- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.181
bu gün okula gidecektim basket maçları olunca izlemeye hocalarda gidince müdür yarına demiş oğluma , yarına kaldı slayt için görselleri düzenleme, eşim de evde yaa tutturdu kitap fuarı açıldı ona sen de gel diye gelmiycem dedim durdum hava çok soğuk, sonunda gittik ayaklarım bir hoş oldu çok büyük geniş bir alan ama havasıdı sanki başım döndü göğsüm daraldı kendime sadece 3 kitap alabildim ilgi alanımla ilgili değişik detaylı kitap yoktu maalesef amaaaa dün gece pdf kitapların olduğu face sitelerini keşfettim 2 si sadece benim ilgi alanıyla ilgili biri her türden kitabın olduğu bir site sevinçten ayağa kalkıp mutfakta bir tur dolandım gözlerim doldu :)
Cidden işe yararmı ki, sanki dah aonce okumuştum buna benzer bişey, diyor ki; Zayıf halinizi, eğerki hiç zayıf olmadıyssanız photoshopla zayıflatılmış fotonuzu herzaman gorduğunuz bir yere asın.beyninde zayıf halini de canlandır mı acayip işe yarar gülüm bol tekrarlı afirmasyonlar her zaman iş görür
ne yalan söyleyeyim hayatı kitapların arasın da geçmiş biri olarak ( babamın yayın evi vardı sonrası kitap kırtasiye dükkanı ben ilgileniyordum ) valla nereye koyucam diye düşünüyorum eşim bir sürü halil inancık ın kitaplarını aldı kalın kalın kitaplıkta yer kalmadı zaten çift sıra yerleştirdim , kendi evim olunca daha büyük kitaplık yaptırıcam hatta çalışma odası gibi bir odayı yapıp kitapları doldurucam inşallahharika bir buluşa imza atmışsın ablam, bende fellik fellik arayıp duruyodum, hatta en son bugun baktım yine ama reklam reklam ordan oraya lınk atıyor, sosyal medya kullanmadığım icin face falan da bakmamıştım hiç.
Bizde de ben nerede kitap fuarı duysam evdekileri tutup kolundan götürüyorum,kitap olsun daştan olsun )))
Afiyet olsun canım, akşamı neden oyle geçiştirdin ki, gerci genel olarak zayof geldi menü bana bilemedim.Menüyü yazıp yatacam gecmise yarin bakarim herkese iyi geceler
Sabah 10.30
1 tost az yumurta zeytin peynir sekersiz kahve
Ara iki mısır patlagi, 1 mandalin
Öğlen
1 yumurta 3 yk dana kavurma 1 küçük mango
Akşam
1 tost 1b çay
2 lt den fazla su bitki çayı
Not: Tostu çok kuruttugunuzda fazla kalorisi olmuyor o yüzden iyice gevrek olana kadar tost makinesinda beklemiyorum
30 dk yürüyüş @Pnrrr-20
kız allah iyiliğini versin ben sürekli diyorum yaaaCidden işe yararmı ki, sanki dah aonce okumuştum buna benzer bişey, diyor ki; Zayıf halinizi, eğerki hiç zayıf olmadıyssanız photoshopla zayıflatılmış fotonuzu herzaman gorduğunuz bir yere asın.
Şimdi sende soyleyince düşündüm de duvar kağıdı mı yapsam acaba fotoğradfımı )))
İnşallah en kısa zamanda olur da istediğin gibi huzurla yerleştiri oturursun abla ))ne yalan söyleyeyim hayatı kitapların arasın da geçmiş biri olarak ( babamın yayın evi vardı sonrası kitap kırtasiye dükkanı ben ilgileniyordum ) valla nereye koyucam diye düşünüyorum eşim bir sürü halil inancık ın kitaplarını aldı kalın kalın kitaplıkta yer kalmadı zaten çift sıra yerleştirdim , kendi evim olunca daha büyük kitaplık yaptırıcam hatta çalışma odası gibi bir odayı yapıp kitapları doldurucam inşallah
Aaa demekki ordan bilinçaltımda kalmış )) Pekikız allah iyiliğini versin ben sürekli diyorum yaaa
ben hatta zayıflamış halimi ablamın beni övdüğünü mutluluğumu, o anki hisleri, ablamın sesini her şeyi kullanıyorum
aminn hepimize rabbim gönlümüzde ki gibi huzurla sağlıkla oturacağımız ev nasip etsinİnşallah en kısa zamanda olur da istediğin gibi huzurla yerleştiri oturursun abla ))
kayda ne gerek var en sevdiğin kişilerden birinin sesini hatırlamıyor musun onu da hayalinde duyuyorsun gülüm dene bir kaç kere mutlaka olurAaa demekki ordan bilinçaltımda kalmış )) Pekisesi nasıl kullanıyosun, bende bizim kızlara diyim ses kaydı göndersinler, ne söyletsem ki acaba
Afiyet olsun, güzel bence. Yalnız düşündüm de ben iki mısır patlağı yesem yazmadım herhalde, önemsiz görüp. Mesela bugün mandalina yerken kızımın bıraktığı minnacık bir parça muzu ağzıma attım. Onu da yazmalı mıydım kaptanım?Menüyü yazıp yatacam gecmise yarin bakarim herkese iyi geceler
Sabah 10.30
Öğlen
Akşam
1 tost 1b çay
Not: Tostu çok kuruttugunuzda fazla kalorisi olmuyor o yüzden iyice gevrek olana kadar tost makinesinda beklemiyorum
30 dk yürüyüş @Pnrrr-20
Aslında bir tatlı kaşığı tepeleme tarçın ve bir çay bardağı sütün başağrısına iyi geldiğini duymuştum. Sahlep de mideye iyi geliyor diye biliyorum. O yüzden bol tarçınlı sahlep içiyorum başım ağrıyınca ve ben de gerçekten işe yarıyor. Hatta sabah içmediğime pişman oldum, bütün gün mahvetti beni ağrı.Afiyet olsun canım, güne bitter ve kahveyle başlamak serbesmiydi kızzBen limonlu suyla başlıyorum senin ki çok cix
Sabah protein yok gibi görunuyor, aralar cok uzun zor gelmıyor mu
Ah şu erkekler aheline alıcan merdaneyi bedavaya kilo mu verilirmiş heriif diyecen kk olarak arkandayız
Cok gecmiş olsun ablam, sahlep bas agrısına iyi mi geliyor yoksa sana ozel bir durummu merak ettim.
Vayy böyle ayrıntılar var demek ki, lütfen örneklerle iyice açıklayın, bak benim önceki affirmasyonlarım hep eksik olmuşkız allah iyiliğini versin ben sürekli diyorum yaaa
ben hatta zayıflamış halimi ablamın beni övdüğünü mutluluğumu, o anki hisleri, ablamın sesini her şeyi kullanıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ))aminn hepimize rabbim gönlümüzde ki gibi huzurla sağlıkla oturacağımız ev nasip etsin
eşim emekli olmadan olmaz, tayinci memur adamın daha çalışırken, çocuk okuturken ev alması olmaz zaten :)
Bak bunu ilk defa duyuyorum, sağolasın bu faydalı bilgi için ))Afiyet olsun, güzel bence. Yalnız düşündüm de ben iki mısır patlağı yesem yazmadım herhalde, önemsiz görüp. Mesela bugün mandalina yerken kızımın bıraktığı minnacık bir parça muzu ağzıma attım. Onu da yazmalı mıydım kaptanım?Mefkurem
Aslında bir tatlı kaşığı tepeleme tarçın ve bir çay bardağı sütün başağrısına iyi geldiğini duymuştum. Sahlep de mideye iyi geliyor diye biliyorum. O yüzden bol tarçınlı süt içiyorum başım ağrıyınca ve ben de gerçekten işe yarıyor. Hatta sabah içmediğime pişman oldum, bütün gün mahvetti beni ağrı.
Vayy böyle ayrıntılar var demek ki, lütfen örneklerle iyice açıklayın, bak benim önceki affirmasyonlarım hep eksik olmuş
bu kadar işsiz var alsalar ya birinialsam alırım da abla işler yığınla
izne ayrılacağım için yerime birini alacaklardı bi türlü alamadılar ki işi öğreteyim eeee bu durumda da işleri ortada bırakıp izin almayı içim elvermiyor
Geçmiş olsun cnmKilo geçmişim düzensiz ama düzenli bir geçmiş :)
Talihsiz bir sağlık sorunu yaşadım sonrasında ilaç kullanımları derken önce ilaçların etkisiyle 67 kiloya çıkıp sonrasında ilaçları bırakmayla beraber 59 a kadar indim. Şimdi çok düzenli olmamakla birlikte spor yapıyorum. Amacım bunu haftada 5 kere yapmak.
Tariflerini ilgiyle bekliyorum
eliptigi 1 puan yaparız :)) )ne diyorduk puanlar konuşur :)
aynı dert bende de varBen yemek hazırlamaya geçeyim kızlar bu arada yeni tencere takımı aldım ve koyacak yer yok ona yer acmaliyim bence bana internetten alışverişi yasaklasinlar
Basiniz sağolsunCanım güncel kilom 80
63 kilo ile mezun olmuştum mezuniyetten sonra Konya’dan Ankara’ya taşındım. Okullar kapanınca evi kapattık Bodrum’da bi otele yerleştik 2,5 ay otelde kaldık.(ev bulup eşyalar alınana kadar çocuklar tatil yapsın eksiklik hissetmesin diye, tabi beş yıldızlı yeme içme aktiviteleri kiloların bi kısmını aldırdı bana) Tam evimize geçtik okullar açıldı, kayınvalide vefat etti acil Almanya’ya geldik cenazeyi almaya,işlemleri yapmaya sonra Türkiye’de cenaze işleri. Ardından ben Safra Kesesi ameliyatı oldum. Bu aksilikler içinde 17 kilo aldım. Bu hafta listeye girme hakkım oldu, 6ayım doldu inşallah yine takımla ve sizlerle motive olup vereceğim kilolarımı. Spor yapamıyorum şimdilik , bu aydan sonra başlarım artık. 70 kilonun üstü beni hantallaştırıyor, hareketsizleşiyorum
bantta daha cok terliyorum cnmçok alışmamak gerekiyor, alışınca etkisi olmuyor. O nedenle en iyisini yapıyorsun abla. Leslie banttan daha etkili ama bant seni hangi açıdan yoruyor acaba? Dizleri ve kasları zorlayıp yoruyorsa o sıkıntı. jillian mı yaptırsak sana, ama o ağır gelir vazgeçtim. 3 gün leslie, 3 gün bant yap bence, 1 günün de
Bu mesajı görünce alintiladiydimKizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya
çok geçmiş olsun cnmMerhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
sagol tatlımgeçmiş olsun abla kuzucuga
Öğün atlayip az yiyince de kilo verilemiyor cnmGeçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
Bugün daha doyurucu olmuşMenüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su
sagol cnmçok geçmiş olsun abla
baya iddali bi menuMenü
Sabah(10:40)
3 yumurta
1 kivi
1 kk peynir
Akşam(18:00)
4 YK yoğurtlu semizotu
2 köfte 1 tavuk but
Su:2 lt Spor: yok
sagol cnmeçmiş olsun abla gene nereye gittiler
Seninkiler
tek öğün gibi olmus bilemedimMenüm
Sabah
Filtre kahve
Yeşilçay
Öğlen 14
3 kaşık pancar salatası yoğurtlu
2 tane lahana sarması
2 tane mercimekli köfte
Akşam yemedim
Acıkınca yoğurt kürü yiyeceğim
Spor jilian level 3 120 p @Pnrrr-20
Su 2 litreyi geçer
Kuzum mantiylami kilo verecez hele çarşamba günüİyi aksamlar tekrar menumu yazayim sonra spor yapicam
Sabah8:40
Uyums kalmisiz kahvalti yapamadik evde
1orta boy pogaca cok buyuk degildi
Ogle12:30
1kepce mercinek corba salata 1kepce manti
Ara 1mandalina
Aksam18:00
Yarim cupra balik
Salata 1kase corba
Su 2lt
Spor 45 dk yurudum simdide lesli yapicam yazarim ne kadar yaptigimi
tsk. CnmYeni sacıla mutlu ol ablacım ))
tehlikesi taslar tıkama yapabiliyor cnmsafra kesemde oldukça çok taş varmış şuan için bende sıkıntı yapmıyor ama ilerde alınması lazım dedi)(Allah korusun) kansere kadar yolu var dedı alınmadığı taktirde cumartesi gittim doktora bir sürü tahlil verdi hep karaciğere ilgili olan enzimler yüksek çıkmış bu cumartesi yine gidicem bakalım ne diyecek en son emzirme bitene kadar acele etmeyelim demişti ama bir anda ansızın ağrıda yapabilir dedi
Dun yuznede zorladinmi acaba cnmEvdekiler meyve yiyecek bende bir kahve yapayım kendime sağ kalcamda kuzeyden kalma bir ağrı var yine nuksetti sporu geceye bıraktım yatsınlar öyle artık belki biraz daha iyi olur dünden yuzerken cok kramp girdii sanırım hava soğuk . Bu arada Ankara'ya kar yağıyor inşallah sabaha kalır da oynarız
Bir yanımda ya dışarıdakiler diyor ve hep diyorum Rabbim ulaşabileceğim elleri göstersin karşıma çıkarsın diye
şu icccc ve yarin akşam ekmek olmasin cnmmenümü de yazayım işlemeye devam
Sabah 10_00
beyaz peynirli tost
1 fincan limonlu su
ara 3 ceviz 1 k,kayısı
Ögle 15_00
1 kase lahana çorbası
3 kasık taze fasulye susuz
5kasık yogurt
-
akşam 19_00
1 havuc rendesi uzerine 1 kase yogurt
1dl ekmek
su 1,5 lt
spor 30 dk yuruyus
dolma nasıldı yazmamisin cnmHanımlar menümü yazayım geçmiş yapacağım
Sabah09.00
2.kare bihter kahve
Kahvaltı 11_12.00
Melemen 2d.ekmek peynir maydanoz turp lahana salata
Ara
tarçınlı bol limonlu çay 1 avuç kuru üzüm 3-4 badem 4 fıstık
Akşam 18.00
3 biber dolması salata yoğurt
2 lt suya cok az kaldı spor gün boyu aktivim
Eşten duymak daha da güzel olmaliKızlar eşim sen zagifladin diyor bu spor nelere kadir ben şimdi nasıl spor yapmayım yahu
valla menünün neresinden tutsam elimde kalıyor cananİyi geceler
Sabah 08.00menemen ve 1/3 simit
Öğlen 14.30 3 dillim ekmek 4 kaşık ot kavurması 1 parça börek 5 kaşık pancar turşusu (bu çok şişlik yapıyor bende)
Akşam 18.00 bol salata 3 kaşık kıymalı makarna
Spor yok
Suyu unuttum 1.5 lt anca herhalde.
Patatesler olmasa iyi olacakmışBen de menümü yazayım. Biraz abuk subuk oldu. Çünkü sabah migren ağrısı ile uyandım. Önce ağrıdan çok yiyemedim, sonra geçmişte patates yiyince iyi geliyor diye patates yedim olmadı. Akşama koptu sanki yedikçe geçecek gibi abarttım. Sondaki salep de baş ağrısı ile mücadele kapsamında içildi- bir tek o işe yaradı
Sabah 8.30
1 yumurta
salatalık
Öğle 12
2 haşlanmış patates
2 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı çörek otu
Ara 2
Bir mandalina
Akşam 6
Bir tabak haşlanmış bürüksle lahanası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 haşlanmış patates
1 kase sarmısaklı yoğurt
Ara 7
Çok az şekerli sahlep
su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20
UMARIM dersen olmaz cnmKaptanımı dinleyip yarını planlayayım.
Yarın saat 11'de bir arkadaşa davetliyim. Umarım az hasarla atlatırım.
Akşama da perşembeye yakışan bir menü olsun diye et kavurma ve salata yapayım.
insanın aradığı şeyleri bulabilmesi ne güzelbu gün okula gidecektim basket maçları olunca izlemeye hocalarda gidince müdür yarına demiş oğluma , yarına kaldı slayt için görselleri düzenleme, eşim de evde yaa tutturdu kitap fuarı açıldı ona sen de gel diye gelmiycem dedim durdum hava çok soğuk, sonunda gittik ayaklarım bir hoş oldu çok büyük geniş bir alan ama havasıdı sanki başım döndü göğsüm daraldı kendime sadece 3 kitap alabildim ilgi alanımla ilgili değişik detaylı kitap yoktu maalesef amaaaa dün gece pdf kitapların olduğu face sitelerini keşfettim 2 si sadece benim ilgi alanıyla ilgili biri her türden kitabın olduğu bir site sevinçten ayağa kalkıp mutfakta bir tur dolandım gözlerim doldu :)
Menüyü yazıp yatacam gecmise yarin bakarim herkese iyi geceler
Sabah 10.30
Öğlen
Akşam
1 tost 1b çay
30 dk yürüyüş @Pnrrr-20
Ya sonradan düzelttim ama senin altıntında hala yanlış gözüküyor, bol tarçınlı sahlep yazacaktım, süt yazmışım. Neyse sen anlamışsındır.Bak bunu ilk defa duyuyorum, sağolasın bu faydalı bilgi için ))
kız totşumun üstün de oturup acıkınca canım ne istiyorsa yiyip nasıl 30 kiloyu verdim sanıyorsun bilinç altıyla uğraşarak araştırıp okuyup öğrendiklerimi birleştirip uygulayarak ilk 2.5 sene sadece 10 kilo vermişim son 2 sene de 20 küsür daha gitmiş uygula faslı uzun sürmüş daha doğrusu kalbime inandırmam uzun sürdü :)Afiyet olsun, güzel bence. Yalnız düşündüm de ben iki mısır patlağı yesem yazmadım herhalde, önemsiz görüp. Mesela bugün mandalina yerken kızımın bıraktığı minnacık bir parça muzu ağzıma attım. Onu da yazmalı mıydım kaptanım?Mefkurem
Aslında bir tatlı kaşığı tepeleme tarçın ve bir çay bardağı sütün başağrısına iyi geldiğini duymuştum. Sahlep de mideye iyi geliyor diye biliyorum. O yüzden bol tarçınlı süt içiyorum başım ağrıyınca ve ben de gerçekten işe yarıyor. Hatta sabah içmediğime pişman oldum, bütün gün mahvetti beni ağrı.
Vayy böyle ayrıntılar var demek ki, lütfen örneklerle iyice açıklayın, bak benim önceki affirmasyonlarım hep eksik olmuş
Oturmaktan iyidir tabiki :)benim ki de spor sayılır mı 2 küsür saat ayakta dikilme dolanma karışık :))
Eveeet önce inanmakla başlıyor heerseyde oldugu gibi, buna inanmak için biraz daha olayın arastırmasını yapayım, olumlamalar falan ))kız totşumun üstün de oturup acıkınca canım ne istiyorsa yiyip nasıl 30 kiloyu verdim sanıyorsun bilinç altıyla uğraşarak araştırıp okuyup öğrendiklerimi birleştirip uygulayarak ilk 2.5 sene sadece 10 kilo vermişim son 2 sene de 20 küsür daha gitmiş uygula faslı uzun sürmüş daha doğrusu kalbime inandırmam uzun sürdü :)
nasılda hava atıyorsun kızz hem işleme yaparım hem buraya yeterim hem de dizi izlerim diyorsun biliyoruzz daaİstanbullu gelini açtım izliyorum tee ilk sezondan uyku da yok, hem işle hem izle, bi yandan da buraya yetiş )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?