Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam teşekkür ederim 2lt içmek için elimden geleni yapacağım
gülüm biliyorum çok zamanın yok çalışıyorsun da ama bu su içememe mide bulantısı olunca cidden eziyete dönüyor kız kardeşim de senin gibi o yüzden suyun tad katacaklar şeyler mi denesen mesela çubuk tarçın karanfil atsan beğenmedin diyelim 2 dal taze nane atsan az limon damlatsan farklı farklı dene istersn hangisinin tadını seversen onda yapar içersin yeter ki bedenin suya alışsın sonrası rahat rahat içebil

Çorba yerine kofte salata daha iyi olmaz mı sence hazır kofte varmış evde protein hem tok tutar hem daha iyi

Kesin başlıyorum hatta bu akşamdan tatlandiracagim yarın 2lt söz

Çorba yerine kofte salata daha iyi olmaz mı sence hazır kofte varmış evde protein hem tok tutar hem daha iyi
ben kendi yaptığım eti köfteyi yeme özürlüyüm :))
çorba da biraz nohut bir parmak kadar minnak doğranmış havuç patates bol kuru soğan sarımsak kekik yoğurt var o doyurucu olur da dün yapmıştım bu akşama çok yok eşim de pek beğendiği için o da yerse az kalacak bana salatayı sabah yedim akşam için de havuç yoğurtlaması istediler bir daha salata yapasım da yok

Yanıma badem ayran almıştım ara öğün olarak onları yedim

Akşama ne yesem bilmiyom

Sizin planlar nasil

ben karabuğday, yoğurt, salatalık, nane ve pul biber karışımı yicem bu akşam.
çünkü spor olarak yürüyüş yapmayı düşünüyorum ve yemek saatim 19:30 u bulacak.
bu arada saçların için şimdiden sıhhatler olsun ablacım

bilgiler için teşekkürler...ikisini de denicem, sonuçları yazarım

demir ve d vitaminim eksik hala ilaç tedavisi görüyorum. b12 referans aralığında ama doktor yine de düşük demişti. diğer değerlerimde hep referans aralığında ama alt değerle eşit. yani aslında düşük.
korkma aklına kötü birşey getirme, mevsimseldir muhtemelen.
bir doktora git ama değerlerine bakılsın

Bilgiler için sagol canom

Taze alınan süt nasıl korunur
Iyi kaynatilsada
1-2 gün sonra bozuluyor

Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim?
Hoşgeldin kendini tanıtır misin

Huuu huuu

Ben kuafordeyim boya kesim yapılacak
Icerde net çekmiyor
Haber vereyim diye dışarı çıktım

Herkes herseyine dikkat etsin
Kacamaksiz ve sporlu menuler bekliyorum
Ay abla ne renk boyatiyorsun nasıl kestiriyorsun
Yanıma badem ayran almıştım ara öğün olarak onları yedim

Akşama ne yesem bilmiyom

Sizin planlar nasil
Ben akşama patlıcan yemeği çorba cacık var makarnada var ama ben yenicem
ne güzel bilgiler abla bunlar

Gunaydin kizlar
Bugun ozenli bi menu olmasina dikkat edelim hepberaber
Bu gün benim çok ozel oldu kısırlar borekler falan Ama yemedim tabiiki
Bu detox gunluk mü canım, hergun aynı seyler mi yoksa.
Anladım çok geçmiş olsun su bu tüm hastalıklar içinde çok iyi bişey böyle limon falan at suya belki öyle içersin aromalı gibi
Aynen bende lmonla,tarcın, karanfille alışmıştım cok su içmeye.
Harikasın senn, ne guzel yazmışsın, Suya daha da sarılasınm geldi ablam )))
İşte bu bizim can simidimiz olacak cinsten bir paylaşım olmuş. Bunu ilk sıray aalıyorum dikkat edilecekler listemde ))
Ayyy su fotoğraf atmayı bir öğrensem sana çok güzel fotolar atacagim kahrolacaksın:))
Burada deni varda sanki noluyo, oy atem kendimi karadenize ama olmayi daa olmayii
Kesin başlıyorum hatta bu akşamdan tatlandiracagim yarın 2lt söz
Ay hadi inşallah, bende sevindim bu kararı almana )))

Kızlar ikinci resimlerim ilk katı yapıştırdım daha bi güzel oldular Eki Görüntüle 2214203 Eki Görüntüle 2214202

Cok guzel olmus kiz yasemin ellerine saglik

Huuu huuu

Ben kuafordeyim boya kesim yapılacak
Icerde net çekmiyor
Haber vereyim diye dışarı çıktım

Herkes herseyine dikkat etsin
Kacamaksiz ve sporlu menuler bekliyorum

Abla simdiden hayirli olsun yeni saclarin nekadar kesdiriceksin renk olarak ne kullaniyorsun genelde biz turkler siyah severiz :)

Ekimcim cok guzel bilgiler bunlar sagolasin dikkate alicam cok sukur su konusundan sansliyim seviyorum iciyorm limonu deniycem sut taze bulamiyorum ya

Menum

1 hurma 2 bardk su
Kahvalti 12:15
2 dilim ekmek, 6zeytin, 1kk peynir
1yk domates sos, salatalik

Ara 16:00
1cbardgi süt
1muz
3ceviz

Aksam 18:00
Izgara 2 kofte, 5tavuk(miniklerden)
yarim dilim ekmek
Salata ve 1 bardak ayran

Ara 20:00
2 mandalina

2lt su
70dk yuruyus 70p

iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 bardak kiwi portakal smothie
2 haşlanmış yumurta
250 gr ananas
Ara
1b sekersiz kahve 1 mandalin
Öğlen 13.30
4 yk şehriye corbasi Yarım kase dana kavurma ( şehriye corbasi hesapta yoktu aslinda kizama icirirken az bende ictim) 1b kefir
Aksam 17.00
1 haşlanmış yumurta 250gr ananas 1 kase yogurt
2 lt su ve bitki çayı
30 dk yürüyüş Pnrrr-12

Son düzenleyen: Moderatör:
Kışın yedigimiz hersey gaz yapiyor ya lahana karnibahar turp baklagiller ne yicez biz açım aç lahana kavurayim dedim kesin şişirir seni dersiniz diye yapmadim öğlene ne yicem
ne yiycez bunları yiycez tabi ki baklagillere lahanaya at kimyonu pişirirken gaz falan yapmaz çok hassas miden varsa belki azıcık şişirir ama rahatsız etmez, turp çok güzel ödem attırır ilk başta miden rahatsız hissetsede sonra boyuna wc ve çişş sık bolb obl limonu ye bence :)))

canım esim sadece geç yemeği terketti çok yazifladi gün içerisinde zaten çok tempolusunuz gece de biraz erken e cekince daha kolay kilo veriliyor.zaten verecek cok kilonda yok.aynen bende çok sistim bulgur degilde

Gunaydin kizlar
Bugun ozenli bi menu olmasina dikkat edelim hepberaber
insaallah

Mefkurem abla bugün toparlicam artı değilim sabitim bugün ananas diyeti yapmayı düşünüyorum...
ananas ve sade yoğurt bu sekilmi

Sağol canım cevabımi aldim
Kışın yedigimiz hersey gaz yapiyor ya lahana karnibahar turp baklagiller ne yicez biz açım aç lahana kavurayim dedim kesin şişirir seni dersiniz diye yapmadim öğlene ne yicem
beni lahana çok sisirdide daha yermiyim bilmiyorum

Kabak sote yoğurtlu baharatlı sarımsaklı misss
evet güzel bir fikir

Evet canım daha ilk katı çerçeveden sonra tekrar atarım resim
bu nedir canim

ben çocukken istanbul da yaşarken günlük cam şişede sek marka süt olurdu ağızları kırmızı aleminyum folyo gibi bir şeyle kapatılırdı atatürk orman çifliğinin de vardı bildiğim kadarıyla günlük taze sütü bir bakınsan mı büyük marketlerde belki vardır yada konu komşuya sütçü geliyor mu diye sorsan mı Mehlikatun sütü nasıl taze ve uzun süre korururz onu da yazmış sağ olsun hafta da bir alabilsen yeter

kilolu insana uzun saç hiç yakışmıyor cnm
Bana kisa saç da gidiyor :) zayiflayincaya kadar yine uzar

Bugünden sonra sisligin gider cnm
Sen zaten fazla yemiyosundur
abla ne renk boyatiyorsun nasıl kestiriyorsun
Koyu kızıl cnm omuzlarda önü hafif uzun
Ben taze sütü kaynatıp hemen cam kavanozlara koyuyorum, hemen kapaklarını kapatıp ters çeviriyorum.
en az 10 gün tazeliğini koruyor.Deneyin derim
sagol cnm deneyim

Sise hep ters durmicak dimi :))

Abla simdiden hayirli olsun yeni saclarin nekadar kesdiriceksin renk olarak ne kullaniyorsun genelde biz turkler siyah severiz :)
Sağolasın tatlim
Bayadır uzun kullaniyodum
Benimki koyu kizil rengi değiştirmedim
Bana siyah sert duruyor

bugün çok güzel olmuş cnm

tam ananas olmamış ama bence bu menu sana eksi getirir

Abla saçın nasıl oldu ne renk boyattın
Ben begendim cnm omuzlarda önü az uzun
rengi değiştirmedim koyu kizil benimki
Eskiden sariydi artık hosuma gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…