- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.061
Amannn bende Pastalar baklavalar koydu sandiydim
Sana deyim kızını dövmeyen dizini döverKizzzz sen citirmisin ne demek 80 cm lik bel :))
Azmasinlar şekerim iradeleri zayıfsa bizim sucumuzmu
evet ablacım yaaa atladım bugün sizi
İzne ne zaman çıkacaksın canim artık vücut yoruluyor haklı olarakevet ablacım yaaa atladım bugün sizi
selam olsun herkese
yok çok şükür herşey yolunda ama kafam kazan gibi bi yorgunluk uykusuzluk hali var ki sorma
Hakkımı yeme anne miss gibi kış günü ne iyi gider sıcacık çayla sen demiştin ama battaniye modu diye bende ikram getirdim
kuzum 4 ocak itibariyle izinliyimİzne ne zaman çıkacaksın canim artık vücut yoruluyor haklı olarak
İzin ne demek bebem
Etimiz senin olmasin ama kemigimiz bizim olsun :))
Hiç acıma
Vur kirbaci :))))
Şu hacamati bi araştır istersen tabi iyi yapan birini bulmak lazim
Sen dene bakalım listeyi sonuc ne olacak
Ben Ananası pro la yiyorum öyle iyi geliyordu
Seninkinde sebze bakliyat falan var
Gir şu listeye de baharın havasını söndür
Ben tuzu hep sonra koyarım zaten ama sirkeyi duymamıştım
evet ablacım yaaa atladım bugün sizi
selam olsun herkese
yok çok şükür herşey yolunda ama kafam kazan gibi bi yorgunluk uykusuzluk hali var ki sorma
Benim kızım dovulmelik bisey yapmazki :)))Sana deyim kızını dövmeyen dizini döver
Ay ne güzel soru o
Çıtır mısın? Keşke canım keşke 80 kiloyum ama boyum uzun 176 cm
Kuzum mm benim yaaaevet ablacım yaaa atladım bugün sizi
selam olsun herkese
Tabiki paylaşda bizde utanalım canikomÇaktırmadan etinizi de kemiğinizi de alırım sizin, hiç farketmezsiniz valla bak
Hacamatı araştırayım, özellikle yapan fizik tedavi doktorlarınınkine bakayım bi.
Evet liste değişik, detoks ama değil gibi. Açlık duygusu da yok, gece ne olur bilemem tabi.
Etkilerini paylaşacağım sizlerle...
Sporlarımı yazmaya başlayayım o zaman, hatta kaçamaksız menülerimi de yazayım, kaçamaklarım takımı etkilemesin...
Baharın havası avuçlarımın içinde, fıslatıyorum hazır mısın
alsam alırım da abla işler yığınlaKuzum mm benim yaaa
Rapor alma durumun olmuyormu
Haklısın ama olmuyor çünkü erken yatiyorum sabaha kalkıp kahvaltımı yapıyorum.Akşam yeseydin keşke sonra daha kötü açlık patlaması olabilir
Afiyet olsun l
Güzel olmuş canım
vay
karbonlu olmuş
afiyet olsun
filtre bitmiş canım Türk kahvesi içtiğimde sabaha kadar uyumadı cesaret edip daha içmedim
Sağol baharım günlerdir soruyorum kimse beni ciddiye alıp cevaplamamıştı. Ama suyu içiyorum bugünHavalardan galiba benim 6 da kalkan oğlum bu sene uyuyor
Abla benim yeğenim 17 yaşında ve tansiyon hastası en önemli sebebi şu içmemesi dedi doktoru kolunda o sürekli ölçüm yapan cihazla durdu neredeyse yaz boyu , paletli ürünler , tuz ,yağ yasak ve su su su
Bende aynıyım Tuğçe bünye ujuttu valla detox neydi bide regl haftam benim gelmek uzere
kendine notun çok güzel :)
Birazda kendini tanımakla alakalı bir durum mesela bana herşey gaz yapmaz öyle ve mecbur yenilecek son iki gün yemesek olur
Kesinlikle ılık limonlu su son zamanlarda çok hoşuma gidiyor
Amanın anlatsam mi acaba
Uygulamadan giriyorsan olmuyor direk internetten girmen gerekli bu alt msj kutucuğunda dosya yükle var oraya basıp telefonundan neredeyse foto seçip ekle diyorsun sonrada cvpla bitti
Yok abla 1 hafta duruyor , bende annemlerin orada bir market var ona sipariş veriyorum haftada 4 gün taze süt getiriyor , sizde markette yok mu günlük cam şişede
Süpersin
Ooo ekşi gelir bence
Geç yatacaksan birşeyler yiyebilirsin aslında hafif
Bugün beni çok iyi
afiyet olsun çayın kahvenin fazlasında ödem tutuyor bende çayı azaltıyim iki gündür fulledim
Yok canım kilosu yükseklere bile 7-8 YK ki salataya yağ koymak yok sebzede yağ var diye
Bu lahanada aklım kaldı kara lahana mi kırmızı lahana mi mayonezle ilk defa duydum çünkü
Vay vay herkes bir girişimde benim neyim eksik
Sen anladın
Afiyet olsun canım
Zuhal ablaya katılıyorum:)
Bir tabak sayılmaz 5 yemek kaşığı zaten ölçüyle yiyorum 6 7 yemek kaşığı en fazlaAbla bu iki bilgiyi tecrübe edeyim inşaallah sonuc bendede olumlu çıkar Allah razı olsun bilgilendirmelerin için
canim sulu köfte 1 tabakmi
abla haklısın börek doğru değildi bu borek canavarligim zaten bana çoğu kiloyu aldırdı gurup adına yanlis bir adim oldu herkesten özür dilerim
bitter haftada 3 e indirecem eğer kilo az verirsem onuda yemem
Lahana sebze sonuçta sınırsız yenmez mi
O zaman ben de kuşanıyorum bütün silahlarimi ama bu son atışlarım olur :)) haftaya 500 gr veririm ve kimseyle yarışmam:))Daha cuma gelmedi babysi :)
Daha silahlarimi kullanmadım
Bugün normal beslenecem abla yarında dünkü gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum dunki menum baya ise yaradiGunaydinnnnnn guzelliklerrr
Geldik yine bi çarşambaya
Artık karbonlar kalksın prolara ağırlık verilsin
Spor yapacaklar bugunde abartabilirler
Yarın tartı lari izi kontrol edin ona göre bi plan uygulayın sonra kötü sürprizle karsilasmayin
Valla ev hanımlığı daha zor biz hiç olmazsa dışarıda biraz nefes alıyoruz baksana sizin iş hiç bitmiyor. Ben walla eve gittiğimde sadece yemek yapıp yiyorum kaldırmıyorum bileEşimi iseigonderdim
Şimdi b. makinesini yerlestirip
Camasira bakayim toplanacaklar var
Sonra yemek yapicam
Eve kuru fasulye pilav dusunuyorum
Kendimede bi parça tavuk yaparım yogurtla yerim
Sonra çocuklar gelecek yine
Bu sefer 2 si birden kalacak :))
Sen görmemişin tatlisimSağol baharım günlerdir soruyorum kimse beni ciddiye alıp cevaplamamıştı. Ama suyu içiyorum bugün
Kilo değil ki olay aslında, asğlıklı beslenme ve motive için gelmiştim. Kolesterol seviyem normalin çok çok üstünde. Önemli olan birbirimizi motive etmemiz diye düşünüyorum.hayalcim hosgeldin cnm
Zuhal ben
Senin kilon gayet iyi
Amac yağ oranını dusurmekse yapman gereken sağlıklı beslenip spora ağırlık verip kas oranini artiracaksin
Burası kilo verme yarışması
Karşılıklı birbirimize faydamiz olurmu bilmiyorumki tatlım
Ne dusunuyorsun
menün neden bu kadar az? bu kadar az beslenme yağ yakmaz aksine yağ depolar. yer fıstığı şeker ilaveli mi, turşu ödem yapar miktarını da belirtir misin?
Senin silahların neymiş de hele :))O zaman ben de kuşanıyorum bütün silahlarimi ama bu son atışlarım olur :)) haftaya 500 gr veririm ve kimseyle yarışmam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?