- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.041
Hoşbulduk. 32 yaşındayım, 1 senelik evliyim. Çocuğum yok.Hoşgeldin kendini tanıtır misin
Bu gün benim çok ozel oldu kısırlar borekler falanAma yemedim tabiiki
Bu detox gunluk mü canım, hergun aynı seyler mi yoksa.
Aynen bende lmonla,tarcın, karanfille alışmıştım cok su içmeye.
Harikasın senn, ne guzel yazmışsın, Suya daha da sarılasınm geldi ablam )))
İşte bu bizim can simidimiz olacak cinsten bir paylaşım olmuş. Bunu ilk sıray aalıyorum dikkat edilecekler listemde ))
Burada deni varda sanki noluyo, oy atem kendimi karadenize ama olmayi daa olmayii
Ay hadi inşallah, bende sevindim bu kararı almana )))
aysenurcum evet diyetisyenler bitter veriyor ama hergun değil haftada max. 2-3 sefer
Hem sabahtan tatliyla başlayınca insilunu direk hoplatiyorsun
Tatli isteği icin tek bitter şart değil
Kuru meyveleri kuru yemisle yemekte gayet güzel yada tarcinli meyve
Cevizli hurma topu şahane oluyor
Börek konusuna gelirsek
İnan hepimiz hergun nelerle karsi karşıya kalıyoruz
Ama bi arkadaşım sabredip yemiyorsa benim onu yedim bunu yedim demem pek olmaz heralde
Cuma olsa neyse
Zaten o gun isteyen istediği bi ciss yiyebilir abartmadan
Takım sorumluluğu açısından cuma hariç böyle menuleri doğru bulmuyorum
Bide sen börek ye başkası seni görüp, o yiyorsa bende yerim der
Sonra o bu derken tatlılar hamurisleri havada uçuşur
EeeE biz niye burdayız o zaman
Lahananin siskinlik yaptığını biliyoruz
Mayonez olmasa bile
3 tabak nasıl yenir anlamiyorum
Dun ana öğünler doyurucuydu cnm ama aksam sonrasi bi ara yapsam iyi olur aslında
Geç yatıyorum ve cok acikiyorum
Ooooo demekki biz kazanacağız :))
Hadi bastirin kızlar :) )
menulere sende göz atsana tatlım
Bu kadar kilo vermiş birinin eminim yerinde tavsiyeleri olur
Vücudun susuzluktan isyan ediyor :) )
Bide git kontrollerini yaptır cnm
neden gerek duydunki canisi
dışarı cikamadiginda leslie yap cnm
Amannn yarabbim bunlarin yanında bide 2 dil ekmek vardı toplam 6 dil ekmek 1 ogunde
Sonra kilo niye düşmüyor
güldürmek zorunda :) )
nenoldu cnm niye kötü oldun
Ne yapican kulağıma fisilda :)
Harikaaa sanat eseri gibi
Eeee hani gelmemisin
Menü
Sabah 10
2 haşlanmış yumurta peynir ile salata keten tohumlu
Öğlen 14:30
2 kabak yoğurtlu sote baharatlı
Akşam 19
2 kabak
Su 2 litreyi geçer
Spor bölgesel 30 p @Pnrrr-20
Havalardan galiba benim 6 da kalkan oğlum bu sene uyuyor
Abla benim yeğenim 17 yaşında ve tansiyon hastası en önemli sebebi şu içmemesi dedi doktoru kolunda o sürekli ölçüm yapan cihazla durdu neredeyse yaz boyu , paletli ürünler , tuz ,yağ yasak ve su su su
Bende aynıyım Tuğçe bünye ujuttu valla detox neydi bide regl haftam benim gelmek uzere
kendine notun çok güzel :)
Birazda kendini tanımakla alakalı bir durum mesela bana herşey gaz yapmaz öyle ve mecbur yenilecek son iki gün yemesek olur
Kesinlikle ılık limonlu su son zamanlarda çok hoşuma gidiyor
Amanın anlatsam mi acaba
Uygulamadan giriyorsan olmuyor direk internetten girmen gerekli bu alt msj kutucuğunda dosya yükle var oraya basıp telefonundan neredeyse foto seçip ekle diyorsun sonrada cvpla bitti
Yok abla 1 hafta duruyor , bende annemlerin orada bir market var ona sipariş veriyorum haftada 4 gün taze süt getiriyor , sizde markette yok mu günlük cam şişede
Süpersin
Ooo ekşi gelir bence
Geç yatacaksan birşeyler yiyebilirsin aslında hafif
Bugün beni çok iyi
afiyet olsun çayın kahvenin fazlasında ödem tutuyor bende çayı azaltıyim iki gündür fulledim
Yok canım kilosu yükseklere bile 7-8 YK ki salataya yağ koymak yok sebzede yağ var diye
Bu lahanada aklım kaldı kara lahana mi kırmızı lahana mi mayonezle ilk defa duydum çünkü
Vay vay herkes bir girişimde benim neyim eksik
Sen anladın
Afiyet olsun canım
Zuhal ablaya katılıyorum:)
Günaydın herkese!
Hoşbulduk. 32 yaşındayım, 1 senelik evliyim. Çocuğum yok.
Daha sağlıklı olmak adına ve yağ oranımı düşürmek için spora gidiyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
175 boyundayım. 62,7 kiloyum. Tahlil sonuçlarımda daima kolesterolüm oldukça yüksek çıktığı için kilo vermeye ve yağ oranımı düşürmek niyetim. 57-58 kilolara ulaşmayı diliyorum. Yağ oranım geçen hafta itibariyle % 27.
Hoşbulduk :)Aramıza hoşgeldin canım. kolesterol için ne diyor doktorlar?
hiç sorma damatları için yapmış kendi bı taneyi götürmustur ama salata yetişmemiş kuzeyde ondaydı abla durur mu hem o hem gözleme
Oo sende kalmışsın abla puanları daim olsun güzel menü
şimdidn iyi yolculuklar canım birinci belli ikinci kim :)
Sağol canım tartıda gülücük atarsa benden iyisi yok :)
Tabi ki mesela jillian ben hiç sevmedim belini çok yordu doğum sonrası spinalden mi bilmem bı bel ağrısı kaldı bende
İlk defa duydum İnan
Bol kekik at ve iki tatlı kaşığı kadar sirke kullan kokmayscsk inan hemde lokum gibi pişecek
Ne güzel bir fincan
Günaydın canım
günaydın canım Tuğçe bizim bı arkadaş migren için hacamat yaptırıyor ve beni 6-7 ay idare ediyor diyor hele çalışırken büyük sıkıntı bu migren resmen yaşama sevincin alıyor
Günaydın ahaliiiii
Evi temizledim akşam yemğini koydum ocağa kuru fasülye yaptım evdekilere ben kabak yiyeceğimkabakla aşk yaşıyorum
Ufak tefek cinayetlerin finaliymiş oturdum tvnin başına
Kahvaltı yapmadım filtre kahve içiyorum öğlen günüm var diye günden sonra jilian yapılacak buraya yazdım artık dönüş yok
İradeyi konuşturma günü bugün
Akşama görüşürüz
Hoşbulduk :)
Yağ oranımı düşürmem gerektiğini söylüyorlar. Geçen sene % 33 lerdeydi, 67 kilo kadardım o dönemler. Yazın 59 a kadar düştüm fakat spora başladığım dönemlerde 61-62 ye kadar çıktım tekrar.
Sizin desteğinizle veririm umarım.
Beslenmeye biraz dikkat edersen yağ oranın düşer mutlaka. Verirsin tabiki, yeterki inan vereceğine :)
Gunaydin fıstık canlarımGunaydin canimm
Herkeze Gunaydinlarr
Migren uyku düzensizliği den de olabilirmiki acaba cnmGünaydın canım' lar...
Herkes bugün nasıl bakalım? Ben kendi adıma gayet iyiyim çok şükür. Sadece bitmek bilmeyen migren ağrım ve uykum var
Geçmişi ve menüleri sürekli okuyorum, ama çok dahil olamıyorum. Foruma kopuk girmemden dolayı alıntılarımın uçması ve menülere yorum yapıp yapmama kararsızlığı.
Dün menülere müdahale etme kararı vermiştim kiMefkurem menülere bakmamı söylemiş :)
Genel olarak verdiği kiloyu koruyan ve bu konuda çok okumuş biri olarak, hepinize el atma kararı aldım. Büyük kararlılık ve emek gerektiren uzun bir yoldayız. Yoldayız diyorum çünkü ipin ucunu kaçırırsam ben de yeniden kilo alabilirim.
Biz maalesef yiyip yiyip kilo alamayanlardan olamadık ve hepimiz de yiyip içmeyi seviyoruz. Sağlığımız, ruhumuzun sağlığı, görüntümüz, kıyafetlerimiz kısacası kendimiz için ideal kilomuzda olmamız şart.
Bende çok hoplamali şeyleri sevemiyorum belki kilo az olsa ve kondisyon olsa sevimli gelebilir :) 75 kiloydum onu denedigindeTabi ki mesela jillian ben hiç sevmedim belini çok yordu doğum sonrası spinalden mi bilmem bı bel ağrısı kaldı
ete mi sirke koyuyon cnmBol kekik at ve iki tatlı kaşığı kadar sirke kullan kokmayscsk inan hemde lokum
masallah kız sabah sabah bütün işleri bitirmisinGünaydın ahaliiiii
Evi temizledim akşam yemğini koydum ocağa kuru fasülye yaptım evdekilere ben kabak yiyeceğimkabakla aşk yaşıyorum
Ufak tefek cinayetlerin finaliymiş oturdum tvnin başına
Kahvaltı yapmadım filtre kahve içiyorum öğlen günüm var diye günden sonra jilian yapılacak buraya yazdım artık dönüş yok
İradeyi konuşturma günü bugün
Akşama görüşürüz
bugün pro ağırlıklı gidecemGünaydın herkese planlar ne acaba bana söyleyin kimseye söylemem
bu bi yerdemi yazıyordu cnm kendinmi uydurdungünlük bir detoks canım bugün başladım.
sabah 4 yk yoğurt, 2 dilim ananas, tarçın ve 2 tam ceviz
öğlen 2 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt içine 4 yk yeşil mercimek, salata
akşam 6 yk susuz sebze yemeği, lor peynirli salata
kısa bir arınma programı, akşamları lor peynirli salatayı yemicem mesela. bakalım arınabilecek miyim?
plansız olursak elimiz yanlış seylere gider canisiGünaydın, bu gün için plan yapmadım ama umarım kazasız belasız atlatırım.
Herkese kolay gelsin, az karbonhidratlı bol sebzeli, proteinli bir gün dilerim
Hoşgeldin canım menü güzelDünü paylaşmışsınız benden de gelsin o zaman bir dün
Sabah 40 dakika cardio, 20 dakika egzersiz.
Sabah kahvaltısı 2 kaşık yer fıstığı ezmesi 1 fincan Americano.
Öğlen öncesi: 1 Türk kahvesi şekersiz.
Öğlen: 80 gr Döner, turşu ve 1 dilim ekmek.
Akşam: Göbekli peynirli salata.
Akşam egzersizi: 1,5 saat ev temizliği
Yatmadan önce: Zencefilli bitki çayı.
evet abla çok az sirke kekik soğan sarımsak ve minicik su ile çok güzel pişiyor tuz atmıyorum tuz geç pişiriyorGunaydin fıstık canlarım
Migren uyku düzensizliği den de olabilirmiki acaba cnm
Vaktin oldukça menulere el atarsan sevinirim tabiki
Hani spor listesine girecektin
Bende çok hoplamali şeyleri sevemiyorum belki kilo az olsa ve kondisyon olsa sevimli gelebilir :) 75 kiloydum onu denediginde
ete mi sirke koyuyon cnm
masallah kız sabah sabah bütün işleri bitirmisin
Yasim bu sefer sende cok azimlisin bebem
İnş. Boyle gider
bugün pro ağırlıklı gidecem
Dün incir yedim ama fayda etmedi sabah 2 activa yerim
Öğlen yumurta olur heralde akşamda tavuk
bu bi yerdemi yazıyordu cnm kendinmi uydurdun
plansız olursak elimiz yanlış seylere gider canisi
1 gün önceden planını yap yarın sunlari yiyecem diye
hayalcim hosgeldin cnmHepinizi bir arada bulmuşken, yaptığınız detokslar, ya da vücuttaki ödemi atmak adına şok tarzı diyetler var mı?
Hepinizi bir arada bulmuşken, yaptığınız detokslar, ya da vücuttaki ödemi atmak adına şok tarzı diyetler var mı?
Dünü paylaşmışsınız benden de gelsin o zaman bir dün
Sabah 40 dakika cardio, 20 dakika egzersiz.
Sabah kahvaltısı 2 kaşık yer fıstığı ezmesi 1 fincan Americano.
Öğlen öncesi: 1 Türk kahvesi şekersiz.
Öğlen: 80 gr Döner, turşu ve 1 dilim ekmek.
Akşam: Göbekli peynirli salata.
Akşam egzersizi: 1,5 saat ev temizliği
Yatmadan önce: Zencefilli bitki çayı.
Gunaydin fıstık canlarım
Migren uyku düzensizliği den de olabilirmiki acaba cnm
Vaktin oldukça menulere el atarsan sevinirim tabiki
Hani spor listesine girecektin
Bende çok hoplamali şeyleri sevemiyorum belki kilo az olsa ve kondisyon olsa sevimli gelebilir :) 75 kiloydum onu denediginde
ete mi sirke koyuyon cnm
masallah kız sabah sabah bütün işleri bitirmisin
Yasim bu sefer sende cok azimlisin bebem
İnş. Boyle gider
bugün pro ağırlıklı gidecem
Dün incir yedim ama fayda etmedi sabah 2 activa yerim
Öğlen yumurta olur heralde akşamda tavuk
bu bi yerdemi yazıyordu cnm kendinmi uydurdun
plansız olursak elimiz yanlış seylere gider canisi
1 gün önceden planını yap yarın sunlari yiyecem diye
İzin ne demek bebemHepimizin dönem dönem uyguladığı yöntemler var. Ama şok diyetlerin hiçbirini yapmıyoruz ve önermiyoruz
menün neden bu kadar az? bu kadar az beslenme yağ yakmaz aksine yağ depolar. yer fıstığı şeker ilaveli mi, turşu ödem yapar miktarını da belirtir misin?
vallahi bilemiyorum ki, sürekli bir ağrıyla yaşamak çok sinir bozucu ve buna rağmen modumu düşürmedim. Sadece uykuya yenik düşüyorum
aslında şöyle güzel bir masaj yapan olsa, pambık gibi olurum ya
foruma düzenli girmeyi beceremedim ki, sporlarımı yazayım? ama zirvede gözüm var ona göre
menülere el atmaya başlıyorum abla izninizle.
menüm diyetisyen önerisi, zorlamayan arınma istedim eski gittiğim diyetisyene o verdi sağolsun.
Ben tuzu hep sonra koyarım zaten ama sirkeyi duymamıştımevet abla çok az sirke kekik soğan sarımsak ve minicik su ile çok güzel pişiyor tuz atmıyorum tuz geç pişiriyor
Eki Görüntüle 2214641 Eki Görüntüle 2214642 gunaydin kızlar size sımsıcak anne gözlemesi ile kışın sultanı mis gibi kestane getirdim akşama yapın yeyin çekinmeyin ben kaptanıniza söylemem
Kizzzz sen citirmisin ne demek 80 cm lik bel :))Ellerimi şöyle 80cmlik belime yerleştireyim.
Huuuu mefkure hanım, mefkure hanım
Senin yaramaz kız varya nanekekik, şikayetçiyim ondan çek kulaklarını
Benim kızların aklını çeliyor kötü yola sevk edici görsellerle azdırıyor benim kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?