Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Huuhuhuuuu kimse kalmadı mı ? 17 de gelemedim çünkü ben havuzdan çıktım anneme geçtik kuzeyi almaya sonra işte yemek fasli o sırada eltim aradı size çaya geleceğiz diye evde pert hemen eve geçtik temizlik yaptik eşimle ve onlar geldi . Çay yanında kestane ve çiğ köfte filan vardı yemedim zaten mideme dokunuyor bu reflü bir nevi sağlıklı beslen diyen ic ses

Akşam yeseydin keşke sonra daha kötü açlık patlaması olabilir
Afiyet olsun l
Güzel olmuş canım
Menü
Sabah 10
2 haşlanmış yumurta peynir ile salata keten tohumlu

Öğlen 14:30
2 kabak yoğurtlu sote baharatlı

Akşam 19
2 kabak
Su 2 litreyi geçer
Spor bölgesel 30 p Pnrrr-12
vay

karbonlu olmuş

afiyet olsun

Granül kahve içme kuzum ya sütlü türk iç yada filtre menü güzel
filtre bitmiş canım Türk kahvesi içtiğimde sabaha kadar uyumadı cesaret edip daha içmedim

Yok abla 1 hafta duruyor , bende annemlerin orada bir market var ona sipariş veriyorum haftada 4 gün taze süt getiriyor , sizde markette yok mu günlük cam şişede
markette oluyorda cnm onlarda işlemden geçiyor
Ben çiftlikten alıyorum
Bayadır almadin gerçi

Yok canım kilosu yükseklere bile 7-8 YK ki salataya yağ koymak yok sebzede yağ var diye
Bu lahanada aklım kaldı kara lahana mi kırmızı lahana mi mayonezle ilk defa duydum çünkü
Burda mayonez vs. Li sos yaparlar lahana salatsina
Ben sevmiyorum öyle

çok güzel daha ne olsun

Yüzmeden sonrada misafir hiç çekilmez

Bide salata yapsaydı :)) herjes diyette niye gözleme yapiyor ki :))

Puanlarida kapmisin bahar hanım :))

inşallah etkilemez abla yoğurdu alışkanlık haline getirmem gerekiyor hep aklımdan çıkıyor

Salı menüsü

10.30
Akşamdan islanmis 2 küçük incir ve suyu

11.15
1.5 kaşarlı omlet
6 zeytin
Peynir
2 ceviz

15.30 dışarda
10 badem
1 ayran

19.00
1 kabak 1 yumurtayla omlet
Yoğurt

22.15
Baharatlı yeşil çaylı süt

Spor 3 mil leslie

Su 3 lt

Pnrrr-12 135 puan

Kizlar bi terslik olmazsa yarin dönuyoruz insallah. Bu arada spor puanlarni kaydediyorm ama gosterge yapamadim bu hafta artik haftaya telafi edicem.

North River ama acik ara öndesin cnm zaten herkez de tahmin ediyodur ah ah eskiden ne sporlar yapardim illaki ilk 3un arasind olurdum her hafta

Bikac alinti yapmistm onlarda gitmis
Gir cik gir cik cvp da veremeyince neyse cok da gec oldu kizlr hayirli geceler herkeze

Menü
Sabah 10

Akşam 19
2 kabak
Su 2 litreyi geçer
Tebrikler canım, başarılı bir gün olmuş. Kabak da ye afiyet olsun, diyetin vazgeçilmezi. Sadece baklagillere alternatif değil anlamında demiştim. Bana kış ayları kuru fasulye, nohut zamanı gibi geliyor, tabiki tercih meselesi.
Akşam çok güzel
Sabah niye doyurucu bi kahvaltı yapmiyon cnm
Çorba? Ne çorbası
çiftlikten aliyorum cnm herseferinde gitmek zor geliyor
Saat 10'da bir arkadaş çaya davet etmişti, orada yersem diye az kahvaltı yaptım neyseki arkadaşta sadece bir bisküvi yedim.
Çorba buğdaylı yoğurt çorbası tüh yazmamışım, yine tarhana zannedilmesin
Ayyy șu kendi mesajlarımı okuma huyumdan nefret ediyom :)

Geçmiş itinayla okunur kendi mesajlarım dahil :))))
Aynen ben de öyleyim, inanır mısınız bazen iki defa okuyorum mesajları

Afiyet olsun, çok ideal bir gün olmamış. Kabak mücverini ilk defa duydum.
Afiyet olsun.
Menum
11:30
Taze soğanlı peynirli omlet
Salatalik
Domates

15:00
2 minik mandalina
Çeyrek nar

19:00
1 kepçe şehriye corbasi
1 tabak patlıcan yemeği
Cacik
1 dilim ekmek

21:00
1kupa nescafe

Su:2litre
Güzel bence afiyet olsun.

Çok iyi Baharcığım, hele spor puanın göz kamaştırıyor.
afiyet olsun, süper gidiyorsun.

hiç uğraşma cnm direk baharı 1.yaz :)))

afiyet olsun, süper gidiyorsun
inş. Tartıda aynı şekilde karşılık verir
Dunku menüde güzeldi ama pek cevap vermedi:))

cok güzel olmuş ellerine sağlık

Menü
Sabah 10

Akşam 19
2 kabak
Su 2 litreyi geçer
o çok guzel menu

abla uykumu alamiyinca kahve içip uyanmaya çalışıyorum kahve şekersiz olunca illa yanına birşey ilave oluyor ama kahveden önce bol suyla gıda takviyesi almaya çalışıyorum öğün markette iyi hurma bulamadım yoksa oda iyi gidiyor
Sebze yemeklerinde evet sınır var gaz yapmayan sebzelerde sınır olmaması aksine olanalrda sınır olmasina katılıyorum

bir kase belki olur lahana salatası marul turp

3-4 kaşık kıyma lahana salatasinida tatlı tabağına biraz almistm sonra ortadan alıp alıp koyunca Mak. 3 tabak olmuştur diye hesap ettim
Beyaz lahanayı sirke ve tuzla yumuşatılip rendelenmiş havuç yoğurt mayonez katilir

Günaydın canım' lar...

Herkes bugün nasıl bakalım? Ben kendi adıma gayet iyiyim çok şükür. Sadece bitmek bilmeyen migren ağrım ve uykum var

Geçmişi ve menüleri sürekli okuyorum, ama çok dahil olamıyorum. Foruma kopuk girmemden dolayı alıntılarımın uçması ve menülere yorum yapıp yapmama kararsızlığı.

Dün menülere müdahale etme kararı vermiştim ki Mefkurem menülere bakmamı söylemiş :)

Genel olarak verdiği kiloyu koruyan ve bu konuda çok okumuş biri olarak, hepinize el atma kararı aldım. Büyük kararlılık ve emek gerektiren uzun bir yoldayız. Yoldayız diyorum çünkü ipin ucunu kaçırırsam ben de yeniden kilo alabilirim.

Biz maalesef yiyip yiyip kilo alamayanlardan olamadık ve hepimiz de yiyip içmeyi seviyoruz. Sağlığımız, ruhumuzun sağlığı, görüntümüz, kıyafetlerimiz kısacası kendimiz için ideal kilomuzda olmamız şart.

Bide salata yapsaydı :)) herjes diyette niye gözleme yapiyor ki :))

Puanlarida kapmisin bahar hanım :))
hiç sorma damatları için yapmış kendi bı taneyi götürmustur ama salata yetişmemiş kuzeyde ondaydı abla durur mu hem o hem gözleme

Oo sende kalmışsın abla puanları daim olsun güzel menü
şimdidn iyi yolculuklar canım birinci belli ikinci kim :)

Sağol canım tartıda gülücük atarsa benden iyisi yok :)
Menüyü yazıp spora başlamıştım
2 mille 3 mil arasinda çok fark ediyor
3 mil de 20 dk sonra terlemeye baskadim
2 mil de hic terlemiyodum
Tabiki sürekli spor yapan yada kilosu az birinde öyle olmaz
Tabi ki mesela jillian ben hiç sevmedim belini çok yordu doğum sonrası spinalden mi bilmem bı bel ağrısı kaldı bende
İlk defa duydum İnan
sanırım pişirirken ki kokusundan oluyor sade et pişirdim mi hiiç yiyemiyorum köfteyi bazen yiyorum eşim çok kızıyor yemeyince dünde bir taneyi zorla yedirdi kafamın etini yedi adam yaavf
Bol kekik at ve iki tatlı kaşığı kadar sirke kullan kokmayscsk inan hemde lokum gibi pişecek
günaydııııın 9. takımın özel, güzel ,azimli hatunları
Ne güzel bir fincan
Gunaydin canimm

Herkeze Gunaydinlarr
Günaydın canım
günaydın canım Tuğçe bizim bı arkadaş migren için hacamat yaptırıyor ve beni 6-7 ay idare ediyor diyor hele çalışırken büyük sıkıntı bu migren resmen yaşama sevincin alıyor

Günaydın ahaliiiii
Evi temizledim akşam yemğini koydum ocağa kuru fasülye yaptım evdekilere ben kabak yiyeceğim kabakla aşk yaşıyorum
Ufak tefek cinayetlerin finaliymiş oturdum tvnin başına
Kahvaltı yapmadım filtre kahve içiyorum öğlen günüm var diye günden sonra jilian yapılacak buraya yazdım artık dönüş yok
İradeyi konuşturma günü bugün
Akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…