- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.101
Canım güncel kilom 80Profilindeki güncel kilonsa gayet iyisin cnm
Ben 170 im 78 kiloya düşünce bile baya ince duruyom
Senin hedefin kac
Niye listede degilsin
Tmm cnm ama bugünde karbona dikkat etBugün normal beslenecem abla yarında dünkü gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum dunki menum baya ise yaradi
ayyyy bende de oluyor o ya, o kadar çok öksürüyorum ki sanki çocuk fırlayıp gelecekmiş gibi geliyorİnşallah canım hayırlı vakitte gelsin de biz dinlenmesekte oluyor işte annelik . Gripte hamilikte çok zor ben son aylarda bı tutuldum oksurdukce çocuk çıkacak gibi oluyordu
Güle güle kullan güzelimBen yemek hazırlamaya geçeyim kızlar bu arada yeni tencere takımı aldım ve koyacak yer yok ona yer acmaliyim bence bana internetten alışverişi yasaklasinlar
Haklısın şaka bir tarafa hepimiz verelim mutlu olalım ama ben daha çok vereyimAman Allah korusun onuda istemem
Takım söz konusu sonuçta :))
İkimizde coook güzel verelim
Ben senden bi 100 gr fazla versem yeter :)))
Benim kızım dovulmelik bisey yapmazki :)))
Sağ kolum o benim
Profilindeki güncel kilonsa gayet iyisin cnm
Ben 170 im 78 kiloya düşünce bile baya ince duruyom
Senin hedefin kac
Niye listede degilsin
Kuzum mm benim yaaa
Rapor alma durumun olmuyormu
Tabiki paylaşda bizde utanalım canikom
Kiz kaç kilo nasıl dikkat ediyor diye
Daha yeni başladığımız için spora pek ağırlık vermek istemiyorum henuz ben
Haftaya birazdaha artırım
Acaba bantta yürüyüş Leslieden Daha mi etkili olurki
Ben bantta daha çok terleyip yoruluyorum
İnşallah canım hayırlı vakitte gelsin de biz dinlenmesekte oluyor işte annelik . Gripte hamilikte çok zor ben son aylarda bı tutuldum oksurdukce çocuk çıkacak gibi oluyordu
hihiii bı bahar var takımda dimi herkesin gözü kariyerinde
Mefkurem normalde ben çarşamba akşamları 2 kadeh şarap içerim diyeyisyenden sonra sonuç iyi yada kötü fark etmez bi de istediğimi yerim kadın yapabilirsin ödül diye diyor. Ama bu hafta değil şarap şşşşş harfiyle başlayan bisey bile içmeyeceğim o bile 1 kilo eksiltir beni
Bikac hafta sonra sen görürsün
O kariyerini yerle bir edecem :)))
Kilo geçmişim düzensiz ama düzenli bir geçmiş :)
Talihsiz bir sağlık sorunu yaşadım sonrasında ilaç kullanımları derken önce ilaçların etkisiyle 67 kiloya çıkıp sonrasında ilaçları bırakmayla beraber 59 a kadar indim. Şimdi çok düzenli olmamakla birlikte spor yapıyorum. Amacım bunu haftada 5 kere yapmak.
Tariflerini ilgiyle bekliyorum
Ben yemek hazırlamaya geçeyim kızlar bu arada yeni tencere takımı aldım ve koyacak yer yok ona yer acmaliyim bence bana internetten alışverişi yasaklasinlar
Hoşgeldin aramızaAdı: Hayyal
Yaşı: 32
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun:
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 175
Kilo: 62.7
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet
Kilo alma nedeniniz : İlaç kullanımı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Sağlıklı beslenmeye çalışan, düzenli hayatı seven, evine ve işine bağlı bir bireyim. En büyük hobilerim yeni yerler gezmek, farklı yiyecekler tatmak, kozmetik ürünleri ve yemek yapmak.
Icmicem bugün tuğçe zuhal e inat daha çok vereceğimSpora çok alışmamak gerekiyor, alışınca etkisi olmuyor. O nedenle en iyisini yapıyorsun abla. Leslie banttan daha etkili ama bant seni hangi açıdan yoruyor acaba? Dizleri ve kasları zorlayıp yoruyorsa o sıkıntı. jillian mı yaptırsak sana, ama o ağır gelir vazgeçtim. 3 gün leslie, 3 gün bant yap bence, 1 günün de off olacak
kariyerin spor tatlım, gözüm olmasına gerek yok. ben sporcuyum zatiBak görüyor musun hiç mütavazi olamıyorum yenecem seni bürütüs
yarasın ablammm, benim yerime de iç bir kadeh
oo sporcu takım oluyoruz, yine yeniden ne güzel :)
1-2 hafta düzene alış, istediğin türden listeleri sıralarız sana burdan hiç merak etme.. Sağlığın düzelmiştir inşallah geçmiş olsun
Hayırlı olsun tenceren, alışveriş kötü bir hastalık cıss yaaa, ama gel görki bende de var, evden dışarı çıkmasam internetten alıyorum, internete girmesem illa dışarı çıkıp alıyorum
Icmicem bugün tuğçe zuhal e inat daha çok vereceğim
hiç sorma damatları için yapmış kendi bı taneyi götürmustur ama salata yetişmemiş kuzeyde ondaydı abla durur mu hem o hem gözleme
Oo sende kalmışsın abla puanları daim olsun güzel menü
şimdidn iyi yolculuklar canım birinci belli ikinci kim :)
Sağol canım tartıda gülücük atarsa benden iyisi yok :)
Tabi ki mesela jillian ben hiç sevmedim belini çok yordu doğum sonrası spinalden mi bilmem bı bel ağrısı kaldı bende
İlk defa duydum İnan
Bol kekik at ve iki tatlı kaşığı kadar sirke kullan kokmayscsk inan hemde lokum gibi pişecek
Ne güzel bir fincan
Günaydın canım
günaydın canım Tuğçe bizim bı arkadaş migren için hacamat yaptırıyor ve beni 6-7 ay idare ediyor diyor hele çalışırken büyük sıkıntı bu migren resmen yaşama sevincin alıyor
Adı: Hayyal
Yaşı: 32
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun:
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 175
Kilo: 62.7
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet
Kilo alma nedeniniz : İlaç kullanımı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Sağlıklı beslenmeye çalışan, düzenli hayatı seven, evine ve işine bağlı bir bireyim. En büyük hobilerim yeni yerler gezmek, farklı yiyecekler tatmak, kozmetik ürünleri ve yemek yapmak.
kız biran tlc izliyorum sandım okurkenCanım güncel kilom 80
63 kilo ile mezun olmuştum mezuniyetten sonra Konya’dan Ankara’ya taşındım. Okullar kapanınca evi kapattık Bodrum’da bi otele yerleştik 2,5 ay otelde kaldık.(ev bulup eşyalar alınana kadar çocuklar tatil yapsın eksiklik hissetmesin diye, tabi beş yıldızlı yeme içme aktiviteleri kiloların bi kısmını aldırdı bana) Tam evimize geçtik okullar açıldı, kayınvalide vefat etti acil Almanya’ya geldik cenazeyi almaya,işlemleri yapmaya sonra Türkiye’de cenaze işleri. Ardından ben Safra Kesesi ameliyatı oldum. Bu aksilikler içinde 17 kilo aldım. Bu hafta listeye girme hakkım oldu, 6ayım doldu inşallah yine takımla ve sizlerle motive olup vereceğim kilolarımı. Spor yapamıyorum şimdilik , bu aydan sonra başlarım artık. 70 kilonun üstü beni hantallaştırıyor, hareketsizleşiyorum
Sağol ablaGüle güle kullan güzelim
kız senin sporculugun bana sokmez ben seni iki bunalıma sokarım migrenin tutar filan o ar yırtarımSpora çok alışmamak gerekiyor, alışınca etkisi olmuyor. O nedenle en iyisini yapıyorsun abla. Leslie banttan daha etkili ama bant seni hangi açıdan yoruyor acaba? Dizleri ve kasları zorlayıp yoruyorsa o sıkıntı. jillian mı yaptırsak sana, ama o ağır gelir vazgeçtim. 3 gün leslie, 3 gün bant yap bence, 1 günün de off olacak
kariyerin spor tatlım, gözüm olmasına gerek yok. ben sporcuyum zatiBak görüyor musun hiç mütavazi olamıyorum yenecem seni bürütüs
yarasın ablammm, benim yerime de iç bir kadeh
oo sporcu takım oluyoruz, yine yeniden ne güzel :)
1-2 hafta düzene alış, istediğin türden listeleri sıralarız sana burdan hiç merak etme.. Sağlığın düzelmiştir inşallah geçmiş olsun
Hayırlı olsun tenceren, alışveriş kötü bir hastalık cıss yaaa, ama gel görki bende de var, evden dışarı çıkmasam internetten alıyorum, internete girmesem illa dışarı çıkıp alıyorum
haydi ya yine mi başka şekilde yok mu ulaşım beklemektenseKizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya
kız biran tlc izliyorum sandım okurkenbasınız sağolsun ve çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım ya başınız sağolsun safra kesesi ameliyatı taşlar mi alındı safra kesesi mi çok zorlu mu o süreç aynı dert bende de varda emziriyorum diye erteliyor şimdilik doktorCanım güncel kilom 80
63 kilo ile mezun olmuştum mezuniyetten sonra Konya’dan Ankara’ya taşındım. Okullar kapanınca evi kapattık Bodrum’da bi otele yerleştik 2,5 ay otelde kaldık.(ev bulup eşyalar alınana kadar çocuklar tatil yapsın eksiklik hissetmesin diye, tabi beş yıldızlı yeme içme aktiviteleri kiloların bi kısmını aldırdı bana) Tam evimize geçtik okullar açıldı, kayınvalide vefat etti acil Almanya’ya geldik cenazeyi almaya,işlemleri yapmaya sonra Türkiye’de cenaze işleri. Ardından ben Safra Kesesi ameliyatı oldum. Bu aksilikler içinde 17 kilo aldım. Bu hafta listeye girme hakkım oldu, 6ayım doldu inşallah yine takımla ve sizlerle motive olup vereceğim kilolarımı. Spor yapamıyorum şimdilik , bu aydan sonra başlarım artık. 70 kilonun üstü beni hantallaştırıyor, hareketsizleşiyorum
bulantinin başladığı aylar canım inşallah çabuk geçer aksilikler kötü olmuş inşallah sagsalim eve varirsınızKizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya
geçmiş olsun canım acil şifalar amcanizaMerhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
geçmiş olsun abla kuzucugaOğlan hasta çok mizmiz
Kiz ilgi bekliyor
Onlar gidince gelirim
Çok geçmiş olsun zeynep umarım iyidir amcanMerhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldümOğlan hasta çok mizmiz
Kiz ilgi bekliyor
Onlar gidince gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?