Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler
Sabah 08.00menemen ve 1/3 simit

Öğlen 14.30 3 dillim ekmek 4 kaşık ot kavurması 1 parça börek 5 kaşık pancar turşusu (bu çok şişlik yapıyor bende)

Akşam 18.00 bol salata 3 kaşık kıymalı makarna

Spor yok
Suyu unuttum 1.5 lt anca herhalde.

ilk evlendigimizde eşimle bir yiyordum hızlıca kilo aldım Valla yoğurt suyu içerim canım kuruyemis ve meyveyide çok severim

Kızlar eşim sen zagifladin diyor bu spor nelere kadir ben şimdi nasıl spor yapmayım yahu
Çocukları uyuttum ben sğor yapicam dedim arıza çıkardı benimki de al işte hala uyanık halbuki 23.10 du ben dediğimde keşke demeden yapsaydım.işte o odaya ses gelmiyor ses duyarsa çocukşardan söylesin diye dediydim.bi kere de yap demez.ama kilo verecektin hani demesini bilir.çok kızgınım şu an

hiç uğraşma cnm direk baharı 1.yaz :)))

inş. Tartıda aynı şekilde karşılık verir
Dunku menüde güzeldi ama pek cevap vermedi:))
Ben heyecanla cumayı bekliyorum tartılmak için
sanırım pişirirken ki kokusundan oluyor sade et pişirdim mi hiiç yiyemiyorum köfteyi bazen yiyorum eşim çok kızıyor yemeyince dünde bir taneyi zorla yedirdi kafamın etini yedi adam yaavf
Ne güzel eşin seni düşünüyormuş
Gemiş olsun canım, ben de bugün çok çektim migrenden
Hoşgeldin, ben Edibe, 38 yaşında, iki çocuk annesiyim. Online özel ders veriyorum, yani evden çalışıyorum. Sana göre tam bir yağ küpüyüm ama senin yazdıklarını okuyunca bir kez daha hatırladım ki sadece zayıflamak değil, sağlıklı bir şekilde zayıflamak lazım.
Sıkı bir gün olmuş

Kizlar tek tek alinti yapamdim anca kendime geldm eve geleli 1 saat flan oluyor bay yorucu bigun oldu.
Neyseki saat 6 feribotu iptal olmadi hava sartlari iyidi cok da sallamdi aslinda.

Baska imkan olarak otobus var ama feribota gore cok daha uzun suruyor

Simdi guzel bi uyku cekicem yarin gevmia yapicam menumu yazicam bomba gbi gelcem insallah
Iyi gecelerr

Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
Geçmiş olsun, durumu nasıl şimdi?
Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
Beni de aynı korku sarıyor, kendimce iyi gidiyorum ama ya sonuç istediğim gibi olmazsa
Menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su
Afiyet olsun, gayet iyi.
Menü
Sabah(10:40)
3 yumurta
1 kivi
1 kk peynir

Akşam(18:00)
4 YK yoğurtlu semizotu
2 köfte 1 tavuk but

Su:2 lt Spor: yok
Süper Baharcığım, sen hala Karatay mı yapıyorsun, böyle mi oluyordu Karatay tam bilmiyorum.
Öğleni de erken yemişsin, akşam yoğurt kürü yeterli olur mu arkadaşım?
Çok ideal bir diyet günü olmamış.
Eşim acıkmış bu saatte benden tost istedi haksızlık bu yabir dünyayı yiyor adam kilo almıyor
Ah ben de aynı dertten muzdaribim, gece yemelerimin nedeni eşim
Su dışında çok iyi
Afiyet olsun.
Kıymalı makarnayı pek tutmadım malesef

Ben de menümü yazayım. Biraz abuk subuk oldu. Çünkü sabah migren ağrısı ile uyandım. Önce ağrıdan çok yiyemedim, sonra geçmişte patates yiyince iyi geliyor diye patates yedim olmadı. Akşama koptu sanki yedikçe geçecek gibi abarttım. Sondaki salep de baş ağrısı ile mücadele kapsamında içildi- bir tek o işe yaradı

Sabah 8.30
1 yumurta
salatalık

Öğle 12
2 haşlanmış patates
2 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı çörek otu

Ara 2
Bir mandalina

Akşam 6
Bir tabak haşlanmış bürüksle lahanası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 haşlanmış patates
1 kase sarmısaklı yoğurt

Ara 7
Çok az şekerli sahlep

su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 30 puan Pnrrr-12

Yine karbon ağırlıklı olmuş öğlen 3dilim ekmek üstüne birde börek
h ben de aynı dertten muzdaribim, gece yemelerimin nedeni eşim
ben yemiyorum canım yoksa kilo almak kaçınılmaz oluyor o tostunu yedi benn suya gomuldum

hahaha süpersin

valla bazen düşünüyor mu sabote mi ediyor belli olmuyor son seneler de sofrada en çok duyduğum şey bundan ye bu sana faydalı ye yeee , makarna sağlıklı besleyici yiyecek yoğurdu kıyması da var yeseneee gibii:))

Kaptanımı dinleyip yarını planlayayım.
Yarın saat 11'de bir arkadaşa davetliyim. Umarım az hasarla atlatırım.
Akşama da perşembeye yakışan bir menü olsun diye et kavurma ve salata yapayım.

bu gün okula gidecektim basket maçları olunca izlemeye hocalarda gidince müdür yarına demiş oğluma , yarına kaldı slayt için görselleri düzenleme, eşim de evde yaa tutturdu kitap fuarı açıldı ona sen de gel diye gelmiycem dedim durdum hava çok soğuk, sonunda gittik ayaklarım bir hoş oldu çok büyük geniş bir alan ama havasıdı sanki başım döndü göğsüm daraldı kendime sadece 3 kitap alabildim ilgi alanımla ilgili değişik detaylı kitap yoktu maalesef amaaaa dün gece pdf kitapların olduğu face sitelerini keşfettim 2 si sadece benim ilgi alanıyla ilgili biri her türden kitabın olduğu bir site sevinçten ayağa kalkıp mutfakta bir tur dolandım gözlerim doldu :)

Ohhh çok şükür tatlım sag salim varmisiniz
Yat dinlen iyice
Yarın hasret gideririz

Menüyü yazıp yatacam gecmise yarin bakarim herkese iyi geceler
Sabah 10.30
1 tost az yumurta zeytin peynir sekersiz kahve
Ara iki mısır patlagi, 1 mandalin
Öğlen
1 yumurta 3 yk dana kavurma 1 küçük mango
Akşam
1 tost 1b çay
2 lt den fazla su bitki çayı
Not: Tostu çok kuruttugunuzda fazla kalorisi olmuyor o yüzden iyice gevrek olana kadar tost makinesinda beklemiyorum
30 dk yürüyüş Pnrrr-12

Öyle canım her gün her dakika şükrediyorum
Tartı bu sabah -400 dü canım maalesef çok değil sende durum ne

Afiyet olsun canım, güne bitter ve kahveyle başlamak serbesmiydi kızz Ben limonlu suyla başlıyorum senin ki çok cix
Sabah protein yok gibi görunuyor, aralar cok uzun zor gelmıyor mu

Ah şu erkekler ah eline alıcan merdaneyi bedavaya kilo mu verilirmiş heriif diyecen kk olarak arkandayız
Cok gecmiş olsun ablam, sahlep bas agrısına iyi mi geliyor yoksa sana ozel bir durummu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…