Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle walla sen bir de evsiz olduğum dönemleri bilseydin takım ne çekti benden. Hergün ayrı bunalım.
Hem senin yüzünden canım katmer istiyor yaptıracak kimsem yok Allahtan.
ay aşk olsun kız kocaya de hemen alsın bı yerin sismesin

Oğlan hasta çok mizmiz
Kiz ilgi bekliyor

Onlar gidince gelirim
çok geçmiş olsun abla

Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
Az yemek ise yaramıyor abla bu hafta o hatayı yapmazsin düzelir takılma önümüze bakalım
Menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su
afiyet olsun ben beğendim

Menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su

Menü
Sabah(10:40)
3 yumurta
1 kivi
1 kk peynir

Akşam(18:00)
4 YK yoğurtlu semizotu
2 köfte 1 tavuk but

Su:2 lt Spor: yok
menüler güzel

Tekrar hoşgeldin Boyuna göre kilon çok iyi artık bu saatten sonra vücut kas ister şekil ister ahhhh hayalim benimde
Salona gidiyormusun ağırlık çalışıyormusun sağlıklı pro ağırlıklı beslenmen gerekiyor l carnitin cla kullandınmı hiç
Saol beybi de benşm metoda çok yavaş işte birden gitmiyor çoook çalışmam gerekiyo çoook
İnşallah canım inşallah
Bugün normal beslenecem abla yarında dünkü gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum dunki menum baya ise yaradi
Ne kadar yaradı sevilay
Ananas güzeli
Ananasmı kabakmı deneyine döndü bizim iş
Ne rahatsızlığın var canım ilaç kullanmışsın
Başınız sağolsun geçmiş olsun şimdi nerdesin evine geçtinmi baya ekşınlı bi sene geçirmişsin
Kizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya
Kış günü bu kadar gezme sana yeter pınarcım otur evinde hamiş hamiş sonra çocuğun bi ayağı dışarda olacak
Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
Geçmiş olsun canım durumu nasıl

Öyle walla sen bir de evsiz olduğum dönemleri bilseydin takım ne çekti benden. Hergün ayrı bunalım.
Hem senin yüzünden canım katmer istiyor yaptıracak kimsem yok Allahtan.
Kocişe söyle hemen alsın kaptanım şöyle yağlı yaplı katmer katmer yapışır ince beline
Oğlan hasta çok mizmiz
Kiz ilgi bekliyor

Onlar gidince gelirim
Geçmiş olsun abla gene nereye gittiler
Seninkiler
Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
Niye ki
Menülerin gayet iyiydi ama
Spor için ne söylüyor senin diyetisyen

Kizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya
ay kotu olmus canim ya

Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
gecmis olsun canim iyimi bari simdi

İyi aksamlar tekrar menumu yazayim sonra spor yapicam

Sabah8:40
Uyums kalmisiz kahvalti yapamadik evde
1orta boy pogaca cok buyuk degildi

Ogle12:30
1kepce mercinek corba salata 1kepce manti

Ara 1mandalina

Aksam18:00
Yarim cupra balik
Salata 1kase corba

Su 2lt
Spor 45 dk yurudum simdide lesli yapicam yazarim ne kadar yaptigimi

Çok geçmiş olsun canım ya başınız sağolsun safra kesesi ameliyatı taşlar mi alındı safra kesesi mi çok zorlu mu o süreç aynı dert bende de varda emziriyorum diye erteliyor şimdilik doktor
Canım benim safra kesem iltihaplıymış 28 Eylül’de şiddetli ağrı ile gittin 29 Eylül’de hemen alındı. O güne kadar bi sorunum yoktu. Ameliyatımı ünlü bir mide küçültme uzmanı yaptı.Keşke midemide alsaymış Kapalı ameliyat 4 delik ile giriliyor. Ameliyat kolay iyileşme sürecide kısa. Benim iltihaplı olduğu İçin karaciğeri biraz kurcalamışlar onun ağrısı oldu 1 aya yakın sırt ağrısı çektim. Ama şu an çok iyiyim. (Mesela cildim gri-sarı bir renk tonuna dönmüştü şimdi geçti/ gözlerimin beyazı sararmıştı o da bembeyaz şimdi) Beslenmeye dikkat etmek gerekiyor yağlı gıdalar ve asitli içecekler yasak
Bende emziriyordum (hâlâ emziriyorum şimdi 15aylık ) uygun ilaçlar ve anestezi şekli belirliyorlar yine de acil değilse durumun ertelemek en doğrusu. Sanada çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Evet canım bol ekşınlı bi yaz oldu. Evet şimdi evimdeyim çok şükür.
Kocam memleketin bütçesini yapıyor bu ara göremiyoruz hem ben şöyle anne usulü hatta anneanne usulü katmer istiyorum
Neyse artık haftaya yerim emziriyorum sütüm falan kesilmesin yeyim keşke incecik belim olaydıda hiç yemeyeydim katmer

Sevgili Rakibecim durumlar nasıl tartildinmi merak ettim ekside misin
Habinar
Kız bende tartı fobisi var unuttunmu
Pazrtesi ve cuma dışında tartıya çıkamam zaten tartı bozuldu bu yenisiyle nasıl bağdaşacam bilemiyorum geçen hafta 1.5 kilo verdim salak tartı 1 kilo fazla gösteriyordu
İnşallah o kadar uğraşıyorum vermişimdir
Emeklerimin karşılığını alana kadar inat ettim ama bu sefer caymak yok

Soğuyunca şişeler, cevirip buzdolabına )))
Yeni sacıla mutlu ol ablacım ))

Hepinizi bir arada bulmuşken, yaptığınız detokslar, ya da vücuttaki ödemi atmak adına şok tarzı diyetler var mı?
Oncelikle aramıza hoşgeldin canım, Şok diyetlerden zıyade yardımcı kürler uyguluoruz.
ozellikle yeni alınan kilolarda cok da gerek olmuyor zaten,
Benim ara sıra uyguladığım ayran-soda kürü var.
^3 kasık yoğurda yarım limonu sıkıp, bir şişe sodayı dokuyoruz yavas yavas karıstırarak.
Bu kürü her sabah kahvaltıdan yarım saat once ve akşam yatmadan yarım saat once içiyoruz,
en fazla 2 hafta uygulanıyor.

Kizzzz sen citirmisin ne demek 80 cm lik bel :))

Azmasinlar şekerim iradeleri zayıfsa bizim sucumuzmu

Hakkımı yeme anne miss gibi kış günü ne iyi gider sıcacık çayla sen demiştin ama battaniye modu diye bende ikram getirdim
Ben masumum hakim bey
Ne guldum ama )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…