- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.121
ay aşk olsun kız kocaya de hemen alsın bı yerin sismesin
Öyle walla sen bir de evsiz olduğum dönemleri bilseydin takım ne çekti benden. Hergün ayrı bunalım.
Hem senin yüzünden canım katmer istiyor yaptıracak kimsem yok Allahtan.
çok geçmiş olsun ablaOğlan hasta çok mizmiz
Kiz ilgi bekliyor
Onlar gidince gelirim
Az yemek ise yaramıyor abla bu hafta o hatayı yapmazsin düzelir takılma önümüze bakalımGeçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
afiyet olsun ben beğendimMenüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su
Menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su
menüler güzelMenü
Sabah(10:40)
3 yumurta
1 kivi
1 kk peynir
Akşam(18:00)
4 YK yoğurtlu semizotu
2 köfte 1 tavuk but
Su:2 lt Spor: yok
Iyi cnm sukur3 korkuttu bizi pazartesi bay pass ameliyati olacak insallah hrmen toparlanirÇok geçmiş olsun zeynep umarım iyidir amcan
Sıfır cnm
Decatlona bakabilirsin güzel ürünler var disk ağırlığı ve manyetik olmasi önemliSıfır cnm
Tekrar hoşgeldin Boyuna göre kilon çok iyi artık bu saatten sonra vücut kas ister şekil ister ahhhh hayalim benimdeGünaydın herkese!
Hoşbulduk. 32 yaşındayım, 1 senelik evliyim. Çocuğum yok.
Daha sağlıklı olmak adına ve yağ oranımı düşürmek için spora gidiyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
175 boyundayım. 62,7 kiloyum. Tahlil sonuçlarımda daima kolesterolüm oldukça yüksek çıktığı için kilo vermeye ve yağ oranımı düşürmek niyetim. 57-58 kilolara ulaşmayı diliyorum. Yağ oranım geçen hafta itibariyle % 27.
Saol beybi de benşm metoda çok yavaş işte birden gitmiyor çoook çalışmam gerekiyo çoook3 günlük bir detoks canım bugün başladım.
sabah 4 yk yoğurt, 2 dilim ananas, tarçın ve 2 tam ceviz
öğlen 2 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt içine 4 yk yeşil mercimek, salata
akşam 6 yk susuz sebze yemeği, lor peynirli salata
kısa bir arınma programı, akşamları lor peynirli salatayı yemicem mesela. bakalım arınabilecek miyim?
bu aralar hamur işi, hazır gıda, şeker çok olmasa da tükettim, o yüzden kısa bir program yapayım.
menülere bugünden göz atıp tavsiyelerde bulunacam abla
senin menünü çok beğendim tatlım, maşallah güzel eksi gelir gibi görünüyor
En kötüsünde uyudukça uykusuz olmak, uykuya dolmamak. dün akşam 9 da uyudum, sabah 6 ya kadar hiç uyanmadım, hala esneyerek çalışıyorum.Düzene girmem lazım tekrar uyku konusunda. İnanıyorum kendime
O fotoğraf nasıl da içimi açtı öyle, günaydın tatlım
İnşallah canım inşallahhacamatı çok duyuyorum da cesaret edemiyorum bir türlü. başıma atılacak kesikleri ve kesiğin ordaki saçlarımın ne zaman çıkacağını düşünüp vazgeçiyorum her seferinde. ama sanırım fayda görmeyen yok hacamattan. çok kötü birşey ya, uzun zamandır kontrolümdeydi migren, 2 aydır ne olduysa hiç azalmıyor ataklarım. bakalım geçer herhalde inşallah :=)
filtre kahveye bayılırım, afiyet olsun tatlım. Günaydın bu arada :)
sen ve iradeyi konuşturma muhteşem bir ikili olacaksınız
Beslenmeye biraz dikkat edersen yağ oranın düşer mutlaka. Verirsin tabiki, yeterki inan vereceğine :)
Ne kadar yaradı sevilayBugün normal beslenecem abla yarında dünkü gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum dunki menum baya ise yaradi
Ne rahatsızlığın var canım ilaç kullanmışsınAdı: Hayyal
Yaşı: 32
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun:
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 175
Kilo: 62.7
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet
Kilo alma nedeniniz : İlaç kullanımı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Sağlıklı beslenmeye çalışan, düzenli hayatı seven, evine ve işine bağlı bir bireyim. En büyük hobilerim yeni yerler gezmek, farklı yiyecekler tatmak, kozmetik ürünleri ve yemek yapmak.
Başınız sağolsun geçmiş olsun şimdi nerdesin evine geçtinmi baya ekşınlı bi sene geçirmişsinCanım güncel kilom 80
63 kilo ile mezun olmuştum mezuniyetten sonra Konya’dan Ankara’ya taşındım. Okullar kapanınca evi kapattık Bodrum’da bi otele yerleştik 2,5 ay otelde kaldık.(ev bulup eşyalar alınana kadar çocuklar tatil yapsın eksiklik hissetmesin diye, tabi beş yıldızlı yeme içme aktiviteleri kiloların bi kısmını aldırdı bana) Tam evimize geçtik okullar açıldı, kayınvalide vefat etti acil Almanya’ya geldik cenazeyi almaya,işlemleri yapmaya sonra Türkiye’de cenaze işleri. Ardından ben Safra Kesesi ameliyatı oldum. Bu aksilikler içinde 17 kilo aldım. Bu hafta listeye girme hakkım oldu, 6ayım doldu inşallah yine takımla ve sizlerle motive olup vereceğim kilolarımı. Spor yapamıyorum şimdilik , bu aydan sonra başlarım artık. 70 kilonun üstü beni hantallaştırıyor, hareketsizleşiyorum
Kış günü bu kadar gezme sana yeter pınarcım otur evinde hamiş hamiş sonra çocuğun bi ayağı dışarda olacakKizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya
Geçmiş olsun canım durumu nasılMerhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
Kocişe söyle hemen alsın kaptanım şöyle yağlı yaplı katmer katmer yapışır ince beline
Öyle walla sen bir de evsiz olduğum dönemleri bilseydin takım ne çekti benden. Hergün ayrı bunalım.
Hem senin yüzünden canım katmer istiyor yaptıracak kimsem yok Allahtan.
Geçmiş olsun abla gene nereye gittilerOğlan hasta çok mizmiz
Kiz ilgi bekliyor
Onlar gidince gelirim
Niye kiGeçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
ay kotu olmus canim yaKizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya
gecmis olsun canim iyimi bari simdiMerhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
Disk ağırlığı kac olmali cnm senin ki nasilDecatlona bakabilirsin güzel ürünler var disk ağırlığı ve manyetik olmasi önemli
Canım benim safra kesem iltihaplıymış 28 Eylül’de şiddetli ağrı ile gittin 29 Eylül’de hemen alındı. O güne kadar bi sorunum yoktu. Ameliyatımı ünlü bir mide küçültme uzmanı yaptı.Keşke midemide alsaymışÇok geçmiş olsun canım ya başınız sağolsun safra kesesi ameliyatı taşlar mi alındı safra kesesi mi çok zorlu mu o süreç aynı dert bende de varda emziriyorum diye erteliyor şimdilik doktor
Teşekkür ederim canımBaşınız sağolsun geçmiş olsun şimdi nerdesin evine geçtinmi baya ekşınlı bi sene geçirmişsin
Kocişe söyle hemen alsın kaptanım şöyle yağlı yaplı katmer katmer yapışır ince beline
Kız bende tartı fobisi var unuttunmu
Soğuyunca şişeler, cevirip buzdolabına )))kilolu insana uzun saç hiç yakışmıyor cnm
Bana kisa saç da gidiyor :) zayiflayincaya kadar yine uzar
Bugünden sonra sisligin gider cnm
Sen zaten fazla yemiyosundur
Koyu kızıl cnm omuzlarda önü hafif uzun
sagol cnm deneyim
Sise hep ters durmicak dimi :))
Sağolasın tatlim
Bayadır uzun kullaniyodum
Benimki koyu kizil rengi değiştirmedim
Bana siyah sert duruyor
bugün çok güzel olmuş cnm
tam ananas olmamış ama bence bu menu sana eksi getirir
Ben begendim cnm omuzlarda önü az uzun
rengi değiştirmedim koyu kizil benimki
Eskiden sariydi artık hosuma gitmiyor
Oncelikle aramıza hoşgeldin canım, Şok diyetlerden zıyade yardımcı kürler uyguluoruz.Hepinizi bir arada bulmuşken, yaptığınız detokslar, ya da vücuttaki ödemi atmak adına şok tarzı diyetler var mı?
Kizzzz sen citirmisin ne demek 80 cm lik bel :))
Azmasinlar şekerim iradeleri zayıfsa bizim sucumuzmu
Ben masumum hakim beyHakkımı yeme anne miss gibi kış günü ne iyi gider sıcacık çayla sen demiştin ama battaniye modu diye bende ikram getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?