Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İzne ne zaman çıkacaksın canim artık vücut yoruluyor haklı olarak
kuzum 4 ocak itibariyle izinliyim
iple çekiyorum valla hastayım bi de burnum tıkalı nefes alamıyorum geceleri uyuyamıyorum o yüzden
inşallah kızım çok erkenden çıkıp gelmez de izin de azıcık dinlenirim

Çaktırmadan etinizi de kemiğinizi de alırım sizin, hiç farketmezsiniz valla bak
Hacamatı araştırayım, özellikle yapan fizik tedavi doktorlarınınkine bakayım bi.
Evet liste değişik, detoks ama değil gibi. Açlık duygusu da yok, gece ne olur bilemem tabi.
Etkilerini paylaşacağım sizlerle...
Sporlarımı yazmaya başlayayım o zaman, hatta kaçamaksız menülerimi de yazayım, kaçamaklarım takımı etkilemesin...
Baharın havası avuçlarımın içinde, fıslatıyorum hazır mısın baaahaaaarrr

Ben tuzu hep sonra koyarım zaten ama sirkeyi duymamıştım

sirke güzel bir tat verebilir ama şimdi düşünüp hayal ettim de, ben de deneyeceğim, hem tuz tüketimini de azaltırım bu sayede

evet ablacım yaaa atladım bugün sizi
selam olsun herkese
yok çok şükür herşey yolunda ama kafam kazan gibi bi yorgunluk uykusuzluk hali var ki sorma

hayırlısıyla izne ayrılsaydın, biraz sağlıkla dinlenirdin... dikkat et kendine hastalık da ilerlemesin...

Sana deyim kızını dövmeyen dizini döver

Ay ne güzel soru o
Çıtır mısın? Keşke canım keşke 80 kiloyum ama boyum uzun 176 cm
Benim kızım dovulmelik bisey yapmazki :)))
Sağ kolum o benim

Profilindeki güncel kilonsa gayet iyisin cnm
Ben 170 im 78 kiloya düşünce bile baya ince duruyom
Senin hedefin kac
Niye listede degilsin

evet ablacım yaaa atladım bugün sizi
selam olsun herkese
yok çok şükür herşey yolunda ama kafam kazan gibi bi yorgunluk uykusuzluk hali var ki sorma
Kuzum mm benim yaaa
Rapor alma durumun olmuyormu

Tabiki paylaşda bizde utanalım canikom
Kiz kaç kilo nasıl dikkat ediyor diye

Daha yeni başladığımız için spora pek ağırlık vermek istemiyorum henuz ben
Haftaya birazdaha artırım
Acaba bantta yürüyüş Leslieden Daha mi etkili olurki
Ben bantta daha çok terleyip yoruluyorum

Eşimi iseigonderdim
Şimdi b. makinesini yerlestirip
Camasira bakayim toplanacaklar var
Sonra yemek yapicam
Eve kuru fasulye pilav dusunuyorum
Kendimede bi parça tavuk yaparım yogurtla yerim

Sonra çocuklar gelecek yine
Bu sefer 2 si birden kalacak :))

Haklısın ama olmuyor çünkü erken yatiyorum sabaha kalkıp kahvaltımı yapıyorum.

Sağol baharım günlerdir soruyorum kimse beni ciddiye alıp cevaplamamıştı. Ama suyu içiyorum bugün

Bir tabak sayılmaz 5 yemek kaşığı zaten ölçüyle yiyorum 6 7 yemek kaşığı en fazla

Bugün normal beslenecem abla yarında dünkü gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum dunki menum baya ise yaradi

Valla ev hanımlığı daha zor biz hiç olmazsa dışarıda biraz nefes alıyoruz baksana sizin iş hiç bitmiyor. Ben walla eve gittiğimde sadece yemek yapıp yiyorum kaldırmıyorum bile

Kilo değil ki olay aslında, asğlıklı beslenme ve motive için gelmiştim. Kolesterol seviyem normalin çok çok üstünde. Önemli olan birbirimizi motive etmemiz diye düşünüyorum.
Ama istemezseniz elbette aranızda olmam.

menün neden bu kadar az? bu kadar az beslenme yağ yakmaz aksine yağ depolar. yer fıstığı şeker ilaveli mi, turşu ödem yapar miktarını da belirtir misin?

Turşu 1 adet salatalık. Şekersiz fıstık ezmesi de.
Bunla doyduğum için bu kadar az ama belki de dediğin gibi az yemek de bana ödem ve yağ deposu olarak dönüyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…