Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

harika bir buluşa imza atmışsın ablam, bende fellik fellik arayıp duruyodum, hatta en son bugun baktım yine ama reklam reklam ordan oraya lınk atıyor, sosyal medya kullanmadığım icin face falan da bakmamıştım hiç.
Bizde de ben nerede kitap fuarı duysam evdekileri tutup kolundan götürüyorum, kitap olsun daştan olsun )))

beyninde zayıf halini de canlandır mı acayip işe yarar gülüm bol tekrarlı afirmasyonlar her zaman iş görür
Cidden işe yararmı ki, sanki dah aonce okumuştum buna benzer bişey, diyor ki; Zayıf halinizi, eğerki hiç zayıf olmadıyssanız photoshopla zayıflatılmış fotonuzu herzaman gorduğunuz bir yere asın.
Şimdi sende soyleyince düşündüm de duvar kağıdı mı yapsam acaba fotoğradfımı )))

ne yalan söyleyeyim hayatı kitapların arasın da geçmiş biri olarak ( babamın yayın evi vardı sonrası kitap kırtasiye dükkanı ben ilgileniyordum ) valla nereye koyucam diye düşünüyorum eşim bir sürü halil inancık ın kitaplarını aldı kalın kalın kitaplıkta yer kalmadı zaten çift sıra yerleştirdim , kendi evim olunca daha büyük kitaplık yaptırıcam hatta çalışma odası gibi bir odayı yapıp kitapları doldurucam inşallah

Afiyet olsun canım, akşamı neden oyle geçiştirdin ki, gerci genel olarak zayof geldi menü bana bilemedim.

kız allah iyiliğini versin ben sürekli diyorum yaaa
ben hatta zayıflamış halimi ablamın beni övdüğünü mutluluğumu, o anki hisleri, ablamın sesini her şeyi kullanıyorum

İnşallah en kısa zamanda olur da istediğin gibi huzurla yerleştiri oturursun abla ))

ben hatta zayıflamış halimi ablamın beni övdüğünü mutluluğumu, o anki hisleri, ablamın sesini her şeyi kullanıyorum
Aaa demekki ordan bilinçaltımda kalmış )) Peki sesi nasıl kullanıyosun, bende bizim kızlara diyim ses kaydı göndersinler, ne söyletsem ki acaba

AFİRMASYON
ben bu kelime için muhteşem üçlü diyorum :)
hayalde canlandırma(imajinasyon)
sözcüklerle tekrar
ve kalpten inanmak
bu üçlüyü bir arada ne için isterseniz kullanın geleceğinizin tohumlarını ekmiş olursunuz
zayıflamak
başarılı olmak
sağlıklı olmak
eşinizle muhabbetli olmak
zenginlik
daha aklınıza ne gelirse bu üçlüyü aynı anda kullandığınız her tekrarınız da yeni bir tohum ekip zihin altı toprağını besliyorsunuz verimli toprak bol ürün demek
bırakın hayalleriniz filizlensin geleceğiniz olsun

İnşallah en kısa zamanda olur da istediğin gibi huzurla yerleştiri oturursun abla ))
aminn hepimize rabbim gönlümüzde ki gibi huzurla sağlıkla oturacağımız ev nasip etsin
eşim emekli olmadan olmaz, tayinci memur adamın daha çalışırken, çocuk okuturken ev alması olmaz zaten :)

Aaa demekki ordan bilinçaltımda kalmış )) Peki sesi nasıl kullanıyosun, bende bizim kızlara diyim ses kaydı göndersinler, ne söyletsem ki acaba
kayda ne gerek var en sevdiğin kişilerden birinin sesini hatırlamıyor musun onu da hayalinde duyuyorsun gülüm dene bir kaç kere mutlaka olur

Afiyet olsun, güzel bence. Yalnız düşündüm de ben iki mısır patlağı yesem yazmadım herhalde, önemsiz görüp. Mesela bugün mandalina yerken kızımın bıraktığı minnacık bir parça muzu ağzıma attım. Onu da yazmalı mıydım kaptanım? Mefkurem
Aslında bir tatlı kaşığı tepeleme tarçın ve bir çay bardağı sütün başağrısına iyi geldiğini duymuştum. Sahlep de mideye iyi geliyor diye biliyorum. O yüzden bol tarçınlı sahlep içiyorum başım ağrıyınca ve ben de gerçekten işe yarıyor. Hatta sabah içmediğime pişman oldum, bütün gün mahvetti beni ağrı.
Vayy böyle ayrıntılar var demek ki, lütfen örneklerle iyice açıklayın, bak benim önceki affirmasyonlarım hep eksik olmuş

Bak bunu ilk defa duyuyorum, sağolasın bu faydalı bilgi için ))

bu kadar işsiz var alsalar ya birini
Eeee 2 gün sonra sen gelmicen ne yapacaklar o zaman

Geçmiş olsun cnm
Hangi takımda yarismistin, mezunmu oldun
ne diyorduk puanlar konuşur :)
eliptigi 1 puan yaparız :)) )

Ben yemek hazırlamaya geçeyim kızlar bu arada yeni tencere takımı aldım ve koyacak yer yok ona yer acmaliyim bence bana internetten alışverişi yasaklasinlar
aynı dert bende de var
Yeni tencere yemek takimi istiyorum ama yer yok diye almıyorum

Basiniz sağolsun
Cok geçmiş olsun cnm
Neyseki sebeplerin var
Benim gibi keyfi yiyip yiyip almamisin
Listeye girince daha disiplinli olursun

bantta daha cok terliyorum cnm
Bencede haftaya mix yapayım

Kizlar feribot 4 deydi iptal oldu son dakka 1bucuk saatir bekliyoruz 6da buyuk feribot var insallah iptal olmazda gidebillirz ama evde olmamiz 10u geccek bugun cok yorucu bigun oluyor of of
Bide bu ara mide bulantim ve gogus agrilarim cogaldi ya
Bu mesajı görünce alintiladiydim
Neyseki vardınız Evinize

Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
çok geçmiş olsun cnm
İnş ameliyatida iyi gecer

geçmiş olsun abla kuzucuga
sagol tatlım

Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
Öğün atlayip az yiyince de kilo verilemiyor cnm
Sen listeni yapmaya çalış
Madem para veriyon ise yarasin
Menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su
Bugün daha doyurucu olmuş

çok geçmiş olsun abla
sagol cnm

Menü
Sabah(10:40)
3 yumurta
1 kivi
1 kk peynir

Akşam(18:00)
4 YK yoğurtlu semizotu
2 köfte 1 tavuk but

Su:2 lt Spor: yok
baya iddali bi menu

eçmiş olsun abla gene nereye gittiler
Seninkiler
sagol cnm
Ev bakmaya gittiler

tek öğün gibi olmus bilemedim

Kuzum mantiylami kilo verecez hele çarşamba günü

Yeni sacıla mutlu ol ablacım ))
tsk. Cnm

tehlikesi taslar tıkama yapabiliyor cnm
Kolik ağrısı gelirse o cok kötü

Dun yuznede zorladinmi acaba cnm
şu icccc ve yarin akşam ekmek olmasin cnm

dolma nasıldı yazmamisin cnm
Lahana sisirdi diyon ama hala yiyosun

Kızlar eşim sen zagifladin diyor bu spor nelere kadir ben şimdi nasıl spor yapmayım yahu
Eşten duymak daha da güzel olmali
valla menünün neresinden tutsam elimde kalıyor canan
3 dil ekmek üstüne börek
Bide sisiriyor deyip turşu yiyon
Aksanda makarnayla taclanmis

Patatesler olmasa iyi olacakmış
Kaptanımı dinleyip yarını planlayayım.
Yarın saat 11'de bir arkadaşa davetliyim. Umarım az hasarla atlatırım.
Akşama da perşembeye yakışan bir menü olsun diye et kavurma ve salata yapayım.
UMARIM dersen olmaz cnm
Kararlı olacaksın

insanın aradığı şeyleri bulabilmesi ne güzel

Bir dilim kızarmış ekmek aynen beyaz ekmekte olduğu gibi 70 kaloridir. Kızarmış ekmeğin kalorisi daha mı düşüktür? Diyetisyen Berrin Yiğit anlatıyor; Hayır, kızarmış ekmeğin kalorisi daha düşük değildir. Ekmeğin kızartılması yalnızca içeriğindeki suyun buharlaşmasına neden olur o kadar. Enerji yani kalorisinde herhangi bir değişikliğe yol açmaz.

kız totşumun üstün de oturup acıkınca canım ne istiyorsa yiyip nasıl 30 kiloyu verdim sanıyorsun bilinç altıyla uğraşarak araştırıp okuyup öğrendiklerimi birleştirip uygulayarak ilk 2.5 sene sadece 10 kilo vermişim son 2 sene de 20 küsür daha gitmiş uygula faslı uzun sürmüş daha doğrusu kalbime inandırmam uzun sürdü :)

Eveeet önce inanmakla başlıyor heerseyde oldugu gibi, buna inanmak için biraz daha olayın arastırmasını yapayım, olumlamalar falan ))

İstanbullu gelini açtım izliyorum tee ilk sezondan uyku da yok, hem işle hem izle, bi yandan da buraya yetiş )))
nasılda hava atıyorsun kızz hem işleme yaparım hem buraya yeterim hem de dizi izlerim diyorsun biliyoruzz daa maşallah on parmağın da on marifet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…