- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.081
Elbette önerilecek şeyler değil uzun vadede ama kısa vadede demiştim. 3 günlük gibi oluyor ya.Hepimizin dönem dönem uyguladığı yöntemler var. Ama şok diyetlerin hiçbirini yapmıyoruz ve önermiyoruz
Yok cnm est. Niye istemeyelimKilo değil ki olay aslında, asğlıklı beslenme ve motive için gelmiştim. Kolesterol seviyem normalin çok çok üstünde. Önemli olan birbirimizi motive etmemiz diye düşünüyorum.
Ama istemezseniz elbette aranızda olmam.
Kızlar merhaba benim bugün diyetisyen günüm ama sonucu cuma günü yazacağım rakibim heyecanlansın:)) bugün regl oldum. Onun şişkinliği var sanıyorum ama yine de iyi bir sonuç bekliyorum 1 kilo vermişimdir herhalde
Söylermiyim sen benim rakibimsin:))))) ama inan bana topla tüfekle gelirim bildiğin gibi değilSenin silahların neymiş de hele :))
Kaptanın olarak soruyorum
Tabi bulmuşsun iş yapan kocayı öyle dersin :)))Valla ev hanımlığı daha zor biz hiç olmazsa dışarıda biraz nefes alıyoruz baksana sizin iş hiç bitmiyor. Ben walla eve gittiğimde sadece yemek yapıp yiyorum kaldırmıyorum bile
İnşallah canım hayırlı vakitte gelsin de biz dinlenmesekte oluyor işte annelik . Gripte hamilikte çok zor ben son aylarda bı tutuldum oksurdukce çocuk çıkacak gibi oluyordukuzum 4 ocak itibariyle izinliyim
iple çekiyorum valla hastayım bi de burnum tıkalı nefes alamıyorum geceleri uyuyamıyorum o yüzden
inşallah kızım çok erkenden çıkıp gelmez de izin de azıcık dinlenirim
hihiii bı bahar var takımda dimi herkesin gözü kariyerindeÇaktırmadan etinizi de kemiğinizi de alırım sizin, hiç farketmezsiniz valla bak
Hacamatı araştırayım, özellikle yapan fizik tedavi doktorlarınınkine bakayım bi.
Evet liste değişik, detoks ama değil gibi. Açlık duygusu da yok, gece ne olur bilemem tabi.
Etkilerini paylaşacağım sizlerle...
Sporlarımı yazmaya başlayayım o zaman, hatta kaçamaksız menülerimi de yazayım, kaçamaklarım takımı etkilemesin...
Baharın havası avuçlarımın içinde, fıslatıyorum hazır mısın baaahaaaarrr
sirke güzel bir tat verebilir ama şimdi düşünüp hayal ettim de, ben de deneyeceğim, hem tuz tüketimini de azaltırım bu sayede
hayırlısıyla izne ayrılsaydın, biraz sağlıkla dinlenirdin... dikkat et kendine hastalık da ilerlemesin...
Anammm kız iyice heyecanlandımSöylermiyim sen benim rakibimsin:))))) ama inan bana topla tüfekle gelirim bildiğin gibi değil
Bikac hafta sonra sen görürsünhiii bı bahar var takımda dimi herkesin gözü kariyerinde
Tamam o zaman :)Yok cnm est. Niye istemeyelim
Düzenli geleceksen azimli birini tabiki aramızda görmek isteriz
O zaman ilk sayfadaki kurallari okuyup oradaki formu doldururmusun
Daha iyi tanıyalım seni
Oda tabi aklımda bi de bu kadar hava atmama gidiyomusum kilo almış dönüyormuşum fisssss ayyy allah korusunAnammm kız iyice heyecanlandım
Ne yapabilirsin acaba
Senin bi smotie vardı belki onu yaparsın :))
Kiz 2 kadeh şarabın aramızda lafımı olur bebem mmMefkurem normalde ben çarşamba akşamları 2 kadeh şarap içerim diyeyisyenden sonra sonuç iyi yada kötü fark etmez bi de istediğimi yerim kadın yapabilirsin ödül diye diyor. Ama bu hafta değil şarap şşşşş harfiyle başlayan bisey bile içmeyeceğim o bile 1 kilo eksiltir beni
Aman Allah korusun onuda istememOda tabi aklımda bi de bu kadar hava atmama gidiyomusum kilo almış dönüyormuşum fisssss ayyy allah korusun
Kilo geçmişini bi öğrenelim cnmElbette önerilecek şeyler değil uzun vadede ama kısa vadede demiştim. 3 günlük gibi oluyor ya.
Kilo geçmişim düzensiz ama düzenli bir geçmiş :)Kilo geçmişini bi öğrenelim cnm
Detoks bizden sorulur :))) çeşit cesit var
Yok abla Yasemin cvplamis ben sen tekrar sorunca tekrar ettim aşk olsun nasıl dikkate almayalım şunun şurasında takımın üç ablası var ucu birbirinden fenaSağol baharım günlerdir soruyorum kimse beni ciddiye alıp cevaplamamıştı. Ama suyu içiyorum bugün
Bikac hafta sonra sen görürsün
O kariyerini yerle bir edecem :)))
hangi takımda yarıştın canım daha önceAdı: Hayyal
Yaşı: 32
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun:
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 175
Kilo: 62.7
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet
Kilo alma nedeniniz : İlaç kullanımı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Sağlıklı beslenmeye çalışan, düzenli hayatı seven, evine ve işine bağlı bir bireyim. En büyük hobilerim yeni yerler gezmek, farklı yiyecekler tatmak, kozmetik ürünleri ve yemek yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?