Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Profilindeki güncel kilonsa gayet iyisin cnm
Ben 170 im 78 kiloya düşünce bile baya ince duruyom
Senin hedefin kac
Niye listede degilsin
Canım güncel kilom 80
63 kilo ile mezun olmuştum mezuniyetten sonra Konya’dan Ankara’ya taşındım. Okullar kapanınca evi kapattık Bodrum’da bi otele yerleştik 2,5 ay otelde kaldık.(ev bulup eşyalar alınana kadar çocuklar tatil yapsın eksiklik hissetmesin diye, tabi beş yıldızlı yeme içme aktiviteleri kiloların bi kısmını aldırdı bana) Tam evimize geçtik okullar açıldı, kayınvalide vefat etti acil Almanya’ya geldik cenazeyi almaya,işlemleri yapmaya sonra Türkiye’de cenaze işleri. Ardından ben Safra Kesesi ameliyatı oldum. Bu aksilikler içinde 17 kilo aldım. Bu hafta listeye girme hakkım oldu, 6ayım doldu inşallah yine takımla ve sizlerle motive olup vereceğim kilolarımı. Spor yapamıyorum şimdilik , bu aydan sonra başlarım artık. 70 kilonun üstü beni hantallaştırıyor, hareketsizleşiyorum

İnşallah canım hayırlı vakitte gelsin de biz dinlenmesekte oluyor işte annelik . Gripte hamilikte çok zor ben son aylarda bı tutuldum oksurdukce çocuk çıkacak gibi oluyordu
ayyyy bende de oluyor o ya, o kadar çok öksürüyorum ki sanki çocuk fırlayıp gelecekmiş gibi geliyor

Spora çok alışmamak gerekiyor, alışınca etkisi olmuyor. O nedenle en iyisini yapıyorsun abla. Leslie banttan daha etkili ama bant seni hangi açıdan yoruyor acaba? Dizleri ve kasları zorlayıp yoruyorsa o sıkıntı. jillian mı yaptırsak sana, ama o ağır gelir vazgeçtim. 3 gün leslie, 3 gün bant yap bence, 1 günün de off olacak

kariyerin spor tatlım, gözüm olmasına gerek yok. ben sporcuyum zati Bak görüyor musun hiç mütavazi olamıyorum yenecem seni bürütüs

yarasın ablammm, benim yerime de iç bir kadeh

Bikac hafta sonra sen görürsün
O kariyerini yerle bir edecem :)))

oo sporcu takım oluyoruz, yine yeniden ne güzel :)

1-2 hafta düzene alış, istediğin türden listeleri sıralarız sana burdan hiç merak etme.. Sağlığın düzelmiştir inşallah geçmiş olsun

Ben yemek hazırlamaya geçeyim kızlar bu arada yeni tencere takımı aldım ve koyacak yer yok ona yer acmaliyim bence bana internetten alışverişi yasaklasinlar

Hayırlı olsun tenceren, alışveriş kötü bir hastalık cıss yaaa, ama gel görki bende de var, evden dışarı çıkmasam internetten alıyorum, internete girmesem illa dışarı çıkıp alıyorum

Hoşgeldin aramıza

Icmicem bugün tuğçe zuhal e inat daha çok vereceğim

Kizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya

Sagol canim

Hosgeldin cnm

kız biran tlc izliyorum sandım okurken basınız sağolsun ve çok geçmiş olsun

Güle güle kullan güzelim
Sağol abla
kız senin sporculugun bana sokmez ben seni iki bunalıma sokarım migrenin tutar filan o ar yırtarım

Kizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
haydi ya yine mi başka şekilde yok mu ulaşım beklemektense

kız biran tlc izliyorum sandım okurken basınız sağolsun ve çok geçmiş olsun

Öyle walla sen bir de evsiz olduğum dönemleri bilseydin takım ne çekti benden. Hergün ayrı bunalım.
Hem senin yüzünden canım katmer istiyor yaptıracak kimsem yok Allahtan.

Çok geçmiş olsun canım ya başınız sağolsun safra kesesi ameliyatı taşlar mi alındı safra kesesi mi çok zorlu mu o süreç aynı dert bende de varda emziriyorum diye erteliyor şimdilik doktor

bulantinin başladığı aylar canım inşallah çabuk geçer aksilikler kötü olmuş inşallah sagsalim eve varirsınız

Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
geçmiş olsun canım acil şifalar amcaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…