- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.161
ilk evlendigimizde eşimle bir yiyordum hızlıca kilo aldım Valla yoğurt suyu içerim canım kuruyemis ve meyveyide çok severimcanım sizin ora yüksek burda daha yerlerde birşey yok vs çok soğuk o kar ilikligi gelmedi belki sabaha daha iyi olur biraz tutarsa
Canım yoğurt suyu iciyormusun ve suyu 3 kesin içmelisiniz, çekirdekli meyve kuruyemişten uzak durmalısın
Sorma bı dünyada kitabım var alıp alıp kenara koyduğum
ay Mehlika su iç ya su
Benimki sigarayı bırakınca aldı ama onun yediğinin yarısını yesem 100 kg olmuştum
Çocukları uyuttum ben sğor yapicam dedim arıza çıkardı benimki de al işte hala uyanık halbuki 23.10 du ben dediğimde keşke demeden yapsaydım.işte o odaya ses gelmiyor ses duyarsa çocukşardan söylesin diye dediydim.bi kere de yap demez.ama kilo verecektin hani demesini bilir.çok kızgınım şu anKızlar eşim sen zagifladin diyor bu spor nelere kadir ben şimdi nasıl spor yapmayım yahu
Ben heyecanla cumayı bekliyorum tartılmak içinhiç uğraşma cnm direk baharı 1.yaz :)))
inş. Tartıda aynı şekilde karşılık verir
Dunku menüde güzeldi ama pek cevap vermedi:))
Ne güzel eşin seni düşünüyormuşsanırım pişirirken ki kokusundan oluyor sade et pişirdim mi hiiç yiyemiyorum köfteyi bazen yiyorum eşim çok kızıyor yemeyince dünde bir taneyi zorla yedirdi kafamın etini yedi adam yaavf
Gemiş olsun canım, ben de bugün çok çektim migrendenGünaydın canım' lar...
Herkes bugün nasıl bakalım? Ben kendi adıma gayet iyiyim çok şükür. Sadece bitmek bilmeyen migren ağrım ve uykum var
Geçmişi ve menüleri sürekli okuyorum, ama çok dahil olamıyorum. Foruma kopuk girmemden dolayı alıntılarımın uçması ve menülere yorum yapıp yapmama kararsızlığı.
Dün menülere müdahale etme kararı vermiştim kiMefkurem menülere bakmamı söylemiş :)
Genel olarak verdiği kiloyu koruyan ve bu konuda çok okumuş biri olarak, hepinize el atma kararı aldım. Büyük kararlılık ve emek gerektiren uzun bir yoldayız. Yoldayız diyorum çünkü ipin ucunu kaçırırsam ben de yeniden kilo alabilirim.
Biz maalesef yiyip yiyip kilo alamayanlardan olamadık ve hepimiz de yiyip içmeyi seviyoruz. Sağlığımız, ruhumuzun sağlığı, görüntümüz, kıyafetlerimiz kısacası kendimiz için ideal kilomuzda olmamız şart.
Hoşgeldin, ben Edibe, 38 yaşında, iki çocuk annesiyim. Online özel ders veriyorum, yani evden çalışıyorum. Sana göre tam bir yağ küpüyüm ama senin yazdıklarını okuyunca bir kez daha hatırladım ki sadece zayıflamak değil, sağlıklı bir şekilde zayıflamak lazım.Günaydın herkese!
Hoşbulduk. 32 yaşındayım, 1 senelik evliyim. Çocuğum yok.
Daha sağlıklı olmak adına ve yağ oranımı düşürmek için spora gidiyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
175 boyundayım. 62,7 kiloyum. Tahlil sonuçlarımda daima kolesterolüm oldukça yüksek çıktığı için kilo vermeye ve yağ oranımı düşürmek niyetim. 57-58 kilolara ulaşmayı diliyorum. Yağ oranım geçen hafta itibariyle % 27.
Sıkı bir gün olmuşDünü paylaşmışsınız benden de gelsin o zaman bir dün
Sabah 40 dakika cardio, 20 dakika egzersiz.
Sabah kahvaltısı 2 kaşık yer fıstığı ezmesi 1 fincan Americano.
Öğlen öncesi: 1 Türk kahvesi şekersiz.
Öğlen: 80 gr Döner, turşu ve 1 dilim ekmek.
Akşam: Göbekli peynirli salata.
Akşam egzersizi: 1,5 saat ev temizliği
Yatmadan önce: Zencefilli bitki çayı.
Geçmiş olsun, durumu nasıl şimdi?Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
Beni de aynı korku sarıyor, kendimce iyi gidiyorum ama ya sonuç istediğim gibi olmazsaGeçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
Afiyet olsun, gayet iyi.Menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su
Süper Baharcığım, sen hala Karatay mı yapıyorsun, böyle mi oluyordu Karatay tam bilmiyorum.Menü
Sabah(10:40)
3 yumurta
1 kivi
1 kk peynir
Akşam(18:00)
4 YK yoğurtlu semizotu
2 köfte 1 tavuk but
Su:2 lt Spor: yok
Öğleni de erken yemişsin, akşam yoğurt kürü yeterli olur mu arkadaşım?Menüm
Sabah
Filtre kahve
Yeşilçay
Öğlen 14
3 kaşık pancar salatası yoğurtlu
2 tane lahana sarması
2 tane mercimekli köfte
Akşam yemedim
Acıkınca yoğurt kürü yiyeceğim
Spor jilian level 3 120 pPnrrr-12
Su 2 litreyi geçer
Çok ideal bir diyet günü olmamış.İyi aksamlar tekrar menumu yazayim sonra spor yapicam
Sabah8:40
Uyums kalmisiz kahvalti yapamadik evde
1orta boy pogaca cok buyuk degildi
Ogle12:30
1kepce mercinek corba salata 1kepce manti
Ara 1mandalina
Aksam18:00
Yarim cupra balik
Salata 1kase corba
Su 2lt
Spor 45 dk yurudum simdide lesli yapicam yazarim ne kadar yaptigimi
Ah ben de aynı dertten muzdaribim, gece yemelerimin nedeni eşimEşim acıkmış bu saatte benden tost istedi haksızlık bu yabir dünyayı yiyor adam kilo almıyor
Su dışında çok iyimenümü de yazayım işlemeye devam
Sabah 10_00
beyaz peynirli tost
1 fincan limonlu su
ara 3 ceviz 1 k,kayısı
Ögle 15_00
1 kase lahana çorbası
3 kasık taze fasulye susuz
5kasık yogurt
-
akşam 19_00
1 havuc rendesi uzerine 1 kase yogurt
1dl ekmek
su 1,5 lt
spor 30 dk yuruyus
Afiyet olsun.Hanımlar menümü yazayım geçmiş yapacağım
Sabah09.00
2.kare bihter kahve
Kahvaltı 11_12.00
Melemen 2d.ekmek peynir maydanoz turp lahana salata
Ara
tarçınlı bol limonlu çay 1 avuç kuru üzüm 3-4 badem 4 fıstık
Akşam 18.00
3 biber dolması salata yoğurt
2 lt suya cok az kaldı spor gün boyu aktivim
Kıymalı makarnayı pek tutmadım malesefİyi geceler
Sabah 08.00menemen ve 1/3 simit
Öğlen 14.30 3 dillim ekmek 4 kaşık ot kavurması 1 parça börek 5 kaşık pancar turşusu (bu çok şişlik yapıyor bende)
Akşam 18.00 bol salata 3 kaşık kıymalı makarna
Spor yok
Suyu unuttum 1.5 lt anca herhalde.
Yine karbon ağırlıklı olmuş öğlen 3dilim ekmek üstüne birde börekİyi geceler
Öğlen 14.30 3 dillim ekmek 4 kaşık ot kavurması 1 parça börek 5 kaşık pancar turşusu (bu çok şişlik yapıyor bende)
Spor yok
ben yemiyorum canım yoksa kilo almak kaçınılmaz oluyor o tostunu yedi benn suya gomuldumh ben de aynı dertten muzdaribim, gece yemelerimin nedeni eşim
hahaha süpersinBakın ben ne bulduum Ekim ablaaa))) Favorilerime eklemiştim gecen sene , Bir bakayım dedim ki iyi ki bakmışım )))
Mutluyum
Güzelim
Zenginim
Sağlıklıyım
Ben Benim
Aklıma Perihan Savaşın filminden bir replik geldi;
Been dönyanın en gözel garısıyam
valla bazen düşünüyor mu sabote mi ediyor belli olmuyor son seneler de sofrada en çok duyduğum şey bundan ye bu sana faydalı ye yeee , makarna sağlıklı besleyici yiyecek yoğurdu kıyması da var yeseneee gibii:))Ben heyecanla cumayı bekliyorum tartılmak için
Ne güzel eşin seni düşünüyormuş
Gemiş olsun canım, ben de bugün çok çektim migrenden
Hoşgeldin, ben Edibe, 38 yaşında, iki çocuk annesiyim. Online özel ders veriyorum, yani evden çalışıyorum. Sana göre tam bir yağ küpüyüm ama senin yazdıklarını okuyunca bir kez daha hatırladım ki sadece zayıflamak değil, sağlıklı bir şekilde zayıflamak lazım.
Sıkı bir gün olmuş
hahaha süpersin
Ohhh çok şükür tatlım sag salim varmisinizKizlar tek tek alinti yapamdim anca kendime geldm eve geleli 1 saat flan oluyor bay yorucu bigun oldu.
Neyseki saat 6 feribotu iptal olmadi hava sartlari iyidi cok da sallamdi aslinda.
Baska imkan olarak otobus var ama feribota gore cok daha uzun suruyor
Simdi guzel bi uyku cekicem yarin gevmia yapicam menumu yazicam bomba gbi gelcem insallah
Iyi gecelerr
beyninde zayıf halini de canlandır mı acayip işe yarar gülüm bol tekrarlı afirmasyonlar her zaman iş görür
Bunun şey olumlamasını mı yapsak acabaa
Ben dönyanın en çıtır garısıyam
ay gece gece
Öyle canım her gün her dakika şükrediyorumVay vay vay Yasemin hanım bu gaz ne
Granül kahve içme kuzum ya sütlü türk iç yada filtre menü güzel
Ooo bence bu hafta da bı -1.5 gelir
( Zuhal ablaya yazdığın cevabi baz alarak yorum yapıyorum şuan o .kısma kadar okudum çünkü ) bitter benimde diyetisyenim 15 g yani 3 parça 79 caloriyi geçmeyecek şekilde verirdi ona lafım yok lakin börek lahana salatası miktarları kucumsenecek şekilde değil 3-4 demişsin 3 tabak demişsin birde biz mi miktarı yanlış anladık
bence güzel
Afiyet olsun canım
afiyet olsun bu defa daha kararlısin ama 1 simit 4 dilim ekmek canım yarım simit peynir ve ayran bence daha iyi seçenek olurdu
Geçen hafta niye yemedin bunları bu hafta yedin bana mı gicikligin
Bence on numara
durumun farkındasın kız usenmek ertelemek yok
Afiyet olsun canım rakibem tartı ne durumda
Rabbim neylerse güzel eyler demiş canım varlıklarına sukretmekten oğluna rahmet okumaktan başka ne gelir elden melek o
Afiyet olsun canım, güne bitter ve kahveyle başlamak serbesmiydi kızzHanımlar menümü yazayım geçmiş yapacağım
Sabah09.00
2.kare bihter kahve
Kahvaltı 11_12.00
Melemen 2d.ekmek peynir maydanoz turp lahana salata
Ara
tarçınlı bol limonlu çay 1 avuç kuru üzüm 3-4 badem 4 fıstık
Akşam 18.00
3 biber dolması salata yoğurt
2 lt suya cok az kaldı spor gün boyu aktivim
Sabah protein yok gibi görunuyor, aralar cok uzun zor gelmıyor muİyi geceler
Spor yok
Ah şu erkekler ahÇocukları uyuttum ben sğor yapicam dedim arıza çıkardı benimki de al işte hala uyanık halbuki 23.10 du ben dediğimde keşke demeden yapsaydım.işte o odaya ses gelmiyor ses duyarsa çocukşardan söylesin diye dediydim.bi kere de yap demez.ama kilo verecektin hani demesini bilir.çok kızgınım şu an
Cok gecmiş olsun ablam, sahlep bas agrısına iyi mi geliyor yoksa sana ozel bir durummu merak ettim.Ben de menümü yazayım. Biraz abuk subuk oldu. Çünkü sabah migren ağrısı ile uyandım. Önce ağrıdan çok yiyemedim, sonra geçmişte patates yiyince iyi geliyor diye patates yedim olmadı. Akşama koptu sanki yedikçe geçecek gibi abarttım. Sondaki salep de baş ağrısı ile mücadele kapsamında içildi- bir tek o işe yaradı
Sabah 8.30
1 yumurta
salatalık
Öğle 12
2 haşlanmış patates
2 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı çörek otu
Ara 2
Bir mandalina
Akşam 6
Bir tabak haşlanmış bürüksle lahanası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 haşlanmış patates
1 kase sarmısaklı yoğurt
Ara 7
Çok az şekerli sahlep
su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 30 puanPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?