
Bakalım arınabilecek miyim ve uzun zamandan sonra detoks yapabilecek miyim?
Cumaya iyi bir sonuç gelir inşallah canım bugünden itibaren detox diyetine başlıyorumrakibinden çok bana bilenmiş bir Yasemin görüyorum@Sweetyy83 yuzumu kara çıkarma
aynen canım birde dmeir ilacından galiba üç gündürtık yok wcde
Yasimin adını tribe koydum
Inşallah tatlım nasılsın iyimi çocuklarTünaydın kızlar kahvaltı yapıldı sıra ev toplama işinde tartıya az kaldı inşallah tartı yüzümüzü güldürür
Çok şükür canım iyiler yavaş yavas normale donuyoruzInşallah tatlım nasılsın iyimi çocuklar
Cumaya iyi bir sonuç gelir inşallah canım bugünden itibaren detox diyetine başlıyorum
Yasimin adını tribe koydum
Hala ekside değilsen yap canım detox hızlı kilo verdiriyor özellikle yumurta ve ananas detox bu arada rol çalma kızBendemi detoks araştırsam acep
Gecmis olsun tatlim kendini çok zorlamaBende oruc tutmadim bugün dün kötü lldum baya sabah hafif bi kahvalti yaptim aksama da pirasa yapicam insallaah
Körle yatan şaşı kalkarHala ekside değilsen yap canım detox hızlı kilo verdiriyor özellikle yumurta ve ananas detox bu arada rol çalma kız
Hadi bakalım :)Körle yatan şaşı kalkar
Rol çalmak bizim işimiz ciğerim
Buldum bile ne yapacağımı
Vaavvvvvv çok güzel senmi yaptın canım gerçekçi gibi duruyor eline saglikKızlar ikinci resimlerim ilk katı yapıştırdım daha bi güzel oldular Eki Görüntüle 2214203 Eki Görüntüle 2214202
Evet şu önemli ama içemiyorum bir süre sonra mide bulantısı yapıyor illa ki psikolojik ama azar azar içmeye çalışıyorum tansiyonum normalde yüksek seyrediyor ilaç kullanıyorum ama dün de bir düşük bir yüksek beni aptal etti baş ağrısı halsizlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?