- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.981
Tmm cnm ne zaman uygun olursan gelAnladım abla iyi yapmışsınız geri açarak
İnşallah biraz yoğunluk var bu hafta
Haftaya aranıza katılmayı isterim
Kuzum yoğurt ye en azından aç durmaMenümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
1 çorba kaşığı peynir
1 dilim ekmek
Ara 11.00
5 badem
Öğle 12.00
Salata
Sulu kofte yemeği
Ara 15.00
5 badem
Akşam
Yok
Benim dersim şimdi bitti bu saatte ne yiyeyim canım da istemiyor o yüzden yemeyeceğim bugün 1.5 lt su içtim maşallah bana
Kasıtlı yapmıyorum bu hafta sanırım haksizligin de etkisi var pek iştahım yok yokda listeme uyuyorum ama akşam saatlerini kaçırıyorum dersim geç bitiyor yoruluyorum erken yattığım için yiyesim gelmiyor yarın dyt gittiğimde söyleyeceğimKuzum yoğurt ye en azından aç durma
Menulerin genelde az oluyor
Niye listeni yapmiyon
Yolumuz uzun cnm şimdiden bukadar az yersen bi 10 kilo sonra neyi eksiltecen
Bu arada bu hafta yedim seni çiğ çiğ bu yarışı ben alırım haberin olsunKuzum yoğurt ye en azından aç durma
Menulerin genelde az oluyor
Niye listeni yapmiyon
Yolumuz uzun cnm şimdiden bukadar az yersen bi 10 kilo sonra neyi eksiltecen
Perşembe dışında diğer günler yesek sorun olmaz bence.Kışın yedigimiz hersey gaz yapiyor ya lahana karnibahar turp baklagiller ne yicez biz açım aç lahana kavurayim dedim kesin şişirir seni dersiniz diye yapmadim öğlene ne yicem
Ama kabak mevsimi değil ki Yasemin, çok sağlıklı olur mu ki?Kabak sote yoğurtlu baharatlı sarımsaklı misss
Oooo Ekim ne güzel tavsiyeleraklıma gelmişken yazayım hemen
çok yediniz, dışarıda yemek yediniz yada misafirlikte yediniz diyelim bir kaç bardak da çay içtiniz ya çayı bırakıp sıcak suya limon sıkıp için kızlar kesinlikle kilo alımını önlüyor yediğinize tam olarak ne yaptığını söyleyemem çabuk mu yanmasını sağlıyor yağların bedenin emmesini mi engelliyor tam bilmiyorum tek bildiğim sürekli bu yöntemle çok güzel yiyip hiç kilo almayan tanıdıklarım vardı ve başkaları aynen böyle yapan ve kilo almayan kaç kadının olduğunu söyledi ben de arada yapıyorum evet işe yarıyor hem de garantili
ikincisi hem kabızlık çekip hem de yeme düzenini iyi oturtamamış arkadaşların daha çok hoşuna gidecek SÜT:)
sabah kahvaltı öncesi aç karnına sütçüden alınan sütten( tam yağlı işlem görmemiş) 1 bardak ısıtıp için kabızlık için az balda katın tam yağlı süt bağırsakları sabun gibi sıvanır ve sonraki öğünlerde yenen yemeğin fazla emilmesine izin vermeden bağırsaklardan atılmasını sağlar yüzde yüz eminim bununla ilgili deneylerin yapılıp gaytaların incelendiği bir belgeseli seneler önce izlemiştim hatta burada da bahsetmiştim ama tekrardan zarar gelmez
şimdilik bu kadarrr :))))
Az az alma imkanın olur mu?Bilgiler için sagol canom
Taze alınan süt nasıl korunur
Iyi kaynatilsada
1-2 gün sonra bozuluyor
Afiyet olsun.Menum
1 hurma 2 bardk su
Kahvalti 12:15
2 dilim ekmek, 6zeytin, 1kk peynir
1yk domates sos, salatalik
Ara 16:00
1cbardgi süt
1muz
3ceviz
Aksam 18:00
Izgara 2 kofte, 5tavuk(miniklerden)
yarim dilim ekmek
Salata ve 1 bardak ayran
Ara 20:00
2 mandalina
2lt su
70dk yuruyus 70p
Menün güzel olmuş bence.iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 bardak kiwi portakal smothie
2 haşlanmış yumurta
250 gr ananas
Ara
1b sekersiz kahve 1 mandalin
Öğlen 13.30
4 yk şehriye corbasi Yarım kase dana kavurma ( şehriye corbasi hesapta yoktu aslinda kizama icirirken az bende ictim) 1b kefir
Aksam 17.00
1 haşlanmış yumurta 250gr ananas 1 kase yogurt
2 lt su ve bitki çayı
30 dk yürüyüş @Pnrrr-20
Kimyonu bu etkisini biliyordum ama aklıma gelmiyor pişirirken. Turp da bana çok faydalı gelmiştir, nedenini bilmesem de. Teşekkürler Ekimciğim bizi bilgilendirdiğin içn.ne yiycez bunları yiycez tabi ki baklagillere lahanaya at kimyonu pişirirken gaz falan yapmaz çok hassas miden varsa belki azıcık şişirir ama rahatsız etmez, turp çok güzel ödem attırır ilk başta miden rahatsız hissetsede sonra boyuna wc ve çişş sık bolb obl limonu ye bence :)))
Afiyet olsun. Menün gayet güzel gözüktü gözüme. Yalnız sabah iyi bir kahvaltı yaparsan iyi olur bence.Menümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
1 çorba kaşığı peynir
1 dilim ekmek
Ara 11.00
5 badem
Öğle 12.00
Salata
Sulu kofte yemeği
Ara 15.00
5 badem
Akşam
Yok
Benim dersim şimdi bitti bu saatte ne yiyeyim canım da istemiyor o yüzden yemeyeceğim bugün 1.5 lt su içtim maşallah bana
Bence vücut istemiyorsa dikkate almak gerekir. Benim canım istemese zorlamak istemem kendimi ama malesef benim de canım herşeyi istiyorKasıtlı yapmıyorum bu hafta sanırım haksizligin de etkisi var pek iştahım yok yokda listeme uyuyorum ama akşam saatlerini kaçırıyorum dersim geç bitiyor yoruluyorum erken yattığım için yiyesim gelmiyor yarın dyt gittiğimde söyleyeceğim
Bana hiç zor gelmiyor valla bu tempoya alıştım onların gülüşleri benim en büyük hazinem keşke oğlum da olsaydı da o da kardeşleri gibi yanımda olsaydı da 1 dk dinlenmeseydim uyumasaydım.
aysenurcum evet diyetisyenler bitter veriyor ama hergun değil haftada max. 2-3 seferabla senin sahsinda baskalarinada menum hakkımda yorum yapayım aksami erken yedim bizimkiler hasta gormesine bir tepsi börek getirmişler isabet li olmuş ev tıka basa cunku meyve dolu tepsinin çeyreğini rahat yerdim sade 2 küçük dilim yedim oda 2 d.ekmege ve 2 yağa mi eşitti
Mayanozde salatayı çok yaptığımızdan az miktar oldu
Bitter beyni çalıştıran ilk on besin icerisen e giriyor diye okumuştum 2 kare kalorisinede bakacagim benim tadli ihtiyacımı karşılıyor diyete bence katkıda bulunuyor
Hamileligimde diyetisyen e gitmiştim aylik 150 TL kendi saatlerime göre birde tatlı ihtiyacım baz alarak menü hazırlattim günde bir parmak kadar kome vardı baktım günlük 200 kalori veriyorum haftaya değiştirdik yani demem o ki kalorisi yüksek olmayan tatlı ya hayır diyemiyenler için bu tür az kalorili besinleri az miktarda yemeyi normal göruyorum
Dun ana öğünler doyurucuydu cnm ama aksam sonrasi bi ara yapsam iyi olur aslındaabla bana menüm az geliyor yani gece süt yoğurt eklesen daha iyi olmazmi
Ooooo demekki biz kazanacağız :))günaydın kızlarrr
yarışta tam destek arkanızdayız kızımla, siz başaracaksınız hadi bi gayret
menulere sende göz atsana tatlımGünaydın canlarım nasılsınız?
Gece gece bütün alıntılarımla birlikte uyumuşum, ya da bayılmışım bilmiyorum.
Bu aralar uykuya yenik düşüyorum her seferinde. Kışın, karanlığın ya da yıl sonu etkisi bilemedim şimdi düşününce
Salı sallanır hanımlar, menülere dikkat ediyor muyuz bir bakayım ben bir
Vücudun susuzluktan isyan ediyor :) )Haklısın az oldu hem su hem yemek ama tansiyondan sanırım hiç halim yok. Yemek yemeyi bile istemiyor canım bi de akşamları erken yattığım için akşam yememeyi tercih ediyorum
neden gerek duydunki canisiYarından itibaren 3 gün arınmak için yumurta detoksu yapacam. Aslında tam detoks değil ama kısıtlama olacak mutlaka...
Sabah ananas yoğurt, öğlen yumurta, akşam sebze yemeği
Bakalım arınabilecek miyim ve uzun zamandan sonra detoks yapabilecek miyim?
dışarı cikamadiginda leslie yap cnmGünaydın arkadaşlar,
Sabahki dersim iptal oldu, gelip bakayım dedim. Akşamdan sonra çok yazan olmamış. Cuma eksi görmek isteyen bugünü iyi değerlendirsin hanımlar, söylemedi demeyin.
Şimdi kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum, hava biraz soğuk gibi ama yapacak birşey yok.
Hepinize musmutlu, sağlıklı beslenmeli, bol sporlu bir gün diliyorum
Kendime not: Su iç su iç su iç su iç ................
Amannn yarabbim bunlarin yanında bide 2 dil ekmek vardı toplam 6 dil ekmek 1 ogundeGüzel soru
Şöyle söyleyeyim, diğer günler iki kepçe kadardı, yani tam bir kase dolusu değildi. Ama dün artık çorbanın sonuydu bitsin diye kalanın hepsini içtim. 4 kepçe kadardır galiba. Bitsin mantığından kurtulamıyorum
güldürmek zorunda :) )Tünaydın kızlar kahvaltı yapıldı sıra ev toplama işinde tartıya az kaldı inşallah tartı yüzümüzü güldürür
nenoldu cnm niye kötü oldunBende oruc tutmadim bugün dün kötü lldum baya sabah hafif bi kahvalti yaptim aksama da pirasa yapicam insallaah
Ne yapican kulağıma fisilda :)Körle yatan şaşı kalkar
Rol çalmak bizim işimiz ciğerim
Buldum bile ne yapacağımı
Harikaaa sanat eseri gibiKızlar ikinci resimlerim ilk katı yapıştırdım daha bi güzel oldular Eki Görüntüle 2214203 Eki Görüntüle 2214202
Eeee hani gelmemisinTunaydin buraya giremedim 9 dogurdum resmenakşam 17 de kesin evdeyim ve 100 sayfa geçmiş yapacağım eyledi abla havanı da atmışsın Ankara da deniz varda biz mi gitmiyoruz kız ben profosyenel yüzmeyi geçen sene öğrendim işte eskiden kafam suyun altına girmezdi . Böyle havuz randevusu alarak yetiniyoruz napalim
Neden yiyemiyonki tatlımben kendi yaptığım eti köfteyi yeme özürlüyüm :))
çorba da biraz nohut bir parmak kadar minnak doğranmış havuç patates bol kuru soğan sarımsak kekik yoğurt var o doyurucu olur da dün yapmıştım bu akşama çok yok eşim de pek beğendiği için o da yerse az kalacak bana salatayı sabah yedim akşam için de havuç yoğurtlaması istediler bir daha salata yapasım da yok
Sorma çok rezalet kabul ediyorum kaptanım
Amannn yarabbim bunlarin yanında bide 2 dil ekmek vardı toplam 6 dil ekmek 1 ogunde
Sonra kilo niye düşmüyor
Problem tek gaz olmuyor cnm :) )ne yiycez bunları yiycez tabi ki baklagillere lahanaya at kimyonu pişirirken gaz falan yapmaz çok hassas miden varsa belki azıcık şişirir ama rahatsız etmez, turp çok güzel ödem attırır ilk başta miden rahatsız hissetsede sonra boyuna wc ve çişş sık bolb obl limonu ye bence :)))
Daha cuma gelmedi babysi :)Bu arada bu hafta yedim seni çiğ çiğ bu yarışı ben alırım haberin olsun
Saolasın canımCok guzel olmus kiz yasemin ellerine saglik
Abla simdiden hayirli olsun yeni saclarin nekadar kesdiriceksin renk olarak ne kullaniyorsun genelde biz turkler siyah severiz :)
Ekimcim cok guzel bilgiler bunlar sagolasin dikkate alicam cok sukur su konusundan sansliyim seviyorum iciyorm limonu deniycem sut taze bulamiyorum ya
Ananas da ananas bende yapacam ananası :)iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 bardak kiwi portakal smothie
2 haşlanmış yumurta
250 gr ananas
Ara
1b sekersiz kahve 1 mandalin
Öğlen 13.30
4 yk şehriye corbasi Yarım kase dana kavurma ( şehriye corbasi hesapta yoktu aslinda kizama icirirken az bende ictim) 1b kefir
Aksam 17.00
1 haşlanmış yumurta 250gr ananas 1 kase yogurt
2 lt su ve bitki çayı
30 dk yürüyüş @Pnrrr-20
Saolasın ekimcimvayyy üç boyutlu resim şahane ötesi bayıldım kızzz maşallah ne beceriklisin sanat eseri olmuş resmen
Perspektif rölyef sanatı diyorlar 3 boyutlu resim canımcanım esim sadece geç yemeği terketti çok yazifladi gün içerisinde zaten çok tempolusunuz gece de biraz erken e cekince daha kolay kilo veriliyor.zaten verecek cok kilonda yok.aynen bende çok sistim bulgur degilde
insaallah
ananas ve sade yoğurt bu sekilmi
Sağol canım cevabımi aldim
beni lahana çok sisirdide daha yermiyim bilmiyorum
evet güzel bir fikir
bu nedir canim
Afiyet olsun menü güzelMenumu yazıp geçmiş yapacağım
Sabah 11.00
1 bitter yarım muz kahve
13.00
Omlet 2 d.ekmek 5-6 zeytin peynir sebze
15.00
2 tane kuru kayısı kuru üzüm 3-4 badem bol tarçınlı limonlu çay
17.00
1 kepçe şehriye çorbası 4-5 kaşık kıymalı yumurta turp
2lt su ya tamamlarim inşallah
Edibe süper gidiyorsun maşallahMerhabalar, alıntılarımı yaptım. Önce menümü yazıp alıntılarıma cevap yazayım.
Sabah 9
bir tutam dereotu
bir küçük elma
Sıcak su içine bir parça taze zencefil attım, biraz süt koydum (çay yerine)
Ara 11
1 tane kepekli bisküvi
1 bardak şekersiz sütlü çay
Öğle 1.30
2 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Akşam 6.30
az yağda pişirdiğim kuşkonmaz
peynirli salata
Yatmadan önce yoğurt yiyebilirim
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş 40 puan @Pnrrr-20
Birkaç haftadır çay ve kahveyi oldukça azaltmaya çalışıyorum. Sabahki alternatif arayışım olan zencefilli su çok hoşuma gitti üstelik baya tok tuttu, tekrar denemeyi düşünüyorum.
Yaz kış yerim ben ne bilim diyet deyince direk kabak aklıma gelirPerşembe dışında diğer günler yesek sorun olmaz bence.
Ama kabak mevsimi değil ki Yasemin, çok sağlıklı olur mu ki?
Oooo Ekim ne güzel tavsiyeler
Az az alma imkanın olur mu?
Afiyet olsun.
Menün güzel olmuş bence.
Kimyonu bu etkisini biliyordum ama aklıma gelmiyor pişirirken. Turp da bana çok faydalı gelmiştir, nedenini bilmesem de. Teşekkürler Ekimciğim bizi bilgilendirdiğin içn.
Afiyet olsun. Menün gayet güzel gözüktü gözüme. Yalnız sabah iyi bir kahvaltı yaparsan iyi olur bence.
Bence vücut istemiyorsa dikkate almak gerekir. Benim canım istemese zorlamak istemem kendimi ama malesef benim de canım herşeyi istiyor
Kabak detoksu :))
aysenurcum evet diyetisyenler bitter veriyor ama hergun değil haftada max. 2-3 sefer
Hem sabahtan tatliyla başlayınca insilunu direk hoplatiyorsun
Tatli isteği icin tek bitter şart değil
Kuru meyveleri kuru yemisle yemekte gayet güzel yada tarcinli meyve
Cevizli hurma topu şahane oluyor
Börek konusuna gelirsek
İnan hepimiz hergun nelerle karsi karşıya kalıyoruz
Ama bi arkadaşım sabredip yemiyorsa benim onu yedim bunu yedim demem pek olmaz heralde
Cuma olsa neyse
Zaten o gun isteyen istediği bi ciss yiyebilir abartmadan
Takım sorumluluğu açısından cuma hariç böyle menuleri doğru bulmuyorum
Bide sen börek ye başkası seni görüp, o yiyorsa bende yerim der
Sonra o bu derken tatlılar hamurisleri havada uçuşur
EeeE biz niye burdayız o zaman
Lahananin siskinlik yaptığını biliyoruz
Mayonez olmasa bile
3 tabak nasıl yenir anlamiyorum
Dun ana öğünler doyurucuydu cnm ama aksam sonrasi bi ara yapsam iyi olur aslında
Geç yatıyorum ve cok acikiyorum
Ooooo demekki biz kazanacağız :))
Hadi bastirin kızlar :) )
menulere sende göz atsana tatlım
Bu kadar kilo vermiş birinin eminim yerinde tavsiyeleri olur
Vücudun susuzluktan isyan ediyor :) )
Bide git kontrollerini yaptır cnm
neden gerek duydunki canisi
dışarı cikamadiginda leslie yap cnm
Amannn yarabbim bunlarin yanında bide 2 dil ekmek vardı toplam 6 dil ekmek 1 ogunde
Sonra kilo niye düşmüyor
güldürmek zorunda :) )
nenoldu cnm niye kötü oldun
Ne yapican kulağıma fisilda :)
Harikaaa sanat eseri gibi
Eeee hani gelmemisin
Perspektif eölyef sanatı ismi
Abla bu iki bilgiyi tecrübe edeyim inşaallah sonuc bendede olumlu çıkar Allah razı olsun bilgilendirmelerin içinaklıma gelmişken yazayım hemen
çok yediniz, dışarıda yemek yediniz yada misafirlikte yediniz diyelim bir kaç bardak da çay içtiniz ya çayı bırakıp sıcak suya limon sıkıp için kızlar kesinlikle kilo alımını önlüyor yediğinize tam olarak ne yaptığını söyleyemem çabuk mu yanmasını sağlıyor yağların bedenin emmesini mi engelliyor tam bilmiyorum tek bildiğim sürekli bu yöntemle çok güzel yiyip hiç kilo almayan tanıdıklarım vardı ve başkaları aynen böyle yapan ve kilo almayan kaç kadının olduğunu söyledi ben de arada yapıyorum evet işe yarıyor hem de garantili
ikincisi hem kabızlık çekip hem de yeme düzenini iyi oturtamamış arkadaşların daha çok hoşuna gidecek SÜT:)
sabah kahvaltı öncesi aç karnına sütçüden alınan sütten( tam yağlı işlem görmemiş) 1 bardak ısıtıp için kabızlık için az balda katın tam yağlı süt bağırsakları sabun gibi sıvanır ve sonraki öğünlerde yenen yemeğin fazla emilmesine izin vermeden bağırsaklardan atılmasını sağlar yüzde yüz eminim bununla ilgili deneylerin yapılıp gaytaların incelendiği bir belgeseli seneler önce izlemiştim hatta burada da bahsetmiştim ama tekrardan zarar gelmez
şimdilik bu kadarrr :))))
canim sulu köfte 1 tabakmiMenümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
1 çorba kaşığı peynir
1 dilim ekmek
Ara 11.00
5 badem
Öğle 12.00
Salata
Sulu kofte yemeği
Ara 15.00
5 badem
Akşam
Yok
abla haklısın börek doğru değildi bu borek canavarligim zaten bana çoğu kiloyu aldırdı gurup adına yanlis bir adim oldu herkesten özür dilerim
aysenurcum evet diyetisyenler bitter veriyor ama hergun değil haftada max. 2-3 sefer
Hem sabahtan tatliyla başlayınca insilunu direk hoplatiyorsun
Tatli isteği icin tek bitter şart değil
Kuru meyveleri kuru yemisle yemekte gayet güzel yada tarcinli meyve
Cevizli hurma topu şahane oluyor
Börek konusuna gelirsek
İnan hepimiz hergun nelerle karsi karşıya kalıyoruz
Ama bi arkadaşım sabredip yemiyorsa benim onu yedim bunu yedim demem pek olmaz heralde
Cuma olsa neyse
Zaten o gun isteyen istediği bi ciss yiyebilir abartmadan
Takım sorumluluğu açısından cuma hariç böyle menuleri doğru bulmuyorum
Bide sen börek ye başkası seni görüp, o yiyorsa bende yerim der
Sonra o bu derken tatlılar hamurisleri havada uçuşur
EeeE biz niye burdayız o zaman
Lahananin siskinlik yaptığını biliyoruz
Mayonez olmasa bile
3 tabak nasıl yenir anlamiyorum
Dun ana öğünler doyurucuydu cnm ama aksam sonrasi bi ara yapsam iyi olur aslında
Geç yatıyorum ve cok acikiyorum
Ooooo demekki biz kazanacağız :))
Hadi bastirin kızlar :) )
menulere sende göz atsana tatlım
Bu kadar kilo vermiş birinin eminim yerinde tavsiyeleri olur
Vücudun susuzluktan isyan ediyor :) )
Bide git kontrollerini yaptır cnm
neden gerek duydunki canisi
dışarı cikamadiginda leslie yap cnm
Sonra kilo niye düşmüyor
güldürmek zorunda :) )
nenoldu cnm niye kötü oldun
Ne yapican kulağıma fisilda :)
Harikaaa sanat eseri gibi
Eeee hani gelmemisin
Ben spor yapınca yazacamBen çocukları yatırmaya gidiyorum. Yatmadan tekrar bakarım ne var ne yok diye. Bi sakin sanki bugün, bu saate kadar menü de az yazılmış. Cuma yaklaşıyor hatırlatmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?