Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

safra kesemde oldukça çok taş varmış şuan için bende sıkıntı yapmıyor ama ilerde alınması lazım dedi)(Allah korusun) kansere kadar yolu var dedı alınmadığı taktirde cumartesi gittim doktora bir sürü tahlil verdi hep karaciğere ilgili olan enzimler yüksek çıkmış bu cumartesi yine gidicem bakalım ne diyecek en son emzirme bitene kadar acele etmeyelim demişti ama bir anda ansızın ağrıda yapabilir dedi

Disk ağırlığı kac olmali cnm senin ki nasil
Normalde 4-5 ama dediğim gibi bir spor hocasina yada netten yüksek kiloda kullanan varsa bir sor derim ben yüksek kiloda koşu bandı ile kalcami mahvetmistim bu tür aletler düşük kilolarda işe yarıyor ama yüksek kiloda baskı ve sürtünme kötü sonuç doğuruyor
poğaça tarifi laf diyeceğiz diye kaçtın mi hemen

Evdekiler meyve yiyecek bende bir kahve yapayım kendime sağ kalcamda kuzeyden kalma bir ağrı var yine nuksetti sporu geceye bıraktım yatsınlar öyle artık belki biraz daha iyi olur dünden yuzerken cok kramp girdii sanırım hava soğuk . Bu arada Ankara'ya kar yağıyor inşallah sabaha kalır da oynarız
Bir yanımda ya dışarıdakiler diyor ve hep diyorum Rabbim ulaşabileceğim elleri göstersin karşıma çıkarsın diye

Merve bugün arkadaşlar konuşuyordu bi arkadaşda taş kum var bişey içiyormuş temizleniyormuş hiç birşey kalmıyor dedi sonra başkasıda aynı şeyi söyledi adını öğreneyim sana yazarım

Sabaha hava soğur bahar şimdi çıkın hava güzel bizim mahalle kayak pistini yaptı bile belediye gelmeden lcwaiki poşetini kapan sokağa döküldü benimkilerde yeni geldi eve sabah tatil olsa keşke

Merve bugün arkadaşlar konuşuyordu bi arkadaşda taş kum var bişey içiyormuş temizleniyormuş hiç birşey kalmıyor dedi sonra başkasıda aynı şeyi söyledi adını öğreneyim sana yazarım
Ay çok iyi olur yasemin burda da bir su var dediler içince temizleniyormus içtim ama fayda etmedi taşlar hala yerli yerinde şimdi limonlu su içiyorum bakalım

Merve gilaburuymuş adı midesinde ülser olan içemezmiş emziren içebilir dedi temizliyor eritiyormuş hepsini bi araştır istersen askrhpozitif

Ben yemek hazırlamaya geçeyim kızlar bu arada yeni tencere takımı aldım ve koyacak yer yok ona yer acmaliyim bence bana internetten alışverişi yasaklasinlar
Allah iyiliğini versin kız )) Benim de ktaplar akarşı zaafım var, Ama tencere koymay ayer yok denecek kadar naptın sen oyle bacım
Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
Cok gecmiş olsun canım, en kısa zamanda saglıgına kavusur ınsallah. Eliptik bende istiyodum ama evde kaplayacagı yeri düşününce vazgecmiştim ))
Katmerin, boregin, çoregin ustası geldi haaanııım )))
Ah biz yedik de noldu bu gune kadar, teker oluştu mıchelın lastik adamına döndük Ama ben sana en guzelinden yaparım istersen boool tereyağlı, boyle dürüp yiyceksin yağlar kollarından akacak oh mis miss

Bende de var o fobiden )) Birde tartıyı hep aynı noktaya hizalayıp tartılıyorum, inşallah dogrudur
Amiin ecmain. Herşeyden şikayet eden bir millet olmaktan, gozumuz baskasını gormez olmuş, Rabbim yardımcımız olsun bu gidişat ürkütüyor.

Bakın ben ne bulduum Ekim ablaaa ))) Favorilerime eklemiştim gecen sene , Bir bakayım dedim ki iyi ki bakmışım )))
Mutluyum
Güzelim
Zenginim
Sağlıklıyım
Ben Benim

Aklıma Perihan Savaşın filminden bir replik geldi;
Been dönyanın en gözel garısıyam

Hanımlar menümü yazayım geçmiş yapacağım

Sabah09.00
2.kare bihter kahve

Kahvaltı 11_12.00
Melemen 2d.ekmek peynir maydanoz turp lahana salata
Ara
tarçınlı bol limonlu çay 1 avuç kuru üzüm 3-4 badem 4 fıstık

Akşam 18.00

3 biber dolması salata yoğurt

2 lt suya cok az kaldı spor gün boyu aktivim

Sabaha hava soğur bahar şimdi çıkın hava güzel bizim mahalle kayak pistini yaptı bile belediye gelmeden lcwaiki poşetini kapan sokağa döküldü benimkilerde yeni geldi eve sabah tatil olsa keşke
canım sizin ora yüksek burda daha yerlerde birşey yok vs çok soğuk o kar ilikligi gelmedi belki sabaha daha iyi olur biraz tutarsa

Ay çok iyi olur yasemin burda da bir su var dediler içince temizleniyormus içtim ama fayda etmedi taşlar hala yerli yerinde şimdi limonlu su içiyorum bakalım
Canım yoğurt suyu iciyormusun ve suyu 3 kesin içmelisiniz, çekirdekli meyve kuruyemişten uzak durmalısın
Sorma bı dünyada kitabım var alıp alıp kenara koyduğum

ay Mehlika su iç ya su

evlendiğim de 68 kiloydu 5yil oldu şuan 70 kilo adam 5 senede 2 kilocuk aldı ya
Benimki sigarayı bırakınca aldı ama onun yediğinin yarısını yesem 100 kg olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…