Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar merhaba benim bugün diyetisyen günüm ama sonucu cuma günü yazacağım rakibim heyecanlansın:)) bugün regl oldum. Onun şişkinliği var sanıyorum ama yine de iyi bir sonuç bekliyorum 1 kilo vermişimdir herhalde

Yok cnm est. Niye istemeyelim
Düzenli geleceksen azimli birini tabiki aramızda görmek isteriz

O zaman ilk sayfadaki kurallari okuyup oradaki formu doldururmusun
Daha iyi tanıyalım seni

Valla ev hanımlığı daha zor biz hiç olmazsa dışarıda biraz nefes alıyoruz baksana sizin iş hiç bitmiyor. Ben walla eve gittiğimde sadece yemek yapıp yiyorum kaldırmıyorum bile
Tabi bulmuşsun iş yapan kocayı öyle dersin :)))

İnşallah canım hayırlı vakitte gelsin de biz dinlenmesekte oluyor işte annelik . Gripte hamilikte çok zor ben son aylarda bı tutuldum oksurdukce çocuk çıkacak gibi oluyordu
hihiii bı bahar var takımda dimi herkesin gözü kariyerinde

Mefkurem normalde ben çarşamba akşamları 2 kadeh şarap içerim diyeyisyenden sonra sonuç iyi yada kötü fark etmez bi de istediğimi yerim kadın yapabilirsin ödül diye diyor. Ama bu hafta değil şarap şşşşş harfiyle başlayan bisey bile içmeyeceğim o bile 1 kilo eksiltir beni

Kiz 2 kadeh şarabın aramızda lafımı olur bebem mm
Hem sinirlere iyi gelir :))

Hadi 2 kadahde benden izin olsun sana :)))

Oda tabi aklımda bi de bu kadar hava atmama gidiyomusum kilo almış dönüyormuşum fisssss ayyy allah korusun
Aman Allah korusun onuda istemem
Takım söz konusu sonuçta :))
İkimizde coook güzel verelim
Ben senden bi 100 gr fazla versem yeter :)))

İşlere devam

Sonra fırsat bulunca arada bakarım

Gelmeyenlerde bi gösterse kendini

Adı: Hayyal
Yaşı: 32
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun:
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 175
Kilo: 62.7
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet
Kilo alma nedeniniz : İlaç kullanımı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Sağlıklı beslenmeye çalışan, düzenli hayatı seven, evine ve işine bağlı bir bireyim. En büyük hobilerim yeni yerler gezmek, farklı yiyecekler tatmak, kozmetik ürünleri ve yemek yapmak.

Kilo geçmişini bi öğrenelim cnm
Detoks bizden sorulur :))) çeşit cesit var
Kilo geçmişim düzensiz ama düzenli bir geçmiş :)
Talihsiz bir sağlık sorunu yaşadım sonrasında ilaç kullanımları derken önce ilaçların etkisiyle 67 kiloya çıkıp sonrasında ilaçları bırakmayla beraber 59 a kadar indim. Şimdi çok düzenli olmamakla birlikte spor yapıyorum. Amacım bunu haftada 5 kere yapmak.
Tariflerini ilgiyle bekliyorum

Sağol baharım günlerdir soruyorum kimse beni ciddiye alıp cevaplamamıştı. Ama suyu içiyorum bugün
Yok abla Yasemin cvplamis ben sen tekrar sorunca tekrar ettim aşk olsun nasıl dikkate almayalım şunun şurasında takımın üç ablası var ucu birbirinden fena
Bikac hafta sonra sen görürsün
O kariyerini yerle bir edecem :)))
ne diyorduk puanlar konuşur :)
hangi takımda yarıştın canım daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…